Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γυναικες ειναι...θα βαλουν και την τακουνα ασε με.....και ταπες να γινουν (που δεν), δεν ειδα ποτε καμια κοντη να εχει καποιο θεμα στη ζωη της...μονο χοντρη ειδα:tongue::D:D

:lol::lol::lol:

που το πας, που το φερνεις , στα κιλα καταληγεις:tongue:!!!

για δωσε φωτα dr.... μου ειπε να σταματησω την αποστειρωση την αλλη εβδομαδα, στις 29... κ να χρησιμοποιησω βραστηρα... εγω ηδη την κατσαρολα την εξαφανισα... σιγα μην περιμενω μια εβδομαδα!!! δεν νομιζω να αλλαξει κ τιποτα!!!! σκεφτομαι να κοψω κ την αποστειρωση... τι τωρα τι σε 5 μερες... λες να μην το κανω?

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol::lol::lol:

που το πας, που το φερνεις , στα κιλα καταληγεις:tongue:!!!

για δωσε φωτα dr.... μου ειπε να σταματησω την αποστειρωση την αλλη εβδομαδα, στις 29... κ να χρησιμοποιησω βραστηρα... εγω ηδη την κατσαρολα την εξαφανισα... σιγα μην περιμενω μια εβδομαδα!!! δεν νομιζω να αλλαξει κ τιποτα!!!! σκεφτομαι να κοψω κ την αποστειρωση... τι τωρα τι σε 5 μερες... λες να μην το κανω?

ε ναι..πεντε μερες δεν κανουν τη διαφορα....αλλα θα ελεγα να το κανεις ενα ενα, με αποσταση μιας εβδομαδας....για να δεις μηπως τα πειραξει κατι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ε ναι..πεντε μερες δεν κανουν τη διαφορα....αλλα θα ελεγα να το κανεις ενα ενα, με αποσταση μιας εβδομαδας....για να δεις μηπως τα πειραξει κατι...

σωστη η dr!!! δεν το ειχα σκεφτει!!! αρα βραστηρας απο αυριο κ στις 28 κοβουμε αποστειρωση κ ξεκιναμε στις 29 κρεμες...

baJfp2.png

γεια σας κοριτσακια σοφια μια χαρα οι μπεμπουλες σου..σιγα που ειναι κοντες ειναι κοριτσακια κι ολας εχουν διαφορετικγ αναπτυξη απο τα αγορακια...και να σου δωσω ενα παραδειγμα ασχετο βεβαια...η ξαδερφη του αντρα μου που ειναι..1,47παντρευτηκε αντρα ακριβως ομως 2μετρα αντε 1,98οχι παρακατω..και στα δικα μας παλι ο μπεμπης εχει τρελη γκρινια του εδωσα λιγο ντεπον δεν αντεξα αλλο και τωρα κοιμηθηκε..

:-D

γεια σας κοριτσακια σοφια μια χαρα οι μπεμπουλες σου..σιγα που ειναι κοντες ειναι κοριτσακια κι ολας εχουν διαφορετικγ αναπτυξη απο τα αγορακια...και να σου δωσω ενα παραδειγμα ασχετο βεβαια...η ξαδερφη του αντρα μου που ειναι..1,47παντρευτηκε αντρα ακριβως ομως 2μετρα αντε 1,98οχι παρακατω..και στα δικα μας παλι ο μπεμπης εχει τρελη γκρινια του εδωσα λιγο ντεπον δεν αντεξα αλλο και τωρα κοιμηθηκε..

και η θεια μου το ιδιο. χαχα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ναι ρε ! απο τετοια παραδειγματα εχω μπολικα!!!!! οι γονεις μου ειχαν 2 ζευγαρια φιλους... ο ενας ηταν κοντος(1,60 βιαια) παντρεμενος με ψιλη γυναικα (1,75+) κ ο αλλος ηταν ψηλος (1,90+) με γυναικα (1,55-1,60)! κ ολοι αυτοι κυκλοφορουσαν μαζι:tongue::tongue::tongue:

baJfp2.png

γεια σας κοριτσακια σας ελειψα?λοιπον στα γρηγορα πηγα στον παιδοψυχολογο εκ πρωτης καταλαβαμε που ειναι το προβλημα και που οφειλεται η συμπεριφορα του Δημητρη.Ο Δημητρης μεχρι πριν απο λιγο καιρο ζουσε σε ενα σπιτι που ουσυατικα δεν υπηρχαν ορια τι εννοω παιζαμε οπου θελαμε φωναζαμε οσο θελαμε κλπξαφνικα ερχεται ενας τυπος και του λεμε δεν θα παιζεις στο σαλονι δεν θα πετας τα παιχνιδια σου δεν θα γκαριζεις γιατι κοιμαται αυτος ο τυπος κλπ οποτε αλλαζει η ζωη μας και δεν μας αρεσει πολυ.Επισης μας επηρρεαζει και αλλου οταν παμε καπου πρεπει να γυρισουμε γιατι πρεπει να φαει και αλλα τετοια.Ο Δημητρης λοιπον εχει χαλασει και απο τη μαμα του που του εδειχνε οτι μονο αυτος υπαρχει παμε παντου μαζι κανουμε τα μαζι και δεν εχει μαθει να ειναι αυτονομος σε καποια πραγματα που σε αυτη την ηληκια θα επρεπε να ειναι αυτο θα εχει αποτελεσμα αυριο στο σχολειο ας πουμε αρνητικο γιατι εκει δεν θα ειναι το επικεντρο της δασκαλας των παιδιων και θα εχει δυσκολιες.Τωρα σε πρωτη φαση καταγραφουμε τις πραξεις του Δημητρη και τις αντιδρασεις τις δικες μου σε αυτες τις πραξεις.

Τα γραφω καπως μπερδεμενα τωρα αλλα οτι θυμαμαι

Τι κανουμε σε διαφορες καταστασεις θυμου Δεν αγνοουμε ποτε μια κακη συμπεριφορα κατακρινουμε την συμπεριφορα και οχι το παιδι αν το συνεχισει τον βαζουμε τιμωρια προσοχη μονο σε 2 περιπτωσεις κακης συμπεριφορας:να κλαιει στο προσωπο μας και οτν σηκωσει χερι μονο και μονο τοτε του λεμε τη λεξη τιμωρια σε οπιαδηποτε αλλη του λεμε να παει να σκεφτει αυτο που εκανε και αν το συνεχισει χειροτερα θα παμε να τον ηρεμισουμε και θα τον ενθαρυνουμε για αυτο.Δεν τιμωρουμε συνεχως το παιδι.

χρησιμοποιουμε πολυ την επιβραβευση με τα πραγματα που του αρεσει να κανει.

Σημαντικο ο χρονος που θα αφιερωνουμε στο παιδι θα ειναι μιση ωρα την ημερα με 45 λεπτα οχι παραπανω γιατι εκει εχει την αισθηση οτι μπορει να σας εχει οποτε θελησει (ετσι την πατησαμε εμεις)η μαμα δεν χρειαζεται να ειναι ενοχικη δηλ.δεν πινω καφε τωρα γιατι πρεπει να παιξουμε δεν μιλαω στο τηλεφωνο για να μην νομιζει οτι τον αγνοω κατι που εκανα εγω οπωσδηποτε καποια ωρα για να κανει η μαμα αυτο που την ευχαριστει και του το εξηγει οτι τωρα εχω τον δικο μου χρονο και δεν θα ασχοληθω μαζι σου οτι τυχει (σε λογικα πλαισια πχ παιχνιδι δεν μπορει να φτιαξει κατι θα προσπαθησει μονος του) Α οταν κλαιει χωρις λογο αλλαζουμε δωματιο συνεχως μονοι μας χωρις το μωρο γιατι θα ζηλευει και αλλα πολλα κοριτσια οτι θυμηθω θα σας πω.Δεν ξερω τωρα αν καταλαβατε και πολλα γιατι τα γραφω και λιγο μπερδεμα παντως ηταν μια καλη εμπειρια στο τελος μου ειπε μες στις ακρες :ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΜΑΚΙΑ γιατι οτι ρωταγε για μενα ηταν παντου οΔημητρης και η καλη μαμα ειναι πρωτα ενταξει με τον ευατο της και μετα μπορει να προσφερει κατι καλο στα παιδια της η ισσοροπια της μαμας και του μπαμπα ειναι σημαντικοτατη

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι ρε ! απο τετοια παραδειγματα εχω μπολικα!!!!! οι γονεις μου ειχαν 2 ζευγαρια φιλους... ο ενας ηταν κοντος(1,60 βιαια) παντρεμενος με ψιλη γυναικα (1,75+) κ ο αλλος ηταν ψηλος (1,90+) με γυναικα (1,55-1,60)! κ ολοι αυτοι κυκλοφορουσαν μαζι:tongue::tongue::tongue:

οταν γεννησα διπλα η κοπελα ηταν στο υψος μου 175 εκει ο αντρας της ισα που εφτανε το κρεβατι, η μαμα μου που ειναι κοματακι κουφη και φωναζει οταν μιλαει μου λεει και καλα μυστικο αΥΤΟς Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ????διπλα αυτη τωρα και ο αντρας μου στην πορτα πιο μακρια απο αυτην και την εγνεψε ναι ο Σπυρος φανταζεσαι γκαριλα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πλάκα κάνετε??? Νομίζετε θέλω και ψήσιμο??? Πείτε ημερομηνίες!!!!!

Γύρω στα μέσα Ιουνίου !

Αχ μακάρι να γίνει !!!! Θα περάσουμε σούπερ...θα είναι και καλοκαιράκι και θα πηγαίνουμε με τα μπεμπίδια και στη θάλασσα :P:p:p

ΣΟΦΟΥ ΣΟΣ!!!

ΔΕΣ e-mail ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ!!!!!!

Το είδα και δεν πίστευα στα μάτια μου! :shock::shock::shock:

...Εντωμεταξυ μου εχει σφηνωθει στο μυαλο, λετε να ειμαι εγκυος:shock::shock::shock::?:

Λεςςςςςςς ??????

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Άννια !!!!!!

ειμαι απαραδεκτη!τοσες φορες εγραψα ενα χρονια πολλα στον συζηγο της sofou και του dorakiou δεν ειπα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

ευχομαι χρονια πολλα στην κορουλα της mamageor και στους συζυγου σοφου και ντορακι καθως και σε συγγενεις και φιλους των υπολοιπων κοριτσιων. ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν...

Ευχαριστώ για τις ευχές....κι εσύ Barbie να χαίρεσαι τον αντρούλη σου !!!

ειμαι πτωμα.... τα ετοιμασα σχεδον ολα, εκανα μπανιο τη μικρη...τωρα πρεπει να κοιμηθει για να κανω κι εγω...

Να περάσετε πολύ όμορφα Ειρηνούλα μου και να βγάλετε πολλές πολλές φωτό να σας καμαρώσουμε!!!!!!

κ εμεις μολις τελειωσαμε.... πηγαμε παιδιατρο... 6300 κ 6650 κ υψος 62 κ 63....

Μπράβο Σοφάκι, ξεπετάχτηκαν οι μικρούλες, σταματάτε την αποστείρωση,αρχίζετε και κρεμούλες, ποιός σας πιάνει μετά .....φτου,φτου !!!

....δεν ειδα ποτε καμια κοντη να εχει καποιο θεμα στη ζωη της...μονο χοντρη ειδα:tongue::D:D

:D:D:D:D:D

μαρινακι , δηλ τωρα εχετε δουλεια μπολικη ε? καλο κουραγιο....

οταν γεννησα διπλα η κοπελα ηταν στο υψος μου 175 εκει ο αντρας της ισα που εφτανε το κρεβατι, η μαμα μου που ειναι κοματακι κουφη και φωναζει οταν μιλαει μου λεει και καλα μυστικο αΥΤΟς Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ????διπλα αυτη τωρα και ο αντρας μου στην πορτα πιο μακρια απο αυτην και την εγνεψε ναι ο Σπυρος φανταζεσαι γκαριλα??

ωραιο σκηνικο:tongue:

baJfp2.png

Διαφημίσεις

χρονια του πολλα Μπαρμπι!!!

ευχαριστω πολυ. κι εσεις να περασετε τελεια !!!

:?::shock::?::shock::?::shock: Κάνε ένα τεστάκι!!!

Barbie να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!! Θα μας έρθεις στην συνάντηση???

Τρίτη 6 MALL!

ευχαριστω πολυ.

για την συναντηση θα το ηθελα τρελα (ζηλευω κι εγω απιστευτα) γιατι εχω να σας δω απο το νοεμβρη με τις κοιλουμπες μας ομως το κοβω χλωμο.

δουλευω γλυφαδα και σχολαω το νωριτερο εξι. θελω μια ωρα σχεδον να γυρισω σπιτι για να ετοιμαστω.

να ερθω κατευθειαν απο τη δουλεια χωρις το μωρο πραγματικα δεν μου παει. φαντασου οτι τη βλεπω μεχρι τις 2130 που την κανουμε μπανιο-φαι και υπνο δηλαδη ουτε 2 ωρες.

ελπιζω σε καλυτερες μερες. . .

κ εμεις μολις τελειωσαμε.... πηγαμε παιδιατρο... 6300 κ 6650 κ υψος 62 κ 63.... την αλλη εβδομαδα θα ξεκινησουμε κρεμουλα το απογευμα (μολις κλεισουμε κ τον 5ο) κ μολις την φανε θα βαλουμε κ φρουτα στο δεκατιανο...ωωωω, ναι θα τα κανουμε ολα χαλια:P!!!!!!

barbie να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!

ευχαριστω για τις ευχες.

τελειες οι κουκλες σου - σουπερ. καλη αρχη με τις κρεμουλες . . .

Μπαρμπι, να χαιρεσαι τον αντρα σου

ευχαριστω.

τελειο το φορεμα.

3n5zp0xyentx8z7n.png

να σας πω και εγω ενα να γελασετε??καποιο καλοκαιρι δουλευα σαν λουλουδου σε ενα μπουζουξιδικο στον βολο..(16χρονων σκατο)βεβαια..αλλα τα ζευγαρια που ειχαν το μαγαζι ηταν οικογενειακοι φιλοι...τεσπα παω τα λουλουδια στην τραγουδιστρια τις λεω απο εκει ειναι της εδειξα κι ολας τιποτα αυτη...πεταω λουλουδι προς το μερος του παλι τιποτα ε γυρναω και της φωναζω και εκεινη την ωρα μου βαζει το μικροφωνο στο στομα και λεω απο τον ΚΑΡΑΦΛΑ απεναντι...ρομπα εγινα,..:oops::oops:

:-D

Οπότε Μαρινάκι ξεκινάτε από την αρχή και κάτω από νέες βάσεις....

Πάντως ήταν πολύ σωστή κίνηση το ότι ζητήσατε τη βοήθεια ειδικού και έτσι θα καταφέρετε να ανακτίσετε όλοι τις ισορροπίες σας αλλά και τις αντοχές σας.

Καλό ξεκίνημα κοριτσάκι.....

να σας πω και εγω ενα να γελασετε??καποιο καλοκαιρι δουλευα σαν λουλουδου σε ενα μπουζουξιδικο στον βολο..(16χρονων σκατο)βεβαια..αλλα τα ζευγαρια που ειχαν το μαγαζι ηταν οικογενειακοι φιλοι...τεσπα παω τα λουλουδια στην τραγουδιστρια τις λεω απο εκει ειναι της εδειξα κι ολας τιποτα αυτη...πεταω λουλουδι προς το μερος του παλι τιποτα ε γυρναω και της φωναζω και εκεινη την ωρα μου βαζει το μικροφωνο στο στομα και λεω απο τον ΚΑΡΑΦΛΑ απεναντι...ρομπα εγινα,..:oops::oops:

τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...