Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας χαιρετώ κι εγώ! Πάω να δω private practice και μετά νάνι!

Έλενα καλό ταξιδάκι και καλή διασκέδαση!!! (Γιατί, όπως και να το κάνεις, το στόλισμα είναι διασκέδαση!!!)

Καλό βράδυ!!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

νομιζω οτι περισσοτερο τα λενε για τις αρωματικες ουσιες....κ αν ισχυει αυτο προτιμω τοτε το κανονικο απορρυπαντικο με το μαλακτικουλι του να εχει κ μια μυρωδια!!!

angie πανες θα σου δωσουν αρκετες στο μαιευτηριο... δες ποια σε βολευει κ τοτε παρε!!!

Μου ειχε πει παλια μια παιδιατρος σημειωτεον μεγαλη σε ηλικια πρωην καθηγητρια Ιατρικης σχολης οτι το καλυτερο ειναι τα μωρουδιακα ρουχα να τα πλενεις με κανονικο απορυπαντικο γιατι οταν τα πλενεις με το πρασινο που ειναι οντως σχετικα τιο αγνο συνηθιζει το δερμα του μωρου και οταν φτασει 4-5 και προσπαθησεις να το ενταξεις κανονικα τοτε ειναι που θα παρουσιασει αλλεργιες.Μια συμβουλη που δεν ακουσα ποτε αλλα εκοψα σχετικα συντομα τα ειδικα σαπουνια και εβαλα μαζι τα ρουχα του και τα δικα μας στην ιδια πλυση οταν ηταν πολυ μικρουλης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου ειχε πει παλια μια παιδιατρος σημειωτεον μεγαλη σε ηλικια πρωην καθηγητρια Ιατρικης σχολης οτι το καλυτερο ειναι τα μωρουδιακα ρουχα να τα πλενεις με κανονικο απορυπαντικο γιατι οταν τα πλενεις με το πρασινο που ειναι οντως σχετικα τιο αγνο συνηθιζει το δερμα του μωρου και οταν φτασει 4-5 και προσπαθησεις να το ενταξεις κανονικα τοτε ειναι που θα παρουσιασει αλλεργιες.Μια συμβουλη που δεν ακουσα ποτε αλλα εκοψα σχετικα συντομα τα ειδικα σαπουνια και εβαλα μαζι τα ρουχα του και τα δικα μας στην ιδια πλυση οταν ηταν πολυ μικρουλης

χρήσιμες πληροφορίες !

καληνύχτα και απο μένα. ο μικρός διαμαρτύρεται για το καθισιό, θέλει ξάπλα :D

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια. Πάλι για γλυκά μιλούσατε χθές; Και αυτή η σοκολατόπιττα είναι σκέτη κόλαση!!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για τα απορρυπαντικά, το έχω γράψει και παραπάνω, εγώ χρησιμοποίησα αρκάδι για όλα. Και όταν λέω όλα εννοώ ρούχα - πετσέτες - σεντόνια - πάνες του μωρού, προίκες του μωρού, νυχτικά - εσώρουχα δικά μου (αυτά που θα πάρω στο μαιευτήριο), μέχρι και κάποια αρκουδάκια έπλυνα. Δεν μου άφησε κανένα κατάλοιπο σαπουνιού γιατί πολύ απλά το διέλυσα σε καυτό νερό, το έβαλα στον δοσομετρητή και κατευθείαν στο πλυντήριο. Και βέβαια η μυρωδιά είναι το κάτι άλλο, σαν τον παλιό καιρό που έπλεναν οι γιαγιάδες μας στην σκάφη, μιλάμε για την ίδια ακριβώς μυρωδιά. Και το κυριότερο είναι χωρίς χημικά πρόσθετα!!!!!!!!!!!!!! Τώρα βέβαια η κάθε κοπέλα όπως βολεύεται και ότι νομίζει καλύτερο. Είναι καθαρά στην κρίση της κάθε μιας.

Μη σας πώ ότι και εγώ περπατάω κάπως περίεργα με ανοιχτά τα πόδια, σαν άντρας να το πώ κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Καμμία θηλυκότητα!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Kalhmera koritsakia! Pws eisaste???

Allazw mhna shmeraaaaa! Bainw ston 9o! Apisteuto!

Mavrh nuxta h x8esinh..Phga na pesw gia upno gia piasame mia suzhthsh me ton antrouli mou gia ta panta. Ekkremothtes, agwnies klp Telika katalhxame sto 8ema twn Xristougennwn opou oute ligo oute polu mou eipe oti 8elei na kanoume to trapezi stous goneis tou. Ekei tsitwsame giati pragmatika den xerw pou kai pws 8a eimai th mera twn Xristougennwn! An eimai spiti 8a eimai lexwna ligwn hmerwn kai eilikrina den 8elw na kanw to trapezi se kanenan..An 8eloun na er8oun kai voh8hsoun me tis etoimasies klp ok, alla den desmeuomai gia tipota. Mhpws eimai skula re koritsia??

Ennoeitai oti den katalhxame pou8ena kai telika phge 1 gia na me parei o upnos. Stis 4 me fwnaxe o Oresths gia pipi kai meta h8ele na koimh8ei mazi mas opote to xasame to paixnidi mias kai o kurios pianei olo to krevati kai ante na voleutw egw h erhmh me th koilouba!

Sas afhnw na doulepsw ligo!

smoots

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Εβίτα.

Πιστεύω ότι πολύ καλά σκέφτεσαι γιατί δεν θα είσαι σε θέση να μαγειρέψεις και να κάνεις όλες αυτές τις ετοιμασίες που πρέπει να γίνουν, ούτε σωματικά αλλά ούτε και ψυχολογικά. Και επιπλέον θα έχεις και το νεογέννητο που θα σε έχει συνέχεια ανάγκη. Ε όχι τώρα να αφήσουμε το μωρό για να τραπεζώνουμε τα πεθερικά!!!!!!!!!!! Αυτοί οι άντρες ώρες - ώρες δεν χαμπαριάζουν με τίποτα.

Επειδή παίζει και σε μένα μια παρόμοια περίπτωση, δηλαδή να έρθουν οι γονείς μου για να μην είμαστε μόνοι εννοείται πώς θα πρέπει να πώ και στα πεθερικά. Το έχω όμως ξεκαθαρίσει από τώρα ότι θα τα κάνουν όλα οι δυο μαμάδες και το μαγείρεμα και όλα. Και στην τελική πρέπει να είσαι και λίγο άνθρωπος και να σκέφτεσαι και λίγο την λεχώνα, έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ.

Με εμάς βέβαια παίζει και ένα άλλο σενάριο. Έχω δηλώσει από τώρα ότι δεν θα δέχομαι επισκέψεις στο σπίτι μέχρι το μωρό να σαραντήσει, εκτός από γονείς και πεθερικά. Να δείς τί δράματα θα παιχτούν τότε που θα λυσάξουν όλοι να θέλουν να έρθουν εκείνη την περίοδο. Αλλά δεν θα το επιτρέψω.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Kalhmera koritsakia! Pws eisaste???

Allazw mhna shmeraaaaa! Bainw ston 9o! Apisteuto!

Mavrh nuxta h x8esinh..Phga na pesw gia upno gia piasame mia suzhthsh me ton antrouli mou gia ta panta. Ekkremothtes, agwnies klp Telika katalhxame sto 8ema twn Xristougennwn opou oute ligo oute polu mou eipe oti 8elei na kanoume to trapezi stous goneis tou. Ekei tsitwsame giati pragmatika den xerw pou kai pws 8a eimai th mera twn Xristougennwn! An eimai spiti 8a eimai lexwna ligwn hmerwn kai eilikrina den 8elw na kanw to trapezi se kanenan..An 8eloun na er8oun kai voh8hsoun me tis etoimasies klp ok, alla den desmeuomai gia tipota. Mhpws eimai skula re koritsia??

Ennoeitai oti den katalhxame pou8ena kai telika phge 1 gia na me parei o upnos. Stis 4 me fwnaxe o Oresths gia pipi kai meta h8ele na koimh8ei mazi mas opote to xasame to paixnidi mias kai o kurios pianei olo to krevati kai ante na voleutw egw h erhmh me th koilouba!

Sas afhnw na doulepsw ligo!

smoots

Αν είναι δυνατόν!!!! Αν αναλαμβάνει ο άντρας σου, καθάρισμα, τακτοποίηση σπιτιού και μαγείρεμα ή delivery, ευχαρίστως πες του να έρθουν να φάνε οι γονείς του... Αλλιώς, ας φέρουν ταπεράκια και ευχαρίστως να φάτε όλοι μαζί... Μου αρέσει που αναρωτιέσαι κιόλας... :rolleyes:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Na'sai kala vre Natassoula giati an katsw kai akouw ton antrouli mou 8a trela8w..Oute ligo oute polu me evgale egwistria x8es, pou den 8elw tous goneis tou xroniares meres klp klp

Omologw padws pws me ton Oresth me eixe piasei mia trellh kthtikothta. Den eixa anagkh na dw kanenan. Ton perimena me tosh anupomonhsia pou otan ir8e h8ela apla na eimai mazi tou. Merikes gunaikes 8eloun na ta deixoun ta mwrakia tous, na ta moirastoun. Egw borousa na katsw na ton koitaw olh mera, na ton frodizw, na ton krataz kai den h8ela tipote allo. Siga siga mou vghke to pio koinwniko mou vevaia. To 8ema einai oti kai twra niw8w pali to idio. Thelw na erthei to mwraki mas kai na katsoume ta 4 mas sto spitaki mas kai siga siga na niwsoume oikogeneia, na de8oume. Den 8elw me th mia episkepseis, se ti voh8aei?

To xerw pws paizoun kai oi ormones mou siga siga alla afou etsi niw8w giati prepei na zoristw??

Ante na doume..

Αν είναι δυνατόν!!!! Αν αναλαμβάνει ο άντρας σου, καθάρισμα, τακτοποίηση σπιτιού και μαγείρεμα ή delivery, ευχαρίστως πες του να έρθουν να φάνε οι γονείς του... Αλλιώς, ας φέρουν ταπεράκια και ευχαρίστως να φάτε όλοι μαζί... Μου αρέσει που αναρωτιέσαι κιόλας... :rolleyes:

Auto me ta taperakia polu mou arese :)

Δεν υπάρχει λόγος να ζοριστείς ειδικά όταν θα είσαι λεχώνα. Και δεν είναι εγωϊστικό αυτό που σκέφτεσαι. Όπως λέει και η Lucy, ας φέρουν το φαγητό με τα ταπεράκια και ας αναλάβει ο αντρούλης σου τα υπόλοιπα. Ρίξτο σαν ιδέα να δείς τελικά τί θα γίνει. Άν δεν δεχτεί κανένας να κάνει αυτήν την εξυπηρέτηση, τότε γνώμη μου είναι να μην δεχτείς και εσύ κανέναν.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...