Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ινάκι τί θα βάλεις τελικά στο γάμο το Σάββατο ?

αυτο που σας ειχα δειξει και θα παρω και ενα ζευγαρι μαυρα παπουτσια για να μου φυγει η ορεξη για κατι καινουριο (θα τα χρειαστω και για 2-3 βαπτισια)

καλημερουδια !

κ εμεις μαμ (ελπιζω να χει ανοιξει λιγο η ορεξη σε σχεση με εχτες. κοριτσια, εγω αρκετα συχνα τον ταιζω στο ρηλαξ .... τα χερια μου κουλαθηκαν παλι ....

α, εντωμεταξυ, κυριακη λεμε με αντρα να ξεφυγουμε για μονοημερη τα δυο μας .... για να δουμε, θα αντεξω η μανα μακρια απο τον γιοκα μου ?? !!!........

αχ αντζη και εγω κουλαμαρα εχω...πρεπει να εχω τενοντιτιδα και στα 2 χερια :o ...

παντως οι αλλοι πονοι στις αρθρωσεις εχουν μειωθει πολυ, κατι ειναι και αυτο!!!

Διαφημίσεις

(μετα απο οοοολη νυχτα νυστικος και εφαγε με το ζορι 80ml..... να ανησυχησω?? )

κορίτσια, εχτες και προχτες εχω τρελαθει να βλεπω κατι ονειρα υπερπαραγωγη !! εχει πολυ πλακα, ουτε ο Σπιλμπεργκ τετοια υπουθεση και σασπενσ :)

τον περασμενο δεν πηρε;;;

ειπαμε ...πηδηματα αναπτυξης ειναι αυτα!!

που θα πατε διημερο;

τον περασμενο μηνα πηρε 150-200 γρ λιγοτερα απο οσο επρεπε ....

ποσο κρατανε αυτα τα αναθεματισμενα πηδηματα ?? θα μεινει μισος ο ερμος :(

να κανω μια ερωτηση χαζουλα? μην γελασετε ..

οταν πατε εξω στο παρκο ή στο Μολ για βολτα με τα μπεμπονια σας χωρις αλλες φιλες ή μαμαδες και τετοια, δεν εχετε ενα αγχος αν σας ερθει εσας πιπι, τι κανετε? στο μολ οι τουαλετες 1. δεν χωραει το καροτσι και 2. δεν θελω να το παω εκει το μωρουλι γιατι φοβαμαι τις βρωμιες .... το σκεφτεστε καθολου ή ειναι δικη μου χαζομαρα ? :)

Διαφημίσεις

μαρια για κοιτα μηπως θελει να την κανεις πιο μικρη

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=53958&postcount=10

Αντζη δηλαδη ποσο;;; κατω απο 500γρ;

πρεπει να δω το βιβλιαριο γιατι δεν θυμαμαι απεξω ... αλλα πηρε λιγοτερο απο οσο επρεπε ..

το μονο θετικο σημερα ειναι οτι παρολο που δεν τρωει , τουλαχισοτν μεχρι στιγμης μου εχει χαρισει χαμογελακια αρκετα :)

εγω σε μια καφετερια που πηγαινω την αλλαζω πανω σε ενα τραπεζι απομονωμενο :-D

στο μολ στο υπογειο εχει ειδικες τουαλετες για μωρα , βαζεις πανω την αλλαξιερα σου ...ε και αν φοβασαι τις βρωμιες μετα την πλενεις!!

αν θες εσυ πιπι παλι αφηνεις το καροτσι στην φιλη σου και πας...και μετα βαζεις και αντιμικροβιακο υγρο και εισαι οκ

Angie αν τους προηγουμενους μηνες πηρε περισσοτερο και εναν μηνα λιγοτερο ειναι φυσιολογικο. Εφοσον φυσικα βλεπεις οτι κατα τα αλλα το μωρο φαινεται υγιες!

Arina τι εγινε με την μπεμπα και τις εξετασεις;;;;

εγω σε μια καφετερια που πηγαινω την αλλαζω πανω σε ενα τραπεζι απομονωμενο :-D

στο μολ στο υπογειο εχει ειδικες τουαλετες για μωρα , βαζεις πανω την αλλαξιερα σου ...ε και αν φοβασαι τις βρωμιες μετα την πλενεις!!

αν θες εσυ πιπι παλι αφηνεις το καροτσι στην φιλη σου και πας...και μετα βαζεις και αντιμικροβιακο υγρο και εισαι οκ

αν εισαι μονη ομως? ή πας μονο με παρεα απο οτι καταλαβαινω?

εγω μεχρι στιγμης παω μονο με παρεα εξω βολτα τον μπεμπη για αυτο το λογο, αλλα ειναι λιγο περιοριστικο γιατι καθε φορα πρεπει να ψαχνω για παρεα που μπορει να μην βρισκω και συνεχεια οποτε μενουμε μεσα αναγκαστικα ...

κοιτα, οταν παω απλα καροτσαδα και χ@#στει κανουμε υπομονη μεχρι να γυρισουμε σπιτι...συνηθως παω σε αποστασεις 10-15 λεπτα απο το σπιτι, δεν παθαινει και τιποτα αμα προηγουμενως του εχεις βαλει αρκετη κρεμουλα. Για καφε δεν πηγαινω μονη μου βαριεμαι...

να προσθεσω και για μενα...

αν θελω πιπι και εγω κανω υπομονη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...