Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

angie το προδερμ εχω παρει , δεν αφηνει υπολειμματα... για το αρκαδι ακουσα οτι πρεπει να το διαλλυσεις πρωτα...

ναι και εγώ για προδερμ κατι είχα ακούσει. και έχει και μαλακτικό τετοιο ή δεν βάζουμε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφάκι πρόλαβα και το πήρα. Ούτως ή άλλως κατά τη μία θα κοιμηθώ, οπότε θα δω διαφορά, πιστεύω. Θα πιω και ένα ποτήρι ανθρακούχο και ο Θεός βοηθός!!!

Όσο για τη μέση, ευτυχώς δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα αν και έχω 3 δισκοκοίλες από το γυμνάσιο!!! Πρέπει να έχουν ήδη απορροφηθεί μέχρι τώρα γιατί έχουν να με ενοχλήσουν κάποια χρονάκια. Κάποια πονάκια, δυστυχώς, είναι αναπόφευκτα, αλλα σε γενικές γραμμές δεν πονάω όπως πίστευα ότι θα πονούσα.

Αυτό που με ενοχλεί είναι το περπάτημα του πιγκουίνου!!! Ούτε ο Ντάνι Ντε Βίτο να ήμουν!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εχει και μαλακτικό το προδέρμ, εγώ βάζω λιγουλάκι

thank you για τις πληροφορίες ;) η άσχετη χρειάζεται βοήθεια !!

μην γελάσετε αλλα ο αντρούλης λεει να παρουμε και πάνες για να είμαστε έτοιμοι. εσείς έχετε εφοδιαστεί απο πριν? οι καλές έιναι οι pampers αλλα είναι ένασς τύπος ή έχει πολλούς και πρεπει να επιλέξεις? και ποιοσ είναι ο καλύτερος για εμάς???? (πολύ στρες !!)

Ντάνι .... θέλω ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ !!!!!

Τώρα είναι αργά! Και καούρες θα σου φέρει και τα λιπαρά θα καθήσουν εκεί που δεν πρέπει!!! Αύριο πρωί πρωί με την αυγούλα!!!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/sokolatopita-tis-xrisanthis.html

15y6xxxv0qx3picm.png

Πολύ χαίρομαι που δεν πειράζει να παίρνω κάθε βράδυ! Είναι σαν καραμέλα. Δεν παλεύεται αυτό το πράγμα! Όσο για το ανθρακούχο, δεν μπορώ να το πιώ με τίποτα!

Πάντως αρκετές διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη εγκυμοσύνη. Η πιο έντονη είναι το θέμα με την μέση μου. Ειδικά όταν σηκώνομαι από το κρεβάτι δεν μπορώ να πατήσω τα πόδια μου και για λίγο περπατάω σκυμμένη! Και η γιαγιούλα μου που είναι 85 είναι σε πολύ καλύτερη φάση από'μένα!

αυτο που λες το εχω πει 100 φορες καιμια σσχεση σε ολα στα κιλα στα συμπτωματα στους πονους στις κλωτσιες ειναι τρομερο ποσο διαφορετικη μπορει να ειναι η καθε εγκυμοσυνη ασε πια απο αντοχες σαν να ειμαι 10 χρονια μεγαλυτερη και λιγο λεω δεν μπορω να παιξω ουτε με τον μικρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι και εγώ για προδερμ κατι είχα ακούσει. και έχει και μαλακτικό τετοιο ή δεν βάζουμε?

εγω δεν εβαλα... ακουσα απο παιδιατρο οχι....

Σοφάκι πρόλαβα και το πήρα. Ούτως ή άλλως κατά τη μία θα κοιμηθώ, οπότε θα δω διαφορά, πιστεύω. Θα πιω και ένα ποτήρι ανθρακούχο και ο Θεός βοηθός!!!

Όσο για τη μέση, ευτυχώς δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα αν και έχω 3 δισκοκοίλες από το γυμνάσιο!!! Πρέπει να έχουν ήδη απορροφηθεί μέχρι τώρα γιατί έχουν να με ενοχλήσουν κάποια χρονάκια. Κάποια πονάκια, δυστυχώς, είναι αναπόφευκτα, αλλα σε γενικές γραμμές δεν πονάω όπως πίστευα ότι θα πονούσα.

Αυτό που με ενοχλεί είναι το περπάτημα του πιγκουίνου!!! Ούτε ο Ντάνι Ντε Βίτο να ήμουν!!!

πολυ πλακα εχει το περπατημα μας πλεον!!! δεν φτανει που περπαταω κ εγω ετσι, απο προχθες που εφαγα την τουμπα εχω κ τα χερια μπροστα να πιανουν την κοιλια λες κ θα φυγει!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

thank you για τις πληροφορίες ;) η άσχετη χρειάζεται βοήθεια !!

μην γελάσετε αλλα ο αντρούλης λεει να παρουμε και πάνες για να είμαστε έτοιμοι. εσείς έχετε εφοδιαστεί απο πριν? οι καλές έιναι οι pampers αλλα είναι ένασς τύπος ή έχει πολλούς και πρεπει να επιλέξεις? και ποιοσ είναι ο καλύτερος για εμάς???? (πολύ στρες !!)

Καλε ημαρτον παρτε και τσαντα για το σχολειο.Θα σου δωσουν απο το μαιευτηριο πακετο ολοκληρο μωρομαντηλα τα παντα τωρα γαι πανες επαιρνα τις pampers όταν μεγαλωσε εναμισυ περιπου πηρα καπια φορα lidl μεγαλη διαφορα και κανενα προβλημα σε νεογεννητο ομως δεν θα τα χρησιμοποιουσα και ειχα παρει τις πρωτες μερες τις babylino και τις βρηκα χαλια ξυπνουσε σε καθημερινη βαση βρεγμενος ελαχιστες χρησιμοποιησα και τελος τωρα για τα συγκαματα που μερικες θεωρουν υπευθυνες και τις πανες δεν γνωριζω δεν μου ετυχε νομζω οτι ειναι θεμα κρεμας και να ειναι στεγνο το δερματακι του μωρου

[sIGPIC][/sIGPIC]

πάντως κορίτσια αυτό το θέμα με τα απορρυπαντικά το θεωρώ λίγο μούφα... επειδή του βάζουν την ταμπέλα baby είναι τόσο διαφορετικό απο τα άλλα και δεν θα κάνει κακό στο μωρό μου ενώ τα άλλα θα το πειράξουν;; Αμα είναι τόσο καλά να τα χρησιμοποιώ γενικώς , όχι μόνο στο μωρό....

Έχεις δίκιο (λέμε τώρα! ;)). Τέτοια ώρα σοκολατόπιτα μόνο κακό θα μου κάνει!

Βρε Angie2009 χαλαρώστε! Οι pampers είναι όντως οι καλύτερες με διαφορά. Στο ΙΑΣΩ μου είχαν δώσει δείγμα από τις Libo, και μέχρι να δοκιμάσω τις Pampers η Αγγελική είχε καταχ....ει όλο το σπίτι! Υπάρχουν στα Super Market πανούλες ανάλογα με την ηλικία του μωρού. Μην αγχώνεστε από τώρα! Κάτσε να έρθει το μωράκι πρώτα! ;)

Πάω να βρω κάτι να φάω και θα την πέσω για ύπνο.

Να σας πω και κάτι να ζηλέψετε? Φεύγουμε αύριο για το χωριό μου! :P Θα πάμε για να στολίσουμε τον ξενώνα. Τελευταίο ταξιδάκι μέχρι να γεννήσω. Θα ανεβάσω foto στο fb για να δείτε πόσο όμορφα θα είναι.

Καλό βράδυ..............:P

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

πάντως κορίτσια αυτό το θέμα με τα απορρυπαντικά το θεωρώ λίγο μούφα... επειδή του βάζουν την ταμπέλα baby είναι τόσο διαφορετικό απο τα άλλα και δεν θα κάνει κακό στο μωρό μου ενώ τα άλλα θα το πειράξουν;; Αμα είναι τόσο καλά να τα χρησιμοποιώ γενικώς , όχι μόνο στο μωρό....

νομιζω οτι περισσοτερο τα λενε για τις αρωματικες ουσιες....κ αν ισχυει αυτο προτιμω τοτε το κανονικο απορρυπαντικο με το μαλακτικουλι του να εχει κ μια μυρωδια!!!

angie πανες θα σου δωσουν αρκετες στο μαιευτηριο... δες ποια σε βολευει κ τοτε παρε!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...