Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουφ...εγινα ανθρωπος σημερα, εκανα ανταυγιες και εκοψα μαλλι, πηρα και κατι παπουτσια, αμα πεσω με την τακουνα θα γελασει και το παρδαλο κατσικι!!!

γιασεμι μου τι ατυχια το τρακαρισμα ...

για την συναντηση ΜΕΣΑΑΑΑ

με γειες με γειες! να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια με τα κιλά της εγκυμοσύνης πως τα πάτε? οι ραγάδες έχουν υποχωρήσει καθόλου? βλέπω την κοιλιά μου κ τρομάζω...:shock::shock:

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοπελίτσες μου!!

Είχα 2 φίλες μου για καφέ πριν κι ένιωθα πραγματικά ότι βαριούνται...απέφευγα να μιλάω για το παιδί και απαντούσα μόνο στις σχετικές τους ερωτήσεις και προσπάθησα να ανοίξω άλλα θέματα, αλλά έπεφταν κάτι σιωπές πολύ "παγωμένες", πολύ "βαριές",... Δεν ξέρω αν υπερβάλλω αλλά νιώθω λίγο άσχημα...και κάναμε τόσο καλή παρέα οι 3 μας κάποτε, αλλά και με τις 2 ξεχωριστά...Τί να πώ???

Το έχετε νιώσει εσείς??????

!

το εχω πάθει και εγώ ή θα μιλάω συνεχεια για το μωρό ή όταν δε θα θέλω να τις κάνω να βαρεθούν και δεν θα μιλάω πέφτει σιωπή με όλες μου τις παλιες φίλες το παθαίνω εκτός από μία η οποία έχει ανίψια και ενδιαφέρεται να συζητάει, θέλει να κάνει και εκεινη παιδάκι οπότε υπάρχει πάντα θέμα συζήτησης

ε αφου το ηξερες καλη μου γιατι δεν με εβαλες στη λιστα απο την αρχη;;; :-D

εγω δεν εχω ασχοληθει με τα παρκοκρεβατα καθολου....ποτε τα βαζουν κανονικα;;

αυριο θα παω να φτιαξω και νυχια, εγινα ανθρωπας λεμε!!!

εγω παλι δεν θα ελεγα οχι σε ενα τρουφακι της Σοφού!!

αυτο που λες φαμ με τις φιλες μου θυμησε μια φιλεναδα μου που ειναι η μονη της παρεας που δεν εχει μπει στην διαδικασια για μπεμπε..και μου ελεγε οτι τις αλλες κοπελες της παρεας δεν τις αντεχει γιατι μιλανε πλεον αποκλειστικα για εγκυμοσυνη,γεννες,πανες,μπιμπερο και βαριεται!!! με μενα λεει δεν βαριεται τοσο, εχουμε κι αλλα θεματα συζητησης

Ανανεώθηκες για τα καλά άνθρωπά μου?!?!?!

Γυρνώντας από το ταξίδι φαντάσου πόσο ανανεβμένη θα νιώθεις!!! Μπράβο Ινάκι μας!!!

Για τις φίλες που λες, δεν ξέρω, ίσως φταίω κι εγώ...για να πω την αλήθεια από τη μία έχω παράπονο για την "συμπαράστασή" της και στην εγκυμοσύνη, αλλά και μετά τη γέννα...και μεταξύ τους κάνουν πολύ κολλητή παρέα, αλλά εμένα ούτε στα γενέθλιά της δεν με κάλεσε (αυτή που έχω το παραπονάκι)...προφανώς φταίνε και οι 2 μεριές για την απομάκρυνση...κρίμα...έχουμε περάσει τόοοοσα πολλά μαζί, και όμορφα και διακοπές και ξενύχτια και κηδείες...απ΄ όλα...

Θα με θυμηθούν όταν με το καλό γίνουνε μανούλες...

με γειες με γειες! να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια με τα κιλά της εγκυμοσύνης πως τα πάτε? οι ραγάδες έχουν υποχωρήσει καθόλου? βλέπω την κοιλιά μου κ τρομάζω...:shock::shock:

πήρες πολλά κι΄λά στην εγκυμοσύνη? εγώ ραγάδες δεν έβγαλα καθόλου αλλά έχω τις εφηβικές για να θυμάμαι τα νιάτα μου, επίσης κυτταρίτιδα αφθονη!

Διαφημίσεις

η φάση είναι οτι έχω χάσει τα κι΄λα της εγκυμοσύνης ωστόσο στα παλία μου ρουχα δεν χωράω .. κ πριν μείνω έγκυος ήμουν αδυνατούλα τι να πω. με τον ύπνο πώς τα πάτε? έχω κάτι αιώνες να μπω γιατί διαβάζω κ τρέχω συνέχεια..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Δεν ξέρεις τί θα πει τρόμος!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΟΙΛΙΑ!!!!

Φυσικά να έρθεις στην συνάντηση να συγκρίνουμε και τις κοιλιές μας!!!:tongue::tongue::tongue:

(Να πω βέβαια ότι εγώ ήμουν πάντα κοιλαρού και όταν πάχαινα η κοιλιά φούσκωνε και με πέρναν συνεχώς για έγκυο!!!-Χρήσιμο στο μετρό...μου προσέφεραν τη θέση τους και δεν έλεγα όχι!!!!:oops::oops::oops:)

Θα φέρεις και το μωράκι σου????

ΥΓ Σε αυτό με τις φίλες χαίρομαι που δεν είμαι μόνη...γιατί αλλιώς θα ένιωθα πολύ ηλίθια και άχρηστη...

πήρες πολλά κι΄λά στην εγκυμοσύνη? εγώ ραγάδες δεν έβγαλα καθόλου αλλά έχω τις εφηβικές για να θυμάμαι τα νιάτα μου, επίσης κυτταρίτιδα αφθονη!

πήρα 14 καλά από κυτταρίτιδα μην τα συζητάς!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

πήρα 14 καλά από κυτταρίτιδα μην τα συζητάς!!

Καλέ σιγά το νούμερο!!!!

Εγώ 24 και ήμουν και 8 κιλά πάνω από το φυσιολογικό (ήδη χοντρούλα δηλαδή)!!!

Κορίτσια εγώ δεν θα έρθω με αντρούλη...δεν νομίζω ότι κολλάει στη γυναικοπαρέα με τα μπεμπόνια...

Διαφημίσεις

Δεν ξέρεις τί θα πει τρόμος!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΟΙΛΙΑ!!!!

Φυσικά να έρθεις στην συνάντηση να συγκρίνουμε και τις κοιλιές μας!!!:tongue::tongue::tongue:

(Να πω βέβαια ότι εγώ ήμουν πάντα κοιλαρού και όταν πάχαινα η κοιλιά φούσκωνε και με πέρναν συνεχώς για έγκυο!!!-Χρήσιμο στο μετρό...μου προσέφεραν τη θέση τους και δεν έλεγα όχι!!!!:oops::oops::oops:)

Θα φέρεις και το μωράκι σου????

ΥΓ Σε αυτό με τις φίλες χαίρομαι που δεν είμαι μόνη...γιατί αλλιώς θα ένιωθα πολύ ηλίθια και άχρηστη...

μπορεί αν έχει καλό καιρό κ μας φέρει ο μπαμπάς μας γιατί μόνη μου ψιλοφοβάμαι να το έχω στο αυτοκίνητο μένω κ μακρυά.. ασε είχα πάει κωμμωτήριο 2 βδομάδες μετά τη γέννα κ με ρώησε η κοπελιά στο λούσιμο αν είμαι έγκυος κ ένιωσα απίστευτα άσχημα είχα κ τα της λεχώναςτα ψυχολογικά τότε!:oops:

γιατί να νιώθεις ηλήθια κ άχρηστη? δικό τους τι πρόβλημα εντωμεταξύ έχω-μαλλον είχα μια παιδική φίλη που δεν ήρθε ούτε στο μαιευτήριο ούτε στο σπίτι να δει το μωρό κ μου έστειλε απ΄λα ένα τυπικόμήνυμα να μου ζήσει ένα μήνα μετά τη γέννα...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Μαρακι8 φυσικα και σε περιμενουμε στην συναντηση!!

φαμ οντως οταν γινουν μανουλες θα σε καταλαβουν...απο μονες τους εχουν κολλησει νομιζω δεν φταις εσυ....

Σ ευχαριστώ Ινάκι μου!!!

ασε είχα πάει κωμμωτήριο 2 βδομάδες μετά τη γέννα κ με ρώησε η κοπελιά στο λούσιμο αν είμαι έγκυος κ ένιωσα απίστευτα άσχημα είχα κ τα της λεχώναςτα ψυχολογικά τότε!:oops:

γιατί να νιώθεις ηλήθια κ άχρηστη? δικό τους τι πρόβλημα εντωμεταξύ έχω-μαλλον είχα μια παιδική φίλη που δεν ήρθε ούτε στο μαιευτήριο ούτε στο σπίτι να δει το μωρό κ μου έστειλε απ΄λα ένα τυπικόμήνυμα να μου ζήσει ένα μήνα μετά τη γέννα...

Το πρώτο εμένα μου έτυχε πριν 1 μήνα...πιο νορμάλ 2 εβδομάδες μετά τη γέννα!!!!

Το δεύτερο: καλά αυτή κοπέλα είναι περιπτωσάρα!!! Και φωνάζει η ιστορία ότι ζήλεψε!!!! Πληγώθηκες?

η φάση είναι οτι έχω χάσει τα κι΄λα της εγκυμοσύνης ωστόσο στα παλία μου ρουχα δεν χωράω .. κ πριν μείνω έγκυος ήμουν αδυνατούλα τι να πω. με τον ύπνο πώς τα πάτε? έχω κάτι αιώνες να μπω γιατί διαβάζω κ τρέχω συνέχεια..

θα σου πω αυτό που μου λένε και εμένα, είναι νωρίς ακόμα, και εγώ τα έχασα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά δε μπαινω στα παλιά ρούχα μόνο σε αυτά που μου ήταν λίγο πιο άνετα!

Μαρακι8 φυσικα και σε περιμενουμε στην συναντηση!!

φαμ οντως οταν γινουν μανουλες θα σε καταλαβουν...απο μονες τους εχουν κολλησει νομιζω δεν φταις εσυ....

συμφωνω!

και κάτι άλλο που κάθε φορά που θα κανονίζετε συνάντηση θα το γράφω

ζηλεύω κυρίες μου!!! εγώ πότε θα έρθω οεο????

μπορεί αν έχει καλό καιρό κ μας φέρει ο μπαμπάς μας γιατί μόνη μου ψιλοφοβάμαι να το έχω στο αυτοκίνητο μένω κ μακρυά.. ασε είχα πάει κωμμωτήριο 2 βδομάδες μετά τη γέννα κ με ρώησε η κοπελιά στο λούσιμο αν είμαι έγκυος κ ένιωσα απίστευτα άσχημα είχα κ τα της λεχώναςτα ψυχολογικά τότε!:oops:

Μαράκι sorry αλλά δεν θυμάμαι, έμπαινες και πιο πριν στο καφέ? :oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...