Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά !

Doraki μου γλυκό να χαίρεσαι τον Γιωργάκη σου

και εσύ ψηλή μας κούκλα Mamageor να χαίρεσαι το κουκλάκι κοριτσάκι σου ( χθες έβλεπα τις φωτό της στο fb και την καμάρωνα, υπέροχο παιδάκι !)

Σοφού , να χαιρεσαι τον αντρα σου!!

και σοφακι τον αντρα σου!!!

και φυσικά Γιώργο (συμπεθερούλη-άντρα Σοφούς)!!!

σοφου και ντορακι να χαιρετσε τα στεφανια σας!
...

sofou και mamageor να χαίρεστε τις αγάπες σας!!

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχούλες σας για τον Γιώργο μου !

Χρωστάω κέρασμα ......;)

Χτες πάντως έφαγε 5-8-11 (βράδυ),3:30-7-10 (τώρα το πρωί)...Συχνά σκέφτομαι ότι μπορεί να μην της φτάνει και γι'αυτό τη βάζω και επίσης ναι,ίσως την έχω μάθει εγώ έτσι,όποτε κλαίει να τη βάζω στο στήθος χωρίς να πεινάει.....Αλλά αυτό θα αλλάξει!!!

Μπράβο Doraki μου, λίγο ακόμη και θα τα καταφέρεις !

sofou σου χρωστάω πολλά,τόσα πολλά!!!!!!

Κοριτσάκι μου γλυκόοοοο........

χα χα ντορακι....και εγω αυτο σκεφτομουν πριν λιγες ημερες.....ότι τωρα πια δεν ειμαι μικρη...σχεδον τριανταπενταρα, μαμα δυο παιδιων...αλλα θα ακολουθησω το τραγουδι του σαββοπουλου 'γερος για ροκ, νεος για θανατο'...που σημαινει ότι σε καθε ηλικια εισαι μικρος για καποια πραγματα και μεγαλος για αλλα';)
Δεν έχετε και άδικο κορίτσια....

Πάντως εγώ νοιώθω πως γερνάω...:( και δε μ'αρέσει καθόλου...

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς....εγώ μια φορά είμαι στον κόσμο μου !!!!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

Το πιστεύεις Doraki μου ότι κάθε Παρασκευή εσένα σκέφτομαι ?

Που χοροπηδάς από τη χαρά σου !!!!! :)

Αχχχ και να ήσασταν εδώ τώρα....κάθομαι στο μπαλκόνι,πίνω καφεδάκι, βλέπω τη θάλασσα και τον βράχο και είναι όλα τόοοοσα όμορφα και ήσυχα....

πωπω τι τελειααααα, ετσι μου ερχεται να παρατησω τον Λεο για 4-5 μερες και να σου ρθω!!! απλα φοβαμαι τοσες ωρες στο δρομο μονη.... :-(

κι εγω την δοκιμασα χθες να δω μηπως καταφερουμε να φτασουμε το τετραωρο, εστω και το τριωρο...εεε στις 2¨30 ωρες οοοτι και να της εκανα δεν ησυχαζε.....μαμ!!!!

Ντορακι να τον χαιρεσαι τον αντρουλι σου...

καποια ξεχασα νομιζω....

πωπω τι τελειααααα, ετσι μου ερχεται να παρατησω τον Λεο για 4-5 μερες και να σου ρθω!!! απλα φοβαμαι τοσες ωρες στο δρομο μονη.... :-(

Πάρε την συμπεθέρα και κατεβείτε !!!!!!

Τον Ιούνιο θα πάει ο Γιώργος καμιά δεκαριά μέρες για δουλειά στη Μύκονο :rolleyes:

και θα είμαι ολομόναχη.....

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

μαρακι να χαιρεσαι την κορη σου!!!

doraki k sofou να χαιρεστε τους αντρες σας!!! ξεχασα καμια???

αλεκα τελειο το φορεμα!!!!!!!! απο που το πηρες???

ο δικος μου θα κατσει με τον νικο της σοφιας,εχουν πολλα να πουνε για το playstation.:D:D:Dαν ο νικος δεν ερθει εχω σκοπο να εκτελεσω το σχεδιο του dorakiou!:P

εμενα θα ερθει... αν ειναι κ αλλα αρσενικα στην παρεα θα καθισει αλλιως θα κανει καμια βολτα....

κ ναι!!! επιτελους εβγαλα ακρη με τον οαεδ:P!!!!!

baJfp2.png

μμμ αυτο σκεφτηκα και εγω...για να δουμε αν ψηνεται η συμπεθερα :-D

παλια δεν μπορουσα χωρις τον αντρα μου....οταν εφευγε η εφευγα επαγγελματικο ταξιδι με επιανε μια στεναχωρια.... τωρα να πω την αληθεια το κενο το αναπληρωνει η μικρουλα μου, και με το παραπανο φυσικα!!!

Το πιστεύεις Doraki μου ότι κάθε Παρασκευή εσένα σκέφτομαι ?

Που χοροπηδάς από τη χαρά σου !!!!! :)

Αχχχ και να ήσασταν εδώ τώρα....κάθομαι στο μπαλκόνι,πίνω καφεδάκι, βλέπω τη θάλασσα και τον βράχο και είναι όλα τόοοοσα όμορφα και ήσυχα....

αχ ποοοοοσο ζηλευω !! :)

εμεις ειμασταν περυσι το καλοκαιρι που ημουν γκαστρουλα στα μερη σου :) πολυ ομορφα περασαμε. ησυχα και ξεκουραστα ... μονο που αν ειναι να ξαναερθουμε ΣΙΓΟΥΡΑ θα σε ρωτησω να μου προτινεις που να μεινω γιατι .... λιγο την πατησαμε περυσι :( την επομενη φορα ομως .. θα εχω κονε :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...