Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

στο club των παθουντων απο ζωυφια βαλτε κ μενα ...

εκτος απο τις ταραντουλες ... σημερα τσακωσα κ μια ψαλιδα !!! καποια στιγμη που θα γραφω κ μετα 2 χερια θα σας πω κ περιστατικο με ακριδα γιγας ... εκει να δειτε τι εγινε !!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πωπω αυτες ειναι το χειροτερο μου !!

βρε κορίτσια, ποσα στρεμματα μαρουλοκηπου πρεπει να φαω για να αρχισει να πεφτει η ζυγαρια ... ? (καταλαβατε φανταζομαι τι μαγειρεψα για σημερα ε ? ;) )

Διαφημίσεις

και ναι ελληνικααααααααααα...εγω μολις εφαγα σπανακορυζο εφτιαξα σημερα...ο μπεμπης εχει τρελη γκρινια και ανηστχω τι επαθε γαμωτο??οσο για τα κειμενα οταν γραφετε και σας πεταει εξω προτου κανετε δημοσιετση καντε μια αντιγραφη καλου κακου και αν σας πεταξει εξω κανε τε επικοληση και ετοιμο..

:-D

εγω ειδα απο την δευτερα οτι το κιλακι το εχασα... αλλα το μεσημερι τρωω φαγητο (οτιδηποτε σε ψητο-στεγνο)μαζι με σαλατα κ την υπολοιπη μερα παιζω με φρουτα κ γαλα..

εμενα η κοιλια δεν λεει να φυγει με τιποτα και αυτο με προβληματιζει πολυ πολυ ... και βαζω και κρεμουλες :( τιποτα ομως ...

εμενα η κοιλια δεν λεει να φυγει με τιποτα και αυτο με προβληματιζει πολυ πολυ ... και βαζω και κρεμουλες :( τιποτα ομως ...

ουτε εμενα:rolleyes::rolleyes:

αντζι μου εκανες 9μηνες για να φουσκωσει ετσι ε θα κανει αλλους τοσους για να επανελθεις..μην ανησυχεις και μην στεναχωριεσε..παιδι εκανες στο κατω κατω...

:-D

Ναιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σ'ευχαριστώ Μαράκι για τις ευχές.

Έχουμε μαγαζί με χειροποίητα αντικείμενα, κάτι σαν τεχνοχώρος, το λέμε ''άρωμα ονείρου''.

Είναι μέσα στο κάστρο απέναντι από ένα καφέ με πολύ μεγάλη βεράντα.

Φαίνεται λίγο εδώ στην πανοραμική περιήγηση του κάστρου:

http://www.kastromonemvasias.gr/?page_id=94&language=el

Πολυ ωραιο site!! kai to μαγαζι σας πολυ ωραιο φαινεται!!

σ αυτο το καφε με την βεραντα ειχαμε κατσει...

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

arina έχω να βγάλω με το θήλαστρο περίπου 2,5 μήνες,ποτέ η ποσότητα που βγαίνει με το θήλαστρο δεν αντιστοιχεί στην ποσότητα που πίνει το μωρό,το μωρό πάντα κατεβάζει περισσότερο.Αν της δώσω συμπλήρωμα ή που θα το κάνει εμετό ή που...κάηκα...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και τώρα που το θυμήθηκα...πώς θα έρθεις στη συνάντηση????Πήρες τα 10 κιλά που λέγαμε????????

Είμαι σε καλό δρόμο μέχρι την τρίτη θα τα έχω πάρει...Τι είναι 9 κιλα τιποτα..

Evita και yasemi και μένα ο καλύτερος φίλος μου είναι ο άντρας μου,συζητάμε τα πάντα και ξέρω πως όταν μου λέει κάτι,το λέει για να γίνω καλύτερη,πχ να μην κουτσομπολεύω όποιον βλέπω,να μην κρατάω κακίες κλπ κλπ.Ιδιαίτερες φιλίες-κολλητές δεν έχω,μιλάω με πολύ κόσμο και έχω καλές σχέσεις σχεδόν με όλους αλλά δεν εμπιστεύομαι κανέναν.

Εμένα καλύτερη φίλη είναι η αδερφή μου....

Μια κοπέλα είπε ότι δε θα έρθει με τον άντρα της γιατί δεν κολλάει στη γυναικοπαρέα.

Συμφωνώ κι επαυξάνω,κι εμάς μόνο θα μας φέρει και θα κάνει βόλτα στα μαγαζιά (ελπίζω να μου πάρει κάτι :)) και αν η μπέμπα γκρινιάζει και θέλει βόλτα θα του την πασάρω!!!!

Και εμάς θα μας φέρει και θα φύγει.

να βαλεις όμως....δημιουργεις αλμπουμ, μετα ανεβασεις απο τις αποθηκευμενες σου. Φεις εχεις??

Εχω φου μπου ναι...

Το πιστεύεις Doraki μου ότι κάθε Παρασκευή εσένα σκέφτομαι ?

Που χοροπηδάς από τη χαρά σου !!!!! :)

Αχχχ και να ήσασταν εδώ τώρα....κάθομαι στο μπαλκόνι,πίνω καφεδάκι, βλέπω τη θάλασσα και τον βράχο και είναι όλα τόοοοσα όμορφα και ήσυχα....

Αχ και εγώ θέλω....

οκ,thanxxxx

θα παρω και το καρεκλακι αυτοκινητου μαζι...και δεν ξερω με τι να το σκεπασω ρε γμτ...να το τυλιξουμε με μεμβρανη εκει λες;;

με το καροτσι θα πας μεχρι την πορτα του αεροπλανου?????αν ναι τυλιξε το καθισματακι με την μεμβρανη που λες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...