Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απο τον καραφλα απεναντι

χαχαχα

ερωτηση ξανθιας...τι ειναι το τσιζ κεικ??δεν εχω δοκιμασει ποτε:mrgreen:

αη μαρη γκαστρωμενη κι εσυ..μην ακουσεις γλυκο!!! γλυκο ειναι νοστιμοτατο!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα τη Μαρινα εννοω!! εσυ φανεσαι οτι δεν εισαι!! ενω η Μαρινα μια συλλογη απο φανελες εχει!!!

Από που φαίνομαι???:P:p:p

λοιπον (σορι μαρινα να τογυρισω λιγο στη πλακα)....ποσο ισορροπημενη μανα ειμαι οεο???η κουζινα ολη απλυτα πιατα κατσαρολεες (ενα αδειο σημειο να ακουμπησεις κατι δεν εχει,παιχνιδια παντου πεταμενα,ρουχα επισης,ασιδερωτα εχμμ το καλαθι εχει λιγησει απο το βαρος ,να μη μιλησω για την γενικη κατασταση του σπιτιου και εγω απο ενα μαραθωνιο παιχνιδιου,μαγειρεματος,ιντερνετ και οτι αλλο ασχετου παω για υπνο.....ειμαι τζασμενο λιγο ή οχι??και ο αντρας μου σημερα με

σικονταρει...ασταααααααααααα μωρεεεεεεεεεεεε (αλλο που δε θελω).....

ασχετο...ποια εχει φτιαξει τσιζ κεικ???τι τυρι εχει βαλει???

καληνυχταααααααα...ελπιζω αυριο να μη με ξυπνησουν φτερωτοι φιλοι:rolleyes::shock::oops:

Και εμένα είναι ανω κατω το σπίτι... άστα...

μολις εφαγα 3κομματια πιτσα:shock::oops:

εγω απο ασιδερωτα εχω 3πληντυρια και μια κατσαρολα απλυτη την οποια εκαψα καταλαθος και αντε τωρα να την τριψω..γεια σας μαρινα και λουσυ..

Γεια σου Αννια!!!:P

η λουσυ μπηκε βγηκε εξαφανιστηκε

Ξαναμπήκα και ξαναβγαίνω. Πάω να δω dvd..Κάτι με μια τρομοκρατική επίθεση στο μετρό της Ν.Υόρκης νομίζω. Φιλάκια σε όλες!!!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

εκεινη την ωρα δεν αισθανεσαι γλιτσου???και δινεις συμβουλες ε σιγα μωρε λιγο μαζεματακι και ειναι ετοιμο

ναι μωρε να 5 λεπτα υποθεση ειναι τριψτο και με σοδα να γιαλισει....δινω και συμβουλες :shock::shock::shock:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

εγω κορίτσια στα πολυ νιατα μου ειχα κανει το αποστευτο και εγινα τρελη ρομπα .. ενα μαγαζι ολο γελουσε μαζι μου !! ξερατε ενα μαγαζι, μπουζουκια στο σταθμο του θησειο διπλα? δεν μου ερχεται τωρα το ονομα αλλα ηταν πολυ γνωοστο. τεσπα, ημουν στην πιστα, ειχα πιει 2 καβες και εκει που χορευα ζειμπεκικο ηθελα τρομαρα μου κανω ενα ετσι και γυρναω στροφη-φιγουρα και καλα και οπως ειχα το χερι χτυπαω με δυναμη τα .. ¨τετοια¨ του τυπου με το μπουζουκι :) ο τυπος πονεσε πολυ και κανει δυνατα αααααα και σταματησε για μερικα δευτερολεπτα να παιζει .. και ολοι κοιτουσαν την ηλιθια που χορευει αγαρμπα (εμενα δηλαδη)

πωπω , πολυ ρομπα τωρα που το θυμαμαι ..

εγω την μαζεψα χαχαχα..οχι καλε εχω σκασει απο την πιτσα τωρα..χαζευω στο ιντερνετ και νυσταξα...οποια σιδερωσει πρωτη ας ερθει να παρει και τα δικα μου..:cool:

:-D

εγω κορίτσια στα πολυ νιατα μου ειχα κανει το αποστευτο και εγινα τρελη ρομπα .. ενα μαγαζι ολο γελουσε μαζι μου !! ξερατε ενα μαγαζι, μπουζουκια στο σταθμο του θησειο διπλα? δεν μου ερχεται τωρα το ονομα αλλα ηταν πολυ γνωοστο. τεσπα, ημουν στην πιστα, ειχα πιει 2 καβες και εκει που χορευα ζειμπεκικο ηθελα τρομαρα μου κανω ενα ετσι και γυρναω στροφη-φιγουρα και καλα και οπως ειχα το χερι χτυπαω με δυναμη τα .. ¨τετοια¨ του τυπου με το μπουζουκι :) ο τυπος πονεσε πολυ και κανει δυνατα αααααα και σταματησε για μερικα δευτερολεπτα να παιζει .. και ολοι κοιτουσαν την ηλιθια που χορευει αγαρμπα (εμενα δηλαδη)

θα τρελαθω τελειοοοοοοοο

μια φορα ο αντρας μου ειχαμε παει στονΑγγελο διονυσιου και παει να χωρεψει ζειμπεκια και ριχνει κατω το μπουζουκι του ανθρωπου κατω και λεει αυτος γαμω την π..... μεσα μου η δυτερη φορα αποψε και οπως παει να του ζητησει συγνωμη παταει κατι γαρυφαλα και σκοτωνεται

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

θα τρελαθω τελειοοοοοοοο

μια φορα ο αντρας μου ειχαμε παει στονΑγγελο διονυσιου και παει να χωρεψει ζειμπεκια και ριχνει κατω το μπουζουκι του ανθρωπου κατω και λεει αυτος γαμω την π..... μεσα μου η δυτερη φορα αποψε και οπως παει να του ζητησει συγνωμη παταει κατι γαρυφαλα και σκοτωνεται

ασε σου λεω τρελη ρομπα .. και επειδη δουλευε ενας φιλος εκει πηγαινα πολυ συχνα και δεν πληρωνα και τιποτα και ηταν τρελη καβατζα.. ε μετα απο αυτο δεν ξαναπατησα απο την ντροπη μου :)

θα τρελαθω τελειοοοοοοοο

:P:p χαχα πολυ γελιο.....μια φορα χορευε μια κατι νησιωτικα, σκυβει να κανει φιγουρα, παταει τη φουστα της, σηκωνεται και της εχει κατεβει η φουστα χαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

θα τρελαθω τελειοοοοοοοο

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εμενα μου αρεσε αυτο που εκανες οταν πρωτογνωρηστικατε με τον αντρα σου..με το κινητο που εψαχνες

θα τρελαθω τελειοοοοοοοο

:) :) :)

καλα λουσυ και εσυ τετοια ε??πωπω μιλαμε σε αυτες τις φασεις ειναι να ανοιξει η γη να σε καταπιει...εγω εχω κανει πολλα τετοια...με μπου<ουξη μονο μια φορα οταν ειχα παει να δω τον τασσιο σηκωνομαι να χορεψω στην πιστα και φορουσα μυτερες γοβες και πιαστηκε η μυτη του παππουτσιου στο καλωδιο που συνδεοταν το μπουζουκι με το ηχειο και το εβγαλα:oops::oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...