Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε ca_te_rinaki τι Multiquote ήταν αυτό που έκανες καμάρι μου????Κατέβαινα κατέβαινα και τελειωμό δεν είχε!!!!!

Εμείς ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα κάνουμε διακοπές :(

Σίγουρα θα περάσουμε από το χωριό στην Εύβοια και από Κατερίνη στον ξαδερφό μου με την οικογένειά του...

sofou να σου πω την αλήθεια,η υπόλοιπη παρέα είχε μπει στο κάστρο,εγώ έκατσα εκεί στην είσοδο που σε αφήνει το πουλμανάκι,γιατί ήταν ντάλα μεσημέρι και κλασικά βαριόμουν....Μετά που ανέβηκα κι εγώ να πιω έναν καφέ,πέρασα βιαστικά από κάποια μαγαζάκια,ο Γιώργος δε με άφησε να μπω σε κανένα γιατί όλο και κάτι θα ψώνιζα πάλι!!!!

Ρε κορίτσια,φάγαμε κάτι ωραία γεμιστά,όνειρο μιλάμε!!Γεια στα χέρια της μαμάς μου!!

Την μπέμπα την τάισα στη 1 για 12'!!!Και τώρα κοιμάται στην κούνια-ψάρια!!!!

Το σπίτι καθαρό,τα ρούχα απλωμένα,το βράδυ θα πάμε στην κουνιάδα μου γιατί έχει έρθει μια ξαδέρφη τους και του άντρα μου με το μικρό της από την Αγγλία,εγώ δεν τους έχω δει ποτέ,και μας έχει όλους καλεσμένους και πρέπει να του πάρουμε και δώρο,πάλι στο jumbo θα τρέχουμε,ευκαιρία να πάρω κι εγώ κάτι στη δικιά μου!!Κουταλάκι από σιλικόνη για να το μαθαίνει σιγά σιγά!!!Και ΣΙΓΑ να μη δώσω 30 ευρώ!!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε ca_te_rinaki τι Multiquote ήταν αυτό που έκανες καμάρι μου????Κατέβαινα κατέβαινα και τελειωμό δεν είχε!!!!!

Εμείς ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα κάνουμε διακοπές :(

Σίγουρα θα περάσουμε από το χωριό στην Εύβοια και από Κατερίνη στον ξαδερφό μου με την οικογένειά του...

sofou να σου πω την αλήθεια,η υπόλοιπη παρέα είχε μπει στο κάστρο,εγώ έκατσα εκεί στην είσοδο που σε αφήνει το πουλμανάκι,γιατί ήταν ντάλα μεσημέρι και κλασικά βαριόμουν....Μετά που ανέβηκα κι εγώ να πιω έναν καφέ,πέρασα βιαστικά από κάποια μαγαζάκια,ο Γιώργος δε με άφησε να μπω σε κανένα γιατί όλο και κάτι θα ψώνιζα πάλι!!!!

Ρε κορίτσια,φάγαμε κάτι ωραία γεμιστά,όνειρο μιλάμε!!Γεια στα χέρια της μαμάς μου!!

Την μπέμπα την τάισα στη 1 για 12'!!!Και τώρα κοιμάται στην κούνια-ψάρια!!!!

Το σπίτι καθαρό,τα ρούχα απλωμένα,το βράδυ θα πάμε στην κουνιάδα μου γιατί έχει έρθει μια ξαδέρφη τους και του άντρα μου με το μικρό της από την Αγγλία,εγώ δεν τους έχω δει ποτέ,και μας έχει όλους καλεσμένους και πρέπει να του πάρουμε και δώρο,πάλι στο jumbo θα τρέχουμε,ευκαιρία να πάρω κι εγώ κάτι στη δικιά μου!!Κουταλάκι από σιλικόνη για να το μαθαίνει σιγά σιγά!!!Και ΣΙΓΑ να μη δώσω 30 ευρώ!!!!

δε φταίω εγώ οι σουσουράδες που γράψανε τοσες σελίδες....και να φανταστεις το έγραψα 2 φορές γιατί την πρωτη το έχασα!

εμεις σημερα φαι στην πεθερά να πάμε να πούμε τα χρόνια πολλά!

αχχχχ μην λες για διακοπές γιατί φουντωνω κανονίζαμε επί ενα χρόνο να πάμε Κύπρο και προχθες που τον ρώτησα μπροστα στη μάνα του πότε θα πάμε τέλη αυγούστου η σεπτέμβρη δεν είπε τίποτα.... κατι μου λέει οτι δεν θα πάμε! doraki εμείς όλο το καλοκαίρι στην Κατερίνη τη βγάζουμε όταν πας αν είναι σαβ/κο να μου πεις να βρεθούμε!

αυτοι που πουλανε το jumperoo με αλλες τιμες ειναι διαφοροι πωλητες,εσυ θα κοιτας να το πουλαει το αμαζον οπως το πρωτο με τις 85 λιρες.

Έλα ρε!!!!!!!!!Θα σου πω στάνταρ!!

Εσείς πού μένετε στην Κατερίνη?Εννοώ σε ξενοδοχείο??Γιατί έχω πει στον ξαδερφό μου ότι θέλουμε να ανέβουμε ένα ΣΚ αλλά δε μου πρότεινε να μείνουμε σπίτι τους,οπότε κάπου θα πρέπει να βρω...

Καλά,τι έπαθα...Βγήκα να απλώσω κάτι πετσετούλες της μικρής και έρχεται ένα ιπτάμενο ζωύφιο με τεράστιες κεραίες,πολύ άσχημο και κάθεται και περπατάει επάνω σε μια ολόλευκη πετσετούλα,την αγαπημένη μου,την τινάζω να μη φεύγει με τίποτα,απέναντι είναι οι εργάτες από την οικοδομή και γελάγανε....

oCxsp2.png

Έλα ρε!!!!!!!!!Θα σου πω στάνταρ!!

Εσείς πού μένετε στην Κατερίνη?Εννοώ σε ξενοδοχείο??Γιατί έχω πει στον ξαδερφό μου ότι θέλουμε να ανέβουμε ένα ΣΚ αλλά δε μου πρότεινε να μείνουμε σπίτι τους,οπότε κάπου θα πρέπει να βρω...

Καλά,τι έπαθα...Βγήκα να απλώσω κάτι πετσετούλες της μικρής και έρχεται ένα ιπτάμενο ζωύφιο με τεράστιες κεραίες,πολύ άσχημο και κάθεται και περπατάει επάνω σε μια ολόλευκη πετσετούλα,την αγαπημένη μου,την τινάζω να μη φεύγει με τίποτα,απέναντι είναι οι εργάτες από την οικοδομή και γελάγανε....

τι θα γινει με εσενα???????ολα τα ιπταμενα εκει ειναι????:D:D:D

Διαφημίσεις

Καλέ έλα τώρα που γερνάμε....Είμαστε με τα καλά μας?????

Εγώ περιμένω να φτάσω στην ηλικία της Αλέκας για τα "καλά" που μου έλεγε τις προάλλες και ζήλεψα!!!

ιιιιιιι....λοιπόν...κάμπιες...και ειδικα εσυ μικρη μουσιτσα που εισαι και σοβαρο κοριτσι και δε μπορω να σε βρισω ευκολα :tongue: αφηστε ησυχη την ηλικια μου :D:D

αλεκα σουπερ το φορεμα!!! για πες μας και το σαιτ μηπως βρουμε και εμεις κατι!!! εχεις ξαναψωνισει; τελωνειο δεν περνανε;;

πηγαινε γκουγκλ, κανε σερτς 'dress' ενα παο τα τρια πρωτα ειναι αλλα δεν θυμαμαι ποιο:oops:.....δεν ειχα σκοπο να αγορασω τωρα και δεν εδινα βαση αλλα διαπιστωσα ότι ηταν το τελευταιο σε αυτο το χρωμα και το νουμερο μου

Μπράβο Αλέκα!!! Σούπερ!!! Θα είσαι θεά!!! Φτού σου!!!!!!!! Καρφίτσωσε κι ένα ματόχαντρο στο βρακί μη σε ματιάσουν!!!

???

:P...δεν θα φοραω μαρη! :tongue::tongue: (αστειο ηταν ετσι?)

Θα τα χάσεις τα κιλάκια και θα σκίσεις κοριτσάκι......μιλάμε για πολύ δυναμικό come back !!!!!! ;););)

εμ...για αυτο βαφτιζω Σεπτεμβρη ;)

κοριτσια ειμαι πολυ στενοχωρημενη ....

νιωθω τοσο χοντρη .....

θαυμαζω πολυ την αλεκα μας που εχει δυναμη κ πυγμη στον εαυτο της κ δεν λυγιζει μπροστα στους πειρασμους ...

θα μεινω μια ζωη χοντρελο ......... εχουν περασει 4 μηνες κ εχω χασει 6 .5 κιλα δηλαδη οσα ηταν ο μπεμπης με τα γυρω-γυρω .... ουσιαστικα ομως τα δυσκολα κιλα ακομη πανω μου ειναι :(

όλα στο μυαλο μας ειναι.....ή το παιρνεις αποφαση και ζοριζεσαι ή τρως αλλα στεναχωριεσαι...τι προτιμας?

Εξαλλου για να μην ξεχνιομαστε, εγω πηρα 34 κιλα...δεν πηξρα 12 και 15.....αν δεν τα εχανα θα εμενα σαν τη θεια της μανας μου, την Παρασκευουλα......:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ιιιιιιι....

όλα στο μυαλο μας ειναι.....ή το παιρνεις αποφαση και ζοριζεσαι ή τρως αλλα στεναχωριεσαι...τι προτιμας?

Εξαλλου για να μην ξεχνιομαστε, εγω πηρα 34 κιλα...δεν πηξρα 12 και 15.....αν δεν τα εχανα θα εμενα σαν τη θεια της μανας μου, την Παρασκευουλα......:rolleyes:

:) :) :)

Διαφημίσεις

Κοριτσακια ευχαριστω για τις ευχες...να ευχηθω κι εγω στον αντρα της Σοφου και στον αντρα του Ντορακιου :):)

Ase Σοφου εμεις τα χουμε πει για την μονεβασια ;) kaλη αλλα....!!!! τι μαγαζι εχει ο αντρας σου?

Ηθελα κι εγω να μουλτικοουταρω αλλα ηταν πολλα κ τα αφησα..

ξεχασα να ευχηθω καποιον η μου φαινεται????????

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

λετε το καλοκαιρι να κανουμε ομαδικες διακοπες:tongue:????

σοφακι πολυ ωραια η ιδεα σου, για που λες;;; :-P

λεω να κανουμε ντου στη σοφου:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια ευχαριστω για τις ευχες...να ευχηθω κι εγω στον αντρα της Σοφου και στον αντρα του Ντορακιου :):)

Ase Σοφου εμεις τα χουμε πει για την μονεβασια ;) kaλη αλλα....!!!! τι μαγαζι εχει ο αντρας σου?

Σ'ευχαριστώ Μαράκι για τις ευχές.

Έχουμε μαγαζί με χειροποίητα αντικείμενα, κάτι σαν τεχνοχώρος, το λέμε ''άρωμα ονείρου''.

Είναι μέσα στο κάστρο απέναντι από ένα καφέ με πολύ μεγάλη βεράντα.

Φαίνεται λίγο εδώ στην πανοραμική περιήγηση του κάστρου:

http://www.kastromonemvasias.gr/?page_id=94&language=el

φαγανε , εφαγα κ εγω κ ηρθα!!!

pos tis taizeis kai tis 2vre??

φωναζω την πεθερα μου!!!! σκεφτομουν να τις ταϊζω μια μια αλλα κανουν 1 ωρα να φανε κ μου χαλανε το προγραμμα.... οποτε στο ταϊσμα εχω την πεθερα μου κ απο το απογευμα κ μετα αναλαμβανει ο αντρας μου! κ σκεφτομουν τωρα οτι μαλλον θα αργησουμε εμεις λιγο την τριτη... κανονικα τρωμε γυρω στις 6 αλλα σκεφτομαι να φανε στις 5 κ 6 παρα να φυγουμε...

τι θα γινει με εσενα???????ολα τα ιπταμενα εκει ειναι????:D:D:D

νομιζεις!!! τα υπολοιπα ειναι σε εμενα!!!! δεν τολμαω να ανοιξω πορτα... κ τα ρουχα των παιδιων μεσα τα απλωνω... δεν αντεχω στην ιδεα οτι μπορει να κατσει κατι πανω τους...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...