Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ενα ενα τα θυμαμαι!!!

doraki χαρουμενα μηνογενεθλια!!!:Pκαι η δικη μου κατι κουλα εκανε χτες το βραδυ!κοιμοταν,υποτιθεται οτι κοιμοταν και βαθια και ξαφνικα ξυπνουσε μες την τρελη χαρα και τσιριζε με το ματι γαριδα.και μετα απο 5 λεπτα ξανακοιμοταν!ε αυτο εγινε 4 φορες!!!!!!εν τω μεταξυ απο προχτες ειναι ο αντρας μου μπουκωμενος και εχει πεσει ολη η φροντιδα της μικρης πανω μου.ειναι η 3η μερα σημερα και τον εχουμε σε καραντινα οποτε ειναι σπιτι.πολυ μου λειπει ο αντρουλης μου!!!

ΦΑΜουλα πειρατης ο κομποστας???????;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

angie καλωςηρθες στο κλαμπ!και εμενα ετσι ειναι σημερα,80 ml εφαγε πριν λιγο!μετα απο 5 ωρες νηστικη!φαση θα ειναι για να το περναμε ολες!

δοκιμασε κατερινακι λογικα θα την παιρνει.τι θελεις?το jumperoo??????

mamageor και εμενα ετσι θελει,στον κωλο της εδω και ενα μηνα περιπου!μου εγινε και ανθρωπος μεγαλος!:D:D:D:D:D

ναι για το jumperoo αλλά άμα το σκεφτω πολύ δεν το βλεπω να το παιρνουμε!

τα ίδια και ο δικός μου τον βάζω στο ρηλαξ ξαπλωτο και σηκώνεται μόνος του και στηρίζεται στη μέση..... είναι για δέσιμο!!! :D

κι εμεις στο κλαμπ..μα καλα μωροαναδρομο εχει;;;;

χαχαχα

αν εξαιρεσεις το doraki ολα τα αλλα παιδακια ειναι τοξοτακια!λες??????

ο δικός μουΤοξότης με ωροσκόπο Τοξότη! άντε να τον μαζέψω!

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!!!!!!!!! Τί κάνετε; Όλα καλά; Εγώ δυστυχώς δεν προλαβαίνω να μαπίνω συχνά, η μικρή με έχει εξοντώσει στην κυριολεξία, δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου και είναι μέσα στην γκρίνια. Και εγώ δεν ορίζω τίποτα πλέον από την κούραση, πονάω ολόκληρη!!!!!!!!!!! Συν ότι πέρασα και μια ψιλοδιάρροια σήμερα.

Κατά τα άλλα είναι μια χαρά, σήμερα έκανε εμβόλιο και γκάνιαξε στο κλάμα. Είχε ξεκινήσει τα κλάματα πριν από το εμβόλιο λές και το κατάλαβε και μετά έγινε χαμός. Την λυπήθηκε η ψυχή μου αλλά τί να κάνουμε αφού πρέπει να γίνουν. Και από βάρος και ύψος πάμε καλά, 7350γρ. και 68 πόντους την βρήκε ο γιατρός, μια χαρά μου λέει. Στο ξεκίνημα του 6ου μήνα ξεκινάμε και κρεμούλες ρυζάλευρα και τέτοια.

Δυστυχώς όμως έχει μειωθεί το γάλα μου για άλλη μια φορά και η μικρή μου δεν θέλει με τίποτα να μου το αυξήσει, δεν κάθεται με τίποτα στο στήθος μου παρά μόνο τις πρωινές ώρες. Μετά γίνεται το έλα να δείς από κλάματα. Ο γιατρός μου είπε ότι πιθανόν η μείωση να οφείλεται στην κούραση και στην εξουθένωση και είπε όσο πάει να μην το αφήσω. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, ας τρώει μόνο το πρωί μέχρι να σταματήσει. Θα το παλέψω βέβαια όσο μπορώ αλλά δεν έχω δυνάμεις και για πολλά - πολλά.

Αυτά τα ολίγα...... φιλάκια.

τι καλά καλέ τέλεια είστε! 68 εκ κοριτσάκι, το πόδι της Σκλεναρίκοβα θα έχει!

Και η δικιά μου είναι αιγόκερως.

εγώ είμαι αιγοκερως

Βρε κοριτσάκια μου τί πάθατε??? Ομαδικό πήδημα ανάπτυξης???

Σοφάκι τί όμορφα ψωνάκια!! Και το καπέλο ωραίο, αλλά ειδικά το μαγιώ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!

Έλενα φυσικά και θυμόμαστε τον Φρου-φρου...η Άννια δεν νομίζω να τον ξέρει...

Νατασούλα μας έχεις λείψει πολύ!!!!! Ζόρια κι εσύ...

μου έλεγε για τον φρου φρου ο άντρας μου ΄πριν καμια βδομάδα αλλά δεν τον θυμόμουν

Είδες!!! Με τα κοριτσάκια έχεις να διαλέξεις μέσα από τόση μεγάλη ποικιλία, σε όλα τα είδη :D! Με τα αγοράκια όμως :(??? Όλο με καραβάκια και αεροπλανάκια!!!:tongue:

συμφωνω!

και πειρατες!!!!!

Ει πειρατηηηηηηηηη! το τοπι μου!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

άντε κ πειρατές!

χαχαχα

(μετα απο οοοολη νυχτα νυστικος και εφαγε με το ζορι 80ml..... να ανησυχησω?? )

κορίτσια, εχτες και προχτες εχω τρελαθει να βλεπω κατι ονειρα υπερπαραγωγη !! εχει πολυ πλακα, ουτε ο Σπιλμπεργκ τετοια υπουθεση και σασπενσ :)

το ίδιο κ εγώ κάτι όνειρα ούτε στην εγκυμοσύνη τετοια!

Εγώ στον ποπούλη της βάζω κρεμούλα frezyderm,έχω ακούσει ότι είναι ακριβή αλλά μέχρι στιγμής φέρνουν δείγματα στη μαμά μου και έτσι δεν έχω πληρώσει κάτι.

Βαζελίνη έβαζα στην κοιλιά μου στην εγκυμοσύνη,δεν νομίζω να βλάπτει τόσο πολύ...Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος όμως...

Για τη συνάντηση θέλω κι εγώ!!!!!!Αλλά δε γίνεται απόγευμα?Να μπορεί να μας φέρει ο Γιώργος???

είναι πανακριβη, εγώ του βάζω το γαλάκτωμα κ το σαμπουαν κ τσουζουν πολύ οι τιμές για τον πο΄πούλη βάζω τη sudocrem αλλά το βραδι που μένει πολύ ώρα με την πάνα

Α και για να σας πω πόσο καραγκιοζάκι είναι η μικρή και μας κάνει ό,τι θέλει...στις 5 παρά που ξύπνησα και την έβαλα στο λίκνο,ήμουν μες στη νύστα φυσικά και δεν την έπιασα και πολύ απαλά ώστε να μην ξυπνήσει κι όμως δεν ξύπνησε,άλλες φορές που κρατάω την ανάσα μου για να μην ανοίξει τα μάτια της,αμέσως να τσιρίξει.....

Ε θα φάει πολλές μπάτσες όταν μεγαλώσει..

Ευχαριστώ κορίτσια!!!

Α ρε Μαράκι,για να παρηγορηθώ μου λες τα μετρήματά σας?????? :(

καλά χθες μόλις αποκοιμήθηκε τον έβαλα σιγά σιγά στην κούνια του μόλις άνοιξε τα μάτια και είδε που είναι άρχισε να κλαόει αλλά ψευτικα, φαινόταν οτι εκλαιγε ψευτικα, λεω κοιτα να δεις που το κανει για να τον πάρω στο κρεβατι, τον παιρνω στο κρεβάτι κ ΄κοιμήθηκε αμέσως το πονηρό

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

doraki μου, θεά η μπουμπούκα σου!!!!! καλά, αυτή με τα μάφινς, τέλεια!!!! :)

Αρίνα, πρέπει να γίνετε φίλες με το doraki και τις βλέπεις στο προφίλ της.

α, καλά!!! άργησα... καλά καλέ, οι μανούλες-αστραπές είστε???

15y6xxxv0qx3picm.png

έτσι,όπως ο φλας,έτσι κι εμείς!!!

Δημητρούλα σε έκανα φίλη!

Κοίτα,εγώ τι θα έκανα στη θέση σου (γιατί η αλήθεια είναι πως δεν έχω φτιάξει μανιτάρια αλά κρεμ...):βάζεις τα μανιταράκια σε ένα τεφάλ,να βγάλουν τα υγρά τους,σβήνεις προαιρετικά με λίγο κρασάκι λευκό,βάζεις λίιιιγο εστραγκόν,αλάτι,πιπέρι και την κρέμα γάλακτος με όοοολα της τα λιπαρά και αφήνεις λίγο να δέσει το όλο θέμα...Πωπω μου άνοιξες την όρεξη τώρα....

Ψέματα...τα είχα κάνει με φρέσκα και έγιναν αηδία,αλλά δεν ξέρω γιατί...

oCxsp2.png

Εστραγκον δεν έχω αλλά έχω κρέμα γάλακτος light τρομάρα μου!!;)Thanks και για την συνταγή και που με έκανες φίλη!!!!!:PΕγώ δεν τρώω καθόλου μανιτάρια για τον αντρούλη μου θα φτιάξω....

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...