Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κατερινακι η σοφια μου ειχε πει πως,αυτη ειναι η χακερ:D:D!

πηγαινε στον πινακα ελεγχου και ψαξτο αλλα θα μπει και η σοφια και θα σου πει.

ok θα το ψαξω, ευχαριστωωωωω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Χθες ήμασταν όλη μέρα έξω (Γλυφάδα), περάσαμε τέλεια, αλλά πολλή κούραση...Μέχρι και ο μπέμπης κομμάτια, αφού κοιμήθηκε στη μέση του βραδυνού γεύματος και δεν ξυπνούσε με τίποτα...Και σήμερα μας έκανε νούμερα στην κρεμούλα...

Θέλω τη βοήθειά σας: Ο πόρδας αφόδευσε στην βόλτα και τον άλλαξα μισή ώρα μετά και ο πωπούλης του από τότε είναι κατακόκκινος!!!!:oops::oops::oops:

Βάζω συνέχεια κρεμούλα...τί άλλο να κάνω??????:?::?::?: Δεν θα έπρεπε να έχει περάσει από χθες???:?::?::?:

Γιασεμούλα όπως περιέγραψες το σπίτι σου θα ήταν και το δικό μου αλλά έχω κάνει 2 κινήσεις-κλειδιά!!!! Λέγονται πλυντήριο πιάτων και στεγνωτήριο ρούχων!!!

Περιττο να σας πω ότι με το στεγνωτήριο σταμάτησα και το σίδερο!!!! Βγαίνουν όλα αφράτα και ελάχιστα τσαλακωμένα, οπότε με ένα καλό δίπλωμα μπαίνουν ντουλάπα!!!

Μαρίνα, Angie, Αλέκα, Άννια, Mamageor, Δήμητρα, τί να πρωτοσχολιάσω τα κ*λόχαρτα στα τακούνια, τα πεσίματα, τα καυμένα μπουζούκια που μπήκαν μπροστά σας, τους ορούς κλΑνοφάρ, τα σαρδάμ, τα παρατσούκλια, τί???? Είστε θεές!!! Να είστε καλά για το γέλιο που μας χαρίσατε!!!!!!;););)

Σοφία να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!!

Σοφάκι τι γλυκιά κίνηση να κάνουν δωράκια στην μικρούλα σου!!! Θα σου φτιάξω εγώ καφεδάκι, μη στενοχωριέσαι, απογευματινό όμως, τέτοια ώρα που πήγε!!!!

ΦΑΜουλα ρε συ δεν ηθελα να τονισω οτι ειναι αρνητικο το μοναχοπαιδι απλα οτι επειδη δεν υπηρχε αλλο παιδακι εγγονακι αδερφακι κτλ.εως τωρα,πεσαν ολοι πανω του και του καναν τα τρελα δωρα κ αυτος ενω ειναι καλο παιδακι στο θεμα των υλικων εγινε λιγο γαιδουρακι...οχι οτι ειναι ντε κ καλα κακομαθημενο λογω του οτι ειναι μοναχοπαιδι...οποτε συμφωνω μαζι σου γιατι ειναι πως θα σε μαθουν οι γονεις κ οι γυρω σου ειτε εισαι ενας ειτε τεσσερις.;)

Ελινάκι μου συγνώμη, αλλά τσιμπάω λίγο με αυτό το θέμα γιατί ενώ περνούσα ζόρικα σε κάποια θέματα ως παιδί, είχα όλους γύρω να τονίζουν πόσο τυχερή ήμουν που δεν είχα αδέρφια... ενώ εγώ τα αποζητούσα για συμπαράσταση...

Είμαι λίγο υπερβολική, αλλά με τσούζει το θέμα!!! Συγνώμη και πάλι!!! Εσύ μια χαρά τα λες, εγώ έχω τη μύγα...

Ο μπουνίτσας πώς είναι με το δερματάκι του?? Αυτό το ξεπεράσατε τελείως???

Διαφημίσεις

ΦΑΜουλα αν τον αφηνες κανενα μισαωρο χωρις πανα??????λιγο να αναπνευσει το δερματακι του??????δοκιμασε και ελαιολαδο.

σουρτουκευες και εσυ χτες ε????και εμενα κουραστηκε χτες η μικρη με το μωλ κοιμηθηκε απο τις 10 το βραδυ μεχρι τις 9 το πρωι!

κουκλος ο μπουνιτσας σου!!!!

Για τρελές δαγκωνιές!!!! Φανταστικός!!!!

ΦΑΜουλα αν τον αφηνες κανενα μισαωρο χωρις πανα??????λιγο να αναπνευσει το δερματακι του??????δοκιμασε και ελαιολαδο.

σουρτουκευες και εσυ χτες ε????και εμενα κουραστηκε χτες η μικρη με το μωλ κοιμηθηκε απο τις 10 το βραδυ μεχρι τις 9 το πρωι!

Ευχαριστώ, θα δοκιμάσω!!!

Είμαστε γυριστρούλες!!!!

Φαμουλα μου δε σε παρεξηγω βρε καταλαβαινω!!

Ο μπουνιτσας μου παει καλυτερα στα δερματικα στο προσωπακι ειναι σχεδον καθαρος οπως φαινεται και στις φωτο.στο σωματακι κι αυτα εξασθενουν σιγα σιγα μονο που ακομη με ταλαιπωρει στον υπνο γιατι δυσφορει και εχει αερια ο καημενος λογω της αλλεργιας...κανω υπομονη εχει καλυτερευσει και σε αυτο απλα καποιες φορες κατι δειχνει να τον πειραζει που δεν μπορω να το εντοπισω.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

...φτιαχνω μουσακα γιαμ γιαμ..

Τι προκομένο κοριτσάκι είσαι εσύ !!!

εφτιαξα κι αλλο αλμπουμ με τον μπεμπη απο φωτογραφιες που τραβηξα εχθες:P:p:p:p

Κούκλος Ελινάκι μου, φτου φτου.

Φαμούλα εάν δεν δεις βελτίωση με το ελαιόλαδο, βάλτου bepanthol, θα του περάσει αμέσως !

Κατερινάκι...του ''quote'' έγινε πάλι !!!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Χθες ήμασταν όλη μέρα έξω (Γλυφάδα), περάσαμε τέλεια, αλλά πολλή κούραση...Μέχρι και ο μπέμπης κομμάτια, αφού κοιμήθηκε στη μέση του βραδυνού γεύματος και δεν ξυπνούσε με τίποτα...Και σήμερα μας έκανε νούμερα στην κρεμούλα...

Θέλω τη βοήθειά σας: Ο πόρδας αφόδευσε στην βόλτα και τον άλλαξα μισή ώρα μετά και ο πωπούλης του από τότε είναι κατακόκκινος!!!!:oops::oops::oops:

Βάζω συνέχεια κρεμούλα...τί άλλο να κάνω??????:?::?::?: Δεν θα έπρεπε να έχει περάσει από χθες???:?::?::?:

Γιασεμούλα όπως περιέγραψες το σπίτι σου θα ήταν και το δικό μου αλλά έχω κάνει 2 κινήσεις-κλειδιά!!!! Λέγονται πλυντήριο πιάτων και στεγνωτήριο ρούχων!!!

Περιττο να σας πω ότι με το στεγνωτήριο σταμάτησα και το σίδερο!!!! Βγαίνουν όλα αφράτα και ελάχιστα τσαλακωμένα, οπότε με ένα καλό δίπλωμα μπαίνουν ντουλάπα!!!

Μαρίνα, Angie, Αλέκα, Άννια, Mamageor, Δήμητρα, τί να πρωτοσχολιάσω τα κ*λόχαρτα στα τακούνια, τα πεσίματα, τα καυμένα μπουζούκια που μπήκαν μπροστά σας, τους ορούς κλΑνοφάρ, τα σαρδάμ, τα παρατσούκλια, τί???? Είστε θεές!!! Να είστε καλά για το γέλιο που μας χαρίσατε!!!!!!;););)

Σοφάκι τι γλυκιά κίνηση να κάνουν δωράκια στην μικρούλα σου!!! Θα σου φτιάξω εγώ καφεδάκι, μη στενοχωριέσαι, απογευματινό όμως, τέτοια ώρα που πήγε!!!!

Ελινάκι μου συγνώμη, αλλά τσιμπάω λίγο με αυτό το θέμα γιατί ενώ περνούσα ζόρικα σε κάποια θέματα ως παιδί, είχα όλους γύρω να τονίζουν πόσο τυχερή ήμουν που δεν είχα αδέρφια... ενώ εγώ τα αποζητούσα για συμπαράσταση...

Είμαι λίγο υπερβολική, αλλά με τσούζει το θέμα!!! Συγνώμη και πάλι!!! Εσύ μια χαρά τα λες, εγώ έχω τη μύγα...

Faμουλα αν δεις οτι δεν υποχωρει sudocream ειναι λιγο πιο δυνατη απο τις αλλες κρεμες!

Λοιπον εγω σημερα πηρα τ αφεντικο και του ζητησα ρεπο και γι αυτο δεν ανοιξα το καφε!!

Τον πηρε ο αντρας μου τον μπεμπη και μ αφησε να κοιμηθω μωρε!!

πηγαμε σ ενα παρτι μετα σ ενα παιδοτοπο και τωρα ξεραθηκαν και τα δυο!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

και ο δικός μου εχει 2 μέρες που κοκκινίζει του βάζω μπολικη sudocrem και μετά είναι μια χαρά, δοκίμασε να τον αφήσεις και λίγο γυμνουλη!

για το στεγνωτήριο συμφωνω μαζί σου δεν έχω εγώ αλλά η μαμα μου, μόλις μαζεψω ρούχα του μωρού της τα στελνω πακετο, τα πλένει τα βάζει στο στεγνωτήριο, υα διπλώνει και ετοιμα για το συρτάρι, μεγάαααλη ανακάλυψη και τα πλυντηρια και το στεγνωτήριο

Τι προκομένο κοριτσάκι είσαι εσύ !!!

Κούκλος Ελινάκι μου, φτου φτου.

Φαμούλα εάν δεν δεις βελτίωση με το ελαιόλαδο, βάλτου bepanthol, θα του περάσει αμέσως !

Κατερινάκι...του ''quote'' έγινε πάλι !!!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

να μην αφήσω κάτι ασχολίαστο! :tongue:

πάω να δω φωτό Ελίνας και να κάνω τη ρύθμιση για τις ει΄δοποιήσεις και με την ευκαιρία εεεεεευχαριστώωωωω!!! :D:tongue:

κοριτσακια εφαγα και εσκασα..εν το μεταξυ βαζω την μαρια να κανει τσισα στο γιογιο και δεν κανει με τιποτα να δω ποτε θα κοψουμε την πανα..το ξερω καθυστερησα αλλα περυσι ημουν παλι εγκυος και ηταν και πιο μικρη..ουφ...κατα της 7θα ερθουν κατι ξαδερφια μας με τις μικρες τους να δουν τον μπεμπη να δουμε και εμεις κανεναν ανθρωπο και να παιξει και η λιγο η μικρη με τα δικα τους τα παιδακια να ξεσκασει...

φαμ μου για τον κομποστα να του βαλεις μια κρεμα sudocrem λεγετε

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...