Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ μπορώ να τις δω;;;;;;

αμε....όταν βαλεις και εσυ φωτο ;);););)...χαχα..στειλε μου ρεκουεστ να σε κανω φιλη

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααα!!!!!ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!

Καλέ,είδα κι έπαθα να διαβάσω όοοοοολα τα κατεβατά που γράψατε,πωπωωωωωω.......

Ευχαριστώ για τις ευχές για τον άντρα μου,τον χαίρομαι!!Μου ζήτησε και μάφινς για τη δουλειά,καθόμουν και έψηνα χτες το απόγευμα...

sofou και mamageor να χαίρεστε τις αγάπες σας!!

aleca το φόρεμα πολύ καλό!Θα είσαι super sexy!

arina έχω να βγάλω με το θήλαστρο περίπου 2,5 μήνες,ποτέ η ποσότητα που βγαίνει με το θήλαστρο δεν αντιστοιχεί στην ποσότητα που πίνει το μωρό,το μωρό πάντα κατεβάζει περισσότερο.Αν της δώσω συμπλήρωμα ή που θα το κάνει εμετό ή που...κάηκα...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και τώρα που το θυμήθηκα...πώς θα έρθεις στη συνάντηση????Πήρες τα 10 κιλά που λέγαμε????????

Evita και yasemi και μένα ο καλύτερος φίλος μου είναι ο άντρας μου,συζητάμε τα πάντα και ξέρω πως όταν μου λέει κάτι,το λέει για να γίνω καλύτερη,πχ να μην κουτσομπολεύω όποιον βλέπω,να μην κρατάω κακίες κλπ κλπ.Ιδιαίτερες φιλίες-κολλητές δεν έχω,μιλάω με πολύ κόσμο και έχω καλές σχέσεις σχεδόν με όλους αλλά δεν εμπιστεύομαι κανέναν.

inaki κάθε μια ώρα ακριβώς δεν τη θηλάζω,αλλά στη 1,5 σίγουρα!!!Χτες πάντως έφαγε 5-8-11 (βράδυ),3:30-7-10 (τώρα το πρωί)...Συχνά σκέφτομαι ότι μπορεί να μην της φτάνει και γι'αυτό τη βάζω και επίσης ναι,ίσως την έχω μάθει εγώ έτσι,όποτε κλαίει να τη βάζω στο στήθος χωρίς να πεινάει.....Αλλά αυτό θα αλλάξει!!!

sofou σου χρωστάω πολλά,τόσα πολλά!!!!!!

Χτες το βράδυ είχε λίγη γκρίνια η μικρή και της βάζω θερμόμετρο στον πισινούλη,38.....άρα 37,6 θερμοκρασία μασχάλης=δέκατα,δίνω ντεπόν,μάλλον από το εμβόλιο ήταν....Σήμερα είναι μια χαρά,μαχμουρλικιάζει (σαν την μαντάμ Σουσού) στην κούνια.....Άντε να κάνω και καμιά δουλειά...

oCxsp2.png

Μια κοπέλα είπε ότι δε θα έρθει με τον άντρα της γιατί δεν κολλάει στη γυναικοπαρέα.

Συμφωνώ κι επαυξάνω,κι εμάς μόνο θα μας φέρει και θα κάνει βόλτα στα μαγαζιά (ελπίζω να μου πάρει κάτι :)) και αν η μπέμπα γκρινιάζει και θέλει βόλτα θα του την πασάρω!!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

ALΕΚΑ τελειο το φορεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα σου πηγαινει πολυ!!!!! Καλα μαρη απο τωρα το πηρες???? Δηλαδη τι νουμερο υπολογισες????????
Το πηρα το νουμερο που φοραγα πριν μεινω εγκυος στο μπεμπη ..12 δηλαδη..αλλα ειμαι σιγουρη ότι θα θελει λιγο μαζεμα τοτε γιατι σκοπευω να γινω όπως ημουν πριν μεινω εγκυος στον αγγελο χαχα....
Εγώ δεν ξέρω να βάζω.....Είμαι στόκος

να βαλεις όμως....δημιουργεις αλμπουμ, μετα ανεβασεις απο τις αποθηκευμενες σου. Φεις εχεις??

aleca το φόρεμα πολύ καλό!Θα είσαι super sexy!

...

στην ηλικια μου επιβαλλονται οι σημαιοστολισμοι!;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Απίστευτο το φόρεμα Αλέκα!!!!!

Πάντως μου φαίνεται περίεργο που ψωνίζετε τόσο πολύ και εύκολα από το internet! Εγώ δεν εμπιστεύομαι αν δεν δω από κοντά, αν δεν πιάσω :tongue:!

ψωνιζεις μονο απο αξιοπιστα σαιτ, δεν παιρνεις πρωτη φορα απο καινουριο σαιτ ενα ακριβο φορεμα και παντα διαβαζεις ην συνθεση υφασματος. Αυτα νομιζω αρκουν....

221882cb0gkyh7q4.gif

Έλενα είσαι αυτό που λέμε του πιασίματος!!!????Χαχαχαχα!!!

Εγώ από μικρή είχα χωρισμένη τη ζωή σε 25ετίες...Τώρα που έχω μπει στη 2η,νιώθω κάπως....ότι ο επόμενος ηλικιακός σταθμός στη ζωή μου θα είναι τα 50!!!!!!!!!!

oCxsp2.png

Έλενα είσαι αυτό που λέμε του πιασίματος!!!????Χαχαχαχα!!!

Εγώ από μικρή είχα χωρισμένη τη ζωή σε 25ετίες...Τώρα που έχω μπει στη 2η,νιώθω κάπως....ότι ο επόμενος ηλικιακός σταθμός στη ζωή μου θα είναι τα 50!!!!!!!!!!

χα χα ντορακι....και εγω αυτο σκεφτομουν πριν λιγες ημερες.....ότι τωρα πια δεν ειμαι μικρη...σχεδον τριανταπενταρα, μαμα δυο παιδιων...αλλα θα ακολουθησω το τραγουδι του σαββοπουλου 'γερος για ροκ, νεος για θανατο'...που σημαινει ότι σε καθε ηλικια εισαι μικρος για καποια πραγματα και μεγαλος για αλλα';)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

inaki οι άντρες μασ θα κάνουν πολύ καλή παρέα γιατί έχουν την ίδια τρέλα από τι κατάλαβα απο τισ φώτο σου.

χαχα!

Βρε κοριτσια αν ερθουν πολλοι αντρες θα τους βαλουμε μονους τους να λενε για τα αθλητικα τους!!!

αλεκα σουπερ το φορεμα!!! για πες μας και το σαιτ μηπως βρουμε και εμεις κατι!!! εχεις ξαναψωνισει; τελωνειο δεν περνανε;;

Τσουπρες μπειτε στο αλμπουμ μου βαφτιση να δειτε φορεμα που αγορασα για βαφτιση μεπμπη....εννοειται ότι θα εχω αδυνατισει τουλαχιστον 10 κιλακια ακομη...

Μπράβο Αλέκα!!! Σούπερ!!! Θα είσαι θεά!!! Φτού σου!!!!!!!! Καρφίτσωσε κι ένα ματόχαντρο στο βρακί μη σε ματιάσουν!!!

Μια κοπέλα είπε ότι δε θα έρθει με τον άντρα της γιατί δεν κολλάει στη γυναικοπαρέα.

Συμφωνώ κι επαυξάνω,κι εμάς μόνο θα μας φέρει και θα κάνει βόλτα στα μαγαζιά (ελπίζω να μου πάρει κάτι :)) και αν η μπέμπα γκρινιάζει και θέλει βόλτα θα του την πασάρω!!!!

Εγώ το είπα η γλωσσού!!! Αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!!!!

Τί να πει κι η Μαρίνα που διανύει την πρώτη?!?!?!?!?! Αλήθεια πού είναι η μουρλή, μου έλειψε!!! Έχει καμιά το κινητό της να της στείλει μήνυμα για την συνάντηση???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...