Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω ενα ακομα κουλο ειναι που ημουν σε κλαμπ..παω τουαλετα και μετα στο ανεβασμα χωθηκε η φουστα απο πισω μεσα στο καλσον...εγω βγηκα κυρια ομως..το παιζα και γκομενα τρομαρα μου!! αφου περπατησα με τον κωλο εξω μεχρι το τραπεζι τοτε μου το ειπε ενας χριστιανος!!!

εγω το εχω παθει αυτο με χαρτι υγειας το εσερνα στο μισο μαγαζι κατω απο το παπουτσι..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω παθει το εξης σε κλαμπ εχω παει τουαλετα βγαινω εξω το παιζω και εγω γκομενα και μου εχει καρφωθει στο τακουνι ενα κωλοχαρτο και το σερνω σε ολο το μαγαζι

xaxa το πιο τραγικο ..να ειναι και σκα@ομενο! :)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

η ρομπα η ιδια :

σε παλιοτερη δουλεια που ημουν ήταν ενα καφε απενατι απο την δουλεια που δουλευε ενα πολυ ομορφο παιδι και ειχα φαει κολλημα αλλα ντρεπομουν αν του μιλησω. πηγαινα καθε μερα και επαιρνα φραπε και αυτο ηταν ολο.

παω μια μερα και λεω αντε να αλλαξω σημερα καφε μπας και βρει αφορμη και μου πιασει κουβεντα . παω στο καφε λοιπον μπαινω μεσα ψιλοαγχομενη οπως παντα απο το κολλημα που του ειχα και του λεω με περηφανια ¨καλημέρα, ενα εσπρεντο φρεσο !!! " :)

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

η ρομπα η ιδια :

σε παλιοτερη δουλεια που ημουν ήταν ενα καφε απενατι απο την δουλεια που δουλευε ενα πολυ ομορφο παιδι και ειχα φαει κολλημα αλλα ντρεπομουν αν του μιλησω. πηγαινα καθε μερα και επαιρνα φραπε και αυτο ηταν ολο.

παω μια μερα και λεω αντε να αλλαξω σημερα καφε μπας και βρει αφορμη και μου πιασει κουβεντα . παω στο καφε λοιπον μπαινω μεσα ψιλοαγχομενη οπως παντα απο το κολλημα που του ειχα και του λεω με περηφανια ¨καλημέρα, ενα εσπρεντο φρεσο !!! " :)

χαχαχαχαχαχα....

να σας πω εγω σκηνικο δευτερα γυμνασιου πριν γνωρισω στον αντρα μου και καθως με πηγε στο σχολειο ο αδερφοσ μου με το μηχανακι μου αρεσε πολυ ενα παιδι που πηγαινε 1λυκειου...ε φτανουμε στο σχολειο αυτος ηταν με την παρεα του απ'εξω και περιμενανε να μπουνε για μαθημα και παω να κατεβω και τρωω μια σαβουρα αλλο πραγμα..

:-D

η ρομπα η ιδια :

αυτο μου θυμιζει μια φορα που πηραμε για να κανουμε σερβις στο αυτοκινητο και εδωσε τις πινακιδες:υψιλον ρωτα γιο ρωταγε ο αμοιρος πως ειπατε?υψιλον ρωτα γιο,τι ελεγε αυτος υψιλον ρωτα γιο δεν καταλαβαινεις ανθρωπε μου??γιωτα ρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...