Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να βραζετε το νερό στο βραστηρα με ανοιχτό καπάκι έτσι δεν κλείνει αυτόματα

mas evales ta gialia gastroulaaaaaaaa....(to epatha ego proxtes....ixa ksexasi to kapaki anikto kai evraze kana dekalepto mexri na to συνειδητοποιησω αφου επαιζα πιτζαμα παρτυ με τη μεγαλη....)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...και τους εχω πει...να σκουπιζουν τα παπουτσια τους πριν μπουν...κοιτα κακο...κοιτα χωματα....μα καλα τι στο καλο πολεμο με τα καλαμακια παιζανε??τς τς τς....για να δω...πιπιλες,πανες,μωρομαντηλα,σαλιαρες....μια γοβα....αναπτηρας (φαμ μηπως σου λειπει κατι??????)...ενα εισιτηριο (εεεεεε ινακι το εισιτηριο για σαντορινη μαρηηηηηηηηη σουπεσε)...μια γοβα ειπα???μα καλα...ποια εφυγε και αφησε πισω τηγοβα της????αλεκα...αλεκααααααα μηκρυβεσαι πισω απο τις κουρτινες...παλι σφηνακια επινες με τη γκαστρουλα???θα σας κρεμασω....

ουφ κοψομεσιαστηκα....

λοιπον...καφε καθαριστηκε,ποτηρια πλυθηκανε....αντε καληνυστααααααααα

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

αυτο το μυστηριο μπορει να μου το λυσει καποια??? τι παθαινουν???

δεν ξερω ρε κοριτσακι...αλλα σαλευουν όλες σχεδον..μακρυα απο εμας...

καλα να περασετε:D!!!! κ τα προφυλακτικα δυο δυο!!!! να σας πει η αννια πως:tongue::tongue::tongue:

:tongue::P:p:p

οχι μονο αδιαθετησα αλλα αδιαθετησα και 3 μερες νωριτερα!!!!!!!

γαμωτο θα γυρισω στην δουλεια:mad::-x:-x:-x:-x!

εχεις περιθωριο ακομη...ξαναπροσπαθησε....

α καλα.......για αλλη μια φορα η επιστημη εγραψε λοιπον!!!(αναρωτιεμαι...συμφωνουν ποτε σε τιποτα???)

και εγω κατσαρολα. και ας εκοψα την αποστειρωση

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα βρε κορίτσια...

Σας διάβαζα καμιά ώρα και ξέχασα τι ήθελα να γράψω! Όταν περνάνε τα χρόνια.....:tongue:

Σχετικά με το ωράριο του θηλασμού, είμαι υπέρ του ελεύθερου, δηλαδή όποτε το ζητάει το μωρό. Μπορεί να μην υπάρχει πρόγραμμα, αλλά είναι ότι καλύτερο σύμφωνα με τις ανάγκες του. Εμένα ο δικός μου πότε τρώει στην 1 ώρα, πότε στις 3 και πότε στις 6 (το βράδυ γίνεται αυτό).

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο για τώρα. Μετά πάλι. Πάω να ετοιμάσω την κόρη για το σχολείο.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

καλημερααααααααα

ουπς, δεν προσεχω τα πραγματα μου!!!!μου επεσε η γοβα και το εισητηριο..αμααααανννν

χρονια πολλα στους γιωργηδες και τις γεωργιες!!!ολο και καποιον θα εχετε!!

πολυχρονη οι Γεωργηδες και οι γεωργιες...μαρακι να χαιρεσαι την κουκλα σου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

και που ειναι καλε;;; γιορταζει η κορη και το ριξαμε στον υπνο;;;; Μαρια που εισαι;;;;;;γιατι δεν ανοιξες το καφε;;;;;

Αρινα ξεχασα να απαντησω, στο χαλανδρι μενω εγω

Σοφού , να χαιρεσαι τον αντρα σου!!

πολυχρονη οι Γεωργηδες και οι γεωργιες...μαρακι να χαιρεσαι την κουκλα σου...

ευχαριστω Αλεκακι

και που ειναι καλε;;; γιορταζει η κορη και το ριξαμε στον υπνο;;;; Μαρια που εισαι;;;;;;γιατι δεν ανοιξες το καφε;;;;;

Αρινα ξεχασα να απαντησω, στο χαλανδρι μενω εγω

Σοφού , να χαιρεσαι τον αντρα σου!!

ευχαριστω ινακι.....καλε πηρα απουσια σημερα!!!!!!!! κοιμηθηκε ο μπουκηε στις 8 30 τον ταισα στις 11..............και...........ξυπνησα μονη μου πανικοβλητη στις 6 να δω αν αναπνεει!! τον ταισα παλι κ τωρα ξυπνησε το παιζακι μου μωρε

Η εορταζουσα δε ξυπνησε με μια γκρινια..γιατι θελει να κανουμε παρτι για να σβησει κερακια!!!!!!!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ναι και δε πιανονται οι δυο τελευταιοι μηνες που καταθετεις....πρεπει να εχεις την εγκριτικη αποφαση απο το ΙΚΑ του επιδοματος τοκετου-λοχειας που θελει 200 μειον τους δυο τελευταιους (δηλ πιανονται τα ενσημα που εχεις μεχρι τον 5ο μηνα και κατι παραπανω)....σε μπερδεψα???

yasemi, epeidh den eimai sigoyrh oti katalaba, prepei mexri 2 mhnew prin thn hmromhnia τοκετου να εχω 200 ενσημα για να παρω ξανα επιδοματα & 6μηνο?

καλημερα!!

yasemi, epeidh den eimai sigoyrh oti katalaba, prepei mexri 2 mhnew prin thn hmromhnia τοκετου να εχω 200 ενσημα για να παρω ξανα επιδοματα & 6μηνο?

καλημερα!!

eγω παντως για να συμπλήρωσω τα 200 κολλησα 2 μηνες ενσημα σ ενα φιλο κ ημουν 7 κ 8 μηνων εγγυος

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...