Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το δωρακι κοφτο τωρα ομως το εκανα εγω με το Δημητρη και δεν ξερουμε που να τα βαλουμε αλλα εγινε και ενας κακομαθημενος του κερατα που και στον φουρνο να παω μου ζηταει δωρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

χα χα μπαρμπι...χεσμενη ε??? ετσι ειναι......Εμενα ο αντρας μου καθε μερα φερνει δωρο του αγγελου ...και φωναζω εγω...και ο μικρος μου λεει 'με αγαπαει τοσο πολυ ο μπαμπας μου' αλλα εδω και ενα μηνα του το εχω κοψει και του λεω 'καθε παρασκευη'. Στην αρχη τσινισε αλλα το συνηθισε;)

εχεις δικιο - το χεσμενη ειναι λιγο. κι εγω οταν θα αρχισει να καταλαβαινει περισσοτερο θα τα κοψω γιατι δεν θελω να την κανω κακομαθημενη.

ελπιζω να μην εχει ηδη γινει...:tongue:

3n5zp0xyentx8z7n.png

το δωρακι κοφτο τωρα ομως το εκανα εγω με το Δημητρη και δεν ξερουμε που να τα βαλουμε αλλα εγινε και ενας κακομαθημενος του κερατα που και στον φουρνο να παω μου ζηταει δωρο

Συμφωνώ κι εγώ με τη Μαρίνα.

Το έχω δει να γίνεται με πολλά παιδάκια και στο τέλος χάνεται τελείως ο έλεγχος...

αυτο θα κανω γιατι βλεπω οτι δεν εχω ξεκινησει με σωστες βασεις και επειδη ειναι το πρωτο παιδι-εγγονι-ανηψακι καταλαβαινεις πως την εχουν ολοι.

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

καλυνυχτα δεν ειπα....

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καληνυχτα σοφακι...4γευματα κανουν ε??εμενα κανει 6...σας ειπα οτι βγαλαμε δοντι..?ειναι σαν κοκκος ζαχαρης και ασπριζει παρα πολυ..

δοντακι ε? μπραβο σας!!

καληνυυυυχταααααα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κοριτσάκια καληνύχτα κι από μένα, τα λέμε το πρωί.

Barbie μη χάνεσαι βρε, να μπαίνεις πιο συχνά να τα λέμε.

Μη ξεχάσετε να κλειδώσετε και να μαζέψετε λίγο οι τελευταίες.

Θα μπει μετά η Γιασεμί και ποιός την ακούει.....

Κοριτσάκια καληνύχτα κι από μένα, τα λέμε το πρωί.

Barbie μη χάνεσαι βρε, να μπαίνεις πιο συχνά να τα λέμε.

Μη ξεχάσετε να κλειδώσετε και να μαζέψετε λίγο οι τελευταίες.

Θα μπει μετά η Γιασεμί και ποιός την ακούει.....

οκ - ευχαριστω.

καληνυχτα κι απο μενα.

ριχνω ενα γρηγορο σκουπισμα αλλα δεν κλειδωνω γιατι ισως ειναι νωρις ακομα. οι επομενες να προσεχετε το σκουπισμενοσφουγγαρισμενο καφε.

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

λοιπον σκουπισμα σφουγγαρισμα τα εκανε η μπαρμπι εγω καθαρισα τζαμια τραπεζακια και τωρα μαζευω τα καφεδακια μας...αντε και να μην ξεχασω να κλειδωσω το καφε...φιλακια καληνυχτα σας...

:-D

Τσα!!!

Προπονούμαι για κακιά πεθερά και ήρθα να τσεκάρω ότι κάνατε και τις γωνίες!!!

Άριστη δουλειά!!!

Σοφία σούπερ οι διδυμούλες σου!!! Καλή αρχή στην κρέμα!! Αναμένουμε αποτελέσματα φαγητοπόλεμου!!!

και η θεια μου το ιδιο. χαχα...

Η Παρασκευούλα??????:tongue::tongue::tongue:

Μαρίνα "χαστούκι" τα λόγια του παιδοψυχολόγου, ε? Μάλλον να μας γίνουν λίγο μάθημα ολονών...

Γύρω στα μέσα Ιουνίου !

Αχ μακάρι να γίνει !!!! Θα περάσουμε σούπερ...θα είναι και καλοκαιράκι και θα πηγαίνουμε με τα μπεμπίδια και στη θάλασσα

Ναιιι κι εγώ η όρκα θα συνοδεύω τις κορμάρες!!!

να σας πω και εγω ενα να γελασετε??καποιο καλοκαιρι δουλευα σαν λουλουδου σε ενα μπουζουξιδικο στον βολο..(16χρονων σκατο)βεβαια..αλλα τα ζευγαρια που ειχαν το μαγαζι ηταν οικογενειακοι φιλοι...τεσπα παω τα λουλουδια στην τραγουδιστρια τις λεω απο εκει ειναι της εδειξα κι ολας τιποτα αυτη...πεταω λουλουδι προς το μερος του παλι τιποτα ε γυρναω και της φωναζω και εκεινη την ωρα μου βαζει το μικροφωνο στο στομα και λεω απο τον ΚΑΡΑΦΛΑ απεναντι...ρομπα εγινα,..:oops::oops:

Αχ βρε Άννια, θα έδινα πολλά λεφτά για να είμαι εκεί... ΑΠΙΘΑΝΟ!!!!!

καληνυχτα σοφακι...4γευματα κανουν ε??εμενα κανει 6...σας ειπα οτι βγαλαμε δοντι..?ειναι σαν κοκκος ζαχαρης και ασπριζει παρα πολυ..

Ζήτωωωω!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...