Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λογοδιάρροια σήμερα!!! Πότε θα με βρίσετε???

Λοιπόν ένα τελευταίο ρωτάω και το βουλώνω!!!!

Υπάρχουν ρουχαλάκια για ενδιάμεσες εποχές, δηλ. άνοιξη, δηλ. τώρα??

Σήμερα ας πούμε που είχε ζέστη δεν ήταν για καλοκαιρινά (έξω μπούτια και μπράτσα) αλλά ούτε για το μακώ μακρυμάνικο φορμάκι με τα κλειστά πόδια που του φοράω...

Για πείτε βρε κορίτσια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είχα 2 φίλες μου για καφέ πριν κι ένιωθα πραγματικά ότι βαριούνται...απέφευγα να μιλάω για το παιδί και απαντούσα μόνο στις σχετικές τους ερωτήσεις και προσπάθησα να ανοίξω άλλα θέματα, αλλά έπεφταν κάτι σιωπές πολύ "παγωμένες", πολύ "βαριές",... Δεν ξέρω αν υπερβάλλω αλλά νιώθω λίγο άσχημα...και κάναμε τόσο καλή παρέα οι 3 μας κάποτε, αλλά και με τις 2 ξεχωριστά...Τί να πώ???

Το έχετε νιώσει εσείς??????!!!!

αχ καλο μου...το εχουμε ξαναπει....εγω ειχα δυο κολλητες στη ζωη μου...μια στην αγγλια που εξαφανιστηκε όταν παντρευτηκα και μια στην ελλαδα που εξαφανιστηκε όταν εμεινα εγκυος....ίσως γιατι ηταν οι ΄καυμοι΄και των δυο αυτοι.....στεναχωρηθηκα.....δε μπορουσα να πιστεψω ότι θα περναν οι μερες και δεν θα τις συζηταω μαζι τους,...αλλα ετσι ειναι....ειπαμε, οι σχεσεις μπαινουν σε νεες βασεις μετα απο αλλαγες. Οι δυνατες κρατουν, οι αλλες...χαιρετα τις....

με γειες με γειες! να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια με τα κιλά της εγκυμοσύνης πως τα πάτε? οι ραγάδες έχουν υποχωρήσει καθόλου? βλέπω την κοιλιά μου κ τρομάζω...:shock::shock:

α εγω ειμαι σουπερ.....ειχα παρει 10 κιλακια, εφυγαν με τη γεννα και στις 40 μερες μπηκα στα στενα τζηνακια μου :tongue::tongue::tongue::tongue:....θελεις μηπως καμια θηλεια??:P...εγω κοριτσακι μου ειμαι ακομη σαν αρκουδα....

Για τις φίλες που λες, δεν ξέρω, ίσως φταίω κι εγώ...για να πω την αλήθεια από τη μία έχω παράπονο για την "συμπαράστασή" της και στην εγκυμοσύνη, αλλά και μετά τη γέννα...και μεταξύ τους κάνουν πολύ κολλητή παρέα, αλλά εμένα ούτε στα γενέθλιά της δεν με κάλεσε (αυτή που έχω το παραπονάκι)...προφανώς φταίνε και οι 2 μεριές για την απομάκρυνση...κρίμα...έχουμε περάσει τόοοοσα πολλά μαζί, και όμορφα και διακοπές και ξενύχτια και κηδείες...απ΄ όλα...

Θα με θυμηθούν όταν με το καλό γίνουνε μανούλες...

:shock:....το 'καιγατε ' βλεπω....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

1. ....ειπαμε, οι σχεσεις μπαινουν σε νεες βασεις μετα απο αλλαγες. Οι δυνατες κρατουν, οι αλλες...χαιρετα τις....

2. α εγω ειμαι σουπερ.....ειχα παρει 10 κιλακια, εφυγαν με τη γεννα και στις 40 μερες μπηκα στα στενα τζηνακια μου :tongue::tongue::tongue::tongue:....θελεις μηπως καμια θηλεια??:P...εγω κοριτσακι μου ειμαι ακομη σαν αρκουδα....

3.:shock:....το 'καιγατε ' βλεπω....

1. Πόσο δίκιο έχεις...αλλά και πόσο δύσκολο μου είναι να χαιρετίσω ανθρώπους και ειδικά φίλους...φίλους με όλη την έννοια της λέξης...σαν να με πήρε λίγο από κάτω...πάω για τσιγάρο να συνέλθω!!!!

2. Χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

3. Μωρέ του δώσαμε και κατάλαβε..τρελά γλέντια, διακοπές και πολλά πολλά πολλά πολλά άλλα

3. Μωρέ του δώσαμε και κατάλαβε..τρελά γλέντια, διακοπές και πολλά πολλά πολλά πολλά άλλα

για τις 'κηδειες' το εγραψα :tongue::tongue:..στο εκανα bold ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Χαχα!!! Μπράβο βρε Αλέκα!! Με έκανες και γέλασα!!!

μη στεναχωριεσαι βρε.....δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο αλα όταν περασει ο καιρος και μεγαλωσει ο μικρος, και κανεις και το δευτερο παιδακι σου και μεγαλωσει η οικογενεια σου, ετσι και αλλιως δεν εχεις πολυ χρονο για φιλες....ο κολλητος σου γινεται ο αντρας σου...και παρεες κανεις με ανθρωπους που κανουν την ιδια ζωη με εσενα....ετσι, αν οι φιλες σου εχουν και αυτες τα παιδακια τους θα ξαναβρεθειτε...απλα σε αλλη βαση πια...

221882cb0gkyh7q4.gif

Το πρώτο εμένα μου έτυχε πριν 1 μήνα...πιο νορμάλ 2 εβδομάδες μετά τη γέννα!!!!

Το δεύτερο: καλά αυτή κοπέλα είναι περιπτωσάρα!!! Και φωνάζει η ιστορία ότι ζήλεψε!!!! Πληγώθηκες?

να σας πώ εγώ για φίλη??? προσφατη περίπτωση και όχι απλά φ'ιλη μεγαλώσαμε μαζί και η μαμα της με βάφτισε, κάποια στιγμή με κάτι γεγονότα άσχημα που έγιναν με τα πεθερικά όταν εμπιστευόμουν τη "φίλη" μου της είχα πεί οτι τα πεθερικά δεν μπορώ να τα νιώσω σαν οικογένεια με όλα αυτα που εκαναν και ούτε και ήταν κρυφό και το είχα πει και στον άντρα μου αυτό, αφού ήταν τα συναισθήματα μου, αν ήθελα να το κρατήσω μυστικό δε θα το έλεγα πουθενά, αλλά να δείτε ζήλια και κακία από τη φίλη μου.... πήγε και το συζήτησε σε μια άλλη μας φίλη, εκείνη το είπε στην μαμά της και η μαμά της χωρίς να γνωρίζει καν τα πεθερικά και τον άντρα μου πήγε στο μαγαζί τους και τους το είπε και μάλιστα κάρφωσε και την φίλη μου που της το είπα. εμένα δεν με ένοιαξε που το σχολίασαν ή που πήγαν και τα είπαν αλλά πραγματικά και ειλικρινά στεναχωρέθηκα πάρα πολύ γιατί σαν κοπέλες τις είχα ζυγίσει διαφορετικά και πραγματικά έδινα πολύ βάση στην φιλία, απογοητεύτηκα πολύ από το πόσο καλά ήξεραν να το παίζουν φίλες. τελικά δεν είπα σε καμία τους ότι τα έμαθα και απλά από εδω και πέρα ξέρω με τι άατομα έχω να κάνω. ειδικά η μαμά της μίας, αυτή που πήγε και τα είπε με είχε βρεί τη μέρα που το έμαθα σε ένα καφέ γυρισε είδε το μωρό και δεν είπε ούτε μια ευχή έστω ένα να ζήσει, που ξένος κόσμος βλέπει το μωρό και θα χαμογελάσει και θα ευχηθει!

αχ κατερινακι..δυσκολο κεφαλαιο η φιλια....

221882cb0gkyh7q4.gif

αχ καλο μου...το εχουμε ξαναπει....εγω ειχα δυο κολλητες στη ζωη μου...μια στην αγγλια που εξαφανιστηκε όταν παντρευτηκα και μια στην ελλαδα που εξαφανιστηκε όταν εμεινα εγκυος....ίσως γιατι ηταν οι ΄καυμοι΄και των δυο αυτοι.....στεναχωρηθηκα.....δε μπορουσα να πιστεψω ότι θα περναν οι μερες και δεν θα τις συζηταω μαζι τους,...αλλα ετσι ειναι....ειπαμε, οι σχεσεις μπαινουν σε νεες βασεις μετα απο αλλαγες. Οι δυνατες κρατουν, οι αλλες...χαιρετα τις....

α εγω ειμαι σουπερ.....ειχα παρει 10 κιλακια, εφυγαν με τη γεννα και στις 40 μερες μπηκα στα στενα τζηνακια μου :tongue::tongue::tongue::tongue:....θελεις μηπως καμια θηλεια??:P...εγω κοριτσακι μου ειμαι ακομη σαν αρκουδα....

:shock:....το 'καιγατε ' βλεπω....

χαχαχα πέθανα στο γέλιο καλέεεεε

Να ξέρεις ότι όποτε έρθεις θα κανονιστεί συνάντηση ο κόσμος να χαλάσει!!!!!!! Για πάρτη σου!!!!

με συγκινείς σου στελνω πολλά πολλά φιλάκια :D

1. Πόσο δίκιο έχεις...αλλά και πόσο δύσκολο μου είναι να χαιρετίσω ανθρώπους και ειδικά φίλους...φίλους με όλη την έννοια της λέξης...σαν να με πήρε λίγο από κάτω...πάω για τσιγάρο να συνέλθω!!!!

2. Χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

τρελα γλεντια ε???? :D:D

για τις 'κηδειες' το εγραψα :tongue::tongue:..στο εκανα bold ;)

:D:D:D

μη στεναχωριεσαι βρε.....δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο αλα όταν περασει ο καιρος και μεγαλωσει ο μικρος, και κανεις και το δευτερο παιδακι σου και μεγαλωσει η οικογενεια σου, ετσι και αλλιως δεν εχεις πολυ χρονο για φιλες....ο κολλητος σου γινεται ο αντρας σου...και παρεες κανεις με ανθρωπους που κανουν την ιδια ζωη με εσενα....ετσι, αν οι φιλες σου εχουν και αυτες τα παιδακια τους θα ξαναβρεθειτε...απλα σε αλλη βαση πια...

σαν να τα γραφει η μαμά μου! τα ίδια μου λέεει! αλλά πόσο δίκιο έχετε!

Διαφημίσεις

σαν να τα γραφει η μαμά μου! τα ίδια μου λέεει! αλλά πόσο δίκιο έχετε!

εχεις χαρη μαρη που εισαι μικρη αλλιως θα σε ξεχ%$#α!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

tza!!!ωραιο θεμα πιασατε...εγω δεν εχω κολλητες κολλητες...καμμενηηηηηη και εγω.,,,,ο κολλητος μου εδω και πολλα χρονια ειναι ο αντρας μου .....ο μονος που εχω εμπιστοσυνη.....και η φιλια ειναι πολυ δυσκολο θεμα...εγω μια ζωη εδινα και μια ζωη με καπελωνανε και επεφτα σε φιδια....απαπα....οσο για παρεες μονο με φιλους που εχουν παιδια.....τι να πω εγω τωρα με τηβ αλλη που ειναι ανυπαντρη στη κοσμαρα της και το μονο που τη νοιαζει ειναι πχ τα γκομενικα,οτι δε προλαβε να αγορασει τη τελευταια τσαντα του ταδε (που δεν τον ξερει ουτε η μανα του)....και το πιο μεγαλο προβλημα της ειναι αν θα παει σε μπουζουκια το σαββατο ή σε κλαμπ????

η αλεκα καλα τα λεει....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

μεγαλη κοιμαται απο τις 8 μικρο μολις κοιμηθηκε...παω να διαβασω περι προγραμματισμενου (ετσι το ειπατε??) θηλασμου αν και πιστευω οτι ολα φτιαχνονται οταν μπαινουν οι στερεες....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ΠΕΘΑΝΑ!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

εγω υπολειτουργω σημερα οπως καταλαβατε...λιγο το γυμναστηριο, λγο η διαιτα, λιγο το ξενυχτι λιγο του οτι δεν εχει σταματησει να γκαριζει ο αλλος σημερα ηρθα και βγηκα off η γυναικα!!!!!!!!!!!! Πιστευω θα επανερθω δρυμητερη αυριο...

καλα με το ινακι εχουμε ραντεβου ...το κανουμε after το καφε!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...