Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

(μετα απο οοοολη νυχτα νυστικος και εφαγε με το ζορι 80ml..... να ανησυχησω?? )

Έχεις μιλήσει με την παιδίατρο? Μήπως πρέπει να αλλάξεις το γάλα γιατί και εμένα τα ίδια έκανε και της το άλλαξα...

κορίτσια, εχτες και προχτες εχω τρελαθει να βλεπω κατι ονειρα υπερπαραγωγη !! εχει πολυ πλακα, ουτε ο Σπιλμπεργκ τετοια υπουθεση και σασπενσ :)

Και εγώ ....

να κανω μια ερωτηση χαζουλα? μην γελασετε ..

οταν πατε εξω στο παρκο ή στο Μολ για βολτα με τα μπεμπονια σας χωρις αλλες φιλες ή μαμαδες και τετοια, δεν εχετε ενα αγχος αν σας ερθει εσας πιπι, τι κανετε? στο μολ οι τουαλετες 1. δεν χωραει το καροτσι και 2. δεν θελω να το παω εκει το μωρουλι γιατι φοβαμαι τις βρωμιες .... το σκεφτεστε καθολου ή ειναι δικη μου χαζομαρα ? :)

Εγω μόνη μου πηγένω κοντά στο σπιτι δεν πάω μακριά οπότε προλαβαίνω και γυρίζω..

πρεπει να δω το βιβλιαριο γιατι δεν θυμαμαι απεξω ... αλλα πηρε λιγοτερο απο οσο επρεπε ..

το μονο θετικο σημερα ειναι οτι παρολο που δεν τρωει , τουλαχισοτν μεχρι στιγμης μου εχει χαρισει χαμογελακια αρκετα :)

Αυτό είναι πολύ καλό

εγω σε μια καφετερια που πηγαινω την αλλαζω πανω σε ενα τραπεζι απομονωμενο :-D

στο μολ στο υπογειο εχει ειδικες τουαλετες για μωρα , βαζεις πανω την αλλαξιερα σου ...ε και αν φοβασαι τις βρωμιες μετα την πλενεις!!

αν θες εσυ πιπι παλι αφηνεις το καροτσι στην φιλη σου και πας...και μετα βαζεις και αντιμικροβιακο υγρο και εισαι οκ

Υπάρχουν και μίας χρήσης πανάκια/σελτεδάκια τησ libero και μετά το πετασ

Angie αν τους προηγουμενους μηνες πηρε περισσοτερο και εναν μηνα λιγοτερο ειναι φυσιολογικο. Εφοσον φυσικα βλεπεις οτι κατα τα αλλα το μωρο φαινεται υγιες!

Arina τι εγινε με την μπεμπα και τις εξετασεις;;;;

μια χαρά Ινάκι ευχαριστώ,μάλλον ήταν ίωση..

εγω κρεμουλα δεν τους εβαζα ποτε για να μην συνθιζει το δερμα....δεν μου συγκαηκαν ποτε...τωρα αν εχουν ευαισθησια να βαζετε

εγώ βάζω βαζελίνη έτσι μου είπε η παιδίατρος είναι η καλύτερη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουτε και εγω βαζω κρεμα συγκαματος για τον ιδιο λογο που δεν βαζεις και εσυ mamageor.

arina εγω βαζελινη δεν θα εβαζα,λενε οτι ειναι παραγωγο πετρελαιου

Petrolatum and Paraffin Gel (petroleum jelly) = Βαζελίνη (γέλη πετρελαίου) και Γέλη Παραφίνης : Ορυκτέλαιο σε μορφή γέλης. Προκαλεί πολλά προβλήματα στο φωτοευαίσθητο δέρμα (δηλαδή αυξάνει το μέγεθος της καταστροφής που υφίσταται το δέρμα από τον ήλιο). Επίσης τείνει να προκαλεί περισπασμό με τον φυσικό μηχανισμό ενυδάτωσης σώματος οδηγώντας έτσι σε ξηροδερμία. Κάθε πωλούμενο του προϊόν που περιέχει αυτό το χημικό δημιουργεί τις καταστάσεις που ισχυρίζεται ότι απαλλάσσει. Πολλοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν βαζελίνη επειδή είναι εκπληκτικά φθηνή. Σε υψηλό ποσοστό δημιουργεί ακμή.

Διαφημίσεις

ελαιολαδο εννοεις ινακι????λενε οτι ειναι οτι καλυτερο!εγω της weleda την κρεμα εχω.αλλα σπανια την χρησιμοποιω.

ελενα εμενα ξενικησε το 6μηνο 20 φεβρουαριου και 1 μαρτιου πληρωθηκα γι'αυτες τις 9 μερες.και καθε πρωτη του μηνα πληρωνομαι.

ναι κανονιστε συναστηση καλε!!!!!!!!!!θα βαλω την κορη μπροστα και θα ερθω!αλλα μπορω μονο στο mall.αν κανονισετε για αλλου πρεπει να εχει ρεπο ο συζηγος.

ουτε και εγω βαζω κρεμα συγκαματος για τον ιδιο λογο που δεν βαζεις και εσυ mamageor.

arina εγω βαζελινη δεν θα εβαζα,λενε οτι ειναι παραγωγο πετρελαιου

Petrolatum and Paraffin Gel (petroleum jelly) = Βαζελίνη (γέλη πετρελαίου) και Γέλη Παραφίνης : Ορυκτέλαιο σε μορφή γέλης. Προκαλεί πολλά προβλήματα στο φωτοευαίσθητο δέρμα (δηλαδή αυξάνει το μέγεθος της καταστροφής που υφίσταται το δέρμα από τον ήλιο). Επίσης τείνει να προκαλεί περισπασμό με τον φυσικό μηχανισμό ενυδάτωσης σώματος οδηγώντας έτσι σε ξηροδερμία. Κάθε πωλούμενο του προϊόν που περιέχει αυτό το χημικό δημιουργεί τις καταστάσεις που ισχυρίζεται ότι απαλλάσσει. Πολλοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν βαζελίνη επειδή είναι εκπληκτικά φθηνή. Σε υψηλό ποσοστό δημιουργεί ακμή.

Τι να σας πω δεν ξέρω μου είπε ότι το έβαζε και στο παιδί της.

Διαφημίσεις

Εγώ στον ποπούλη της βάζω κρεμούλα frezyderm,έχω ακούσει ότι είναι ακριβή αλλά μέχρι στιγμής φέρνουν δείγματα στη μαμά μου και έτσι δεν έχω πληρώσει κάτι.

Βαζελίνη έβαζα στην κοιλιά μου στην εγκυμοσύνη,δεν νομίζω να βλάπτει τόσο πολύ...Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος όμως...

Για τη συνάντηση θέλω κι εγώ!!!!!!Αλλά δε γίνεται απόγευμα?Να μπορεί να μας φέρει ο Γιώργος???

oCxsp2.png

Καλημέρα μανουλες!!!

Ο μικρος μου πρεπει να εχει μπει σε προγραμμα τελικα, εχει να ξυπνήσει βραδυ πανω απο δεκα μερες και το σημαντικοτερο, κοιμαται μονος του πλεον στην κουνια, χωρις κουνηματα!!! Τον βαζω κατα τις 10:30-11, χαζευει το mobile κανενα 20αλεπτο και κοιμαται!!! Για φαγητο ξυπναει παλι στις 7:30-8 οποτε πλεον κοιμαμαι μια χαρα! Αλλα εχω φοβερη αδυναμια, σημερα πηγα για εξετασεις αιματος, για να δουμε...

ρε κοροτσια... πηγα στο φαρμακειο να παρω τα εμβολια κ μου ειπε η φαρμακοποιος οτι θελει κ το αμκα των παιδιων... τοσο καιρο τα επαιρνα ετσι. τι χρειαζεται απο χαρτια για να το βγαλω? εχει βγαλει καμια?

Σοφια και γω εγω βγαλει ΑΜΚΑ στα ΚΕΠ, χρειαζεται για τα εμβολια που γραφεις στο ΙΚΑ.

Μαράκι ευτυχώς που έχετε χρόνο!!! Φαντάζομαι δεν πληρώνετε εσείς το λα΄θος?!?!?!?!

Οχι βεβαια, ευτυχως παραδεχτηκαν το λαθος τους!

2 ερωτήσεις σας έχω:

1) Όσες θηλάζουν μπορούν να πάνε γυμναστήριο και

2)Όσες έχουν πάρει το 6μηνο, έχετε πληρωθεί?

1) δεν εχω κανει γυμναστικη ακομα και οπως εχω ξαναπει στο μαιευτηριο η διαιτολογος μου ειχε πει πως απαγορευεται οσο θηλαζουμε, αλλα δεν το εχω ψαξει περεταιρω.

2) εχω πληρωθει για Φλεβαρη, Μαρτη, Απριλη και δωρο Πασχα, τα βαζουν καθε 1η του μηνος

Ντορακι εδω παρουσα!!!

5350γρ και 64 εκ...για να παρεις θαρρος,χεχε

οταν κλεισαμε μηνα ηταν 5110γρ και 62εκ. Εχει παρει φορα αλλα δυσκολα να φτασει το βαρος της δικιας σου, πρεπει να κανει τρελα πηδηματα :-D

Χαρουμενα μηνογεννεθλια!

Ντορακι χαρουμενα μηνογεννεθλια και απο μενα! Τον δικο μου τον μετρησα χθες, ειναι 7020 και 66 εκατοστα!

Α και για να σας πω πόσο καραγκιοζάκι είναι η μικρή και μας κάνει ό,τι θέλει...στις 5 παρά που ξύπνησα και την έβαλα στο λίκνο,ήμουν μες στη νύστα φυσικά και δεν την έπιασα και πολύ απαλά ώστε να μην ξυπνήσει κι όμως δεν ξύπνησε,άλλες φορές που κρατάω την ανάσα μου για να μην ανοίξει τα μάτια της,αμέσως να τσιρίξει.....

Ε θα φάει πολλές μπάτσες όταν μεγαλώσει..

Ευχαριστώ κορίτσια!!!

Α ρε Μαράκι,για να παρηγορηθώ μου λες τα μετρήματά σας?????? :(

oCxsp2.png

ελαιολαδο εννοεις ινακι????λενε οτι ειναι οτι καλυτερο!εγω της weleda την κρεμα εχω.αλλα σπανια την χρησιμοποιω.

ναι, ελαιολαδο! εχω και αμυγδαλελαιο,και καμια φορα αντι για ενυδατικη κρεμα της βαζω τετοιο,εγω αυτο εβαζα στην κοιλια μου στην εγκυμοσυνη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...