Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ούτε η ηλικία παίζει ρόλο,ούτε το αν κάποια έχει παιδάκι και πάει για δεύτερο η τρίτο κτλ.Ολες όσες περνάμε από τη διαδικασία της εξωσωματικής πονάμε,φορτωνομαστε με φάρμακα και μπαινοβγαινουμε σε κλινικές και χειρουργεία. Και εγώ έχω ακούσει πολλές φορές την ατάκα "έλα εντάξει,εσύ έχεις ένα παιδί τώρα,πως κανείς έτσι".Και να το ακούς και από φίλους..Οκ,αφού το λέτε,τότε αντί να στεναχωριέμαι,θα κάνω γλέντι με προβατίνες κάθε φορά που δεν πετυχαίνει η εξωσωματική🤷

Ανά μπράβο και αυτό ισχύει.Τραγικο απλά.  Ξες από τη μια τους δικαιολογώ γιατί δεν το έχουν ζήσει και ίσως να μην καταλαβαίνουν τι τραβάμε πραγματικά αλλά από την άλλη δεν μπορώ να τα δεχτώ αυτά τα σχόλια. Εξω από το χορό όλοι καλά τα λένε… 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

... μονο που αν ειναι να ξαναερθουμε ΣΙΓΟΥΡΑ θα σε ρωτησω να μου προτινεις που να μεινω γιατι .... λιγο την πατησαμε περυσι :( την επομενη φορα ομως .. θα εχω κονε :)

Η Mamageor να δεις τι ωραία που είχε περάσει...:tongue::tongue::tongue::tongue: το θυμάτε κι ακόμα τρέχει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μμμ αυτο σκεφτηκα και εγω...για να δουμε αν ψηνεται η συμπεθερα :-D

Θα την ''ψήσεις'' εσύ !!! (σου έχω εμπιστοσύνη) ...βάλτην σε μαρινάδα πρώτα για πιο σίγουρα αποτελέσματα......:tongue::tongue::tongue:

κοριτσια ειμαι πολυ στενοχωρημενη ....

νιωθω τοσο χοντρη .....

θαυμαζω πολυ την αλεκα μας που εχει δυναμη κ πυγμη στον εαυτο της κ δεν λυγιζει μπροστα στους πειρασμους ...

θα μεινω μια ζωη χοντρελο ......... εχουν περασει 4 μηνες κ εχω χασει 6 .5 κιλα δηλαδη οσα ηταν ο μπεμπης με τα γυρω-γυρω .... ουσιαστικα ομως τα δυσκολα κιλα ακομη πανω μου ειναι :(

Διαφημίσεις

annia για δες εδω (εχει για ολα τα λογισμικα) http://support.microsoft.com/kb/177561

σοφακι πολυ ωραια η ιδεα σου, για που λες;;; :-P

inaki euxaristo alla den skampazo:oops:emeis exoyme ta windows7....tha perimeno ton antra mou na to ftiaxei..kapoia me rothse gia thn xoriakh deytera proi tha pao....en to metaxy exo agkalia ton mpempi kai moy ftynei to xeri,milame gia polyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy salio..

:-D

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν και σε όσους έχουν συγγενείς/φίλους που γιορτάζουν!!!

Mamageor να χαίρεσαι την κορούλα σου!!!!!!!!!!!:P

Γεια σας κοπελίτσες μου!!

Είχα 2 φίλες μου για καφέ πριν κι ένιωθα πραγματικά ότι βαριούνται...απέφευγα να μιλάω για το παιδί και απαντούσα μόνο στις σχετικές τους ερωτήσεις και προσπάθησα να ανοίξω άλλα θέματα, αλλά έπεφταν κάτι σιωπές πολύ "παγωμένες", πολύ "βαριές",... Δεν ξέρω αν υπερβάλλω αλλά νιώθω λίγο άσχημα...και κάναμε τόσο καλή παρέα οι 3 μας κάποτε, αλλά και με τις 2 ξεχωριστά...Τί να πώ???

Το έχετε νιώσει εσείς??????

Κανονίζουμε συνάντηση!! θα έρθεις??? Τρίτη 6 το απόγευμα στο mall.

Έχω νιώσει και εγώ "ζήλια" (γιατί περί ζήλιας πρόκειται) όχι μόνο τώρα που έχω παιδιά, αλλά και όταν παντρεύτηκα και όταν πέρασα στο Πανεπιστήμιο κτλ...

Δυστυχώς για μία ακόμα φορά δεν θα μπορέσω... Δεν ξέρω πως τα καταφέρνετε εσείς, αλλά εγώ εχω κλειστεί μέσα και οι εξόδοι μας είναι σε supermarket, παιδότοπους άντε και καμιά γιορτή σε σπίτι. Δεν θυμάμαι πότε κάτσαμε τελευταία φορά για καφέ..

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...(τα πιατα με φωναζουν να πλυθουν,.........):oops::oops::oops::oops:

εμένα με φωνάζεοι όλο το σπίτι αλλά έβαλα ωτοασπίδες!

Συμφωνώ πολύ πολύ πολύ πολύ...αλλά άλλο η παρέες, άλλο η φιλία..νόμιζα...

Ά ρε τι κυκλοφορεί...όχι μόνο δεν χαίρονται με τη χαρά σου, αλλά από τη ζήλεια τους σε βλάπτουν...

Ωωωωω, ευχαριστώ!!! Αλλά στείλε και κανένα γλυκό να φάμε!!!!:tongue::tongue::tongue:

...

τι γλυκάκι θες καλό μου να σου στείλω?

Eμενα πάλι δεν με χαιρετησατε ε;;

γεια σου όμορφη γκαστρούλα μας!!!

Παίρνω την κοιλιά μου και φεύγω :)

χαχαχα

ναι έμπνα στις αρχές μετά επέστρεψα στη σχολή κ πλέον με τρώει η καθημερινότητα μονίμως λέω μακάρι να είχε η μέρα περισσέτερες ώρες να είχα λίγο περισσότερο χρόνο για διάβασμα..

σε ποια σχολή είσαι?

smiley-laughing021.gif

annia να βγαλετε και προφυλακτικα με την επωνυμια σας!σιγουρη αντισυλληψη!:D:D:D:D

τρελό emoticon

Πάρτε τα και θα μείνετε σίγουρα έγκυος....κοροιδευεις ε;;;;;;;;;;;
smiley-laughing018.gif
βρε ποιος σας ειπε οτι το τραβηγμα ειναι αντισυλληψη:tongue:???????

μιλαω εγω που χρησιμοποιουμε κ εμεις την ιδια μεθοδο:mrgreen:

:D

ετσι εμεινα κ εγώ εγκυος

ελα ρε... γιατι τελος???? μεχρι να φτασει τα χρονια μας ... ουουουου!!! καμια 10αρια προλαβαινει να κανει ακομα:tongue::tongue::tongue:!!!!!

:tongue:

Ρε συ Σοφία τι ήταν αυτό να που τα βρίσκεις..τώρα σεξ μόνο με αντισυλληπτικά χάπια..και τι αστείο ήταν ότι την άλλη Παρασκευή είχα κλείσει ραντεβού σε αιματολογο για εξετάσεις για να αρχίσω αντισσυληπτικα...

:tongue:

δεν ενιωθα καλα γιασεμι,ειχα ζαλαδες,μου μυριζαν εντονα διαφορα,ε καναμε χωρις προφυλαξη τις γονιμες....πολυ θελει?????και σκεφτηκα μηπως ειμαι εγκυος!αλλα δεν...........αν ημουν θα γλιτωνα την επιστροφη τον σεπτεμβρη για δουλεια!

εγώ πριν κάνω το τεστ είχα περίοδο το τεστ το έκανα από σπόντα γιατί επρεπε να πάω σε δερματολόγο κ για γαστροσκόπιση μετά μου'ρθε κεραμίδα

και εμας στο μαιευτηριο μας ειχαν πει εαν δε θηλασουμε μεχρι νασαραντησει το παιδι να βραζουμε 5 λεπτα το νερο και απο εκει και υστερα σε βραστηρα....
εγώ από πρωωτες μέρες βραστηρα κ στο μαιευτηριο το ίδιο
Να βραζετε το νερό στο βραστηρα με ανοιχτό καπάκι έτσι δεν κλείνει αυτόματα

καλό κολπακι

mas evales ta gialia gastroulaaaaaaaa....(to epatha ego proxtes....ixa ksexasi to kapaki anikto kai evraze kana dekalepto mexri na to συνειδητοποιησω αφου επαιζα πιτζαμα παρτυ με τη μεγαλη....)

μ'αρεσουν τα παιχνίδια σας

...και τους εχω πει...να σκουπιζουν τα παπουτσια τους πριν μπουν...κοιτα κακο...κοιτα χωματα....μα καλα τι στο καλο πολεμο με τα καλαμακια παιζανε??τς τς τς....για να δω...πιπιλες,πανες,μωρομαντηλα,σαλιαρες....μια γοβα....αναπτηρας (φαμ μηπως σου λειπει κατι??????)...ενα εισιτηριο (εεεεεε ινακι το εισιτηριο για σαντορινη μαρηηηηηηηηη σουπεσε)...μια γοβα ειπα???μα καλα...ποια εφυγε και αφησε πισω τηγοβα της????αλεκα...αλεκααααααα μηκρυβεσαι πισω απο τις κουρτινες...παλι σφηνακια επινες με τη γκαστρουλα???θα σας κρεμασω....

ουφ κοψομεσιαστηκα....

λοιπον...καφε καθαριστηκε,ποτηρια πλυθηκανε....αντε καληνυστααααααααα

χα χα χα

apto inaki einai gova ekeini i kainoyrgia i mayri poy agorase..
καλημερααααααααα

ουπς, δεν προσεχω τα πραγματα μου!!!!μου επεσε η γοβα και το εισητηριο..αμααααανννν

χρονια πολλα στους γιωργηδες και τις γεωργιες!!!ολο και καποιον θα εχετε!!

χα χα χα χα

καλημερα!!!!!!!!!!!!

αρινα δεν εχει νοημα να βγαλει γαλα με το θηλαστρο το doraki γιατι μπορει να βγαλει μονο 20 ml.το θηλαστρο δεν ειναι ενδεικτικο της παραγωγης που εχεις.ουτε και συμπληρωμα εχει λογο να δωσει,5700 ειναι η μικρη,δεν πειναει απο οτι καταλαβα.απλα doraki σε αγαπαει πολυ:D!και το πιο πιθανο ειναι να φτυσει το συμπληρωμα(μπραβο στυην εσθηρ μας!)

η κορη ξυπνησε εννια και μιση!!!!!!!!!!!!!!!!χορτασα υπνο!

κατερινακι να χαιρεσαι γιο-πεθερο!

mamageor να χαιρεσαι την κορουλα σου!

και οποιες αλλες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

παω να πιω καφε και ερχομαι ξανα!!!!!!!!!!

καλέ πως μας θυμήθηκες? μπράβο μνημονικό! ευχαριστούμεεεεεεε ειδικά τον πεθερο :tongue:

Καλημέραααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά μικρή Γεωργία (κόρη Μαρίας που θες και δίαιτες), Γιώργο (άντρα Ντορακίου) και φυσικά Γιώργο (συμπεθερούλη-άντρα Σοφούς)!!!

Ξέχασα κανέναν????

Άσε γιατί κάποιες σαν εμένα έχουμε μεγαλύτερη κοιλιά από εσένα που είσαι έγκυος!!!! Πώς νιώθεις Άννια μου??? Το έχεις συνηδειτοποιήσει??? Έκανες σήμερα χοριακή???

Καρακαμμένη κι εσύ!!!! Τί έγινες χθες?? Έλαμψε ο ουρανός της Θεσσαλονίκης????;););)

Καλή δύναμη!!!!

Ευχαριστώ γλυκούλα μου!!! Πάντως εντάξει είμαι σήμερα, δεν ξέρω πώς μου την έδωσε χθες... Ορμόνες υποθέτω... (Μου αρέσει που όλα εκεί τα ρίχνω!!!)

Τέλεια ιδέα!!! Αυτό το emoticon που τι βρήκες??? ΦΑνταστικό!!!

Ανωμαλία της φύσης!!!

Ώστε εδώ ήταν ο αναπτήρας μου??? Η Σοφία θα μου τον βούτηξε και τον παράτησε μετά!!!

Ουπς! Ξέχασα το Κατερινάκι!!! Να τους χαίρεσαι κοπέλα μου!!!!

ευχαριστούμε!

doraki sofou να χαιρεστε τους αντρουληδες σας!

μαράκι να χαιρεσαι την κουκλίτσα σου

ελινακι να χαίρεσαι τον μπουμπουκο-μπουνίτσα σου κ ς μην βαφτίστηκε ακόμη

Απίστευτο το φόρεμα Αλέκα!!!!!

Πάντως μου φαίνεται περίεργο που ψωνίζετε τόσο πολύ και εύκολα από το internet! Εγώ δεν εμπιστεύομαι αν δεν δω από κοντά, αν δεν πιάσω :tongue:!

το ίδιο κ εγω

Δεν έχετε και άδικο κορίτσια....

Πάντως εγώ νοιώθω πως γερνάω...:( και δε μ'αρέσει καθόλου...

καλέ όταν θα παντρεψεις τα παιδια κ θα φύγουν από το σπίτι πως θα νιώθεις?

Καλέ έλα τώρα που γερνάμε....Είμαστε με τα καλά μας?????

Εγώ περιμένω να φτάσω στην ηλικία της Αλέκας για τα "καλά" που μου έλεγε τις προάλλες και ζήλεψα!!!

+φωνω

καλά εδω κ μια ωρα εχω τον μικρό στο ρηλάξ κ ανακάλυψ κατι φοβερό, για τα κάτσει ησυχος θελει ενα κομμάτι χαρτι κουζίνας, το τσαλακώνει το ανοίγει το κανει πάσα στο αλλο χερι.... τσιμουδια δεν βγαζει!

πάω να δω το φόρεμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...