Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Μια χαρά είναι η ηλικία σου,αυτό λέω,και αν θυμάσαι για ποια ΚΑΛΑ μιλάω,θα καταλάβεις ότι μιλάω σοβαρά!!!

ναι ξερω.....

μαρη Αλεκα στην τυχη το αγορασες το φορεμα;;; δεν πιστευω να σου χρεωσουν κανενα τελωνειο....ποτε θα σου ερθει;;;

το φορεμα μου αρεσει τόοοοσο που δε με νοιαζει τιποτα χαχα... Φυσικα και θα πληρωση τελωνειο...όλα αυτα που αγοραζεις πανω απο 100 ευρω απο αμερικη θελουν ετελωνισμο;)

Εχω φου μπου ναι...

..

ε στειλε μου ντε....alexandra gana η ομορφη...με τα γκρι :tongue:

Γεια σας μανουλες!!!

Χρονια πολλα στους εορταζοντες, στα παιδακια σας και στους συγγενεις σας!!!

Σημερα τρεχω απ'το πρωι, πηγα στη δουλεια για λιγο, ειχαμε μαστορους στο σπιτι, πηγα και για τα αποτελεσματα των εξετασεων, ευτυχως ολα καλα! Περιμενω και μια απαντηση για τον θυροειδη μου να δουμε μηπως φταιει αυτο για την αδυναμια μου...Εντωμεταξυ μου εχει σφηνωθει στο μυαλο, λετε να ειμαι εγκυος:shock::shock::shock::?:

αχ μακαρι...θες δε θες μακαρι γιατι εχεις ενα παιδακι που θελει αδερφακι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κ εμεις μολις τελειωσαμε.... πηγαμε παιδιατρο... 6300 κ 6650 κ υψος 62 κ 63.... την αλλη εβδομαδα θα ξεκινησουμε κρεμουλα το απογευμα (μολις κλεισουμε κ τον 5ο) κ μολις την φανε θα βαλουμε κ φρουτα στο δεκατιανο...ωωωω, ναι θα τα κανουμε ολα χαλια:P!!!!!!

barbie να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!

Γεια σας μανουλες!!!

Χρονια πολλα στους εορταζοντες, στα παιδακια σας και στους συγγενεις σας!!!

Σημερα τρεχω απ'το πρωι, πηγα στη δουλεια για λιγο, ειχαμε μαστορους στο σπιτι, πηγα και για τα αποτελεσματα των εξετασεων, ευτυχως ολα καλα! Περιμενω και μια απαντηση για τον θυροειδη μου να δουμε μηπως φταιει αυτο για την αδυναμια μου...Εντωμεταξυ μου εχει σφηνωθει στο μυαλο, λετε να ειμαι εγκυος:shock::shock::shock::?:

σας βλεπω μια μια να μετακομιζετε στο δεκεμβρη του 10:tongue:

baJfp2.png

...ουφ... είμαι ακόμα στην 442... καλα βρε, ελειψα χθες το απογευμα και τα'χασα!!! τι γλωσσοκοπάνες ειστε εσείς!!!

κοριτσια που θηλαζετε εχετε ακουσει για τα δομημενα γευματα θηλασμου?δηλ να τρωνε καθε 3-4 ωρες και οχι συνεχεια?και πώς το καταφερνουμε???

σιγα! όποτε πειναει τον βαζω. μπορεί και στις 2 ωρες, αναλογα με τη γκρινια του. αν τον αφηνω να γκρινιαζει 1-2 ωρες επιπλεον για να φτασουμε τις 3-4 την εκατσα!!!!!

Εσείς κανονίζετε συνάντηση κι εγώ ζηλεύωωωωωωω :-(

κι εγω ζηλευωωωωωωω!!!!!!!! και όχι, δεν πολυκαταλαβα το quote του quote... τη λογική του την καταλαβαινω, αλλα δεν εχω μυαλο να σκεφτω αυτές τις μέρες...ενεκα ο junior!!! :D

και κάτι άλλο που κάθε φορά που θα κανονίζετε συνάντηση θα το γράφω

ζηλεύω κυρίες μου!!! εγώ πότε θα έρθω οεο????

κι εγωωωωωωωω! το ειπα και πριν!!! το ξερω... επαναλαμβανομαι...:D

Σήμερα ας πούμε που είχε ζέστη δεν ήταν για καλοκαιρινά (έξω μπούτια και μπράτσα) αλλά ούτε για το μακώ μακρυμάνικο φορμάκι με τα κλειστά πόδια που του φοράω...

η σοφια-διδυμομανούλα το εγραψε νομίζω... αλλά ειχα ηδη πατησει το quote και βαριομουν να γυρισω πισω να το ξεπατησω!!! :D:D:Dρουχαλάκια!!!!

τι μου λεει σημερα η μεγαλη?

-θες να φας Γεωργια μου?

- οχι

- δεν θες ενα τοστ βρε?

- οχι μαμαααααααα κανω διαιτα σου λεω!!!!!!!!!!!!!!!!

εμ τοσα που ακουει το παιδι εδω μεσα τι περιμενω?????? το εχω μυησει ομως στη σωστη διατροφη!!!

:D:D:D:D:D:D φοβερή!!!!!!!!!!!!!!!

αυριο θα συνεχίσω να διαβαζω και να σχολιαζω. ελπίζω κάποια στιγμή να σας φτασω...:( α! ο μικρός σημερα μου εβγαλε την πιστη!!! κοιμήθηκε συνολικά 1,5 ωρα και ειναι ακόμα ντούρος!!! και του εδωσε ο αντρας μου και λιγο τσιπουρακι για γευση...:-P πολύ λίγο, όμως... ίσα που δαγκωσε το δαχτυλο του, ούτε καν το εγλειψε... μα καθολου δεν τον επιασε! τι ειναι ο γιος μου? αλκοόλας?????

αν δεν ξαναγραψω σημερα, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!! και ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΝΙΑ!!!!! :D:D:D

http://download.cnet.com/Keyboard-Music/3000-2133_4-10396319.html

Ένα ωραίο προγραμματάκι που κανει το πληκτρολόγιο μουσική!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

.

αν δεν ξαναγραψω σημερα, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!! και ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΝΙΑ!!!!! :D:D:D

χαχα......Σοφακι οι μικρες σουπερ ε? μπραβο ρε κοριτσι!!!!!!!

Μπαρμπι, να χαιρεσαι τον αντρα σου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

χαχα......Σοφακι οι μικρες σουπερ ε? μπραβο ρε κοριτσι!!!!!!!

Μπαρμπι, να χαιρεσαι τον αντρα σου

σουπερ δεν το λες... αλλα ανεβαινουμε σταθερα στις καμπυλες... πηραν 1 κιλο σχεδον η καθε μια κ 2 ποντους... κ εκει που μου ελεγε ο αντρας μου να ταϊζουμε τα παιδια γιατι ειναι αδυνατα:confused:, τωρα αλλαξαμε το τροπαριο κ λεει να ταϊζουμε την μια που εχει μεινει πισω:confused::confused::confused::confused: τι να του πω τωρα????????

baJfp2.png

σουπερ δεν το λες... αλλα ανεβαινουμε σταθερα στις καμπυλες... πηραν 1 κιλο σχεδον η καθε μια κ 2 ποντους... κ εκει που μου ελεγε ο αντρας μου να ταϊζουμε τα παιδια γιατι ειναι αδυνατα:confused:, τωρα αλλαξαμε το τροπαριο κ λεει να ταϊζουμε την μια που εχει μεινει πισω:confused::confused::confused::confused: τι να του πω τωρα????????

ε εισαι αχαριστη μαρη βρωμα :tongue::tongue: τα παιδακια γεννηθηκαν μια σταλια και εγιναν σουπερ τελειομηνα....πόσο θες να ηταν δλδ? καμια δεκαρια κιλα η καθε μια?

221882cb0gkyh7q4.gif

ε εισαι αχαριστη μαρη βρωμα :tongue::tongue: τα παιδακια γεννηθηκαν μια σταλια και εγιναν σουπερ τελειομηνα....πόσο θες να ηταν δλδ? καμια δεκαρια κιλα η καθε μια?

αη μαρη!!!! καμια 5αρια ποντους θα ηθελα στο υψος.... ε, μην βγουν κ ταπες!!!! αλλα απο που να παρουν τα παιδια??? απο τον γειτονα:tongue:???????

baJfp2.png

αη μαρη!!!! καμια 5αρια ποντους θα ηθελα στο υψος.... ε, μην βγουν κ ταπες!!!! αλλα απο που να παρουν τα παιδια??? απο τον γειτονα:tongue:???????

γυναικες ειναι...θα βαλουν και την τακουνα ασε με.....και ταπες να γινουν (που δεν), δεν ειδα ποτε καμια κοντη να εχει καποιο θεμα στη ζωη της...μονο χοντρη ειδα:tongue::D:D

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...