Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

χαχα τη Μαρινα εννοω!! εσυ φανεσαι οτι δεν εισαι!! ενω η Μαρινα μια συλλογη απο φανελες εχει!!!

εκνετρισεμαι να τις κανω φιτιλια.Ασε που με βαζει να παω τις υπογεγραμμενες για κορνιζα:shock::shock::shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συγνωμη ποιο ειναι το μαρακι8 καινουρια πειτε μου καλε

εμπαινα κ το γεννάρη αλλά δεν έχω πολύ χρόνο κ όποτε ξεκλέψω λίγο πίνω ένα σύντομο καφεδάκι...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

εκνετρισεμαι αυτο ακομα προσπαθω να το καταλαβω!

χαχα..και εγω μαρη μιαν ωρα εκανα να το καταλαβω...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

λοιπον (σορι μαρινα να τογυρισω λιγο στη πλακα)....ποσο ισορροπημενη μανα ειμαι οεο???η κουζινα ολη απλυτα πιατα κατσαρολεες (ενα αδειο σημειο να ακουμπησεις κατι δεν εχει,παιχνιδια παντου πεταμενα,ρουχα επισης,ασιδερωτα εχμμ το καλαθι εχει λιγησει απο το βαρος ,να μη μιλησω για την γενικη κατασταση του σπιτιου και εγω απο ενα μαραθωνιο παιχνιδιου,μαγειρεματος,ιντερνετ και οτι αλλο ασχετου παω για υπνο.....ειμαι τζασμενο λιγο ή οχι??και ο αντρας μου σημερα με

σικονταρει...ασταααααααααααα μωρεεεεεεεεεεεε (αλλο που δε θελω).....

ασχετο...ποια εχει φτιαξει τσιζ κεικ???τι τυρι εχει βαλει???

καληνυχταααααααα...ελπιζω αυριο να μη με ξυπνησουν φτερωτοι φιλοι:rolleyes::shock::oops:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

λοιπον (σορι μαρινα να τογυρισω λιγο στη πλακα)....ποσο ισορροπημενη μανα ειμαι οεο???η κουζινα ολη απλυτα πιατα κατσαρολεες (ενα αδειο σημειο να ακουμπησεις κατι δεν εχει,παιχνιδια παντου πεταμενα,ρουχα επισης,ασιδερωτα εχμμ το καλαθι εχει λιγησει απο το βαρος ,να μη μιλησω για την γενικη κατασταση του σπιτιου και εγω απο ενα μαραθωνιο παιχνιδιου,μαγειρεματος,ιντερνετ και οτι αλλο ασχετου παω για υπνο.....ειμαι τζασμενο λιγο ή οχι??και ο αντρας μου σημερα με

καληνυχταααααααα...ελπιζω αυριο να μη με ξυπνησουν φτερωτοι φιλοι:rolleyes::shock::oops:

μην μιλας για ασιδερωτα καθολου ομως

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιασεμι αυτο δεν λεγετε ανισορροπη...ακαταστατη λεγεται !!! ( πλακα κανω)

εγω το φτιαχνω με φιλαδελφια

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...