Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όντως αυτοί οι άντρες, νομίζω ότι ώρες ώρες κάνουν ένα delete στο μυαλό τους και νομίζουν ότι όλα είναι όπως συνήθως, ότι τίποτα ιδιαίτερο δε συμβαίνει!!! Εγώ θα'λεγα, εκτός από τα ταπεράκια που θα φέρουν τα πεθερικά, εκτός από τις ετοιμασίες που θα τον βάλεις να κάνει, να τον βάλεις να αλλάζει και το μωρό και να το πλένει όταν χρειάζεται!!! :)

Είναι δυνατόν? Ποια είσαι? Η Supermom???

Να αφήσει τα πεθερικά κατά μέρος και να σου ετοιμάσει και το τραπέζι! Ορίστε μας!

Εγώ δεν έχω σκοπό να κάνω τίποτα τα Χριστούγεννα. Δεν ξέρω αν θα έχω μισοσαραντίσει καν. Ήδη η πεθερά μου όταν έρχεται, φεύγοντας δε μου αφήνει τίποτα για πλύσιμο. Πιστεύω ότι κι εκείνη τη μέρα αν έρθουν (Αφού δε θα μπορώ να βγω από το σπίτι - λέμε τώρα...) δε θα με αφήσει να κάνω τίποτα. Οπότε καλοδεχούμενοι!!! :) χιχι

Είναι καλές μέρες για οικογενειακές στιγμές, αλλά όχι να τα τραβάει όλα η λεχώνα!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Exete dikio koritsia, ti ka8omai kai skaw?

Nomizw 8a kanw mia apeu8eias suzhthsh me thn pe8era mou na dw tis dia8eseis ths. O suzugos exei etsi ki alliws mia tash na dramatopoiei tis katastaseis. Den lew vre koritsia, wraio pragma na noiazetai to paidi gia tous goneis tou alla eilikrina se tetoies faseis, to olo 8ema einai gia mena leptomereia..Katse na gennhsw an8rwpe mou kai na doume pws 8a eimai kai meta to suzhtame..ouf pia..

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Auto me ta taperakia polu mou arese :)

Ε,ναι... Δεν είναι δυνατόν να έχουν απαίτηση από τη λεχώνα να μαγειρέψει και να υποδεχτεί κόσμο. Ας έρθουν αν θέλουν (μιλάω για τους γονείς του και όχι όλο το σόι), αλλά δεν χρειάζονται επισημότητες. Ας φάτε όλοι μαζί, "φαγητό που θα έχει μαγειρέψει κάποιος εκτός από σένα". Υποτίθεται στη λεχώνα φέρνουν φαγητό τον πρώτο καιρό και κάνουν τις δουλειές οι υπόλοιποι και όχι το αντίθετο...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Είδα που μιλούσατε χτες για καούρες... Έχω πολύ έντονες αυτή τη βδομάδα κυρίως τα απογεύματα/βράδια και πραγματικά τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει η έννοια "καούρες". Ειλικρινά δεν είχα νιώσει ποτέ μου, ούτε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη... Διαπίστωσα ότι σε εμένα τουλάχιστον δεν έχουν καμία σχέση με το αν έχω φάει ή είμαι νηστική... Τι να κάνω για να νιώσω καλύτερα???

Πραγματικά αυτοί οι άντρες δεν σκέφτονται τίποτα!!!!!!!!!! Και δεν αφήνω κανέναν απ' έξω. Έχεις δίκιο Εβίτα, να πάνε όλα καλά και τα τραπεζώματα θα γίνουν και αυτά. Εγώ να φανταστείς από τον 6ο μήνα του πιπιλάω το μυαλό πώς μέχρι να σαραντήσω δεν θα δέχομαι επισκέψεις στο σπίτι και νομίζω πώς τώρα έχει αρχίσει να μπαίνει στο νόημα. Μη χάσουν το σόι τους!!!!!!!!! Έλεος δηλαδή!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Είδα που μιλούσατε χτες για καούρες... Έχω πολύ έντονες αυτή τη βδομάδα κυρίως τα απογεύματα/βράδια και πραγματικά τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει η έννοια "καούρες". Ειλικρινά δεν είχα νιώσει ποτέ μου, ούτε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη... Διαπίστωσα ότι σε εμένα τουλάχιστον δεν έχουν καμία σχέση με το αν έχω φάει ή είμαι νηστική... Τι να κάνω για να νιώσω καλύτερα???

Εγώ έχω βρεί γιατρειά με ένα φλυτζάνι χλιαρό χαμομήλι ή με ένα ποτήρι γάλα. Βέβαια δεν έχω και τρομερές καούρες αλλά ειδικά με το χαμομήλι μου περνάνε όλα, μέχρι και τα νεύρα :P:p:p!!!!!!!!!!!! Πολύ ηρεμιστικό.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Εγώ έχω βρεί γιατρειά με ένα φλυτζάνι χλιαρό χαμομήλι ή με ένα ποτήρι γάλα. Βέβαια δεν έχω και τρομερές καούρες αλλά ειδικά με το χαμομήλι μου περνάνε όλα, μέχρι και τα νεύρα :P:p:p!!!!!!!!!!!! Πολύ ηρεμιστικό.

Xamomhli gia ta nevra e? Kati mou leei pws 8a to xreiastw.. :tongue:

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Πάντως, για τις καούρες που συζητούσαμε χθες, πήρα το μαγνήσιο στις 10 παρά, πήγα για ύπνο στις 12 και κάτι, ήπια και αυτό το ανθρακούχο νερό, αλλά οι καούρες εκεί! Και μάλιστα παρατήρησα ότι με το που πήρα το μαγνήσιο άρχισα να τις αισθάνομαι έντονα. Θα δοκιμάσω σήμερα να μην το πάρω για να δω αν όντως έχει σχέση, όπως είπε και η Σοφία. Οπότε δεν τη γλίτωσα και πήρα maalox πέφτοντας για ύπνο. Κατά τ' άλλα και γάλα δοκίμασα και χαμομήλι, αλλά τίποτα. Αν βέβαια, φταίει το μαγνήσιο είναι λογικό να μη με πιάνει τίποτα, αφού ό,τι κι αν πάρω το βράδυ, πριν το κρεβάτι παίρνω το μαγνήσιο... Άντε να δούμε!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια. Η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία πίνω περισσότερο γάλα τα βράδια και μάλλον το ζητάει ασυναίσθητα ο οργανισμός μου... Θα δοκιμάσω και το χαμομήλι. Όσο για τα malox τα έχω ακούσει και εγώ. Δεν έχω ρωτήσει τον γιατρό μου, γιατί έτσι και αλλιώς αποφεύγω να πάρω το ο,τιδήποτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Όλο αυτό το διάστημα δεν έχω πάρει ούτε ντεπόν, οπότε ας μην το χαλάσω τώρα στο τέλος... Μαγνήσιο εμένα δεν μου έχει δώσει να παίρνω. Μόνο σίδηρο-φυλλικό οξύ και ασβέστιο...

Κορίτσια να μαι κι εγώ!!!

Έχω την εντύπωση ότι κάθε μέρα πρήζομαι και πιο πολύ και στο τέλος δεν θα μπορώ να περάσω από την πόρτα!!!!!

Λοιπόν για τις καούρες (εμένα με πιάνει στις ήπιες καταστάσεις το γάλα, στις μέτριες το maalox και στις έντονες όλα μαζί και μένω καθιστή ή όρθια μέχρι να ηρεμήσω κάπως). Έχω να προσθέσω ότι το μαγνήσιο δεν μου κάνει διαφορά, είτε το πάρω 12 το βράδυ και πέσω για ύπνο, είτε δεν το πάρω καθόλου... Τέλος για την Έλενα: το να μένεις πολλές ώρες νηστική μπορεί να σε επιβαρύνει περισσότερο!!!! Και φυσικά στην Έλενα ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!!!!!

Angie λένε ότι το πράσινο σαπούνι είναι πιο αγνό αλλά πρέπει να μπαίνεις στην διαδικασία να το διαλύεις σε καυτό νερό, αλλιώς γίνεται στόκος!!! Εγώ προσωπικά επέλεξα το proderm και πήρα και μαλακτικό, αν και κάποιοι λένε ότι δεν κάνει καθόλου μαλακτικό... Για τις πάνες σου απάντησαν ήδη οι μανούλες, κάτσε να δεις τί ταιριάζει καλύτερα από τα δείγματα και μετά αγοράζεις... Κι εμείς δεν αγοράσαμε καθόλου πάνες!!!

Εβιτούλα μου θεωρώ απαράδεκτο να θέλει κάποιος να επισκεφτεί μια λεχώνα, πόσο μάλλον να περιμένει να τον τραπεζώσει!!!!!!! Μίλα με την πεθερά σου να δεις τις διαθέσεις της γιατί οι σύζυγοι καμιά φορά άλλα ακούνε και άλλα μεταφέρουν...δηλ. μπορεί η γυναίκα να είπε να μην είμαστε μόνοι και να πάρουμε τα φαγητά και να έρθουμε να φάμε όλοι μαζί...'έτσι ίσως κάτι γίνεται...

Μαγνήσιο παίρνω και εγώ από τον 4ο μήνα να φανταστείτε, το πίνω το απόγευμα μιάμιση ώρα μετά το ασβέστιο αλλά καούρες δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ. Εξαρτάται φαίνεται από τον οργανισμό. Θα το πάρω για άλλες 2 μέρες και μετά στόπ. Πάντως όσο μπορείτε και αντέχετε μην παίρνετε φάρμακα, εγώ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ να πιώ 2 φορές αντιβίωση (μια στην αμνιοπαρακέντηση και μια για ένα κολπικό μικρόβιο) και την έπινα με το ζόρι και με φόβο. Ούτε ντεπόν, ούτε τίποτα!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Κορίτσια να μαι κι εγώ!!!

Έχω την εντύπωση ότι κάθε μέρα πρήζομαι και πιο πολύ και στο τέλος δεν θα μπορώ να περάσω από την πόρτα!!!!!

Λοιπόν για τις καούρες (εμένα με πιάνει στις ήπιες καταστάσεις το γάλα, στις μέτριες το maalox και στις έντονες όλα μαζί και μένω καθιστή ή όρθια μέχρι να ηρεμήσω κάπως). Έχω να προσθέσω ότι το μαγνήσιο δεν μου κάνει διαφορά, είτε το πάρω 12 το βράδυ και πέσω για ύπνο, είτε δεν το πάρω καθόλου... Τέλος για την Έλενα: το να μένεις πολλές ώρες νηστική μπορεί να σε επιβαρύνει περισσότερο!!!! Και φυσικά στην Έλενα ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!!!!!

Angie λένε ότι το πράσινο σαπούνι είναι πιο αγνό αλλά πρέπει να μπαίνεις στην διαδικασία να το διαλύεις σε καυτό νερό, αλλιώς γίνεται στόκος!!! Εγώ προσωπικά επέλεξα το proderm και πήρα και μαλακτικό, αν και κάποιοι λένε ότι δεν κάνει καθόλου μαλακτικό... Για τις πάνες σου απάντησαν ήδη οι μανούλες, κάτσε να δεις τί ταιριάζει καλύτερα από τα δείγματα και μετά αγοράζεις... Κι εμείς δεν αγοράσαμε καθόλου πάνες!!!

Εβιτούλα μου θεωρώ απαράδεκτο να θέλει κάποιος να επισκεφτεί μια λεχώνα, πόσο μάλλον να περιμένει να τον τραπεζώσει!!!!!!! Μίλα με την πεθερά σου να δεις τις διαθέσεις της γιατί οι σύζυγοι καμιά φορά άλλα ακούνε και άλλα μεταφέρουν...δηλ. μπορεί η γυναίκα να είπε να μην είμαστε μόνοι και να πάρουμε τα φαγητά και να έρθουμε να φάμε όλοι μαζί...'έτσι ίσως κάτι γίνεται...

ΦΑΜ και εγώ έχω παρατηρήσει ότι πρήζομαι και ειδικά τα χέρια μου, η βέρα μου πλέον δεν μου κάνει σε κανένα χέρι. Για τα πόδια, ας μην το συζητήσω καλύτερα. Μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια μου κάνει. Και η κοιλιά μου όμως δεν πάει πίσω, μέσα σε μια εβδομάδα περίπου από 112εκ. που ήταν έφτασε αισίως στα 115εκ. Και συνεχίζει.......

eH1op2.png

LMcjp2.png

Νατασούλα και εγώ προσπαθούσα να μην παίρνω τίποτα με το παραμικρό και να πάρω μόνο αν παρουσιαστεί σοβαρός λόγος που δεν μπορώ να κάνω αλλιώς (όπως εσύ με την αντιβίωση). Έτσι δεν πήρα τίποτα ούτε με τους έντονους εμετούς που είχα το πρώτο τετράμηνο, ούτε με ψιλοιωσούλες που πέρασα (παρόλο που είχα πονόλαιμο, πονοκεφάλους, συνάχι, βήχα κτλ), ούτε με αλλεργίες που είχα όλη την άνοιξη (δερματικές + εποχική αλλεργία...) Ευτυχώς την έβγαλα καθαρή μέχρι τώρα... Ένας μήνας έμεινε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...