Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εννοείται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βγάλε καμια φωτογραφία βρε κοριτσάκι να πάρουμε μάτι έστω...

γιαμι γιαμι

Πάντως να σου πώ, οταν ο γιατρός λέει οτι δεν παίρνουμε κιλά στον 9ο εννοεί με κανονική διατροφή, αμα μασαμπουκώνουμε όλη την ώρα φυσικά και θα πάρουμε κιλά, το έχεις υπ'όψην σου αυτό έτσι;;;; :D :D

Τώρα πείτε μου κάτι άλλο! Πως είναι δυνατόν να τρώω το μεσημέρι γύρω στις 14:30 και να με πιάνουν οι καούρες στις 19:00 χωρίς να τρώω κάτι ενδιάμεσα? Πολύ χάλια! Μήπως ξέρετε αν μπορώ να παίρνω κάθε μέρα Maalox? Εχθές που πήρα το βράδυ, την νύχτα δεν με ενόχλησε καθόλου το στομάχι μου.

Melsas ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ?????? Ρε συ δεν λένε τέτοια πράγματα αυτή την ώρα!!!!!! ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

Πάντως, ο αντρούλης μου λέει ότι αυτό τον μήνα έτρωγα περισσότερο απ' ό,τι συνήθως και έτρωγα και χαζομάρες που δεν τρώω συνήθως. Το να φάω μία milka σε 5 μέρες έιναι τόσο τραγικό???? Ειναι, σύμφωνα με τον άντρα μου, αν σκεφτείς ότι παλιότερα την έτρωγα σε 2-3 μήνες...

Αλλά, δεν έτρωγα βράδυ. Μετά τις 8-9 μόνο γαλατάκι και αν υπήρχε κανένα κομμάτι πίτα για να συνοδέψει.

Ελπίζω να μην πάρω άλλα, πάντως. Άντε να πάρω άλλο μισό για να φτάσω στα +15!!!

Edit: Ελενα, εγώ παίρνω maalox κάθε βράδυ γιατί αλλιώς χαϊρι δε βλέπω. Χθες το βράδυ δεν πήρα και ξύπνησα στις 2:30 γιατί μου ανέβηκαν όλα και μ' εκαψε απίστευτα!!! Και μ' έπιασε και η καταραμένη φαγούρα μετά...

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

ε εντάξυ μια χαρά έτρωγες..όταν εννοώ μασαμπούκα εννοώ ΟΛΗ μέρα μασαμπούκα :D

Ελένη φαντάζομαι οτι δεν πειράζει το μαλόξ. Εγώ δοκίμασα και ανθρακούχο νερό σαν εναλλακτική και με βοήθησε.

Τώρα πείτε μου κάτι άλλο! Πως είναι δυνατόν να τρώω το μεσημέρι γύρω στις 14:30 και να με πιάνουν οι καούρες στις 19:00 χωρίς να τρώω κάτι ενδιάμεσα? Πολύ χάλια! Μήπως ξέρετε αν μπορώ να παίρνω κάθε μέρα Maalox? Εχθές που πήρα το βράδυ, την νύχτα δεν με ενόχλησε καθόλου το στομάχι μου.

εγω εχω παρατηρησει οτι οι καουρες που με πιανουν δεν εχουν σχεση με το φαγητο... εχει τυχει βραδυ να μην φαω τιποτα ( σπανια, αλλα το εκανα!!!) κ κατα τις 3 να ειμαι στο ποδι κ να καιγομαι!!!!! αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι μου φταιει το μαγνησιο.... αυτο που κανω τωρα ειναι την τελευταια δοση να την παιρνω νωρις κατα τις 8... βεβαια ακομα καλυτερα οταν την ξεχναω κ δεν παιρνω καθολου!!!

baJfp2.png

Με αυτό το ανθρακούχο δεν ξέρω τι γίνεται. Καμιά ώρα πριν κοιμηθώ πίνω ανθρακούχο και με το που ξαπλώνω τα ίδια... Αν δεν πάρω maalox, δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ. Εκτός αν έφαγα 4-5 ώρες πριν και χώνεψα σε κάποιο βαθμό. Θα πιω και τώρα κανένα ποτήρι να δω μπας και γλιτώσω το maalox. Πάντως, ο γιατρός μου είπε ότι στη φάση που είμαι και αφού μπήκα στο μήνα μου μπορώ να πάρω ό,τι φαρμακευτικό θέλω (όχι κορτιζονούχα φυσικά) και αντιβίωση και ό,τι μπορεί να χρειαστώ. Αυτά μου τα είπε όταν τον ρώτησα για το μπούκωμα. Για το maalox τον είχα ρωτήσει τον προηγούμενο μήνα και μου είχε πει "αν νιώθεις ότι το χρειάζεσαι, μπορείς να πάρεις όποιο αντιόξινο θέλεις"

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

εγω εχω παρατηρησει οτι οι καουρες που με πιανουν δεν εχουν σχεση με το φαγητο... εχει τυχει βραδυ να μην φαω τιποτα ( σπανια, αλλα το εκανα!!!) κ κατα τις 3 να ειμαι στο ποδι κ να καιγομαι!!!!! αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι μου φταιει το μαγνησιο.... αυτο που κανω τωρα ειναι την τελευταια δοση να την παιρνω νωρις κατα τις 8... βεβαια ακομα καλυτερα οταν την ξεχναω κ δεν παιρνω καθολου!!!

Λες να παίζει ρόλο το μαγνήσιο?????? Με προβλημάτισες τώρα! Πάω να το πάρω τωρα!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

γεια σας κορίτσια !!

τι κάνετε?

έμαθα και για αλεκα!! να το χαίρεσαι αλέκα μου, όλα να είναι παντα καλά και να τον καμαρώσεις όπως θεέλεις !!

εγω σήμερα με τα χίλια ζόρια έκανα κάποια τελευταία ψώνια για το μαιευτήριο (δεν με κρατάνε οι δυνάμεις μου παρα για 15 λεπτά στο μαγαζί)

να ρωτήσω κάτι, επειδή απο αυριο θα αρχίσω το project πλύσιμο των μωρουδιακών, τι προτείνετε να πάρω ? αρκάδι ή κατι άλλο? επειδή δεν ξέρω αυτό είναι σε σκόνη? και πρέπει να τα γυρίσω αναποδα τα ρούχα? έχει κάνενα κόλπο που πρεέπι να ξέρω? για πείτε γιατι είμαι ασχετη ..

Λες να παίζει ρόλο το μαγνήσιο?????? Με προβλημάτισες τώρα! Πάω να το πάρω τωρα!!!

μελινα εγω αυτο ειδα μια δυο φορες που δεν το πηρα... δεν ξερω αν σε παιρνει να μην το παρεις σημερα κ να δεις πως θα εισαι το βραδυ...

angie το προδερμ εχω παρει , δεν αφηνει υπολειμματα... για το αρκαδι ακουσα οτι πρεπει να το διαλλυσεις πρωτα...

baJfp2.png

Πολύ χαίρομαι που δεν πειράζει να παίρνω κάθε βράδυ! Είναι σαν καραμέλα. Δεν παλεύεται αυτό το πράγμα! Όσο για το ανθρακούχο, δεν μπορώ να το πιώ με τίποτα!

Πάντως αρκετές διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη εγκυμοσύνη. Η πιο έντονη είναι το θέμα με την μέση μου. Ειδικά όταν σηκώνομαι από το κρεβάτι δεν μπορώ να πατήσω τα πόδια μου και για λίγο περπατάω σκυμμένη! Και η γιαγιούλα μου που είναι 85 είναι σε πολύ καλύτερη φάση από'μένα!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...