Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτο μου θυμιζει μια φορα που πηραμε για να κανουμε σερβις στο αυτοκινητο και εδωσε τις πινακιδες:υψιλον ρωτα γιο ρωταγε ο αμοιρος πως ειπατε?υψιλον ρωτα γιο,τι ελεγε αυτος υψιλον ρωτα γιο δεν καταλαβαινεις ανθρωπε μου??γιωτα ρο

πωπω κορίτσια, σε καλο μας τοσο γελιο σημερα !! :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο μου θυμιζει μια φορα που πηραμε για να κανουμε σερβις στο αυτοκινητο και εδωσε τις πινακιδες:υψιλον ρωτα γιο ρωταγε ο αμοιρος πως ειπατε?υψιλον ρωτα γιο,τι ελεγε αυτος υψιλον ρωτα γιο δεν καταλαβαινεις ανθρωπε μου??γιωτα ρο

χιχι κι εγω στην αρχη δεν καταλαβα που ειναι το λαθος!! γιο μαν!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Αχ κατι αλλο σας εχω πει την μικρη πουτανενια??παμε στο βιβλιοποωλειο να αγορασω βιβλιο του μιμακου απο μακρια βλεπω βιβλια για κοριτσια και διαβασω η μικρη πουτανενια μου βγαινει το ματι το ξαναδιαβαζω το ιδιο ρε ξανα η μικρη που....νενια παω κοντα το ιδιο το διαβαζω προσεκτικοτατα η μικρη πουπουλενια

[sIGPIC][/sIGPIC]

επισης ασχετο δεν το επαθα εγω βεβαια..στο μαγαζι που δουλευα ηταν και η πεπη τσεσμελη και καποιος της ανοιξε ενα κιβωτιο σαμπανιες και τις εσκασε ενας φελος στο κεφαλι και ακουγετε στο μικροφωνο ενα αχχχχχχ..επισης αλλα σκηνικα στο μαγαζει να γελασετε ευτυχως οχι με μενα..ζηταει ενας πελατης 3κιβωτια σαμπανιες να ανοιξει πανε οι σερβιτοροι φορτωνονται απο ενα κιβωτι και ο δευτερος αντι να λεει την μαρκα σαμπανιασ το κιβωτιο ελεγε ηβη λουτρακι..

:-D

Διαφημίσεις

επισης ασχετο δεν το επαθα εγω βεβαια..στο μαγαζι που δουλευα ηταν και η πεπη τσεσμελη και καποιος της ανοιξε ενα κιβωτιο σαμπανιες και τις εσκασε ενας φελος στο κεφαλι και ακουγετε στο μικροφωνο ενα αχχχχχχ..επισης αλλα σκηνικα στο μαγαζει να γελασετε ευτυχως οχι με μενα..ζηταει ενας πελατης 3κιβωτια σαμπανιες να ανοιξει πανε οι σερβιτοροι φορτωνονται απο ενα κιβωτι και ο δευτερος αντι να λεει την μαρκα σαμπανιασ το κιβωτιο ελεγε ηβη λουτρακι..

α ειχατε και αστερια στο μαγαζι??? οχι αστεια!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια πηγα σε ενα δερματολογο παλια για ενα προβλημα τον λενε βυθουλκα και παω ολα καλα και του καλησπερα σας κυριε βυθουκλα...

εχει παθει ο αντρας της ξαδερφης μου κατι παρομοιο ειχαμε ενα θειο και το παρατσουκλι του ηταν σουπας ο σουπας ο σουπας δεν τον ειχαμε πει με το επιθετο του και λεμε μια μερα παμε στον σουπα οτι θες παρε τηλεφωνο και περνει και λεει :ναι κυριε σουπα ειμαι ο αρραβωνιαστικος της Ελενης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...