Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω κουτουλαω και ο μικρουλης ειναι το ματι γαριδα !! ε βεβαια αφου σαπισε 3 ωρες το απογευμα !! και ειδα και επαθα να τον ξυπνησω μετα επειδη κατι μου ελεγε θα εχουμε ξενυχτι ..:(

με εχει κοψει και μια πεινα.. αυριο πρωι πρωι χτυπαω γενικη αιματος και ουρων και θυροειδη να δουμε τι γινεται στα εσω! και πολυ το αφησα .....

νυσταζωωωωωωω - κοιμησου μικρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω απο φιλες εχω μια μονο παιδικη..εδω και 20 χρονια...εγινε κουμπαρα μου και μου βαφτισε κ την μεγαλη και την αγαπαω πολυ....ολες οι αλλες εξαφανιζολ οπως ειπαν οι προλαλησασες....!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Γειά σου fairymummy.

Ότι θέλεις μη διστάζεις να μας ρωτάς.

Μόλις πριν από λίγο βρήκα αυτό :

http://drvaly.pblogs.gr/thhlasmos.html

Ινάκι, Ντοράκι,Maliv...και όλες που θηλάζουν, διαβάστε το, εγώ το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον...

σοφου....με βρισκει αντιθετη ο κος ζαβιτζανος σε πολλα....ειδικα στο σημειο για τα 5λεπτα δεκαλεπτα κλπ...και για το συμπληρωμα....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

απο φιλες πονε,εμη ιστορια ... τωρα εχουμε μεινει εγω και αλλες 3 απο τα φοιτητικα χρονια και κραταμε επαφες, εχω και μια παιδικη που ομως εχει τρεξιμο γιατι εχει και δευτερο παιδακι και μενουμε και μακρια τωρα .. α, εχω και ενα κολλητο, παιδικο φιλο και αυτος, που βρισκομαστε αραια και που αλλα ειναι πολυ αγαπημενος μου φιλος και εγω το ιδιο.

ουφ με εσκασε ο μικρος !! τι θελεις βρε ??

Διαφημίσεις

τι μου λεει σημερα η μεγαλη?

-θες να φας Γεωργια μου?

- οχι

- δεν θες ενα τοστ βρε?

- οχι μαμαααααααα κανω διαιτα σου λεω!!!!!!!!!!!!!!!!

εμ τοσα που ακουει το παιδι εδω μεσα τι περιμενω?????? το εχω μυησει ομως στη σωστη διατροφη!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

βασικά όντως το λέει αλλά το έγραψα πιο πολύ για να σε πειράξω :tongue::tongue::D:D

χαχα..το ξερω....μα ειναι η αληθεια...και εμενα η μανα μου καλα τα ελεγε, τωρα εχει αρχισει και τζατζευει:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

-θες να φας Γεωργια μου?

- οχι

- δεν θες ενα τοστ βρε?

εμ τοσα που ακουει το παιδι εδω μεσα τι περιμενω?????? το εχω μυησει ομως στη σωστη διατροφη!!!

χαχα...τουλαχιστον η δικια σου ειναι κοριτσι...ο Αγγελος μην δει μεζουρα, αρχιζει να μετριεται:tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μη στεναχωριεσαι βρε.....δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο αλα όταν περασει ο καιρος και μεγαλωσει ο μικρος, και κανεις και το δευτερο παιδακι σου και μεγαλωσει η οικογενεια σου, ετσι και αλλιως δεν εχεις πολυ χρονο για φιλες....ο κολλητος σου γινεται ο αντρας σου...και παρεες κανεις με ανθρωπους που κανουν την ιδια ζωη με εσενα....ετσι, αν οι φιλες σου εχουν και αυτες τα παιδακια τους θα ξαναβρεθειτε...απλα σε αλλη βαση πια...

Συμφωνώ πολύ πολύ πολύ πολύ...αλλά άλλο η παρέες, άλλο η φιλία..νόμιζα...

να σας πώ εγώ για φίλη??? προσφατη περίπτωση και όχι απλά φ'ιλη μεγαλώσαμε μαζί και η μαμα της με βάφτισε, κάποια στιγμή με κάτι γεγονότα άσχημα που έγιναν με τα πεθερικά όταν εμπιστευόμουν τη "φίλη" μου της είχα πεί οτι τα πεθερικά δεν μπορώ να τα νιώσω σαν οικογένεια με όλα αυτα που εκαναν και ούτε και ήταν κρυφό και το είχα πει και στον άντρα μου αυτό, αφού ήταν τα συναισθήματα μου, αν ήθελα να το κρατήσω μυστικό δε θα το έλεγα πουθενά, αλλά να δείτε ζήλια και κακία από τη φίλη μου.... πήγε και το συζήτησε σε μια άλλη μας φίλη, εκείνη το είπε στην μαμά της και η μαμά της χωρίς να γνωρίζει καν τα πεθερικά και τον άντρα μου πήγε στο μαγαζί τους και τους το είπε και μάλιστα κάρφωσε και την φίλη μου που της το είπα. εμένα δεν με ένοιαξε που το σχολίασαν ή που πήγαν και τα είπαν αλλά πραγματικά και ειλικρινά στεναχωρέθηκα πάρα πολύ γιατί σαν κοπέλες τις είχα ζυγίσει διαφορετικά και πραγματικά έδινα πολύ βάση στην φιλία, απογοητεύτηκα πολύ από το πόσο καλά ήξεραν να το παίζουν φίλες. τελικά δεν είπα σε καμία τους ότι τα έμαθα και απλά από εδω και πέρα ξέρω με τι άατομα έχω να κάνω. ειδικά η μαμά της μίας, αυτή που πήγε και τα είπε με είχε βρεί τη μέρα που το έμαθα σε ένα καφέ γυρισε είδε το μωρό και δεν είπε ούτε μια ευχή έστω ένα να ζήσει, που ξένος κόσμος βλέπει το μωρό και θα χαμογελάσει και θα ευχηθει!

Ά ρε τι κυκλοφορεί...όχι μόνο δεν χαίρονται με τη χαρά σου, αλλά από τη ζήλεια τους σε βλάπτουν...

με συγκινείς σου στελνω πολλά πολλά φιλάκια :D

Ωωωωω, ευχαριστώ!!! Αλλά στείλε και κανένα γλυκό να φάμε!!!!:tongue::tongue::tongue:

εχεις χαρη μαρη που εισαι μικρη αλλιως θα σε ξεχ%$#α!!!!!

:lol::lol::lol:

tza!!!ωραιο θεμα πιασατε...εγω δεν εχω κολλητες κολλητες...καμμενηηηηηη και εγω.,,,,ο κολλητος μου εδω και πολλα χρονια ειναι ο αντρας μου .....ο μονος που εχω εμπιστοσυνη.....και η φιλια ειναι πολυ δυσκολο θεμα...εγω μια ζωη εδινα και μια ζωη με καπελωνανε και επεφτα σε φιδια....απαπα....οσο για παρεες μονο με φιλους που εχουν παιδια.....τι να πω εγω τωρα με τηβ αλλη που ειναι ανυπαντρη στη κοσμαρα της και το μονο που τη νοιαζει ειναι πχ τα γκομενικα,οτι δε προλαβε να αγορασει τη τελευταια τσαντα του ταδε (που δεν τον ξερει ουτε η μανα του)....και το πιο μεγαλο προβλημα της ειναι αν θα παει σε μπουζουκια το σαββατο ή σε κλαμπ????

η αλεκα καλα τα λεει....

Αχ βρε Γιασεμάκι, νόμιζα ότι αυτά είναι θέμα ηλικίας, δηλ. από κάποια ηλικία και μετά (είτε έχεις οικογένεια, είτε όχι) σε απασχολούν άλλα πράγματα... (υποτίθεται...) Δουλειά, λεφτά, κοινωνικά, χόμπυ, τα περιττά κιλά, διακοπές...

Διαφημίσεις

Να μαι και εγώ προσπαθούμε να ''αναστησουμε'' τον υπολογιστή αλλά μπααααα..μπαίνω από το κιν και έχω στραβωθει...το απόγευμα πήρα τα μικρά και πήγαμε στις κουνιες και ο μπεμπης έχει ξεραθει από τισ9...και κάτι αλλά ήθελα να πω αλλά τα ξέχασα...άτομο αλτσχάιμερ εγκυμοσύνης..

:-D

εγω απο φιλες εχω μια μονο παιδικη..εδω και 20 χρονια...εγινε κουμπαρα μου και μου βαφτισε κ την μεγαλη και την αγαπαω πολυ....ολες οι αλλες εξαφανιζολ οπως ειπαν οι προλαλησασες....!

Αααα κι εγώ πρέπει να αναφερθώ στη παιδική μου φίλη και κουμπάρα μου Μαρία (με πάντρεψε) η οποία παραμένει αληθινή και αγαπημένη φίλη όοοοολα αυτά τα χρόνια!!! Μόνο που μένει μακρυά μου και μου λείπει πολύυυυυυ!!! Παντρεύτηκε Θεσσαλονικιό και μετακόμισε πριν 7 χρόνια... έχει κι ένα υπέροχο κοριτσάκι 4 ετών και ανήκει και στο γκρουπάκι μας στο φουμπου! Γλιστρίδα έφαγα σήμερα???

-θες να φας Γεωργια μου?

- οχι

- δεν θες ενα τοστ βρε?

:tongue::tongue::tongue:

ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...(τα πιατα με φωναζουν να πλυθουν,.........):oops::oops::oops::oops:

χαχα...τουλαχιστον η δικια σου ειναι κοριτσι...ο Αγγελος μην δει μεζουρα, αρχιζει να μετριεται:tongue::tongue:

ουφ...εγινα ανθρωπος σημερα, εκανα ανταυγιες και εκοψα μαλλι, πηρα και κατι παπουτσια, αμα πεσω με την τακουνα θα γελασει και το παρδαλο κατσικι!!!

Με γειά !!!!

Να και η Δήμητρα με το ΝΑΝΙΤΑΡΙ!!!!!

Γυρνώντας από το ταξίδι φαντάσου πόσο ανανεβμένη θα νιώθεις!!!

Μ 'αρέσει που κοροϊδεύεις τους άλλους !!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

σαν να τα γραφει η μαμά μου! τα ίδια μου λέεει! αλλά πόσο δίκιο έχετε!

εχεις χαρη μαρη που εισαι μικρη αλλιως θα σε ξεχ%$#α!!!!!

Δώστα όλα Αλεκάκι !!!

βρε κοριτσια εχει καμια προχειρο τις βδομαδες με τα αλματα αναπτυξης????/

Οπως αναφέρει το βιβλίο , οι 10 πιο δύσκολες φάσεις των αλματων

ανάπτυξης ειναι : (σε εβδομάδες )

Η 5η

Η 8η και η 9η

Η 12η

Η 15η -16η-17η-18η-19η (συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η)

Η 23 -24-25-26 (με κορύφωση στην 26η)

Η 29-30 (πολυ ήπια)

Η 34-35-36-37 (με κορύφωση στην 36η)

Η 42-43-44-45-46 (με κορύφωση στην 44)

Η 51-52-53-54 (με κορύφωση στην 53)

Η 60-61-62-63-64 ( με κορύφωση μεταξή 61-62)

Η 71-72-73-74-75 (με κορύφωση μεταξύ 72-73)

ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...(τα πιατα με φωναζουν να πλυθουν,.........):oops::oops::oops::oops:

Τρέχαααααα !!!!!

-θες να φας Γεωργια μου?

- οχι

- δεν θες ενα τοστ βρε?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: !!!!!!!!!

σοφου....με βρισκει αντιθετη ο κος ζαβιτζανος σε πολλα....ειδικα στο σημειο για τα 5λεπτα δεκαλεπτα κλπ...και για το συμπληρωμα....

Εκείιιιιιιιιιι ........να αντιμιλήσεις........άσε και κάτι να πέσει χάμωωωωω......:tongue::tongue::tongue:

κι εμενα...αν ακολουθουσα αυτα που γραφει, δεν θα θηλαζα πλεον... και δεν καταλαβαινω γιατι το οτι το μητσακι θηλαζει καθε 2-3 ωρες σημαινει οτι δεν υπαρχει επαρκεια γαλακτος...

γιατι να παθεις ραγαδες αμα αφηνεις τις πρωτες μερες το μωρο πανω απο 7 λεπτα στο στηθος;;;

λεει και αυτο!// Συνήθως στην αρχή συμπληρώνεται ο 4ος ,2ος, 5ος θηλασμός και αν στο μεταξύ αυξηθεί το γάλα της μητέρας, ελαττώνεται ή διακόπτεται τελείως το συμπλήρωμα, αν όμως όχι μπορεί να δίνεται συμπλήρωμα και στους άλλους θηλασμούς. Το ποσό του συμπληρώματος αφήνεται στην όρεξη του βρέφους. \\

καλε πως θα αυξηθει το γαλα δινοντας συμπληρωμα;;;;;;;;; με μαγεια;;;

-θες να φας Γεωργια μου?

- οχι

- δεν θες ενα τοστ βρε?

απαιχτη!!!! ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ επισης!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...