Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:P:p:p

ωχ! κ να φανταστεις οτι απο το λαπτοπ δεν μπορω να εκφραστω η γυναικα!!!!!:lol::lol::lol::lol:

φαινεσαι μη σκας.....:tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

φαινεσαι μη σκας.....:tongue::tongue::tongue:

απο αλλο θα σκασω σαν μπαλονι ομως!!!!:mrgreen:

εχθες μποιραζα γλυκα στην γειτονια! ειχαν ερθει οι γονεις μου με την νονα μου κ μια θεια μου κ ως γνωστων ειμαι καλη νοικοκυρα κ μαγειρισσα:tongue: κ ειπα να τους τραταρω κατι σπιτικο απο τα χερακια μου... εφτιαξα την πορτοκαλοπιτα, μου εφεραν κ εκεινοι κατι γλυκα κ το βραδυ για να μην τα τσακισω τα μοιρασα στη συνυφαδα μου κ στην ξαδερφη του αντρα μου για να μην τα βλεπω μπροστα μου κ υποκυψω στον πειρασμο!!!!

baJfp2.png

Καλημέραααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπέροχος ήλιος, αλλά στην σκιά η υγρασία θερίζει...

και πειρατες!!!!!

Ει πειρατηηηηηηηηη! το τοπι μου!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Από το "πληκτρολόγιό" μου το πήρες!!! Χαχαχαχα!!!

Κι εγώ αν βάλω θέμα τελικά, ίσως είναι οι πειρατές...είδα στον κατάλογο του Παρίση(http://www.parisis.com.gr/parisis-katalogos-2010.html) κάτι φανταστικά!!!!

Λοιπόν εμείς θα πάμε αύριο στο Pupa Donna. Είναι σχετικά κοντά. Θα σας πω εντυπώσεις. Καλό βράδυ να έχουμε κι ελπίζω να κοιμηθούμε απόψε :rolleyes: !!!

Αααα, για πες τί λέει ή Πούπα, αν και την κόβω λίγο φαρμακείο...

Καλέ πάει το΄χασα εντελώς...Μπήκα σε άλλο καφέ!!!

Δεν είναι τίποτα!!! Όλες το έχουμε κάνει!!!!

Εμείς παραλάβαμε τα προσκλητήρια μας σημερα και εχουν ενα ορθογραφικό λαθος στο επιθετο του Κωστα...Θα πρεπει να τα ξανατυπώσουμε και θα τα παρουμε σε μια εβδομαδα...Ευτυχως που δεν βιαζόμαστε!

Μαράκι ευτυχώς που έχετε χρόνο!!! Φαντάζομαι δεν πληρώνετε εσείς το λα΄θος?!?!?!?!

α, εντωμεταξυ, κυριακη λεμε με αντρα να ξεφυγουμε για μονοημερη τα δυο μας .... για να δουμε, θα αντεξω η μανα μακρια απο τον γιοκα μου ?? !!!........

Καλό θα σας κάνει...και αν είναι για λίγες ώρες μάλλον αντέχεται!!! Για που λε΄τε?????

παντως οι αλλοι πονοι στις αρθρωσεις εχουν μειωθει πολυ, κατι ειναι και αυτο!!!

Ευτυχώς!!! Βοήθησε λες η βιατμίνη D???

οταν πατε εξω στο παρκο ή στο Μολ για βολτα με τα μπεμπονια σας χωρις αλλες φιλες ή μαμαδες και τετοια, δεν εχετε ενα αγχος αν σας ερθει εσας πιπι, τι κανετε? στο μολ οι τουαλετες 1. δεν χωραει το καροτσι και 2. δεν θελω να το παω εκει το μωρουλι γιατι φοβαμαι τις βρωμιες .... το σκεφτεστε καθολου ή ειναι δικη μου χαζομαρα ? :)

Καθόλου χαζομάρα!!! Για άλλα γμα έξω να έχεις πάντα το δικό σου σελτεδάκι και πετσετούλα και όλα καλά!!!

Τώρα για το πιπί, αν είναι καροτσάδα σε πάρκο γυρνάς σπίτι!!! Εεε τώρα για καφέ μόνη, δύσκολο... Κρατησου!!!!

Μαρινα και Μαρακι, δε θελω ν ασας κοψω τη χαρα, μια που λιγες σας εμειναν σε αυτη τη ζωη:D....αλλα μη βαζετε φωτο των μωρων σας εδω.....δεν ξερεις ποτε....

φιλουθκια....

Συμφωνώ!!!!

δεν θυμαμαι τι ηθελα να γραψω:oops::-(...

κατι για καποιους γκομενους διαβασα.... κατι για καποιες σοβαρες κοπελες.... αλλα δεν καταλαβα ποιες εννοουσατε:rolleyes: ... ειναι καμια σοβαρη εδω μεσα:tongue::tongue::tongue::tongue:??????????

Ναι, είναι!!! Οι κόρες!!! Γιατί οι μανάδες, ...άστα!!! Τόσες σελίδες, τόσα θέματα, κι εσύ τους γκόμενους συγκράτησες...:tongue::tongue::tongue:

Άλλα νέα:ο μικρός έφαγε μήλο-μπανάνα σχετικά ευχάριστα!!!!Μετά απο 2 ώρες τα έβγαλε:evil:Να του ξαναδώσω σήμερα????????Τελικά απ'οτι φαίνεται καμία κρέμα δεν του πολυαρέσει ή του πέφτουν βαριές!!Σήμερα έχω τάξει στον άνδρα μου.....πυροτεχνήματα!!!!Ήθελε χθές ο καημένος και εγώ κοιμόμουν όρθια:oops::oops::oops:

χαχαχα!! κι εμε΄ςι το ίδιο!!! όσο για τον μπεμπούλη που τα έβγαλε, μήπως θέλει πιο αραιά ή μικρότερη ποσότητα??? Λένε κάποιες ότι τα φρούτα τα ξεκινούν 1-1, όχι μόνο για αλλεργίες, αλλά και γιατί τους πέφτουν βαριά στα στομαχάκια τους!!!

εγω το κανω επιτηδες καμια φορα:mrgreen: ειμαι κουτσομπολα:tongue:

ενώ όλες εμείς οι υπόλοιπες δεν είμαστε?!?!?!?!?!?!?!

ρε κοροτσια... πηγα στο φαρμακειο να παρω τα εμβολια κ μου ειπε η φαρμακοποιος οτι θελει κ το αμκα των παιδιων... τοσο καιρο τα επαιρνα ετσι. τι χρειαζεται απο χαρτια για να το βγαλω? εχει βγαλει καμια?

Ααααα, ξέχασα να σας το πω!!! Πλέον στο ΙΚΑ δεν κάνεις τίποτα χωρίς ΑΜΚΑ παιδιού!!! Πάτε σ ένα ΚΕΠ με ληξ. πράξηγέννησης, βιβλ. παιδιού, βιβλ. γονέα που το έχει ως προστατευόμενο μέλος και ΑΜΚΑ γονέα!!!

απο αλλο θα σκασω σαν μπαλονι ομως!!!!:mrgreen:

εχθες μποιραζα γλυκα στην γειτονια! ειχαν ερθει οι γονεις μου με την νονα μου κ μια θεια μου κ ως γνωστων ειμαι καλη νοικοκυρα κ μαγειρισσα:tongue: κ ειπα να τους τραταρω κατι σπιτικο απο τα χερακια μου... εφτιαξα την πορτοκαλοπιτα, μου εφεραν κ εκεινοι κατι γλυκα κ το βραδυ για να μην τα τσακισω τα μοιρασα στη συνυφαδα μου κ στην ξαδερφη του αντρα μου για να μην τα βλεπω μπροστα μου κ υποκυψω στον πειρασμο!!!!

καλα εκανες..ξεκινησες διαιτα> και εγω ετσι τα μοιραζω, στη μανα , αδερφες κλπ....

Θελω μεχρι 20 ιουνιου που θα γινω κουμπαρα και νονα, να ειμαι όπως ημουν πριν μεινω εγκυος στο μπεμπακο , 78 κιλα δλδ. Και μετα, μεχρι τη βαφτιση την δικη μου, να παω 70 που ειμαι καλη. Τωρα πρεπει να ειμαι 85.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

Ξεκουραστήκαμε!!!Αφού χτες είναι ζήτημα να κοιμήθηκε 1,5 ώρα μες στη μέρα,11 και κάτι ξεράθηκε μέχρι τις 3:30,την πήρα στο κρεβάτι και την τάισα,μας πήρε ο ύπνος,5 παρά την έβαλα στο λίκνο μέχρι τις 7 που έφυγε ο Γιώργος και την ξαναπήρα στο κρεβάτι και έφαγε και κοιμηθήκαμε μέχρι 9:30!!!!!

Χτες ο Γιώργος άρχισε να παίρνει κάτι πρωτείνες από αυτές που δίνουν στα γυμναστήρια και δεν ξέρω αν φταίει αυτό ή η συνήθεια που είχε πριν μείνω έγκυος να ξυπνάει μες στη νύχτα για κοκό....αλλά κάηκε το πελεκούδι,εγώ φυσικά ανησυχούσα μήπως είναι παρενέργειες από τις πρωτείνες και για ακόμα μια φορά ΔΕΝ.....

Επίσης,σήμερα το πρωί κάναμε το εμβόλιό μας,μετρηθήκαμε,έχει φτάσει 5.850 γραμ,63 εκ ύψος και 40,5 η κεφάλα της...Αγχώθηκα λίγο αλλά η μαμά μου λέει είναι μια χαρά,τρώει όσο θέλει,δεν μπορώ να την πιέσω σε αυτό.Η μόνη μου παρηγοριά είναι η ανηψιά μου,το Μητσάκι και άλλο ένα κοριτσάκι που είναι πιο μεγάλα από την μπέμπα μου αλλά πιο αδυνατούλια...

Έχω δουλίτσες να κάνω σήμερα,άντε να κοιμηθεί να μην έχω την έννοια...

Για ΑΜΚΑ κι εγώ δεν ξέρω τι χρειάζεται,ο Γιώργος είχε πάει στο ΙΚΑ για το επίδομα λοχείας και τα έκανε όλα μαζί.

sofaki τέλειο το μαγιουδάκι!!!Ζήλεψα...

oCxsp2.png

Ναι, είναι!!! Οι κόρες!!! Γιατί οι μανάδες, ...άστα!!! Τόσες σελίδες, τόσα θέματα, κι εσύ τους γκόμενους συγκράτησες...:tongue::tongue::tongue:

Ααααα, ξέχασα να σας το πω!!! Πλέον στο ΙΚΑ δεν κάνεις τίποτα χωρίς ΑΜΚΑ παιδιού!!! Πάτε σ ένα ΚΕΠ με ληξ. πράξηγέννησης, βιβλ. παιδιού, βιβλ. γονέα που το έχει ως προστατευόμενο μέλος και ΑΜΚΑ γονέα!!!

ακουγοντας βρε για γκομενους θυμηθηκα τα νιατα μου!!!! ε, κ οσο να ΄ναι ταραχτηκα:lol::lol::lol:!!!!

αυτα φανταζομουν κ εγω απο χαρτια αλλα δεν ημουν σιγουρη... ευχαριστω!!!

καλα εκανες..ξεκινησες διαιτα> και εγω ετσι τα μοιραζω, στη μανα , αδερφες κλπ....

Θελω μεχρι 20 ιουνιου που θα γινω κουμπαρα και νονα, να ειμαι όπως ημουν πριν μεινω εγκυος στο μπεμπακο , 78 κιλα δλδ. Και μετα, μεχρι τη βαφτιση την δικη μου, να παω 70 που ειμαι καλη. Τωρα πρεπει να ειμαι 85.

ναι , ναι!!! ξεκινησα απο την δευτερα κ το κιλακι το εχασα.... :P βεβαια δεν κανω ακριβως αυτην που εστειλες.... το πρωι πινω γαλα, μετα κατα τις 12 ενα φρουτο, το μεσημερι κατι σε ψητο σκετο με σαλατα, το απογευμα ή γαλα ή φρουτο κ το βραδυ παλι φρουτα ή σαλατα...καλα ξεκινησαμε , για να δουμε τι θα καταφερουμε! θελω να χασω 10 κιλα μεχρι τελος ιουνιου

baJfp2.png

καλημερα!!!!

doraki μια χαρα ειναι η κορη σου καλε!!!χτες δεν διαβασες για ενα κοριτσακι που ειναι 18 μηνων και 8,5 κιλα??????????

σοφια αν μπεις στο σαιτ που σου εδωσα το my toys de και θελησεις να ψωνισεις εχω κωδικο για -10 ευρω,πες μου να σου τον δωσω.

θα επανελθω!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα τι κάνετε;Βρε πότε προλάβατε και γράψατε πάλι τόσα δεν σάς προλαβαίνω πάλι...Σας έχω χάσει λιγο αυτές τής μέρες....τι να κάνω...τρέχω και

η μπέμπα μου δεν κοιμάται καθόλου την ημέρα ούτε να μαγειρέψω δεν με αφήνει..

Ντορακι εδω παρουσα!!!

5350γρ και 64 εκ...για να παρεις θαρρος,χεχε

οταν κλεισαμε μηνα ηταν 5110γρ και 62εκ. Εχει παρει φορα αλλα δυσκολα να φτασει το βαρος της δικιας σου, πρεπει να κανει τρελα πηδηματα :-D

Χαρουμενα μηνογεννεθλια!

Κορίτσια καλημέρα τι κάνετε;Βρε πότε προλάβατε και γράψατε πάλι τόσα δεν σάς προλαβαίνω πάλι...Σας έχω χάσει λιγο αυτές τής μέρες....τι να κάνω...τρέχω και

η μπέμπα μου δεν κοιμάται καθόλου την ημέρα ούτε να μαγειρέψω δεν με αφήνει..

με τις εξετασεις για ουρολοιμωξη τι εγινε Αρινα; ολα καλα;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...