Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα μου ειπε πραγματα για την δικη μας περιπτωση οτι ενα μισαωρο ειναι υπεραρκετο για ενα 4χρονο παιδι και να μην θεωρει οτι σε εχει ολη την ημερα γιατι μετα αυτο γυρναει μπουμερανκ μετα το παιδι δεν ειναι αυτονομο και περνει το μυνημα οτι ειναι το κεντρο της γης δεν μιλαμε μονο για παιχνιδι να σου λεει να κανεις διαφορα οτι δηθεν δεν μπορει αυτος ενω ξερεις οτι μπορει

Μαρίνα μου δηλαδή από τον πρωτο καιρό του μωρού δεν πρεπει να δειχνεις οτι είναι το επίκεντρο? κ πως το καταφέρνεις όταν είναι πρωτο παιδί πρωτο εγγονι πρωτο ανηψι? πως θα κρατησούμε τις ισσοροπίες γενικά!

Μαρίνα μου δηλαδή από τον πρωτο καιρό του μωρού δεν πρεπει να δειχνεις οτι είναι το επίκεντρο? κ πως το καταφέρνεις όταν είναι πρωτο παιδί πρωτο εγγονι πρωτο ανηψι? πως θα κρατησούμε τις ισσοροπίες γενικά!

βαζοντας ορια ακτι που εμεις δεν ειχαμε:οσα παιχνιδια γουσταρει.κανουμε σκατα ολο το σπιτι οχι εχουμε χωρο που για παιχνιδι και χωρο που τρωμε ή καθομαστε.δεν μας λεει κατι και τρεχουμε να το κανουμε κατι αλο που ειπε σημαντικο δεν συγκρινουμε τα παιδια που αθελα μας το κανουμε αγαπαω τον Μανωλη μα πιο πολυ τον Δημητρη εκει καταλαβαινει οτι υπαρχει συγκριση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η Παρασκευούλα??????:tongue::tongue::tongue:

!

όχι μαρη..η παρασκευουλα ηταν νταρντανα....:tongue:

Ινακι καλο ταξιδι και να περασετε καλα...

Μαρινακι εγω σε καταλαβαινω όχι τοσο γιατι σε απασχολει πολλες ωρες ο δημητρης αλλα επειδη σαν χαρακτηρας κινεισαι πολυ και φανταζομαι ότι εσυ θα τον απασχολεις :tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

βαζοντας ορια ακτι που εμεις δεν ειχαμε:οσα παιχνιδια γουσταρει.κανουμε σκατα ολο το σπιτι οχι εχουμε χωρο που για παιχνιδι και χωρο που τρωμε ή καθομαστε.δεν μας λεει κατι και τρεχουμε να το κανουμε κατι αλο που ειπε σημαντικο δεν συγκρινουμε τα παιδια που αθελα μας το κανουμε αγαπαω τον Μανωλη μα πιο πολυ τον Δημητρη εκει καταλαβαινει οτι υπαρχει συγκριση

α οκ....ειδα και το προηγουμενο μυνημα σου..εννοει γενικοτερα δηλ....(καλα αυτο το μιση ωρα σε τετραχρονο μου φαινεται καπως βεβαια αλλα τεσπα)...να εχει μια αυτονομια ..μαλιστα....εγω απλα σκεφτομαι οτι ενα παιδι 3-4-5 ποσο πια να παιξει μονο του οταν δεν εχει παρεα???εδω εγω βαριεμαι αμα ειμαι μια ωρα μονη μου δε θα βαριουνται αυτα...ρε συ να σε ρωτηξω κατι??μηπως εχει παθει και καμια ανασφαλεια (μεσα σολα δηλ) που του λες θα φυγεις απο το σπιτι ή που του εχεις πει οτι θα φυγει απο το σπιτι και τονεχει πιασει κανα αμοκ???(λεω εγω τωρα)...

παντως ειναι δυσκολο να κρατας ισορροπιες γενικα με δυο παιδια σε τετοιες αποστασεις...παντα καποιο θα ειναι ριγμενο....το μικρο το μεγαλο ο αντρας το σπιτι εσυ.....ουφ τι να πω....

κατερινα και εμας ητανε πρωτο παιδι εγγονι ανηψι κλπ κλπ κλπ το τι δωρα ειχε παρει οταν γεννηθηκε (αμα συγκρινεις με της δευτερης καμια σχεση..ριγμενο το δευτερο) τι σκατολοϊδια της φερνανε...αφου τσακωνομουνα συνεχεια..εμεις δε της παιρναμε ποτε πολλα ...(εκτος απο την αρχη που ειχα παθει ενα αμοκ το παιδι να εχει πολλα παιχνιδια να μαθαινει και αυτη προτιμουσε τις κατσαρολες μου χααχχαχαχααχ για ντραμς)...γενικα ορια πως να βαζεις δε ξερω....εμενα τα ορια μεταβαλλονται αναλογα με την εποχη-ηλικια...πρωτα ητανε παιζουμε μεσα στο δωματιο (για κανα εξαμηνο πριν μιλαω ε??) ε τωραπχ παιζουμε αρκετα στο σαλονι γιατι το μικρο κοιμαται μεσα το βραδυ νωριτερα......αλλα δε ξερω...ειναι δυσκολο

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

oyf sth uevria einai ;ola kal;a all;a sthn πραξη τι γίνεται? ευχαριστώ που τα εγγραες μ,ηπως κ απ[οφύγουμε τα μεγάλα λάθη!

α οκ....ειδα και το προηγουμενο μυνημα σου..εννοει γενικοτερα δηλ....(καλα αυτο το μιση ωρα σε τετραχρονο μου φαινεται καπως βεβαια αλλα τεσπα)...να εχει μια αυτονομια ..μαλιστα....εγω απλα σκεφτομαι οτι ενα παιδι 3-4-5 ποσο πια να παιξει μονο του οταν δεν εχει παρεα???εδω εγω βαριεμαι αμα ειμαι μια ωρα μονη μου δε θα βαριουνται αυτα...ρε συ να σε ρωτηξω κατι??μηπως εχει παθει και καμια ανασφαλεια (μεσα σολα δηλ) που του λες θα φυγεις απο το σπιτι ή που του εχεις πει οτι θα φυγει απο το σπιτι και τονεχει πιασει κανα αμοκ???(λεω εγω τωρα)...

παντως ειναι δυσκολο να κρατας ισορροπιες γενικα με δυο παιδια σε τετοιες αποστασεις...παντα καποιο θα ειναι ριγμενο....το μικρο το μεγαλο ο αντρας το σπιτι εσυ.....ουφ τι να πω....

κατερινα και εμας ητανε πρωτο παιδι εγγονι ανηψι κλπ κλπ κλπ το τι δωρα ειχε παρει οταν γεννηθηκε (αμα συγκρινεις με της δευτερης καμια σχεση..ριγμενο το δευτερο) τι σκατολοϊδια της φερνανε...αφου τσακωνομουνα συνεχεια..εμεις δε της παιρναμε ποτε πολλα ...(εκτος απο την αρχη που ειχα παθει ενα αμοκ το παιδι να εχει πολλα παιχνιδια να μαθαινει και αυτη προτιμουσε τις κατσαρολες μου χααχχαχαχααχ για ντραμς)...γενικα ορια πως να βαζεις δε ξερω....εμενα τα ορια μεταβαλλονται αναλογα με την εποχη-ηλικια...πρωτα ητανε παιζουμε μεσα στο δωματιο (για κανα εξαμηνο πριν μιλαω ε??) ε τωραπχ παιζουμε αρκετα στο σαλονι γιατι το μικρο κοιμαται μεσα το βραδυ νωριτερα......αλλα δε ξερω...ειναι δυσκολο

και εγώ οσο κ να λέω να μην του παίρνουν δε μ,ε ακούει κανεις κ να γίνομαι η υστερική συνέχεια δεν παιζει!

και εγω συμφωνω με γιασεμι...μιση ωρα την ημερα ειναι λιγο..όσο και να ασχολειται καποιος το θεμα ειναι να μη νιωθουν τα παιδια ότι μπορουν να κανουν ή να εχουν τα παντα....εμενα πχ ο αγγελος παιζει κομπιουτερ (κατι ποτυ δεν θα ηθελα να κανει αλλα για μιση ωρα ειμαι ΟΚ)μιση ωρα την ημερα, και με το που περναει το μισαωρο, του λεω τελος, τα μαζευει και παει να παιξει με τα παιχνιδακια το...ακουει δλδ για να του επιτρεπεται να παιζει . Μιαφορα που εκανε ιστοριες, δεν επαιξε για τρεις μερες.....

Θελουν και αυτα χρονο, χωρο , ανθρωπακια ειναι....απλα θελουν όρια...αυτο ειναι όλο. Και με την τοση αγαπη μας ειναι πολυ δυσκολο να τους βαλεις όρια.....και εγω ακομη που ειμαι η 'στριμεενη ' στο σπιτι και ο μπαμπας τους ο 'καλος' πολυ στεναχωριεμναι όταν αρνουμαι να κανω κατι για αυτον...αλλα πρεπει...και εγω ετσι μεγαλωσα και το θεωρω λογικο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

όχι μαρη..η παρασκευουλα ηταν νταρντανα....:tongue:

Ινακι καλο ταξιδι και να περασετε καλα...

Μαρινακι εγω σε καταλαβαινω όχι τοσο γιατι σε απασχολει πολλες ωρες ο δημητρης αλλα επειδη σαν χαρακτηρας κινεισαι πολυ και φανταζομαι ότι εσυ θα τον απασχολεις :tongue:

ξέχασα να αναφέρω οτι έχουμε μια φωτογραφία από τους προπαππούδες μου!!!! η προγιαγιά μου ήταν καθισμένη στην καρέκλα και ο προπάππος μου ήταν όρθιος!!! ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

ξέχασα να αναφέρω οτι έχουμε μια φωτογραφία από τους προπαππούδες μου!!!! η προγιαγιά μου ήταν καθισμένη στην καρέκλα και ο προπάππος μου ήταν όρθιος!!! ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

:tongue::P:p....κοντος ξεκοντος, την εριξε τη νταρντανα

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

κατερινα και εμας ητανε πρωτο παιδι εγγονι ανηψι κλπ κλπ κλπ το τι δωρα ειχε παρει οταν γεννηθηκε (αμα συγκρινεις με της δευτερης καμια σχεση..ριγμενο το δευτερο) τι σκατολοϊδια της φερνανε...αφου τσακωνομουνα συνεχεια..εμεις δε της παιρναμε ποτε πολλα ...(εκτος απο την αρχη που ειχα παθει ενα αμοκ το παιδι να εχει πολλα παιχνιδια να μαθαινει και αυτη προτιμουσε τις κατσαρολες μου χααχχαχαχααχ για ντραμς)...γενικα ορια πως να βαζεις δε ξερω....εμενα τα ορια μεταβαλλονται αναλογα με την εποχη-ηλικια...πρωτα ητανε παιζουμε μεσα στο δωματιο (για κανα εξαμηνο πριν μιλαω ε??) ε τωραπχ παιζουμε αρκετα στο σαλονι γιατι το μικρο κοιμαται μεσα το βραδυ νωριτερα......αλλα δε ξερω...ειναι δυσκολο[/QUOT

μιση με μια ωρα θεωρειτε ποιοτικος χρονος γιατι αν δουλευεις νομιζεις οτι υπαρχει ακομα και αυτο??Απλως σου λεει οτι με αυτο το χρονο σε καθημερινη βαση και συνεχομενη ωρα δεν μπορει το παιδι να αισθανεται παερμελημενο γιατι εγω ασχολουμαι οοοοοολη την ημερα μαζι του και παρολα αυτα οταν κανω ενα τσιγαρο μονη μου εχω ενοχες οτι θα μπορουσα τωρα να ειμαι με τον Δημητρη.Ξερω οτι ειναι λιγο δυσκολο να το καταλαβετε αλλα αν δεν ακουσεις ολη την κουβεντα και το τι βγαινει στην πρεια της συζητησης δεν μπορεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

κι εμενα απο το σοι του αντρα μου ο μπεμπηςειναι το πρωτο εγγονακι κ το ονομα του παππαου(γιωργος)κτλ...κ μας εχουν τρελανει στα δωρα,ρουχα ενα σωρο τα οποια δεν θα προλαβει να βαλει τοσα που ειναι...

φανταζομαι το δευτερο που θελω πρωτα ο θεος,θα ναι ριγμενο...δεν μπορω να το καταλαβω εγω αυτο ρε παιδια.εννοω γιατι παντα τρελαινονται με το ονομα κ το πρωτο εγγονι.δηλαδη το δευτερο δεν ειναι παιδι?παντως κι εγω δεν θελω να κακομαθαινει κ ουτε να χει οτι θελει γιατι βλεπω τον ανιψιο μου που ειναι μοναχοπαιδι 8 χρονων κ απο τα πολλα δωρα τωρα του πας κατι στα γενεθλια του κ δε λεει ουτε ευχαριστω παρα μονο σου λεει"που ειναι φερτο"

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

κι εμενα απο το σοι του αντρα μου ο μπεμπηςειναι το πρωτο εγγονακι κ το ονομα του παππαου(γιωργος)κτλ...κ μας εχουν τρελανει στα δωρα,ρουχα ενα σωρο τα οποια δεν θα προλαβει να βαλει τοσα που ειναι...

φανταζομαι το δευτερο που θελω πρωτα ο θεος,θα ναι ριγμενο...δεν μπορω να το καταλαβω εγω αυτο ρε παιδια.εννοω γιατι παντα τρελαινονται με το ονομα κ το πρωτο εγγονι.δηλαδη το δευτερο δεν ειναι παιδι?παντως κι εγω δεν θελω να κακομαθαινει κ ουτε να χει οτι θελει γιατι βλεπω τον ανιψιο μου που ειναι μοναχοπαιδι 8 χρονων κ απο τα πολλα δωρα τωρα του πας κατι στα γενεθλια του κ δε λεει ουτε ευχαριστω παρα μονο σου λεει"που ειναι φερτο"

είμαι της ίδιας άποψης!

παντως και εμενα μου φανηκε λιγο αλλα αν τα βαλεις κατω δεν ειναι οταν θα παει σχολειο να ξεκουραστει να κανει μια δραστηριοτητα μετα δεν μενει πολυ χρονος αυτη η ωρα για παιδακια αυτης της ηληκιας οχι για ενα παιδακι 1 ετους

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...