Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!Ξεσαλώσατε χθές!!Τα διάβασα τώρα και πέθανα στο γέλιο!!!!

Αrina σε έκανα φίλη!!!!Έχεις fb?Κάνε με φίλη σου εκε'ι να σε δώ και εγώ!!!!

Πριν 10 χρόνια περίπου αγόρασα μηχανάκι.Πάω στην αστυνομία με μια φίλη μου να δηλώσω κάτι στοιχεία για την άδεια κυκλοφορίας.Κάνω τα χαρτιά,κατεβαίνω κυρία,βάζω μπροστά το μηχνάκι,ανεβαίνει&η φίλη μου,ανοίγω το γκάζι.........σούζα το μηχανάκι!!!!Σκάει κάτω σαν το καρπούζι η φίλη μου&εγώ πάνω στο μηχανάκι,πάνω στην εθνική να έχει γείρει το μηχανάκι&εγώ να μην το αφήνω....Αφού έγδαρα χέρια&πόδια το άφησα...Όλο το αστυνομικό τμήμα έξω και γελούσε....ήρθε&ένας χριστιανός να βοηθήσει&με ρωτάει:έχεις δίπλωμα οδήγησης???:oops:

:) :) α καταλαβα, εισαι κ εσυ του κλαμπ :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!Ξεσαλώσατε χθές!!Τα διάβασα τώρα και πέθανα στο γέλιο!!!!

Αrina σε έκανα φίλη!!!!Έχεις fb?Κάνε με φίλη σου εκε'ι να σε δώ και εγώ!!!!

Πριν 10 χρόνια περίπου αγόρασα μηχανάκι.Πάω στην αστυνομία με μια φίλη μου να δηλώσω κάτι στοιχεία για την άδεια κυκλοφορίας.Κάνω τα χαρτιά,κατεβαίνω κυρία,βάζω μπροστά το μηχνάκι,ανεβαίνει&η φίλη μου,ανοίγω το γκάζι.........σούζα το μηχανάκι!!!!Σκάει κάτω σαν το καρπούζι η φίλη μου&εγώ πάνω στο μηχανάκι,πάνω στην εθνική να έχει γείρει το μηχανάκι&εγώ να μην το αφήνω....Αφού έγδαρα χέρια&πόδια το άφησα...Όλο το αστυνομικό τμήμα έξω και γελούσε....ήρθε&ένας χριστιανός να βοηθήσει&με ρωτάει:έχεις δίπλωμα οδήγησης???:oops:

χαχα! απιθανη εισαι!!!!!

σας ειπα? χθες εκανα καταθεση στα jumbo... τελικα πηρα απο εκει 2 παρκοκρεβατα .... και αλλα πολλα!!! γυρισα πισω κ ειπα στον αντρα μου "τωρα εχεις εναν καλο λογο να με χωρισεις:lol::lol::lol:!!!!"

baJfp2.png

Πού έχετε χαθεί όλες σήμερα ????

Πίνετε καφεδάκι με τα στεφάνια σας ??? ;););)

Αρίνα σε έκανα κι εγώ φίλη μου.

Μπες στο προφίλ μου να δεις φωτό από την προηγούμενη μάζωξη που κάναμε...

χαχα! απιθανη εισαι!!!!!

σας ειπα? χθες εκανα καταθεση στα jumbo... τελικα πηρα απο εκει 2 παρκοκρεβατα .... και αλλα πολλα!!! γυρισα πισω κ ειπα στον αντρα μου "τωρα εχεις εναν καλο λογο να με χωρισεις:lol::lol::lol:!!!!"

Με γειά σας !!!!

Διαφημίσεις

κορίτσια, εσεις που θα πατε - αν πατε καλοκαιρι για διακοπες με τα μπεμπινια σας?

οι δευτερομανουλες τι λενε? ειναι εφικτο διακοπουλες με μωρουδακια 7-8-9 μηνων?

κορίτσια, εσεις που θα πατε - αν πατε καλοκαιρι για διακοπες με τα μπεμπινια σας?

Καλημέρα ...(δεν θυμάμαι αν είπα σήμερα)

Εγώ δεν θα πάω πουθενά φέτος διότι έχω ετοιμασίες για γάμο-βάφτιση 28/8 .

Καλημέρα ...(δεν θυμάμαι αν είπα σήμερα)

Εγώ δεν θα πάω πουθενά φέτος διότι έχω ετοιμασίες για γάμο-βάφτιση 28/8 .

αντε βρε :) με το καλο ευχομαι!

πως πανε οι ετοιμασιες ?

καλημερουυυυδια,....σημερα εχω να απω σε μια βαφτιση και ετοιμαζομαστε...εχθες ξεραθηκα στα γελια, μπραβο σας..σας διαβαζα που και που....

Αντζι εγω διακοπες μονο με τον αγγελο εχω παει απο την ημερα που γεννησα....μια χαρα ηταν. Και τωρα φυσικα πηγα και με το μπεμπε.....ειμαι της αποψης ότι γαι αυτο καναμε τα παιδακια μας για να τα ζουμε όλα μαζι τους....

αρινα εγω απο κηφισια δεν ξερω....παρε κανα περιοδικο τα εχει όλα εκει....

φιλακια κοριτσακια μου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

αν και μενω προς βορεια, δυστυχως δεν ξερω πολλα :) ξερω στην κηφισια την παναγιτσα που ειναι ομορφη εκκλησια και επισης εχει 1-2 ωραιες εκκλησιες στην νεα κηφισια (προς την μερια της Εθνικης δηλαδη) που εχω παει σε γαμο και ηταν πολυ ομορφα. θα θυμηθω και θα σου πω ποιες ειναι.

στο κτημα που θα κλεισεις δεν εχει και εκκλησακι?

α, επισης ειχα παει σε ενα κτημα στην βαρυμπομπη που ειχε και εκκλησακι μεσα και ηταν παααρα πολυ ομορφα !! και δεν εχεις και το αγχος να τρεχεις απο εκκλησια στο μετα :) θελεις να το ψαξω? ή ισως ξερει καμια αλλη κοπελα απο δω να σου πει πιο γρηγορα

καλημερουυυυδια,....σημερα εχω να απω σε μια βαφτιση και ετοιμαζομαστε...εχθες ξεραθηκα στα γελια, μπραβο σας..σας διαβαζα που και που....

Αντζι εγω διακοπες μονο με τον αγγελο εχω παει απο την ημερα που γεννησα....μια χαρα ηταν. Και τωρα φυσικα πηγα και με το μπεμπε.....ειμαι της αποψης ότι γαι αυτο καναμε τα παιδακια μας για να τα ζουμε όλα μαζι τους....

φιλακια κοριτσακια μου

ναι βρε, εννοειται και εγω με το μπεμπουλι θελω να παω ! δεν αντεχω πανω απο 6-8 ωρες μακρια του :) να δω τι θα παθω οταν γυρισω στην δουλεια :)

φιλακια κοριτσακια μου

καλα να περασετε στη βαφτιση :)

χαλαρα εγω ειχα παει με 4μηνων και μετα 1 μηνα μονη μου μαζι ,με το μωροκαλημερα ειπα?καλημερααααααααααααααα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστω...Πως να πάνε δεν έχω κλείσει τίποτα ακόμα....σήμερα θα πάω να κλείσω το κτήμα. Ξέρετε καμιά ωραία εκκλησία στην Κηφισιά , Λυκόβρυση η κάπου εκει γύρω.

να πω Πεντελη?προφητης Ηλιας στην Νεα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...