Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

|κορίτσια, μα το θεο ο μικρουλης μου με δουλευει ψιλο γαζι !! ειναι 3 μερες τωρα που μολις κατεβαζω την τελευταια μπουκια φαγητο .... κανει τουρτα !! και ειμαι με το φαγητο στο στομα ακομη να ξεσκατιζω τον πριγκηπα μου !! μα ειναι δυνατον ?? με παρακολουθει και μολις τελειωσω το φαι τα κανει????????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

|κορίτσια, μα το θεο ο μικρουλης μου με δουλευει ψιλο γαζι !! ειναι 3 μερες τωρα που μολις κατεβαζω την τελευταια μπουκια φαγητο .... κανει τουρτα !! και ειμαι με το φαγητο στο στομα ακομη να ξεσκατιζω τον πριγκηπα μου !! μα ειναι δυνατον ?? με παρακολουθει και μολις τελειωσω το φαι τα κανει????????

Και που΄σαι ακόμα........:P:p:p:p:p:p

Και γω πιστευω πως απο μονα τους τα μωρα μας θα μπουν σε προγραμμα (για οσες θηλάζουν). Ο δικος μου οπως σας ειπα και πριν τηρει το ιδιο ωραριο εδω και καμια δεκαρια μερες και τα γευματα του εχουν περιοριστει σε 4-5 την ημερα. Παντως και τα το ταιζεις και συνεχεια καθε μια μιαμιση ωρα τεσσαρων μηνων μωρο, δεν μου φαινεται να ειναι και το σωστότερο...Αυτο το καναμε οταν ηταν νεογεννητα, μηπως πρεπει να βρεις καποιο τροπο να παρατεινεις τις ωρες μεταξυ των γευματων βρε Ντορακι; Ετσι δεν αφηνεις και το στομαχι του να μεγαλωσει, τρωει λιγο, πολυ συχνα και φουσκωνει...Η μητερα σου τι λεει γιαυτο;

αα σας επισκεπτομαι καθε μερα :D γιατι οταν οι φιλιναδες μου εξαφανιζοντε απο το τσατ για μερες ερχομαι εδω κ μαθαινω τα νεα τους αχαχαχ ακουτε εσεις εκειιιι..ξερετε ποιες ειστεεεεε :D:D:D:D

γεια σας προς το παρον, θα επανελθω αν εχω αποριες :rolleyes:

α πα πα η ματα χαρι:D:D:D:D:D!

Διαφημίσεις

Λοιπόν γυρίσαμε,εννοείται βέβαια ότι σούπερ μάρκετ πάμε όλοι μαζί,σαν εκδρομή ένα πράγμα!!!Και στο γυρισμό βέβαια χέστηκε και τώρα κοιμάται,ούτε να την αλλάξω δεν πρόλαβα...

Έτσι,πετυχαίνω το 3ωρο για τώρα,πήγαμε τη βόλτα και νύσταξε και ξεχάστηκε.

maliv μου η μαμά μου λέει να την αφήνω να τρώει όσο θέλει,πιστεύω όμως ότι κι εκείνης δεν της χτυπάει καλά το 3λεπτο ανά ώρα αλλά δεν μου το λέει για να μη με αγχώσει κι άλλο.

sofou θα το προσπαθήσω έτσι,κάπου είχα διαβάσει να την κρατάω κάθε φορά 10' περισσότερο μέχρι την επόμενη φορά που θα φάει και θα φτάσουμε κι εμείς να τρώμε σωστά.

ΔΗ+ΧΡ ποια συνταγή έκανες,αυτή που σου είπα ή την άλλη από το site?Γιατί αν έκανες τη δική μου,τι να πω,φτου φτου!!!!

Πάω να τακτοποιήσω τα ψώνια...

oCxsp2.png

οχι δεν είναι αυτά εψαξα κ εγώ να το βρω κ δεν το βρήκα!

ευχαριστω πολυ...δε πειραζει...βασικα αν μου πειτε τον αγγλικο ορο αν τον ξερετε θα με διευκολυνατε πολυ ωστε να μπορεσω να βρω εδω τις αναλογες πληροφοριες :rolleyes:

με το καλό το μωράκι σου!

καλά ποιος ξερει τι θα σκεφτεσαι με αυτα που βλέπεις εδω μεσα ε?

χα χα χα ψιλό γαζι μας δουλευουν!

βασικά κ κατι αλλο ηθελα να πώ αλλά δεβν θυμαμαι

doraki χαρουμενα μηνογενε΄θλια, ειδα και τις φωτο με την κουκλιτσα σου φτου φτου πανεμορφη και οπως ειπα σου μοιαζει πολύ!

Doraki έκανα μια ανάμειξη!!!Τσιγάρισα λίγο κρεμμύδι μαζί με πιπεριά ψιλοκομμένα στο μπλέντερ,έριξα τα νανιτάρι,αλάτι και πιπέρι,άφηα να πιουν το νερό τους και μετά έβαλα την κρέμα γάλακτος να πάρει μια βράση και να δέσει.Πανεύκολο και απ'οτι μου είπε ο Χρήστος πεντανόστιμο.........

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

αα σας επισκεπτομαι καθε μερα :D γιατι οταν οι φιλιναδες μου εξαφανιζοντε απο το τσατ για μερες ερχομαι εδω κ μαθαινω τα νεα τους αχαχαχ ακουτε εσεις εκειιιι..ξερετε ποιες ειστεεεεε :D:D:D:D

γεια σας προς το παρον, θα επανελθω αν εχω αποριες :rolleyes:

α πα πα η ματα χαρι:D:D:D:D:D!

:rolleyes::rolleyes:

εεε και που εισαι...κατσε να γεννησεις πρωτα μου θες θηλασμους με το ρολοι!!!

βρε Ντορακι καθε μια ωρα την ταιζεις;;;

εγω κοριτσια δεν εχω βαλει προγραμμα γιατι ειχα το αγχος του μικρου βαρους, τωρα που εφτιαξε λιγο νομιζω οτι ειναι καιρος...το βραδυ κυριως εχουμε το γνωστο θεματακι της πιπιλας , κατι πρεπει να κανω!!!!

Διαφημίσεις

ουφ...εγινα ανθρωπος σημερα, εκανα ανταυγιες και εκοψα μαλλι, πηρα και κατι παπουτσια, αμα πεσω με την τακουνα θα γελασει και το παρδαλο κατσικι!!!

γιασεμι μου τι ατυχια το τρακαρισμα ...

για την συναντηση ΜΕΣΑΑΑΑ

το βρηκα τελικά το δικό μας πάρκο είναι αυτό τελικά δεν είναι φισερ πραις

http://www.paidikoskosmos.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=663&category_id=35&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

Γεια σας κοπελίτσες μου!!

Είχα 2 φίλες μου για καφέ πριν κι ένιωθα πραγματικά ότι βαριούνται...απέφευγα να μιλάω για το παιδί και απαντούσα μόνο στις σχετικές τους ερωτήσεις και προσπάθησα να ανοίξω άλλα θέματα, αλλά έπεφταν κάτι σιωπές πολύ "παγωμένες", πολύ "βαριές",... Δεν ξέρω αν υπερβάλλω αλλά νιώθω λίγο άσχημα...και κάναμε τόσο καλή παρέα οι 3 μας κάποτε, αλλά και με τις 2 ξεχωριστά...Τί να πώ???

Το έχετε νιώσει εσείς??????

Γιατί είμαι γκαβόστραβη!!! Το είδα!! Τέλειο!!! Και με τόσα χρήματα!!! Μπράβο!!!

Για λύστε μου και μια απορία ποιά η διαφορά (ουσιαστική διαφορά όμως) μεταξύ πάρκου και παρκοκρέβατου???? Το δεύτερο έχει στρώμα κάτω??/ Αυτό είναι όλο???

Γεια σας!

Έχω και τις 2 τσούπρες σήμερα όλη μέρα στο σπίτι και δεν προλαβαίνω τίποτα, πόσο μάλλον να σας διαβάσω... :-(

Έγινε τίποτα συνταρακτικό?

Κανονίζουμε συνάντηση!! θα έρθεις??? Τρίτη 6 το απόγευμα στο mall.

Να'μαι κι εγώ !

Μόλις τέλειωσα τις δουλειές μου, μαγείρεψα φακές και επειδή αύριο είναι η γιορτή του Γιώργου έφτιαξα τρουφάκια και ένα μιλφέιγ.....(που΄σαι συμπεθέρα να με καμαρώσεις :tongue:)

Εσείς κανονίζετε συνάντηση κι εγώ ζηλεύωωωωωωω :-(

Δεν πειράζει όμως...να περάσετε καλά, εγώ θα είμαι εκεί ''νοητά'' και θα κανονίσουμε πάλι κάτι όταν θα ανέβω κι εγώ ;)

Χρυσοχέρα μου εσύ!! Μακάρι να ήμασταν κοντά να δοκιμάσω και μιλφέιγ!!! Εννοείται πως όποτε ξανάρθεις θα βρεθούμε!!!!!!!

Κοριτσακια ειμαι πολυ χαρουμενη εκλεισε ο αδερφος μου εισητηρια 1 ιουνιου για συναυλια της rihanna στο καραισκακη:D

Μπράβοοοοοο!! Άρα θα έρθεις Αθήνα!! Άρα θα σε δούμε!!! (Μην τυχόν και φοράς και τακούνια όμως!!!!)

κοριτσια γεια σας...εγω ειμαι μανουλα του Μαιου 2010 αλλα σας παρακολουθω συχνα μιας κ εχω κανα 2 φιλες εδω κ μαθαινω πολλα χρησιμα πραγματα....

Με το καλό το νινάκι σου!!! Να μπαίνεις όποτε θες και να ρωτάς ότι θες!!!!!

....,έριξα τα νανιτάρι,..........

Να και η Δήμητρα με το ΝΑΝΙΤΑΡΙ!!!!!

ουφ...εγινα ανθρωπος σημερα, εκανα ανταυγιες και εκοψα μαλλι, πηρα και κατι παπουτσια, αμα πεσω με την τακουνα θα γελασει και το παρδαλο κατσικι!!!

γιασεμι μου τι ατυχια το τρακαρισμα ...

για την συναντηση ΜΕΣΑΑΑΑ

Με γειααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Όχι που δεν θα ερχόσουνα!!!!!

ε αφου το ηξερες καλη μου γιατι δεν με εβαλες στη λιστα απο την αρχη;;; :-D

εγω δεν εχω ασχοληθει με τα παρκοκρεβατα καθολου....ποτε τα βαζουν κανονικα;;

αυριο θα παω να φτιαξω και νυχια, εγινα ανθρωπας λεμε!!!

εγω παλι δεν θα ελεγα οχι σε ενα τρουφακι της Σοφού!!

αυτο που λες φαμ με τις φιλες μου θυμησε μια φιλεναδα μου που ειναι η μονη της παρεας που δεν εχει μπει στην διαδικασια για μπεμπε..και μου ελεγε οτι τις αλλες κοπελες της παρεας δεν τις αντεχει γιατι μιλανε πλεον αποκλειστικα για εγκυμοσυνη,γεννες,πανες,μπιμπερο και βαριεται!!! με μενα λεει δεν βαριεται τοσο, εχουμε κι αλλα θεματα συζητησης

Γεια σας κοπελίτσες μου!!

Είχα 2 φίλες μου για καφέ πριν κι ένιωθα πραγματικά ότι βαριούνται...απέφευγα να μιλάω για το παιδί και απαντούσα μόνο στις σχετικές τους ερωτήσεις και προσπάθησα να ανοίξω άλλα θέματα, αλλά έπεφταν κάτι σιωπές πολύ "παγωμένες", πολύ "βαριές",... Δεν ξέρω αν υπερβάλλω αλλά νιώθω λίγο άσχημα...και κάναμε τόσο καλή παρέα οι 3 μας κάποτε, αλλά και με τις 2 ξεχωριστά...Τί να πώ???

Το έχετε νιώσει εσείς??????

καλησπέρα κορίτσια!αν το έχω νιώσει λέει? ε τις περισσότερες φίλες μυ έτσι νιώθω πλέον:-( αν κ καταβάλω φιλότιμες προσπάθειες να μη μιλάω συνέχεια με το παιδί μου κ να ανοίγω άλλες συζητήσεις διακρίνω βαρεμάρα στο βλέμα τους..:oops: τι να πω. annia είδα οτι μένεις μενίδι.. έχω ζήσει κ εγώ σε αυτές τις περιοχές με τον άντρα μου.. είναι απο εκεί. κ μου λείπουν μπορώ να πω!:-P βλέπω κανονίζετε συνάντηση.. να έρθω στην παρέα σας:?::?::?::?:

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...