Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι αντζι ετσι...μεχρι την ωρα που καταθετεις τα χαρια σου πρεπει να εχεις παραπανω απο 200 ενσημα γιατι δε σου υπολογιζουν τους δυο τελευταιους μηνες....οποτε για να εισαι μεσα μεχρι τον 6ο μηνα καλο ειναι να τα εχεις...και να μην υπολογιζεις αυτα που καθεσε τωρα ε????

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ναι αμε μια χαρα εγινε...μονο το 6 μηνο οαεδ δεν πηρα γιατι δηλωσα παραιτηση..

φανταζομαι οτι τα πληρωσες ε???

επισης να χαιρεσαι τη κορακλα σου!!!

και σοφακι τον αντρα σου!!!

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ευχαριστω πολυ...δε πειραζει...βασικα αν μου πειτε τον αγγλικο ορο αν τον ξερετε θα με διευκολυνατε πολυ ωστε να μπορεσω να βρω εδω τις αναλογες πληροφοριες :rolleyes:

Καλώς ήρθες και με το καλό το μπεμπάκι σου,και να είσαι πιο χαλαρή διότι πολλά απο τα θέματα που σε απασχολούν με το που θα έρθει το μπεμπέ θα σου τα λύσει εκείνο.Ο θηλασμός θέλει να τρως καλά ,συχνά και απο λίγο και να είσαι ήρεμη.Δεν ξέρω αν συμφωνούν και οι άλλες μαμάδες?

sofou μου αυτό το διάβασα πριν ψάχνοντας τρόπο να την κάνω να τρώει πιο αραιά..αλλά και πάλι άκρη δεν έβγαλα,δε βρήκα απάντηση στο ερώτημά μου...

Διάβασα πώς καταλαβαίνουμε ότι το μωρό δεν πίνει αρκετό γάλα αλλά κανένα δεν ανταποκρίνεται στη δική μου μπέμπα...Άρα γάλα έχω και πίνει αλλά γιατί ζητάει τόσο συχνά??

Το έχεις βγάλει καμιά φορά το γάλα να δεις πόσο περίπου έχεις? δώσ'της καμιά φορά και συμπλήρωμα να δεισ αν θέλει? Μήπως κάθε φορά που κλαίει τη βάζεις στο στήθος και ας μην πεινάει?

είδατε τώρα έμαθα πωσ μπαινει το multi quote και δεν θα αφήσω καμια ασχολίαστη:-P:razz::-P:razz::-P

Βρε κορίτσια η συνάντηση έγινε Τρίτη? Αν μπορέσει ο μπαμπάς να μας φέρει τη τρίτη θα έρθουμε.

Διαφημίσεις

εδω στο φορουμ διαβαζα οτι καποιοι παιδιατροι λενε οχι στον βραστηρα και καποιο αλλοι ναι(τι πρωτοτυπο,πουθενα δεν συμπιπτουν!).

Και εμένα κατσαρόλα μου είπε διοτι ο βραστήρας δεν αποστειρώνετε,και το νερό μας είπε να το βράζουμε ως που να πάει 1 έτους.

mamageorna χαίρεσαι τη κορούλα σου.

και οι υπόλοιπες όσους έχετε .

καλημερααααααααα

ουπς, δεν προσεχω τα πραγματα μου!!!!μου επεσε η γοβα και το εισητηριο..αμααααανννν

χρονια πολλα στους γιωργηδες και τις γεωργιες!!!ολο και καποιον θα εχετε!!

inaki οι άντρες μασ θα κάνουν πολύ καλή παρέα γιατί έχουν την ίδια τρέλα από τι κατάλαβα απο τισ φώτο σου.

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!!

αρινα δεν εχει νοημα να βγαλει γαλα με το θηλαστρο το doraki γιατι μπορει να βγαλει μονο 20 ml.το θηλαστρο δεν ειναι ενδεικτικο της παραγωγης που εχεις.ουτε και συμπληρωμα εχει λογο να δωσει,5700 ειναι η μικρη,δεν πειναει απο οτι καταλαβα.απλα doraki σε αγαπαει πολυ:D!και το πιο πιθανο ειναι να φτυσει το συμπληρωμα(μπραβο στυην εσθηρ μας!)

η κορη ξυπνησε εννια και μιση!!!!!!!!!!!!!!!!χορτασα υπνο!

κατερινακι να χαιρεσαι γιο-πεθερο!

mamageor να χαιρεσαι την κορουλα σου!

και οποιες αλλες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

παω να πιω καφε και ερχομαι ξανα!!!!!!!!!!

Καλημέραααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά μικρή Γεωργία (κόρη Μαρίας που θες και δίαιτες), Γιώργο (άντρα Ντορακίου) και φυσικά Γιώργο (συμπεθερούλη-άντρα Σοφούς)!!!

Ξέχασα κανέναν????

Παίρνω την κοιλιά μου και φεύγω :)

Άσε γιατί κάποιες σαν εμένα έχουμε μεγαλύτερη κοιλιά από εσένα που είσαι έγκυος!!!! Πώς νιώθεις Άννια μου??? Το έχεις συνηδειτοποιήσει??? Έκανες σήμερα χοριακή???

Ciao!!!!Δεν θα πω πολλά γιατί πάω για πυροτεχνήματα!!!!!!Η"κολλητή" μου που μένει 20' μακριά ήρθε να δει το γιο μου όταν έγινε 4 μηνών!!!!Τα συμπεράσματα δικά σας......Τα υπόλοιπα αύριο!!!!!Φιλάκια!!!!!!Καλυνύχτα

Καρακαμμένη κι εσύ!!!! Τί έγινες χθες?? Έλαμψε ο ουρανός της Θεσσαλονίκης????;););)

εγω μεχρι οαεδ θα παω να πλακωθω.... που εισαι μαριναααααααα????????????????????

Καλή δύναμη!!!!

ΦΑΜουλα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

μην μου στενοχωριεσαι και εισαι τοσο καλο κοριτσακι!!!!!!δυστηχως αυτα μεσα στη ζωη ειναι και οπως ειδες οι περισσοτερες απο εμας ειχαμε και απο ενα παραδειγμα(αλλα χωρις τις κηδειες:D:D ).ειναι φυσικο γιατι εισαστε σε αλλη φαση!

Ευχαριστώ γλυκούλα μου!!! Πάντως εντάξει είμαι σήμερα, δεν ξέρω πώς μου την έδωσε χθες... Ορμόνες υποθέτω... (Μου αρέσει που όλα εκεί τα ρίχνω!!!)

smiley-laughing021.gif

annia να βγαλετε και προφυλακτικα με την επωνυμια σας!σιγουρη αντισυλληψη!:D:D:D:D

Τέλεια ιδέα!!! Αυτό το emoticon που τι βρήκες??? ΦΑνταστικό!!!

ελα ντε!ρωσικη ρουλετα ειναι το τραβηγμα!

διαβαστε και αυτο!10 περιπτωσεις σε ολο τον κοσμο,μην εισαι η 11 αννια!οποτε κοψε το σεξ:D:D:D:D

http://remaliaclub.gr/forum/showthread.php?t=3492

Ανωμαλία της φύσης!!!

...και τους εχω πει...να σκουπιζουν τα παπουτσια τους πριν μπουν...κοιτα κακο...κοιτα χωματα....μα καλα τι στο καλο πολεμο με τα καλαμακια παιζανε??τς τς τς....για να δω...πιπιλες,πανες,μωρομαντηλα,σαλιαρες....μια γοβα....αναπτηρας (φαμ μηπως σου λειπει κατι??????)...ενα εισιτηριο (εεεεεε ινακι το εισιτηριο για σαντορινη μαρηηηηηηηηη σουπεσε)...μια γοβα ειπα???μα καλα...ποια εφυγε και αφησε πισω τηγοβα της????αλεκα...αλεκααααααα μηκρυβεσαι πισω απο τις κουρτινες...παλι σφηνακια επινες με τη γκαστρουλα???θα σας κρεμασω....

ουφ κοψομεσιαστηκα....

λοιπον...καφε καθαριστηκε,ποτηρια πλυθηκανε....αντε καληνυστααααααααα

Ώστε εδώ ήταν ο αναπτήρας μου??? Η Σοφία θα μου τον βούτηξε και τον παράτησε μετά!!!

Ουπς! Ξέχασα το Κατερινάκι!!! Να τους χαίρεσαι κοπέλα μου!!!!

σοφου και ντορακι να χαιρετσε τα στεφανια σα! Τσουπρες μπειτε στο αλμπουμ μου βαφτιση να δειτε φορεμα που αγορασα για βαφτιση μεπμπη....εννοειται ότι θα εχω αδυνατισει τουλαχιστον 10 κιλακια ακομη...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

σοφου και ντορακι να χαιρετσε τα στεφανια σα! Τσουπρες μπειτε στο αλμπουμ μου βαφτιση να δειτε φορεμα που αγορασα για βαφτιση μεπμπη....εννοειται ότι θα εχω αδυνατισει τουλαχιστον 10 κιλακια ακομη...

Εγώ μπορώ να τις δω;;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...