Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εμεις ετσι ειμαστε στην μαρια που ητανε για ολους πρωτο μωρο στην πολυκατοικια κανανε σαν παλαβοι η δε πεθερα μου χεσμενη που εχει και το ονομα της..ενω τωρα στον μπεμπη οποτε την βλεπει ο καημενος δεν την αναγνωριζει γιατι την βλεπει μια στο τοσο ενω οταν γεννησα την μαρια μας ειχε κατσικωθει για τα καλα..και οχι για μενα χ@στηκα απλα δεν θελω να ξεχωριζει τα εγγονια της και νε με πειραζει γιατι της κορης της(επειδη θα παρει το ονομα της συμπεθερας)μια στ τοσο την βλεπει...τεσπα..

ασχημο για τα 2α παιδάκια αυτό!

εμενα Ελινα μου ο Δημητρης ηταν το 6 εγγονι του μπαμπα μου και το πρωτο απο την πλευρα του αντρα μου αυτα που εκανε και κανει ο πατερας μου δεν τα εχει κανει ποτε σε κανενα αλλο εγγονι εκτος τα δωρα την λατρεια κτλ εγραψε στον Δημητρη και στην ανηψια μου ενα οικοπεδο μαζι.Α και να σου πω οτι δεν εχει το ονομα ο ανηψιος μου ειανι μανωλης και τωρα ο μικρος μου μεχρι τωρα μου λεει ο Δημητρης μου ειναι ενας

καταλαβαινεις τι λοξα μιλαμε??οταν πηγε για εγχειρηση μονο τον Δημητρη ηθελε να ακουσει και οταν ξυπνησε ηταν το πρωτο ονομα που ζητησε

για τον δικό μου μπαμπά ειναι το 2ο ενω για τον πεθερό το 1ο, όταν μάθαμε το φύλο του παιδιού οι δικοί μου πέταξαν από χαρά ο πεθερός επειδή ξυπνησε στραβά έκλεισε το τηλ. κ η πεθερά μου είπε "βλέπω το πήρες πολύ πατριωτικά οτι είναι αγόρι" που ήξεραν οτι θα πάρει το όνομα, οι δικοί μου πάντως δεν τα ξεχωρίζουν τα εγγόνια παρόλο που ο ανιψιος μου εχει το ονομα του μπαμπα κ ο μικρος μου του πεθρερού απλά αυτό που θεωρώ εγώ οτι εχουν αδυναμία στον μικρό μου είναι επειδη τον βλέπουν να μεγαλώνει ενώ τον ανηψιο μου τον βλέπουν μια στο τόσο αλλά όταν έρχεται ο αδερφός μου με την οικογένεια του κανω στην ακρη με το μωρό γα να χαρούν λίγο κ το άλλο εγγόνι

κι εσενα γιωργακης ειναι ο μικρος ε?

του πεθερου φανταζομαι.

ναι Γιωργάκης κ είναι του πεθερού, εν τω μεταξύ κάθε φορά οι δικοί μου σκάνε το παραδάκι για να ,μην λείψει τίποτα κ το σπίτι πάλι οι δικοί μου το εντυσαν από τα πεθερικά δεν είδαμε τίποτα, ξερουν μόνο να περηφανευονται για το όνομα, πως κάνουν έτσι δεν μπορω να καταλάβω..... τουλάχιστν μην πάρει τη χαρη τους όλο ωεματα είναι κ διπρόσωποι κ πως μου κακοφαινεται που θα τους δωσω αυτη την χαρα δεν φανταζεστε! δεν μπορω να το χωνεψω με τιποτα!

prospathw na grapsw apo to kinito alla diskolevomai!filia apo santorini

καλά να περάσετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Διαφημίσεις

αχ μωρε κατερινακι..

κι εμενα ετσι καμαρωνουν αλλα κι εμενα με ενοχλει που κανουν ετσι λογω του ονοματος,βλεπεις δεν με εχουν πεισει για το αν θα το αγαπαγαν το ιδιο αν ειχε αλλο ονομα...δυστυχως πολλοι ανθρωποι εχουν το χουι αυτο.φυσικα ποτε δεν θα μαθω γιατι το παιδι εχει το ονομα τους.εμεις δεν κανουμε βαφτιση ομως;)οσο για τα υλικα εκει δενεχω παραπονο ειναι πολυ ενταξει ενα σωρο του παιρνουν.το αγαπανε δε λεω απλα αυτα τα χαζοκολληματα να μην ειχαν και τ καλο στον κοσμο..εμεις εχουμε αλλο...ακομη ασχολειται η πεθερα με το ποιανου μοιαζει:tongue:ματαια προσπαθει να μας πεισει οτι ειναι ιδιο ο αντρας μου...αφου κ ο πεθερος μου την κοροιδευει...αγχος πια κι αυτο μη και μου μοιαζει κ μενα το παιδι λυσσαει...εγω γελαω γιατι την εχω μαθει πια...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

κοριτσια εγω τον μεγαλο τον κακομαθα μονη μου οχι οτι δεν βοηθησαν οι υπολοιποι αλλα εμεις παντα δεν ειχαμε θυμαμαι μια ζωη να ζηλευω τα παιχνιδια η τα ρουχα απο αλλα παιδακι ζουσαμε σε ενα σπιτι που η μαμα εκανε μονο δουλειες και δεν κουνιομασταν ειχα υποσχεθει στον ευατο μου οτι το δικο μου παιδι δεν θα ζηλεψει ποτε τιποτα απο κανεναν και θα κανει οτι γουσταρει οποτε το γουσταρει μεσα στο σπιτι μου εχω μεχρι τσουληθρα για κηπο ενα τζιπ μια βεσπα μια γουρουνα και πολλα μα πολλα αλλα ελεγα οτι απο την πολυ αγαπη δεν παθαινει κανεις τιποτα εχω βγει 1 το βραδυ και ψαχνω ανοιχτο περιπτερο γιατι ο Δημητρης ηθελε γιαουρτι ξυπνησε με αυτη τη λιγουρα μεχρι να γυρισω ειχε ξανακοιμηθει οποτε μιλαμε για αλλη φαση μιλαμε για ψυχωση

:tongue::P:p:p...καλα σου κανει μαρη!

ευχαριστω Μαρινακι μου το προηγουμενο σαββατο εφυγε ο μπαμπακας μου.θα βαλω σιγουρα φωτο απο το γαμο μου με τον μπαμπα εδω μεσα μαζι με κατι αλλες μολις μου τις περασει ο αντρας μου στο πισι.ετσι θελω να σας τον δειξω...
αχ μωρε κατερινακι..

κι εμενα ετσι καμαρωνουν αλλα κι εμενα με ενοχλει που κανουν ετσι λογω του ονοματος,βλεπεις δεν με εχουν πεισει για το αν θα το αγαπαγαν το ιδιο αν ειχε αλλο ονομα...δυστυχως πολλοι ανθρωποι εχουν το χουι αυτο.φυσικα ποτε δεν θα μαθω γιατι το παιδι εχει το ονομα τους.εμεις δεν κανουμε βαφτιση ομως;)οσο για τα υλικα εκει δενεχω παραπονο ειναι πολυ ενταξει ενα σωρο του παιρνουν.το αγαπανε δε λεω απλα αυτα τα χαζοκολληματα να μην ειχαν και τ καλο στον κοσμο..εμεις εχουμε αλλο...ακομη ασχολειται η πεθερα με το ποιανου μοιαζει:tongue:ματαια προσπαθει να μας πεισει οτι ειναι ιδιο ο αντρας μου...αφου κ ο πεθερος μου την κοροιδευει...αγχος πια κι αυτο μη και μου μοιαζει κ μενα το παιδι λυσσαει...εγω γελαω γιατι την εχω μαθει πια...

μακαρι να σου μοιαζει...εισαι μια κουκλα.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

kι εγωεδω...ο μικρος κοιμαται απο 8 30, μπανιαρισα κ τη μεγαλη...κ τρωμε απο ενα τοστακι τωρα! Το Σαββατοκυριακο παντως εχει αναδουλειες το καφε!

Ναι ρε παιδί μου τι πράγμα είναι αυτό;;;;κάνουν αγαπούλεσ με τουσ αντρες μήπωςςςςςς;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...