Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι; Την Κυριακή μπαίνω στον μήνα μου και λέω από εβδομάδα χαλαρά να φτιάξω την βαλίτσα του μαιευτηρίου. Είναι νωρίς ή καλά είναι;

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΦΑΜ και εγώ έχω παρατηρήσει ότι πρήζομαι και ειδικά τα χέρια μου, η βέρα μου πλέον δεν μου κάνει σε κανένα χέρι. Για τα πόδια, ας μην το συζητήσω καλύτερα. Μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια μου κάνει. Και η κοιλιά μου όμως δεν πάει πίσω, μέσα σε μια εβδομάδα περίπου από 112εκ. που ήταν έφτασε αισίως στα 115εκ. Και συνεχίζει.......

Τη βέρα μου την έβγαλα 2 μερες πριν μπω στον 9ο. Τώρα ξυπνάω με χέρια και πόδια πρησμένα. Ζορίζομαι ακόμα και να τα λυγίσω!!! Από τα παπούτσια μου, εδώ και 2 μήνες περίπου μπορώ να φορέσω μόνο ένα ζευγάρι αθλητικά. Στα άλλα είναι σαν να προσπαθείς να σφηνώσεις στο παπούτσι μια μελιτζάνα!!!

Η κοιλιά μου εδώ και 2 εβδομάδες παραμένει σταθερή στα 115εκ αλλά η διαφορά είναι ότι πλέον έχει κατέβει αρκετά. Πάντως Νατασούλα κι εγώ την έβλεπα να μεγαλώνει, αλλά μετά από μετρήσεις είδα ότι παρέμενε σταθερή στον τελευταίο μήνα.

Edit: Τη βαλίτσα μου άρχισα να την ετοιμάζω όταν μπήκα στον 9ο σιγά-σιγά. Ήταν εκεί και ό,τι θυμόμουν πρόσθετα. Δε νομίζω ότι χρειάζεται και άγχος. Και κάτι να ξεχάσεις, θα σου το φέρει κάποιος.

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

Τη βέρα μου την έβγαλα 2 μερες πριν μπω στον 9ο. Τώρα ξυπνάω με χέρια και πόδια πρησμένα. Ζορίζομαι ακόμα και να τα λυγίσω!!! Από τα παπούτσια μου, εδώ και 2 μήνες περίπου μπορώ να φορέσω μόνο ένα ζευγάρι αθλητικά. Στα άλλα είναι σαν να προσπαθείς να σφηνώσεις στο παπούτσι μια μελιτζάνα!!!

Η κοιλιά μου εδώ και 2 εβδομάδες παραμένει σταθερή στα 115εκ αλλά η διαφορά είναι ότι πλέον έχει κατέβει αρκετά. Πάντως Νατασούλα κι εγώ την έβλεπα να μεγαλώνει, αλλά μετά από μετρήσεις είδα ότι παρέμενε σταθερή στον τελευταίο μήνα.

Edit: Τη βαλίτσα μου άρχισα να την ετοιμάζω όταν μπήκα στον 9ο σιγά-σιγά. Ήταν εκεί και ό,τι θυμόμουν πρόσθετα. Δε νομίζω ότι χρειάζεται και άγχος. Και κάτι να ξεχάσεις, θα σου το φέρει κάποιος.

Είχε έρθει χθές μια φίλη μου επίσκεψη και μόλις με είδε μου λέει ''Πω, πω η κοιλιά σου είναι τόσο μεγάλη σαν να πρόκειται να γεννήσεις!!!!!!!'' και πραγματικά έβαλα τα γέλια. Είχε πολύ φάση.

Όσο για την βαλίτσα και εγώ χαλαρά σκέφτομαι να την φτιάξω, έτσι και αλλιώς δεν έχω αγοράσει ακόμα ούτε σουτιέν θηλασμού. Με αυτό το θέμα τί γίνεται; Η μαία μου είπε να πάω στα Mothercare που η συσκευασία των 2 έχει 45 ευρώ και είναι και πολύ καλά. Εγώ θέλω να θηλάσω αλλά δεν μπορώ να ξέρω από τώρα τί θα γίνει. Μήπως να έπαιρνα αρχικά ένα σουτιέν και μετά βλέποντας και κάνοντας;

eH1op2.png

LMcjp2.png

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι; Την Κυριακή μπαίνω στον μήνα μου και λέω από εβδομάδα χαλαρά να φτιάξω την βαλίτσα του μαιευτηρίου. Είναι νωρίς ή καλά είναι;

Δεν είναι νωρίς... Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη την είχα φτιάξει από τον 7ο μήνα:D Τώρα που είμαι πιο ξεψαρωμένη, λέω να αρχίσω τώρα να την φτιάχνω...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Kalhmera Famoula - prhsmenoula! :P

Ante kale pou den 8a pernas apo thn porta! Oles niw8oume san falainitses alla paw stoixhma oti oi apexw den vlepoun tipota!

Opws ta les, 8a parw th pe8era mesa sto SK na to suzhthsoume to 8ema. Etsi gia na mhn mou agxwnetai o suzugos..Ax ola prepei na ta frodisoume emeis oi gunaikes..ola!

Sxetika me th valitsa lew na thn arxisw ki egw auto to SK. Filodoxw akoma na eimai sto nosokomeio gia 2 meres opote den 8a shkwsw to miso spiti..etsi lew toulaxiston!

Ax kodeuoume koritsiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Είχε έρθει χθές μια φίλη μου επίσκεψη και μόλις με είδε μου λέει ''Πω, πω η κοιλιά σου είναι τόσο μεγάλη σαν να πρόκειται να γεννήσεις!!!!!!!'' και πραγματικά έβαλα τα γέλια. Είχε πολύ φάση.

Όσο για την βαλίτσα και εγώ χαλαρά σκέφτομαι να την φτιάξω, έτσι και αλλιώς δεν έχω αγοράσει ακόμα ούτε σουτιέν θηλασμού. Με αυτό το θέμα τί γίνεται; Η μαία μου είπε να πάω στα Mothercare που η συσκευασία των 2 έχει 45 ευρώ και είναι και πολύ καλά. Εγώ θέλω να θηλάσω αλλά δεν μπορώ να ξέρω από τώρα τί θα γίνει. Μήπως να έπαιρνα αρχικά ένα σουτιέν και μετά βλέποντας και κάνοντας;

Natassoula ki egw ena soutien eixa parei thn prwth fora. Ixera oti h8ela polu na 8hlasw alla den hmoun sigourh pws 8a ginotan to sth8os otan 8a erxotan to gala. Xekina me ena kai stelneis to suzugo na parei ta upoloipa me to kalo. :)

Εγώ πήρα 2 από τα prenatal. 21€ το ένα και είχε σε πολλά σχέδια. Στα mothercare όντως έχει πακετάκι των 2 με 45€ αλλά πρέπει να τα δοκιμάσεις κιόλας κατά πόσο σου στρώνουν. Τα υπόλοιπα σουτιέν θηλασμού στα mothercare έχουν πάνω από 30€ το ένα. Το αν θα θηλάσεις ή όχι θα το ξέρεις στην κλινική μετά τη γέννα, σωστά? Και τι θα κάνεις? Θα πεις τελευταία στιγμή "Τρεξτε!!! Σουτιέν!!!" :) Εκτός κι αν πάρεις το ένα και στείλεις κάποιον που χαμπαριάζει από αυτά, να σου πάρει ένα ίδιο. Βέβαια, ως πρωτομάνα δεν ξέρω πόσο συχνά πρέπει να τα πλένεις κι αυτά. Έχουμε και τα επιθέματα, αλλά καλύτερα να μας ενημερώσει για το θέμα μια ήδη μανούλα.

Α! Και πήρα και τρία μπουστάκια, τα οποία τα είδα και σαν "σουτιεν θηλασμού νυκτός" για να μην κοιμάσαι με το σουτιεν (αφού θα χρειάζεται να φοράμε επιθέματα) αλλά να είσαι σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή. Έχουν αποσπόμενες τιράντες, οπότε βολεύουν και στο θηλασμό. Αυτά τα πήρα από Θεσσαλονίκη από τον "Καπετάνιο". Επειδή αυτός είναι από τα μέρη μας, δεν ξέρω αν έχει και στην Αθήνα κατάστημα. Και τα φοράω και τώρα αντί για σουτιέν.

15y6xxxv0qx3picm.png

Σουτιέν θηλασμού να πάρεις Νατασούλα. Ακόμα και να μην θηλάσεις (λέμε τώρα), θα σου χρειαστεί τον πρώτο καιρό που θα είσαι πρησμένη και θα θέλεις κάτι άνετο. Απλώς μην πάρεις πολλά. Πάρε 1 ή 2 και μετά βλέπεις... Εγώ έχω 4 από την προηγούμενη εγκυμοσύνη, οπότε είμαι καλυμμένη.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Sumfwnw oti tou Prenatal einai exairetika kala padws! Ama peseis kai se kalh pwlhtria 8a se sumvoulepsei kai sxetika me to mege8os. Epi8emata xreiazodai eidika sto prwto 40mero kai mexri na ru8mistei h paragwgh tou galatos. Mh to amelhsete, parte giati alliws 8a paleuetai me tous lekedes olh thn wra.

Ektos apo ta soutien egw exw apo thn prohgoumenh fora kati blouzakia/tirantakia me enisxush soutien gia to sth8os kai apospomenes tirantoules. Auta me eixan volepsei trella kai ta eixa parei katala8os apo to Prenatal. Vrhka kai sto H&M twra apo viologiko bambaki kai einai polu wraia kai praktika.

Σας ευχαριστώ κορίτσια. Από εβδομάδα που θα αρχίσουν και οι πολλές βόλτες θα επισκεφθώ τα Mothercare να δοκιμάσω κανένα και βλέπουμε. Άν και έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια και για της Triumph.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!!!!!

ξεκινησα το πρωι για εξετασεις , μετα να παω οαεδ να φτιαξω κατι χαρτια για ταμειο ανεργειας κ μετα ικα, μηπως πληρωθω το επιδομα....

στον οαεδ παω κ ερχομαι 2 μερες!!! δεν ξερουν ουτε την διαδικασια!!! αφου να φανταστητε πηρα τηλ σε αλλον οαεδ που δουλευει μια φιλη, μου ειπε τι χρειαζεται κ τους τα ειπα γιατι αυτοι δεν ηξεραν που πανε τα 4!!!!! οταν δε τους εδωσα τα χαρτια νομιζανε οτι επιαναν βομβα!!! παρολα αυτα παλι δεν εβγαλα ακρη κ θα ξαναπαω απο εβδομαδα.... στο ικα αφου τσεκαραν τα χαρτια , μου ειπαν οτι λογω συστηματος πρεπει να ξαναπαω την δευτερα... για να δουμε , θα τελειωσουμε την δευτερα???? κ μεσα σε ολα το πρωι που πηγα για εξετασεις , εκει που περιμενα να δωσω τα στοιχεια , μου χωθηκε μια γιαγια!!! μετα στα κεπ ερχεται μια μπροστα μου, λεω τωρα μην μιλησεις , θα τσακωθεις κ κακο σε εσενα θα κανεις.... πεταγετε μια κυρια κ μου λεει τι περιμενεις κοπελα μου με την κοιλια , περνα μπροστα! η αλλη εκανε οτι δεν ακουγε ωστοσο... αφου εξυπηρετηθηκε γυρναει κ μου λεει ¨"δεν σας ειδα...." κοροιδιαααααα!!!!!

εβιτακι , κανε το ετσι... ξεκαθαρησε οτι δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα , κ αν θελουν βεβαιως να ερθουν αλλα θα αυτοεξυπηρετηθουν!!!!

μελινα εγω αυτο εχω παρατηρησει... δοκιμασε να αλλαξεις τις ωρες κ το βραδινο να το παιρνεις σχεδον απογευμα αν δεις οτι αυτο φταιει...

για τα σουτιεν εγω στα mothercare βρηκα αυτη την συσκευασια των 2 κ ειναι βολικα... στα prenatal ειχε μονο μεχρι το τεσσερα νουμερο κ δεν μου εκανε....τα λητω εχουν μετα, αλλα ειναι ακριβουτσικα...

baJfp2.png

Καλημερα κοριτσακια...

Οτι να ναι υπνο εκανα και σημερα..Εχω και διαφορα πονακια και επισης κατι πονους στομαχικους θα τους ελεγα,εντερικους...ξερω γω τι ειναι τωρα ολα με πονανε γενικα...Α και κατι αλλο..εδω και καποιες μερες διψαω παρα πολυ...δηλαδη συνεχεια...Τι να ναι αυτο καλε λες και ειμαι στην ερημο...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημερα κοριτσακια...

Οτι να ναι υπνο εκανα και σημερα..Εχω και διαφορα πονακια και επισης κατι πονους στομαχικους θα τους ελεγα,εντερικους...ξερω γω τι ειναι τωρα ολα με πονανε γενικα...Α και κατι αλλο..εδω και καποιες μερες διψαω παρα πολυ...δηλαδη συνεχεια...Τι να ναι αυτο καλε λες και ειμαι στην ερημο...

Ki egw vre Elina, ti pragma ki auto! Kai meta trexw gia pipi 3456566 fores kai paei o upnos. Eixa frikarei mhpws exei kamia sxesh me zaxaro alla exw tetoies kapses pou elpizw na sundeetai m'auto..:rolleyes:

μαλλον ειναι ορμονικο το θεμα ζεστη-διψα!!! εγω βλέπω που κοιμάμαι με ενα φανελακι μονο κ ξεσκεπαστη κ ο αντρας μου φοραει πιτζαμες κ σκεπαζεται!!! αφηστε που ολη μερα το σπιτι ειναι τσιτα ανοιχτο γιατι ζεσταινομαι!!!!! για το νερο δεν μιλαω... πρεπει να κανω απ΄ευθειας συνδεση την ευδαπ με το στομα μου:tongue::tongue::tongue:!!!!

baJfp2.png

Καλημερα κοριτσακια...

και εγω ελινα μου,πινω παρα πολυ νερο,αφου σκεφτηκα μηπως εχω ανεβασει ζαχαρο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...