Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μα και αυτος σε γυναικα πηγε να συτηθει ειμαι ο μυρτσος χαχχαχα

ελα ντε κι εγω εμεινα με την απορια...και μετα το ειπα σ ενα φιλο μου και μου εξηγησε ποιος ηταν! Σιγα ρε φιλε δεν εισαι και Brad pitt

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

εχει πλακα, εχω πεθανει στο γελιο με ολα αυτα και οχι τιποτα αλλο θα ξυπνησει ο πριγκηπας και αντε παλι η γκρίνια ...

να σας πω και μια αλλη ηττα που ειχα φαει μικρη ? χτυπαει το κουδουνι της πορτας στο σπιτι μου και τσακιζομαι να παω να ανοιξω και παω και παταω το κουμπι και αντι να ρωτησω ποιος ειναι, λεω ... "τι ωρα ειναι? " :) μιλαμε για σχιζοφρενεια !!

να σου πω ο μυρτσος δεν ειανι αυτος που εκανε εκπομπη επανω αθλητικη και ειχε πει το κορυφαιο:ειχε παρει ενας τηλ. και λεει μπορει να μην παιζω μπαλα αλλα παω στα γηπεδα 30 χρονια και λεει ο μηρτσος κοιτα φιλε και εγω παω στα μπουζουκια 30 χρονια αλλα μπουζουκι δεν εμαθα ακομα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα εισαι...εγω στο σ.μαρκετ παλια οταν ειχαν πρωτοβγει τα τσουρεκια καραμολεγκος ειχαν βγει και τα κοτοπουλα μιμικος και ρωταω την ταμια εχετε κοτοπουλα καραμολεγκος???

εφυγα κοριτσια παω να ξαπλωσω ποναει η μεση..σημερα δεν θα καθαρισω εγω το καφε αλλα θα περασω για ελεγχο πιο μετα..φιλακια καληνυχτα..

:-D

εγω ενα ακομα κουλο ειναι που ημουν σε κλαμπ..παω τουαλετα και μετα στο ανεβασμα χωθηκε η φουστα απο πισω μεσα στο καλσον...εγω βγηκα κυρια ομως..το παιζα και γκομενα τρομαρα μου!! αφου περπατησα με τον κωλο εξω μεχρι το τραπεζι τοτε μου το ειπε ενας χριστιανος!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγω μια φορα απο την βιασυνη μου να παω στο μετρο χτυπησα στο μηχανημα με α εισητηρια και λεω:συγνωμη κατεβαινω μεσα στη ντροπη και μολις ερχεται το μετρο σηκωνω το ξερο μου να του κανω νοημα να σταματησει

[sIGPIC][/sIGPIC]

να σου πω ο μυρτσος δεν ειανι αυτος που εκανε εκπομπη επανω αθλητικη και ειχε πει το κορυφαιο:ειχε παρει ενας τηλ. και λεει μπορει να μην παιζω μπαλα αλλα παω στα γηπεδα 30 χρονια και λεει ο μηρτσος κοιτα φιλε και εγω παω στα μπουζουκια 30 χρονια αλλα μπουζουκι δεν εμαθα ακομα??

ναι μωρε ενα λαμογιο ειναι!!! εμενα 2 στενα παρακατω απο μενα και μια μερα του ειχαν βομβα στο αμαξι! ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ

εγω ενα ακομα κουλο ειναι που ημουν σε κλαμπ..παω τουαλετα και μετα στο ανεβασμα χωθηκε η φουστα απο πισω μεσα στο καλσον...εγω βγηκα κυρια ομως..το παιζα και γκομενα τρομαρα μου!! αφου περπατησα με τον κωλο εξω μεχρι το τραπεζι τοτε μου το ειπε ενας χριστιανος!!!

εχω παθει το εξης σε κλαμπ εχω παει τουαλετα βγαινω εξω το παιζω και εγω γκομενα και μου εχει καρφωθει στο τακουνι ενα κωλοχαρτο και το σερνω σε ολο το μαγαζι

[sIGPIC][/sIGPIC]

:) ο εφιαλτης μου !! αφου καθε φορα που παω εξω τουαλετα μεχρι να φτασω στο τραπεζι μετα πιανομαι και τσεκαρομαι :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...