Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα λουσυ και εσυ τετοια ε??πωπω μιλαμε σε αυτες τις φασεις ειναι να ανοιξει η γη να σε καταπιει...εγω εχω κανει πολλα τετοια...με μπου<ουξη μονο μια φορα οταν ειχα παει να δω τον τασσιο σηκωνομαι να χορεψω στην πιστα και φορουσα μυτερες γοβες και πιαστηκε η μυτη του παππουτσιου στο καλωδιο που συνδεοταν το μπουζουκι με το ηχειο και το εβγαλα:oops::oops:

λουση ?? μαλλον με μπερδευεις με αλλη βρε καλλιοπη μου :)

λουση ?? μαλλον με μπερδευεις με αλλη βρε καλλιοπη μου :)

απαπαπαπα με συγχωρεις,με εχει μπερδεψει το τικερακι σου..

αρινα ειναι ενα παλιο σκηνικο που αμα στο πει η μαρινα θα σκασεις στα γελια...

:-D

απαπαπαπα με συγχωρεις,με εχει μπερδεψει το τικερακι σου..

αρινα ειναι ενα παλιο σκηνικο που αμα στο πει η μαρινα θα σκασεις στα γελια...

τι εχει το τικερακι μου καλε ???? :) (σε πειραζω :) )

λοιπον ταισα..ξεσκατισα...η μεγαλη ταβλιαστηκε...το στεφανι εχει ξεστραβωθει στο plystation κι εγω παω να την κανω γιατι παλι το πρωι εγω θ ανοιγω!!! αντε να αναλαβει και καμμια αλλη την πρωινη βαρδια ετσι???

αννια αν κλεισεις εσυ ασε μη σφουγγαριζεις στην κατασταση σου, θα τα κανω το πρωι!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

κουτσομπολες.............λοιπον Αρινα μου εχουμε βγει με τον αντρα μου στις αρχες της γνωριμιας μας μπενω στο αυτοκινητο και χτυπαει το κινητο μου ψαχνω ψαχνω ψαχνω χτυπαγε εν τω μεταξυ αυτο ασταματητα αφαντο αδειαζω ολη τη τσαντα τιποτα το κωλο κινητο και λεω οχι ρε γαμωτο να δεις το ξεχασα στο σπιτι:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

κουτσομπολες.............λοιπον Αρινα μου εχουμε βγει με τον αντρα μου στις αρχες της γνωριμιας μας μπενω στο αυτοκινητο και χτυπαει το κινητο μου ψαχνω ψαχνω ψαχνω χτυπαγε εν τω μεταξυ αυτο ασταματητα αφαντο αδειαζω ολη τη τσαντα τιποτα το κωλο κινητο και λεω οχι ρε γαμωτο να δεις το ξεχασα στο σπιτι:D:D

εχω ξεραθει στα γελια αχ θα κατουρηθω...αληθεια τι σου ειπε ο αντρας σου μετα?:tongue:

χα χα χα θεά.............

τι να πω...και δεν εισαι και ξανθια....

εγω να σας πω ενα κουλο...μια φορα εβγαλα το σκυλο βολτα εδω στο παρκο....ηταν ενας αλλος κυριος με το δικο του σκυλι...αφου μου πιασε την κουβεντα γυρναει και μου λεει..ξερεις εγω ειμαι ο Μηρτσος ( γνωστος παλιος ποδοσφαιριστης) και γυρναω κ του λεω εγω ''ποιος Μητσος??? Να ανοιξει γη να τον καταπιει τον ανθρωπο..λακισε!!! χαχα ακους εκει η ψωναρα...εγω ειμαι ο Μηρτσος!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

εγω να σας πω ενα κουλο...μια φορα εβγαλα το σκυλο βολτα εδω στο παρκο....ηταν ενας αλλος κυριος με το δικο του σκυλι...αφου μου πιασε την κουβεντα γυρναει και μου λεει..ξερεις εγω ειμαι ο Μηρτσος ( γνωστος παλιος ποδοσφαιριστης) και γυρναω κ του λεω εγω ''ποιος Μητσος??? Να ανοιξει γη να τον καταπιει τον ανθρωπο..λακισε!!! χαχα ακους εκει η ψωναρα...εγω ειμαι ο Μηρτσος!!

:lol::lol::lol::lol::lol: ελεος

εχω ξεραθει στα γελια αχ θα κατουρηθω...αληθεια τι σου ειπε ο αντρας σου μετα?:tongue:

δεν ειπε πολλα με κοιταγε με το βλεμα:βρε τι γιδι ειναι τουτο??που το παω???και θυμαμαι μου ειπε σταματα βρε Μαρινα εχεις κανει το αυτοκινητο υλικα οικοδομων απο τα πολλα τουβλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα εχω ξανα-πεθανει στο γελιο !! κορυφη !!

εχω και κοτερο παμε μια βολτα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...