Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αν και μενω προς βορεια, δυστυχως δεν ξερω πολλα :) ξερω στην κηφισια την παναγιτσα που ειναι ομορφη εκκλησια και επισης εχει 1-2 ωραιες εκκλησιες στην νεα κηφισια (προς την μερια της Εθνικης δηλαδη) που εχω παει σε γαμο και ηταν πολυ ομορφα. θα θυμηθω και θα σου πω ποιες ειναι.

στο κτημα που θα κλεισεις δεν εχει και εκκλησακι?

α, επισης ειχα παει σε ενα κτημα στην βαρυμπομπη που ειχε και εκκλησακι μεσα και ηταν παααρα πολυ ομορφα !! και δεν εχεις και το αγχος να τρεχεις απο εκκλησια στο μετα :) θελεις να το ψαξω? ή ισως ξερει καμια αλλη κοπελα απο δω να σου πει πιο γρηγορα

Ναι βρε angie πες μου ποιο είναι γιατι σίγουρα με βολεύει να έχει και το εκκλησάκι μέσα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι βρε angie πες μου ποιο είναι γιατι σίγουρα με βολεύει να έχει και το εκκλησάκι μέσα..

γ@#$ με το αλτσχαιμερ που με δερνει και δεν θυμαμαι ποτε τιποτα !!

θα στειλω μερικα σμσ σημερα και θα παρω και αυριο ενα τηλεφωνο τον φιλο μου που παντρευτηκε σε αυτο το κτημα και θα σου στειλω πμ οταν εχω νεοτερα.

ελα, ειμαι και κ#@$%φαρδη :) μου απαντησαν αμεσως στο μηνυμα !! ειναι το κτημα Αριαδνη - κοιτα ιντερνετ σιγουρα θα εχει πληροφοριες που και τηλεφωνο επικοινωνιας και τετοια. θυμαμαι οτι ηταν σε ωραιο μερος, με εκκλησακι μεσα που παντρευτηκε ο φιλος μου και μετα ειχε ενα μεγαλο μερος με γκαζον και ειχε τις ροτοντες για το φαγητο. ηταν πολυ ανετα . δοκιμασε να δεις αν το εχουν διαθεσιμο και το κυριοτερο - ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΑΜΟΥς ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ :)

http://www.ktimariadni.gr/photos.php

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!!

καλα τι κανατε χτες το βραδυ????λυσσαξατε???ενταξει απλα δεν υπαρχετε ολες!εριξα τρελο γελιο πρωι πρωι!εν τω μετωξυ δεν ξερω γιατι αλλα πολλες φορες δεν μου ερχονται ειδοποιησεις για το καφε μας και μπαινω μετα και διαβαζω κατεβατα ολοκληρα!αντιθετα οι ειδοποιησεις για το καφε ιανουαριου που ειχα γραψει πριν αιωνες 3-4 φορες μου ερχονται κανονικα και μου εχουν σπασει τα νευρα να σβηνω:mad:!

σοφια χρονια πολλα στον αντρουλη!ωραιο δωρο του εκανες,την αποδειξη απο τα τζαμπο:D:D:D:D!

γιασεμι και εγω με φιλαδελφια το κανω το γλυκο.βαζω ενα κουτι 300 γραμμαρια φιλαδελφια,ενα ζαχαρουχο (νουνου,με το βλαχας δεν βγαινει το ιδιο νοστιμο)και χυμο απο 1-2 λεμονια.τα χτυπαω στο μιξερ και το βαζω πανω στην βαση.ειναι ΘΕΙΚΟ και τοσο απλο!ουτε κρεμες γαλακτος που διαβαζω ουτε τιποτα!αυτη η δοση ειναι για τα ταψακια που ειναι στο μεγεθος που αγοραζουμε ταψακι γαλακτομπουρεκο-καταιφι,ξερεις τα μικρα αλουμινενια.

χτες λοιπον πηγαμε mall με το αλλο φορουμ,πολυ ωραια περασαμε,κανανε και δωρακια στην κορη μου μωρε ....πολυ με συγκινησαν!!

δεν εχω πιει ακομα καφε,ποια θα μου φτιαξει ενα νες μετριο????????????????????????

σοφια χρονια πολλα στον αντρουλη!ωραιο δωρο του εκανες,την αποδειξη απο τα τζαμπο:D:D:D:D!

:tongue::tongue::tongue:

χτες λοιπον πηγαμε mall με το αλλο φορουμ,πολυ ωραια περασαμε,κανανε και δωρακια στην κορη μου μωρε ....πολυ με συγκινησαν!!

Μπράβο Σοφάκι μου που περάσατε όμορφα !

καλημερα κοριτακια εμεις σημερα αργησαμε να ξυπνησουμε 10,30ανοιξε το ματι μας..εφαγα 2φετουλες με βουτυρο και μαρμελαδα και εφτιαξα και ενα φραπογαλο να πιω γιατι νυσταζω...ελπιζω να το βρηκατε καθαρο το μαγαζι...φτιαχνω μουσακα γιαμ γιαμ..

:-D

Διαφημίσεις

καλημερα ειπα? δεν θυμαμαι... προσπαθω να συνδεθω κ ολο με πεταει εξω:mad:

σοφιες ευχαριστω για τις ευχες!

ηθελα να γραψω πολλα αλλα δεν θυμαμαι:oops::oops::oops: τσαντιστηκα που προσπαθουσα απο τις 10!!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!

αχου μωρε!!!!

του ηρθε λιγο κεραμιδα του αντρα μου αλλα ειναι καλουλης κ ειπε για τις κορες του εχω το ελευθερο:lol:

παω για τσιγαρο με την μανα μου κ επανερχομαι!!!

αλεκα καλα να περασετε!!!

baJfp2.png

καλημερα...μια ομορφια υπνο εκανα...μου εβγαλε το λαδι...

ΦΑΜουλα ρε συ δεν ηθελα να τονισω οτι ειναι αρνητικο το μοναχοπαιδι απλα οτι επειδη δεν υπηρχε αλλο παιδακι εγγονακι αδερφακι κτλ.εως τωρα,πεσαν ολοι πανω του και του καναν τα τρελα δωρα κ αυτος ενω ειναι καλο παιδακι στο θεμα των υλικων εγινε λιγο γαιδουρακι...οχι οτι ειναι ντε κ καλα κακομαθημενο λογω του οτι ειναι μοναχοπαιδι...οποτε συμφωνω μαζι σου γιατι ειναι πως θα σε μαθουν οι γονεις κ οι γυρω σου ειτε εισαι ενας ειτε τεσσερις.;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

μακαρι να σου μοιαζει...εισαι μια κουκλα.....

συμφωνώ μακάρι να σου μοιάσει!!!

Ναι ρε παιδί μου τι πράγμα είναι αυτό;;;;κάνουν αγαπούλεσ με τουσ αντρες μήπωςςςςςς;

χαχαχαχα

χαλοοοοου τσουπρες....εδω ειμαι αρινα μου που να΄μαι...εβαλα το στενο μαυρο μου μινακι και τις ψηλοτακουνες γοβες στιλετο και παω για κλαμπινγκ χαχα.......

σημερα εχει και παλι 'αποροφητηρα by night΄' ...για το τσιγαρακι, ξερεις....γιναμε φιλες ε?? μπραβο...ετσι για να ξερουμε ποιοι βλεπουν φωτο των παιδιων μας...

πέθανα στο γέλιο

μην μιλας για ασιδερωτα καθολου ομως

καλέ έχω εγώ ένα σπίτι αχουριιιιιιι δεν θέλω να σκέφτομαι οτι θα φάω την Κυριακή για να καθαρίζω!

γιασεμι αυτο δεν λεγετε ανισορροπη...ακαταστατη λεγεται !!! ( πλακα κανω)

εγω το φτιαχνω με φιλαδελφια

ο καθηγητής των Ιταλικών μου μου ε΄ιπε οτι ιταλία το κάνουν με μασκαρπόνε και γίνεται πιο ελαφρύ, η μαμα μου το κάνει με φιλαδέλφεια και είναι τελειο

Απο τον καραφλα απεναντι

χαχαχαχαχ

εκεινη την ωρα δεν αισθανεσαι γλιτσου???και δινεις συμβουλες ε σιγα μωρε λιγο μαζεματακι και ειναι ετοιμο

χαχαχα έχω εικόνα στο μυαλό μου!!!! χαχαχα

κουτσομπολες.............λοιπον Αρινα μου εχουμε βγει με τον αντρα μου στις αρχες της γνωριμιας μας μπενω στο αυτοκινητο και χτυπαει το κινητο μου ψαχνω ψαχνω ψαχνω χτυπαγε εν τω μεταξυ αυτο ασταματητα αφαντο αδειαζω ολη τη τσαντα τιποτα το κωλο κινητο και λεω οχι ρε γαμωτο να δεις το ξεχασα στο σπιτι:D:D

χαχαχαχαχα

τι να πω...και δεν εισαι και ξανθια....

εγω να σας πω ενα κουλο...μια φορα εβγαλα το σκυλο βολτα εδω στο παρκο....ηταν ενας αλλος κυριος με το δικο του σκυλι...αφου μου πιασε την κουβεντα γυρναει και μου λεει..ξερεις εγω ειμαι ο Μηρτσος ( γνωστος παλιος ποδοσφαιριστης) και γυρναω κ του λεω εγω ''ποιος Μητσος??? Να ανοιξει γη να τον καταπιει τον ανθρωπο..λακισε!!! χαχα ακους εκει η ψωναρα...εγω ειμαι ο Μηρτσος!!

χαχαχαχα

ελα ντε κι εγω εμεινα με την απορια...και μετα το ειπα σ ενα φιλο μου και μου εξηγησε ποιος ηταν! Σιγα ρε φιλε δεν εισαι και Brad pitt

έλα ντε!

κοιτα απο τα καλα μου ειναι και αυτο με το αποσμητικο αυτοκινητου αν το θυμαστε οι παλιοτερες

δεν το ξέρω για πες για πες!

η ρομπα η ιδια :

σε παλιοτερη δουλεια που ημουν ήταν ενα καφε απενατι απο την δουλεια που δουλευε ενα πολυ ομορφο παιδι και ειχα φαει κολλημα αλλα ντρεπομουν αν του μιλησω. πηγαινα καθε μερα και επαιρνα φραπε και αυτο ηταν ολο.

παω μια μερα και λεω αντε να αλλαξω σημερα καφε μπας και βρει αφορμη και μου πιασει κουβεντα . παω στο καφε λοιπον μπαινω μεσα ψιλοαγχομενη οπως παντα απο το κολλημα που του ειχα και του λεω με περηφανια ¨καλημέρα, ενα εσπρεντο φρεσο !!! " :)

χαχαχα

αννια μου κριμα παντρευτηκες μικρη και η νυχτερινη ζωη εχασε μεγαλο ταλεντο

μα κρίμα να μην είμαστε απο μια γωνια!

οταν δουλευα εγω σε καφε μου ειχε πει καποτε μια πιτσιρικα θελω μια σοκολατα ρουφηγμα

εμένα ερχονται μικρά στο μαγαζί και λένε θέλω ένα κουρασάν ή ένα σαουντιτς!!! και άλλο σκηνικό είναι ένας στο χωριό μου που έχει φαστ φουντ του έχουν παρατσούκλι κοντοπο@τανος και πάει ένα πιτσιρίκι και του λέει κύριε κοντοπουτανε θέλω ένα σουβλάκι!!~!!

αυτο μου θυμιζει μια φορα που πηραμε για να κανουμε σερβις στο αυτοκινητο και εδωσε τις πινακιδες:υψιλον ρωτα γιο ρωταγε ο αμοιρος πως ειπατε?υψιλον ρωτα γιο,τι ελεγε αυτος υψιλον ρωτα γιο δεν καταλαβαινεις ανθρωπε μου??γιωτα ρο

χαχαχα

Αχ κατι αλλο σας εχω πει την μικρη πουτανενια??παμε στο βιβλιοποωλειο να αγορασω βιβλιο του μιμακου απο μακρια βλεπω βιβλια για κοριτσια και διαβασω η μικρη πουτανενια μου βγαινει το ματι το ξαναδιαβαζω το ιδιο ρε ξανα η μικρη που....νενια παω κοντα το ιδιο το διαβαζω προσεκτικοτατα η μικρη πουπουλενια

χαχαχα

α ειχατε και αστερια στο μαγαζι??? οχι αστεια!!!

όλη η΄ομάδα του μαγαζιού!

παω να ταβλιαστω τσουπρες ...να κανω πως κοιμαμαι , μη θελει τρελλιτσες ο αλλος μετα και εγω βαριεμαιιιιιιιιι

Φιλουθκια

χαχαχα δικιά μου είσαι εσυ... και εγώ τα ίδια!

κορίτσια, εσεις που θα πατε - αν πατε καλοκαιρι για διακοπες με τα μπεμπινια σας?

οι δευτερομανουλες τι λενε? ειναι εφικτο διακοπουλες με μωρουδακια 7-8-9 μηνων?

εμεις λέγαμε για Κυπρο στα τέλη αυγούστου και Λευκάδα το αγιο πνευμα τωρα θα δούμε

καλημερα!!!!!!!!!!!!

καλα τι κανατε χτες το βραδυ????λυσσαξατε???ενταξει απλα δεν υπαρχετε ολες!εριξα τρελο γελιο πρωι πρωι!εν τω μετωξυ δεν ξερω γιατι αλλα πολλες φορες δεν μου ερχονται ειδοποιησεις για το καφε μας και μπαινω μετα και διαβαζω κατεβατα ολοκληρα!αντιθετα οι ειδοποιησεις για το καφε ιανουαριου που ειχα γραψει πριν αιωνες 3-4 φορες μου ερχονται κανονικα και μου εχουν σπασει τα νευρα να σβηνω:mad:!

γιασεμι και εγω με φιλαδελφια το κανω το γλυκο.βαζω ενα κουτι 300 γραμμαρια φιλαδελφια,ενα ζαχαρουχο (νουνου,με το βλαχας δεν βγαινει το ιδιο νοστιμο)και χυμο απο 1-2 λεμονια.τα χτυπαω στο μιξερ και το βαζω πανω στην βαση.ειναι ΘΕΙΚΟ και τοσο απλο!ουτε κρεμες γαλακτος που διαβαζω ουτε τιποτα!αυτη η δοση ειναι για τα ταψακια που ειναι στο μεγεθος που αγοραζουμε ταψακι γαλακτομπουρεκο-καταιφι,ξερεις τα μικρα αλουμινενια.

δεν εχω πιει ακομα καφε,ποια θα μου φτιαξει ενα νες μετριο????????????????????????

ρε χακερ πως έβαλες ειδοποιηση για τα μηνυματα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...