Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μμμ δεν ξερω..εχουμε ενα καροτσι 3 σε 1 και βασικα για τους πρωτους μηνες εχουμε κρατησει το σκελετο και για καθισμα τοποθετουμε πανω του το καθισμα αυτοκινητου...αλλα δεν κλεινει το καροτσι με αυτο πανω...οποτε πρεπει να τα δοσω ολα για αποσκευες ετσι δεν ειναι;

θα την εχω στον μαρσιπο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω θα φοβομουνα να δωσω το καροτσι στις αποσκευες στο check-in να soy πω την αληθεια.δεν θελετε να εχετε μαζι σας το καροτσι και να το δωσετε στην πορτα του αεροπλανου ??????βγαλε το καθισμα και δωστο και κλεισε και τον σκελετο.και μολις βγειτε θα βγουν και αυτα πρωτα.τελευταια θα μπουν πρωτα θα βγουν.αλλα υπαρχει και το αλλο.εκει που σας κανουν ελεγχο πρεπει να κλεισετε το καροτσι και να περασει και αυτο απο το scan.ειναι λιγο μπελας:idea:

Αχχχ και να ήσασταν εδώ τώρα....κάθομαι στο μπαλκόνι,πίνω καφεδάκι, βλέπω τη θάλασσα και τον βράχο και είναι όλα τόοοοσα όμορφα και ήσυχα....

Αχχχ και να ήμασταν...

Πάρε την συμπεθέρα και κατεβείτε !!!!!!

Τον Ιούνιο θα πάει ο Γιώργος καμιά δεκαριά μέρες για δουλειά στη Μύκονο :rolleyes:

και θα είμαι ολομόναχη.....

μμμ αυτο σκεφτηκα και εγω...για να δουμε αν ψηνεται η συμπεθερα :-D

παλια δεν μπορουσα χωρις τον αντρα μου....οταν εφευγε η εφευγα επαγγελματικο ταξιδι με επιανε μια στεναχωρια.... τωρα να πω την αληθεια το κενο το αναπληρωνει η μικρουλα μου, και με το παραπανο φυσικα!!!

Πλάκα κάνετε??? Νομίζετε θέλω και ψήσιμο??? Πείτε ημερομηνίες!!!!!

koritsakia oy kalhmera akoma den vrisko ta ellhnika kai ekneyrizomai..:mad::-x

xronia polla stoys eortazontes emena giortazei o aderfos mooy kai i aderfi moy..exoyn to idio onoma...:shock:pao na do to forema ths alekas..:cool:

Νατους χαίρεσαι κοριτσάκι μου!!!!!

εγω θα φοβομουνα να δωσω το καροτσι στις αποσκευες στο check-in να soy πω την αληθεια.δεν θελετε να εχετε μαζι σας το καροτσι και να το δωσετε στην πορτα του αεροπλανου ??????βγαλε το καθισμα και δωστο και κλεισε και τον σκελετο.και μολις βγειτε θα βγουν και αυτα πρωτα.τελευταια θα μπουν πρωτα θα βγουν.αλλα υπαρχει και το αλλο.εκει που σας κανουν ελεγχο πρεπει να κλεισετε το καροτσι και να περασει και αυτο απο το scan.ειναι λιγο μπελας:idea:

Καλή ιδέα...προτείνω λύση Σοφακίου!!! Έτσι κι αλλιώς ανοιγοκλείνει εύκολα το καρότσι σας, θα είστε και 2 και θα κρατάτε την μπεμπού αγκαλίτσα εναλλάξ και θα είστε σίγουροι ότι δεν θα πάθει τίποτα το καρότσι!!! Καλύτερα λίγη ταλαιπωρία παρά να π΄'ατε εκεί με στραβό καρότσι!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!Δεν είχα internet όλη μέρα:twisted:Κάτι ψιλά διάβασα για διακοπές και κιλά:oops:Εμείς μάλλον δεν θα πάμε πουθενά γιατί έχουμε πολλά έξοδα με τη γαμο-βάφτιση:-(Όσο για τα κιλά:ο άντρας μου άρχισε να προσέχει την διατροφή του γιατί πήρε κάτι παραπάνω απο 2-3 κιλάκια,οπότε αναγκαστικά η μπόρα παίρνει και εμένα:-(Το καλό είναι οτι κάτι φαίνεται να χάθηκε.....

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Γεια σας μανουλες!!!

Χρονια πολλα στους εορταζοντες, στα παιδακια σας και στους συγγενεις σας!!!

Σημερα τρεχω απ'το πρωι, πηγα στη δουλεια για λιγο, ειχαμε μαστορους στο σπιτι, πηγα και για τα αποτελεσματα των εξετασεων, ευτυχως ολα καλα! Περιμενω και μια απαντηση για τον θυροειδη μου να δουμε μηπως φταιει αυτο για την αδυναμια μου...Εντωμεταξυ μου εχει σφηνωθει στο μυαλο, λετε να ειμαι εγκυος:shock::shock::shock::?:

ειμαι απαραδεκτη!τοσες φορες εγραψα ενα χρονια πολλα στον συζηγο της sofou και του dorakiou δεν ειπα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

maliv ti se kaneι να το πιστευεις?εκανες τιποτα ατιμουλα?????;););)

maliv ti se kaneι να το πιστευεις?εκανες τιποτα ατιμουλα?????;););)

Μια φορα και γω με τη μεθοδο του τραβηγματος...με την Αννια εχει φοβηθει το ματι μου!!! Ασε που και τον Νικόλα ετσι τον επιασα...Βρε λες:?:

Διαφημίσεις

ποτε περιμενεις να αδιαθετησεις???????

ξερεις οτι ειναι πολυ ευκολο μετα την γεννα να γινει συλληψη!και ειδικα το "τραβηγμα" εχει πολυ περαση:-P:razz::-P:razz:!καμια εγγυηση!

Κοριτσακια μου καλησπερα. εχω μερες να γραψω ομως αυτο δεν σημαινει οτι δεν σας σκεφτομαι απλα ως εργαζομενη μαμα που φτανει σπιτι της αργα το απογευμα μου ειναι δυσκολο. μπαινω απο το γραφειο στα πεταχτα να σας διαβασω αλλα δεν προλαβαινω να απαντησω.

ευχομαι χρονια πολλα στην κορουλα της mamageor και στους συζυγου σοφου και ντορακι καθως και σε συγγενεις και φιλους των υπολοιπων κοριτσιων. ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν...

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...