Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι πραγματικά όμορφες οι πεταλούδες και προσπαθούσα να σκεφτώ έναν τρόπο να τις προσθέσω κατά κάποιον τρόπο μέσα στο θέμα με τις νεράιδες αλλά δεν μου έρχεται τίποτα στο μυαλό. Μάλλον στέρεψα από ιδέες......

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Είδες!!! Με τα κοριτσάκια έχεις να διαλέξεις μέσα από τόση μεγάλη ποικιλία, σε όλα τα είδη :D! Με τα αγοράκια όμως :(??? Όλο με καραβάκια και αεροπλανάκια!!!:tongue:

και πειρατες!!!!!

Ει πειρατηηηηηηηηη! το τοπι μου!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

το μητσακι ηδη κοιμαται απο τις 10 παρα. Σημερα κοιμηθηκε μονο μιαμιση ωρα απο τις 8 το πρωι...για να δουμε τι θα κανει και το βραδυ!!!

παω κι εγω να αραξω...

φιλακια μανουλιτσες!!

Και ναι είμαι κομμάτια και επισήμως!!!!!!Σέρνομαι!!!Τον έφαγε η γκρίνια τον μικρό όλο το απογευμα&τώρα κοιμάταιΚοιμηθήτε ήσυχες:θα φυλάμε σκοπιά το βράδυ!!!!Πάω να σας διαβάσω και επανέρχομαι.....

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

γεια σας μαμακούλες ! τι κάνετε? πως τα πάτε με τα μωράκια σας? βέπω είσατε στο ψαξιμο με τα της βάπτισης κ εμείς μια από τα ίδια! σας φιλώ!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Λοιπόν εμείς θα πάμε αύριο στο Pupa Donna. Είναι σχετικά κοντά. Θα σας πω εντυπώσεις. Καλό βράδυ να έχουμε κι ελπίζω να κοιμηθούμε απόψε :rolleyes: !!!

καλε που μενεις εσυ? κοντοχωριανες ειμαστε?

(ουφ τωρα ηρεμησαμε λιγο .. μπανακι, μαμ με δυσκολια και τωρα ψιλοκοιμηθηκε .. για να δουμε)

maliv διαβασα στο φορουμ στην ενοτητα βαφτιση οτι κοριτσια που πηγανε στον παριση τα βρηκαν πιο ακριβα απο τον καταλογο που εχει ο ναρλης με προιοντα του παριση!

κουλο ε???????

Και γω το ειχα γραψει αυτο καποια στιγμή, ειναι αληθεια, μια που μου αρεσε ειχε 50 λεπτα διαφορα!!!

Νατασούλα και γω τις πεταλουδιτσες ψηφίζω! Το εχω δει και απο κοντα αυτο το προσκλητήριο, ειναι πολυ εντυπωσιακο!

Εμείς παραλάβαμε τα προσκλητήρια μας σημερα και εχουν ενα ορθογραφικό λαθος στο επιθετο του Κωστα...Θα πρεπει να τα ξανατυπώσουμε και θα τα παρουμε σε μια εβδομαδα...Ευτυχως που δεν βιαζόμαστε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...