Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλε που ειναι η εγκυμονουσα????????????

αγορασα παρκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!(και πολλα αλλα:D)

http://cgi.ebay.co.uk/New-Hauck-Disney-Winnie-the-pooh-Playpen-Travel-cot-2_W0QQitemZ370278352751QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_Nursery_Furniture_ET?hash=item56364f476f

60 ευρω.καλα δεν ειναι?

Δεν μπορώ να δω φωτό, αλλά νομίζω είναι πολύ φθηνό!!! Με γεια!!!

μπουρ μπουρ μπουρ μου πηρατε τα αυτι σουσουραδες..μπηκα για μια βιαστικη καλησπερα....φαμ δε σε ξεχασα θα σου στειλω πμ για προσφορα....(αληθεια τις ειδες???)...θες και για ψηφιακα ή οχι???θες και για τραπεζι ή οχι????

κουραση....χτες τρακαρε και ο συζυξ...ευτυχως δε χτυπησε....το αυτοκινητο σκατα ομως...επεσε σε ταριφατζου που αποφασισε τελευταια στιγμη να παρει πελατη..αυτη δεν επαθε τιποτα .....τα λεμε μετα

Όλα Γιασεμάκι!!! όλα!!!

Ευτυχώς που δεν χτύπησε ο αντρούλης!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελα βρε γιασεμι!!!!!και θα πληρωσετε εσεις το αυτοκινητο ε?εφταιγε ο συζηγος??????

ναι μαζευετε το παρκο!αγορασα και στρωμα που διπλωνει στην μεση!

ναι ρε γαμωτο...εμεις ....οχι δεν εφταιγε εαν σκεφτεις οτι οσο αποστασηκαι να κρατησεις εαν ο αλλος αποφασισει τελευταια στιγμη να φρεναρει χαιρετισματα....αλλα ειπαμε ειμασταν απο πισω και ο απο πισω παντα τη πληρωνει....

οσο για τον καφε που βλεπω.....χλωμο γιατι δε θαχω τουτου....εαν μου το δωσει η πεθερα μου ισως σκασω με το μικρο μονο.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Δηλαδή αν έχουμε ΟΚ και από σύζυγο Σοφίας κλείνουμε Τρίτη 6 το απόγευμα στο mall???

ΟΚ μέχρι τώρα:

Maliv, Arina, Doraki, ΦΑΜ, Angie, Σοφάκι! Ξέχασα καμία???

Οι υπόλοιπες Αλέκα, Ινάκι, Μαρίνα, Άννια, Έλενα, Γιασεμί και σίγουρα πολλές ακόμη που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή τί λένε?????????

εγω απογευμα κυκλοφορω μονο οικογενειακα;):D...οποτε πρεπει να συννενοηθω με Νικο....να ερθω μονη με τα δυο μπεμπε, δυσκολο....

ε μωρε ειμαι κουρασμενη ψυχολογικα...λογω του μπαμπα κτλ...θα περασει που θα παει...

εχεις δικιο...υπομονη...μονο ο χρονος θα απαλυνει τον πονο σου..και φυσικα ο κουκλος σου

κουραση....χτες τρακαρε και ο συζυξ...ευτυχως δε χτυπησε....το αυτοκινητο σκατα ομως...επεσε σε ταριφατζου που αποφασισε τελευταια στιγμη να παρει πελατη..αυτη δεν επαθε τιποτα .....τα λεμε μετα

ωχ...κλασσικη περιπτωση ταξι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κοριτσιαααααααααα,το pc μάλλον μου άφησε χρόνους και έχω μπει από το κινητό και στραβωθηκα να σας διαβάσω...ελπίζω να είστε όλες καλά εμείς είμαστε μια χαρουλα...βλέπω κανονιζετε συνάντηση ε;;;θέλω και εγώ αλλά θα μπορέσει να ρθει να με πάρει καμία κοπελιτσα;;

:-D

κ εγω μεσα για τριτη!!!!! κατα 90% ειμαστε οκ!

γιασεμι ευτυχως που δεν χτυπησε ο αντρας σου.... μα καλα βλαμμενος ειναι ο κοσμος????

σοφακι καλοριζικο το παρκο... κ εγω θελω 2... αλλα μαλλον για jumbo μας βλεπω.

baJfp2.png

μην νομιζεις σοφακι και οι γονεις μου απο jumbo Πηραν ενα ανωνυμο με 50 ευρω.αυτο μου αρεσε απο καιρο αλλα το εβρισκα 90 ευρω και μολις το ειδα 60 το χτυπησα!στο σαιτ που σου εδωσα εχει της chicco με 49 ευρω.το jumbo το εχει 70.

http://www.mytoys.de/CHICCO-Reisebett-Spring-mit-Einstieg-Kiwi/Reise/Chicco/KID/de-mt.ba.br01.13.11/1816798

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...