Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το πρώτο εμένα μου έτυχε πριν 1 μήνα...πιο νορμάλ 2 εβδομάδες μετά τη γέννα!!!!

Το δεύτερο: καλά αυτή κοπέλα είναι περιπτωσάρα!!! Και φωνάζει η ιστορία ότι ζήλεψε!!!! Πληγώθηκες?

λιγάκι γιατι ήμασταν μαζί από το σχολείο.. θα γίνει κάποτε μαν κ θα καταλάβει...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Μαράκι sorry αλλά δεν θυμάμαι, έμπαινες και πιο πριν στο καφέ? :oops:

ναι έμπνα στις αρχές μετά επέστρεψα στη σχολή κ πλέον με τρώει η καθημερινότητα μονίμως λέω μακάρι να είχε η μέρα περισσέτερες ώρες να είχα λίγο περισσότερο χρόνο για διάβασμα..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

απο ολα ειπατε!!!! δεν αφησατε κ τιποτα!!!!

λοιπον.....

μαρακι εχεις χασει τα κιλα της εγκυμοσυνης κ μιλας????????????????????? αμ δεν εχεις δει τις καταλληλες κοιλιες για να τρομαξεις:lol::lol::lol:

απο υπνο εγω δεν θελω να σας στεναχωρησω αλλα πλεον ειμαστε σε προγραμμα οοοολη την ημερα!!! ξυπναμε το πρωι κατα τις 8-8.30 κοιμομαστε μια ωριτσα μεταξυ 10.30-11.30 μπορει κ 12... ξανακοιμομαστε γυρω στις 2-2.30 μεχρι τις 5-5κ κατι κ μετα το βραδακι γυρω στις 10... αυτα!!!!

για τις φιλες.... εγω ειχα μετρημενες στα δαχτυλα κ την ειχα πατησει ποοοοολλες φορες.... κολλητες πραγματικα εχω 2 με την μια (κ κουμπαρα μας ) ειμαστε απο τα 14 μας μαζι σε οοοολες τις μ@#! κ με την αλλη απο το νηπιο! καμια απο τις 2 δεν ειναι παντρεμενη (ουτε σχεση δεν εχουν καλα καλα) αλλα ειναι πραγματικες φιλες! βεβαια καταλαβαινω οτι τα παιδια για καποιον που δεν εχει , ειναι σαν εξωγηινοι κ αυτοματα αλλαζουν οι παρεες μας....

Σήμερα ας πούμε που είχε ζέστη δεν ήταν για καλοκαιρινά (έξω μπούτια και μπράτσα) αλλά ούτε για το μακώ μακρυμάνικο φορμάκι με τα κλειστά πόδια που του φοράω...

Για πείτε βρε κορίτσια...

ρουχαλακια βρε!!! παντελονακια κ μπλουζακια;)!!!

:shock:....το 'καιγατε ' βλεπω....

τρελο κεφι:tongue:

τι μου λεει σημερα η μεγαλη?

-θες να φας Γεωργια μου?

- οχι

- δεν θες ενα τοστ βρε?

- οχι μαμαααααααα κανω διαιτα σου λεω!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχα...τουλαχιστον η δικια σου ειναι κοριτσι...ο Αγγελος μην δει μεζουρα, αρχιζει να μετριεται:tongue::tongue:

εμ, απο που θα παρουν παραδειγματα τα παιδια:tongue:????

χαχα..το ξερω....μα ειναι η αληθεια...και εμενα η μανα μου καλα τα ελεγε, τωρα εχει αρχισει και τζατζευει:D

αυτο το μυστηριο μπορει να μου το λυσει καποια??? τι παθαινουν???

baJfp2.png

Διαφημίσεις

μανουλες παω και εγω να την πεσω .. αυριο πρεπει 7 να ειμαι για να κανω τις εξετασεις μου :(

παιζει καμια να εχει ορεξη για χαλαρο Μολ αυριο πρωι 11-12? αν ναι, θα ειμαι εκει για γρηγορη βολτα με μπεμπουλι.

φιλακια πολλα και καληνυχτουδια

Ciao!!!!Δεν θα πω πολλά γιατί πάω για πυροτεχνήματα!!!!!!Η"κολλητή" μου που μένει 20' μακριά ήρθε να δει το γιο μου όταν έγινε 4 μηνών!!!!Τα συμπεράσματα δικά σας......Τα υπόλοιπα αύριο!!!!!Φιλάκια!!!!!!Καλυνύχτα

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Ciao!!!!Δεν θα πω πολλά γιατί πάω για πυροτεχνήματα!!!!!!Η"κολλητή" μου που μένει 20' μακριά ήρθε να δει το γιο μου όταν έγινε 4 μηνών!!!!Τα συμπεράσματα δικά σας......Τα υπόλοιπα αύριο!!!!!Φιλάκια!!!!!!Καλυνύχτα

καλα να περασετε:D!!!! κ τα προφυλακτικα δυο δυο!!!! να σας πει η αννια πως:tongue::tongue::tongue:

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...