Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα. εχω μερες να γραψω ομως αυτο δεν σημαινει οτι δεν σας σκεφτομαι απλα ως εργαζομενη μαμα που φτανει σπιτι της αργα το απογευμα μου ειναι δυσκολο. μπαινω απο το γραφειο στα πεταχτα να σας διαβασω αλλα δεν προλαβαινω να απαντησω.

ευχομαι χρονια πολλα στην κορουλα της mamageor και στους συζυγου σοφου και ντορακι καθως και σε συγγενεις και φιλους των υπολοιπων κοριτσιων. ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν...

ευχαριστω

Xrονια πολλα να χαιρεσαι κι εσυ τον αντρουλη σου

κ εμεις μολις τελειωσαμε.... πηγαμε παιδιατρο... 6300 κ 6650 κ υψος 62 κ 63.... την αλλη εβδομαδα θα ξεκινησουμε κρεμουλα το απογευμα (μολις κλεισουμε κ τον 5ο) κ μολις την φανε θα βαλουμε κ φρουτα στο δεκατιανο...ωωωω, ναι θα τα κανουμε ολα χαλια:P!!!!!!

:

μπραβο στα διδυμοκοριτσακια!!!!

γυναικες ειναι...θα βαλουν και την τακουνα ασε με.....και ταπες να γινουν (που δεν), δεν ειδα ποτε καμια κοντη να εχει καποιο θεμα στη ζωη της...μονο χοντρη ειδα:tongue::D:D

τον καημο μας εμεις..!!!

γεια σας κοριτσακια σοφια μια χαρα οι μπεμπουλες σου..σιγα που ειναι κοντες ειναι κοριτσακια κι ολας εχουν διαφορετικγ αναπτυξη απο τα αγορακια...και να σου δωσω ενα παραδειγμα ασχετο βεβαια...η ξαδερφη του αντρα μου που ειναι..1,47παντρευτηκε αντρα ακριβως ομως 2μετρα αντε 1,98οχι παρακατω..και στα δικα μας παλι ο μπεμπης εχει τρελη γκρινια του εδωσα λιγο ντεπον δεν αντεξα αλλο και τωρα κοιμηθηκε..

1.47 εεε??? πωπω ντερεκι!!!

γεια σας κοριτσακια σας ελειψα?λοιπον στα γρηγορα πηγα στον παιδοψυχολογο εκ πρωτης καταλαβαμε που ειναι το προβλημα και που οφειλεται η συμπεριφορα του Δημητρη.Ο Δημητρης μεχρι πριν απο λιγο καιρο ζουσε σε ενα σπιτι που ουσυατικα δεν υπηρχαν ορια τι εννοω παιζαμε οπου θελαμε φωναζαμε οσο θελαμε κλπξαφνικα ερχεται ενας τυπος και του λεμε δεν θα παιζεις στο σαλονι δεν θα πετας τα παιχνιδια σου δεν θα γκαριζεις γιατι κοιμαται αυτος ο τυπος κλπ οποτε αλλαζει η ζωη μας και δεν μας αρεσει πολυ.Επισης μας επηρρεαζει και αλλου οταν παμε καπου πρεπει να γυρισουμε γιατι πρεπει να φαει και αλλα τετοια.Ο Δημητρης λοιπον εχει χαλασει και απο τη μαμα του που του εδειχνε οτι μονο αυτος υπαρχει παμε παντου μαζι κανουμε τα μαζι και δεν εχει μαθει να ειναι αυτονομος σε καποια πραγματα που σε αυτη την ηληκια θα επρεπε να ειναι αυτο θα εχει αποτελεσμα αυριο στο σχολειο ας πουμε αρνητικο γιατι εκει δεν θα ειναι το επικεντρο της δασκαλας των παιδιων και θα εχει δυσκολιες.Τωρα σε πρωτη φαση καταγραφουμε τις πραξεις του Δημητρη και τις αντιδρασεις τις δικες μου σε αυτες τις πραξεις.

Τα γραφω καπως μπερδεμενα τωρα αλλα οτι θυμαμαι

Τι κανουμε σε διαφορες καταστασεις θυμου Δεν αγνοουμε ποτε μια κακη συμπεριφορα κατακρινουμε την συμπεριφορα και οχι το παιδι αν το συνεχισει τον βαζουμε τιμωρια προσοχη μονο σε 2 περιπτωσεις κακης συμπεριφορας:να κλαιει στο προσωπο μας και οτν σηκωσει χερι μονο και μονο τοτε του λεμε τη λεξη τιμωρια σε οπιαδηποτε αλλη του λεμε να παει να σκεφτει αυτο που εκανε και αν το συνεχισει χειροτερα θα παμε να τον ηρεμισουμε και θα τον ενθαρυνουμε για αυτο.Δεν τιμωρουμε συνεχως το παιδι.

χρησιμοποιουμε πολυ την επιβραβευση με τα πραγματα που του αρεσει να κανει.

Σημαντικο ο χρονος που θα αφιερωνουμε στο παιδι θα ειναι μιση ωρα την ημερα με 45 λεπτα οχι παραπανω γιατι εκει εχει την αισθηση οτι μπορει να σας εχει οποτε θελησει (ετσι την πατησαμε εμεις)η μαμα δεν χρειαζεται να ειναι ενοχικη δηλ.δεν πινω καφε τωρα γιατι πρεπει να παιξουμε δεν μιλαω στο τηλεφωνο για να μην νομιζει οτι τον αγνοω κατι που εκανα εγω οπωσδηποτε καποια ωρα για να κανει η μαμα αυτο που την ευχαριστει και του το εξηγει οτι τωρα εχω τον δικο μου χρονο και δεν θα ασχοληθω μαζι σου οτι τυχει (σε λογικα πλαισια πχ παιχνιδι δεν μπορει να φτιαξει κατι θα προσπαθησει μονος του) Α οταν κλαιει χωρις λογο αλλαζουμε δωματιο συνεχως μονοι μας χωρις το μωρο γιατι θα ζηλευει και αλλα πολλα κοριτσια οτι θυμηθω θα σας πω.Δεν ξερω τωρα αν καταλαβατε και πολλα γιατι τα γραφω και λιγο μπερδεμα παντως ηταν μια καλη εμπειρια στο τελος μου ειπε μες στις ακρες :ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΜΑΚΙΑ γιατι οτι ρωταγε για μενα ηταν παντου οΔημητρης και η καλη μαμα ειναι πρωτα ενταξει με τον ευατο της και μετα μπορει να προσφερει κατι καλο στα παιδια της η ισσοροπια της μαμας και του μπαμπα ειναι σημαντικοτατη

Μαρινα ευχαριστουμε! τα πιο πολλα τα κανω κι εγω απ αυτα που εγραψες εγω χρησιμοποιω την τιμωρια πιο συχνα και θα το σταματησω...εμεις καπως ετσι ειμασταν στην αρχη...ευτυχως τωρα εχει ηρεμισει, συνηθισε...κοιτα καφε οταν ειναι κ τα 2 και γω δεν προλαβαινω να πιω αλλα ειμαι τυχερη γιατι εχω τη μαμα μου διπλα και παει η μεγαλη για κανα 2 ωρο τη μερα και ξεχαρμανιαζει!!!

να σας πω και εγω ενα να γελασετε??καποιο καλοκαιρι δουλευα σαν λουλουδου σε ενα μπουζουξιδικο στον βολο..(16χρονων σκατο)βεβαια..αλλα τα ζευγαρια που ειχαν το μαγαζι ηταν οικογενειακοι φιλοι...τεσπα παω τα λουλουδια στην τραγουδιστρια τις λεω απο εκει ειναι της εδειξα κι ολας τιποτα αυτη...πεταω λουλουδι προς το μερος του παλι τιποτα ε γυρναω και της φωναζω και εκεινη την ωρα μου βαζει το μικροφωνο στο στομα και λεω απο τον ΚΑΡΑΦΛΑ απεναντι...ρομπα εγινα,..:oops::oops:

χαχαχαχχαχαχαχ

πιστευω οτι το μηνυμα σου θα βοηθησει πολλες μανουλες. θα το κρατησω και θα ανατρεχω σε αυτο οταν νοιωθω τυψεις που λειπω ολη μερα στο γραφειο και κανω τα εξης λαθη¨1. το σ/κ δεν την αφηνω ουτε λεπτο απο την αγκαλια μου και 2.σχεδον καθε μερα της παιρνω κι ενα δωρακι κι ας μην καταλαβαινει ακομα (ασε που εγω πιστευω οτι ολα τα καταλαβαινουν απλα δεν μπορουν να μιλησουν).

φαντασου να ηταν και λιγο μεγαλυτερη τι θα εκανα

το δωρακι κοφτο τωρα ομως το εκανα εγω με το Δημητρη και δεν ξερουμε που να τα βαλουμε αλλα εγινε και ενας κακομαθημενος του κερατα που και στον φουρνο να παω μου ζηταει δωρο

συμφωνω!!! εμεις δεν τολμουσαμε να βγουμε απο το σπιτι κ στο ψιλικατζικο για τσιχλες να πηγαιναμε η αλλη μας ζητουσε σακουλα!! ειχα γεμισει ενα σπιτι ολο χαζομαρες!!! ε μια μερα μου τη σβουριξε τα πεταξα ολα κ απο τοτε της παιρνουμε 1 την βδομαδα κι εμεις και αυτο αν θα με ρωτησει ο μπαμπας τηε και του πω οτι ηταν καλο παιδι

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλημερουδιααα

εχει κανει μια γρατζουνια στο μαγουλο η δικια μου νααααα...αφου χτυπιεται καθε βραδυ..

βρε κοριτσια τι να την κανω;;;κοιμαται 10 με 1 στο κρεβατι της μετα καμια δυο ωριτσες ακομα και επειτα αρχιζει το πανηγυρι..θηλαζει λιγο ξαπλωτη, το αφηνει το στηθος το ξαναπερνει το ξαναφηνει, κοιμαται για ενα πενταλεπτο και παω να την βαλω στην κουνια, αρχιζει τα κλαμματα,χτυπιεται...την ξαναπαιρνω κρεβατι...κανει παλι τα ιδια, παιρνει το στηθος , το αφηνει και δωστου περα δοθε. καποια στιγμη κουραζομαι, την διωχνω...κλαααμα η κυρια!!!! ετσι κοιμομαστε καθε βραδυ, ωραια δεν ειναι;;;; χααααρμα!!!!

Σοφια η μικρες σου ειναι μια χαρα. θα το παρουν αργοτερα το υψος!!!

ξεχασα...αννια μπραβο στο μπεμπουλι σου για το δοντακι!!!!!

Καλημέρααααααα !!!!!

Ινάκι ακόμα εδώ είσαστε ? Τί ώρα φεύγετε?

Σχετικά με τον ύπνο της μικρής, την ώρα που χαζοπιπιλάει χωρίς να τρώει, γιατί δε δοκιμάζεις να της χώσεις την πιπίλα, κούνα την και λίγο να νανουριστεί και αφού κοιμηθεί καλά την βάζεις στην κούνια της.

Όσες φορές το έκανα έπιασε..

Διαφημίσεις

καλημερες...βλεπω εγινε του μουλτι κουοτ εχτες!!!!

μπορει να μη δουλευω σημερις αλλα το σπιτι γκαριζει...θα παμε και τζαμπο για να παρουμε τα του παρτυ της μεγαλης (σε δυο βδομαδες ειναι αλλα ειπα να παμε σημερα για να μη φαω τα λεφτα αλλου χαχααχαχ)

κοριτσια για πειτε ιδεες για κανα μινι μπουφε.....θα ειμαστε καμια 8 παιδακια και πολλοι μεγαλοι (κλασικαααααααααααα) να δω που θα χωρεσουμε....τους ειπα ολους δε θα κανω κανα σουπερ ντουπερ παρτυ με φαγητα και ποτα....δυσκολοι καιροι....αλλα λεω να φτιαξω κεφτεδακια (για τα πιτσιρικια δηλ) κανα τυροπιτακι-λουκανοπιτακι (καλα αυτα ετοιμα ) μπομπιτσες (ναι εγω θα τις φτιαξω γιατι δε συμφερει απεξω....ασε που ετσι θα ελεγχω και τι θα μπει μεσα για τη μικρη να μη βγαλει κανα σπυρακια)....μεχρι εκει...εχω κολλησει..σκεφτομουνα και καμια πιτσα αλλα αυτη πρεπει να τη σερβιρεις ζεστη και εγω τοτε μονο χρονο για ζεσταμα πιτσας στο φουρνο δε θα εχω....κατι αλλο???

οσο για ολααααααααα αυτα που γραψατε....θα επανελθω...ντορακι χρονια πολλα και στον αντρα σου (το ξεχασα να με συμπαθας!!!~)

φαμ επισης δε σε ξεχασα θα σου στειλω στο φβ μαιλ....

ινακι σε ΖΗΛΕΥΩ!!!!(αχχχχχχχχχ σαντορινη.....)κανονισε μη πατε τρεις και γυρισετε 4 απο εκει!!!!

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Κορίτσια καλημέρα .......

ινακι

Αχ κορίτσι μου τι τραβάς......εμένα τη νύχτα ευτυχώς κοιμάται .Μου είχε πει η παιδίατρος πριν 1,5 μήνα να κόψω το βραδινό τής γεύμα και απο τότε όλα καλά.

marina έκανες πολύ σωστά που πήγες, συγχαρητήρια.Τισ θεωρώ πολύ εγωίστριες αυτές τισ μανούλες που δεν βλέπουν/ή δεν θέλουν να δουν οτι έχουν πρόβλημα με τα μεγαλύτερα παιδάκια.

Κορίτσια καλημέρα .......

ινακι

Αχ κορίτσι μου τι τραβάς......εμένα τη νύχτα ευτυχώς κοιμάται .Μου είχε πει η παιδίατρος πριν 1,5 μήνα να κόψω το βραδινό τής γεύμα και απο τότε όλα καλά.

marina έκανες πολύ σωστά που πήγες, συγχαρητήρια.Τισ θεωρώ πολύ εγωίστριες αυτές τισ μανούλες που δεν βλέπουν/ή δεν θέλουν να δουν οτι έχουν πρόβλημα με τα μεγαλύτερα παιδάκια.

συγνωμη αρινα....πως εκοψες το βραδυνο σε παιδακι 3 μηνων???και μαλιστα που θηλαζεις???για πιοιο λογοστο ειπε αυτο η παιδιατρος??

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

καλημεεεεεεερα!!!!!

εμεις ξεκινησαμε την επιχειρηση "5 γευματα" για να δουμε θα τα φανε ή θα μου τα κανουν κλυσμα????

καληνυχτα σοφακι...4γευματα κανουν ε??εμενα κανει 6...σας ειπα οτι βγαλαμε δοντι..?ειναι σαν κοκκος ζαχαρης και ασπριζει παρα πολυ..

καλα μασηματα!!!!!

καλημερουδιααα

εχει κανει μια γρατζουνια στο μαγουλο η δικια μου νααααα...αφου χτυπιεται καθε βραδυ..

βρε κοριτσια τι να την κανω;;;κοιμαται 10 με 1 στο κρεβατι της μετα καμια δυο ωριτσες ακομα και επειτα αρχιζει το πανηγυρι..θηλαζει λιγο ξαπλωτη, το αφηνει το στηθος το ξαναπερνει το ξαναφηνει, κοιμαται για ενα πενταλεπτο και παω να την βαλω στην κουνια, αρχιζει τα κλαμματα,χτυπιεται...την ξαναπαιρνω κρεβατι...κανει παλι τα ιδια, παιρνει το στηθος , το αφηνει και δωστου περα δοθε. καποια στιγμη κουραζομαι, την διωχνω...κλαααμα η κυρια!!!! ετσι κοιμομαστε καθε βραδυ, ωραια δεν ειναι;;;; χααααρμα!!!!

α, ρε ινακι τι τραβας!!!! μου φαινονται πλεον μακρυνα ολα αυτα.... (φτου μας!!!)

baJfp2.png

καλημερα...........

ινακι τι να σου πω....κουραστηκα και μονο που τα διαβασα.....ΥΠΟΜΟΝΗ.τι πρωτοτυπο ε?

σοφια αφου οι κορες σου εχουν τελειο βαρος γιατι να τους αλλαξεις προγραμμα????

σημερα το προγραμμα εχει μωλ,εχω συναντηση με αλλο φορουμ αν και δεν εχω πολυ ορεξη να παω.....αλλα θα παω για να ξεκολλησω απο εδω μεσα....

επανερχομαι......

συγνωμη αρινα....πως εκοψες το βραδυνο σε παιδακι 3 μηνων???και μαλιστα που θηλαζεις???για πιοιο λογοστο ειπε αυτο η παιδιατρος??

συγγνώμη όχι το βραδινό,το νυχτερινό το γεύμα εκείνο που έκανε 3 η ώρα τη νύχτα για να μπει το μωρό σε ενα πρόγραμμα.

γιασεμι....μου εγω στο παρτι της μικρης ειχα κανει...μπομπα...κεφτεδακια για παιδακια κ για μεγαλους τα ειχα βαλει σε καλαμακια απο σουβλακι εναλλαξ με κασερι κ ταειχα τρυπησει σ ενα πορτοκαλι...ειχα κανει μια τυροπιτα χωρις φυλλο...λουκανικοπιτακια...πιτσακια..ειχα παρε χυμουδακια κ τα μισα μου εμειναν!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...