Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΝΤΖΙ..ΛΕΣ Ε?ΕΓΩ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΜΥΤΗ ΧΑΧΑ..ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ 11ΜΑΙΟΥ..

kκαλέ τι όμορφη φωτο που έβαλες? εγώ έκανα τεστ 3 μαιου

αλεκα μια χαρα ο γιος σου!!!πανυψηλος θα γινει!εμεις ειμαστε ταπες.:tongue::tongue:το

τελος η αποστειρωση???????? ΟΛΕ!!!!

και ξεκιναμε φαγητο????????? ΞΑΝΑ ΟΛΕ!!!

και εμείς ταπες!

Ντορακι ασχετο αλλά μου ήρθε αναλαμπη τώρα που το θυμήθηκα να σου απαντήσω την Μαρία την γεννησα 25/10/2007 και όχι 2008 ε είπε κάθε χρόνο εγκυος θα είμαι;; :D

βρε? στην ίδια ωτάξη θα πηγαίνουν τα μικρά σου? super? εγώ με τον αδερφό μου έχουμε 13 μήνες διαφορά! σαν διδυμα ήμασταν

ju κι εγω βρε μ ατο το αγχος μπηκα!!

βρυκολιακαζεις κι εσυ ε?????????

καλέ ξενυχτισες τι ωρα ειναι αυτή?

α καταλαβα εσενα θα σε δουμε αυριο στν τιβι!!!

χα χα χα

Κοριτσάρες καλημέρα , καιρό έχω να μπω τρέχω με τα γα γάμο-βαφτίσια ...

Πωσ τα πάτε με τισ ετοιμασίες εσείς τα έχετε βάλει σε μια σειρά;;;;;

Χάρηκα πάρα πολύ με την Αnnia αντε να πάρετε σειρά οι υπόλοιπες.

Αλλα από τι διαβασα έμεινε πολύ εύκολα, αχ παναγία μου αυτο μου έλειπε τωρα 2-2 τα προφυλακτικά απο δω και πέρα....

εγώ βαριεμαι τόσο πολύ να κανω ετοιμασίες που είπα σήμερα να κάνουμε τα βαφτισια κατα τον Σεπτέμβρη και όχι Ιουνιο, θα δουμε!

καλημερουδια στην παρεα !!

βρε κοριτσια να ρωτησω οποια ταιζει με μπουκαλι τι πιπιλες εχετε? με κανονικη ροη? μετρια? τι? εγω απο αρχη του ειχα τις 0+ κανονικη ροη, πριν κανα μηνα εδειχνε να ζοριζεται κ βαριεται κ του εβαλα με μετρια ροη (2 σταγονιτσες ) αλλα πνιγοτανκ ξαναγυρισα μεχρι σημερα στο αρχικο πλανο. τι να κανω τωρα παλι δειχνει να βαριεται που πινει πολυ αργα. πως μπορω να ανοιξω λιγο εγω τις τρυπες?

το ίδιο θέμα έχω και εγώ!

εγω εχω καταληξει στο περιπου τι θελω αλλα αυτο που με ταλαιπωρει ειναι το ....μετα ...

να τους τραπεζοσουμε ολους δεν παιζει δυστυχως ..

αλλα φαγητακι καθιστο μονο συγγενεις μαζευομαστε 80 ατομα οποτε ειναι και αυτο ενα εξοδο δεν ειναι και λιγο .... απο την αλλη αν πεις στον ενα πρεπει να πεις και στον αλλο συμπερθεο και παει αλυσιδα .... τι μπερδεμα και αυτο

ακριβώς τα ίδια οπότε σκέφτηκα για κερασμα catering και ολα καλά

Μάραθο του δίνω για τα πονάκια και για να χαλαρώνει.

και εγώ μαραθο και κοιμάται σαν ντοπαρισμένος

γαριδες ντορακι εε??? γιαμ γιαμ

η φρυγανια με το τυρακ σημερα Αλεκα ηταν λες κ ετρωγα το καλυτερο γευμα! τα ειχα βαρεθει τα δημητριακα!

νομιζω απο δω κ περα η διαιτα ειναι πιο ενδιαφερουσα!! τα δυσκολα περασαν

εντωμεταξυ επαθα πλακα με τα γιαουρτια ακτιβια!!! καλε ειναι πολυ νοστιμα..ιδιως το ροδακινο κ η φραουλα!!

οντως τελεια τα ακτιβια.... εμεις ετοιματζιδικο φαι σήμερα...η νοικοκυρα εκοβε βόλτες στα μαγαζιά! πήρα φουστάνι για την ορκομωσία μας και πραμυθάκια και ημερολόγιο για να γραφω τις σκεψεις μου για το μωρό

αχ Μαρια λες να μου βγει ο γιος ζουμπας??Αλλα και ο Δημητρακος που κοιταξα ηταν 6 ποντους πιο ψηλος αλλα γεννηθηκε και πιο ψηλος σαν τελοιμηνος ενω αυτος οχι(δικαιολογιες ψαχνω τωρα)

καλε αν είστε ψηλοί δε νομίζω.... εγώ πάντως το πήρα απόφαση κοντός θα μου βγεί αλλά σκεφτομαι οτι οι κοντοί συνήθως γίνονται μεγάλες προσωπικότητες (αυτά λέω για να παρηγοριέμαι! :tongue:)

Παντως εγω στο βιβλιαριο μου που ειχα μωρο ημουν 4μιση μηνων 7700 κ 77 ποντους αλλα τελικα βγηκα 1.74

1.74? μμμμμ κοντη!!!! (με στυλ θεοπούλας :D:D:tongue:)

σ@@τα στη μουρη μου θελω και τεστακι

χαχαχα

για το γκομενος ζητας εσυ συγνωμη????? ναι γιατι ολες παρθενες ειμαστε εδω!!

ξανα χαχαχαχα

Έλα ντε!!! Τη λέμε????

Ευτυχώς που μας ζήτησε συγνώμη, γιατί εγώ μόλις διάβασα γκόμενος κατακοκκίνησα!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ξανα μανα χαχαχαχαχα

Τώρα θα με πείτε άκαρδη μάνα αλλά είμαι άμαθη ακόμα και με πολλά νεύρα.....

Την ώρα που γλυκοκοιμήθηκε τη σήκωσα και την πήγα στο λίκνο,ξύπνησε βέβαια,έκλαιγε,της κούναγα το λίκνο απαλά,ε από τα νεύρα μου αρχίζω να το κουνάω σαν να είχε 12 μποφόρ και σε 10'' κοιμήθηκε......το παλιοσκ@το...

το έχω κάνει και εγώ και είχε α΄ποτέλεσμα

Εμενα παλι βρε κοριτσια ειναι ενας αγγελος σημερα, τωρα κοιμαται κανενα τριωρο...:P

και εμένα

Μπουχαχα!!!

Δεν ανησυχώ γιατί η νυφούλα μου έχει χρυσοχέρα μαμά και θα φροντίζει αυτή για το νοικοκυριό τους!!!!

χαχαχα

Φεγγαράκι μου λαμπρό Φέξε μου και γλίστρησα!

moon.jpg

Από το βιβλίο "Φεγγαράκι μου λαμπρό φέξε μου και γλίστρησα" του Τζόμπε Κοβάτα:

Βλέπετε, παιδιά, δεν είναι δύσκολο να γράψουμε ένα παραμύθι. Παίρνουμε δυο τρεις ηλίθιους στην τύχη και τους βάζουμε σε ένα κάστρο ή σε ένα δάσος...

Να σας δώσω ένα παράδειγμα.

Η Κοκκινοσκουφίτσα είναι ένα παραμύθι που το κατοικούν αποκλειστικά και μόνο ηλίθιοι.

Η γιαγιά της Κοκκινοσκουφίτσας ζει στο δάσος και είναι ενενήντα πέντε χρονών. Τράβα στο γηροκομείο, μωρή ηλίθια! Πώς σου κατέβηκε, ενενήντα πέντε χρονών γυναίκα, να ζεις μόνη στο δάσος και να αναγκάζεις τους συγγενείς να πηγαίνουνε μπρος πίσω, μπρος πίσω, μπρος πίσω μέσα στον δρυμό;! Κι ύστερα σου λένε γιατί ο κόσμος πετάει τη γιαγιά από το τρένο! Είναι λογικό κι επόμενο!!!

Κι αν πεις για τη μαμά της Κοκκινοσκουφίτσας; άλλη ανεγκέφαλη του λόγου της.

Δίνει στη μικρή το καλαθάκι και της λεει: "Παρ' το και πήγαινε φαΐ στη γιαγιά!" Πού το στέλνεις το κοριτσάκι μόνο του στο δάσος, κυρά μου; Το ρίχνεις στο στόμα του λύκου!

Με το που φτάνει στο δάσος, συναντάει τον πιο ηλίθιο λύκο στην ιστορία της WWF , ο οποίος δεν την τρωει, παρά ρωτάει με αγωνία: "Πού πας, καλό μου κοριτσάκι;" "Στη γιαγιά μου", απαντάει αυτό. Κι ο λύκος, αντί να τη φαει επί τόπου, όπως θα έκανε κάθε λύκος με φυσιολογικό δείκτη νοημοσύνης, πηγαίνει στο σπίτι της γιαγιάς και στήνει ολόκληρο σενάριο, που μπροστά του τύφλα να 'χει και η πιο κιτς λατινοαμερικάνικη σαπουνόπερα.

Φτάνει στο σπιτάκι και χτυπάει την πόρτα. "Τοκ, τοκ". "Ποιος είναι;" "Η Κοκκινοσκουφίτσα". "Πέρνα μέσα".Κι εδώ έχουμε την επιβεβαίωση πως ο εγκέφαλος της γιαγιάς έχει μαλακιστεί τελείως: έστω κι αν η Κοκκινοσκουφίτσα έχει φωνή βραχνοκόκορα σε κρίση άσθματος, πώς γίνεται να μην καταλάβει η γιαγιά ότι πρόκειται για λύκο;

Τότε πια μπαίνει ο λύκος και τρωει τη γιαγιά. Προσέξτε την καλή αγωγή του λύκου, που δεν θα έμπαινε ποτέ να φαει κάποιον χωρίς προηγουμένως να χτυπήσει την πόρτα.

Εδώ έρχεται το αριστούργημα της ιστορίας. Το πραγματικά μεγαλοφυές: ο λύκος, αντί να στηθεί πίσω από την πόρτα με ένα ρόπαλο και να πει: "Με το που θα έρθει η πιτσιρίκα, θα της τραβήξω μιας ροπαλιά στο κεφάλι, θα τη βράσω κι ύστερα θα τη ροκανίσω" όόόχι, φίλε μου! Τι κάνει ο λύκος;!

Φοράει τη νυχτικιά της γιαγιάς, το σκουφάκι με τα αυτιά του να βγαίνουν από ειδικές κουμπότρυπες που έχει φτιάξει ο ίδιος (είναι γνωστοί δεξιοτέχνες μόδιστροι οι λύκοι) και χώνεται στο κρεβάτι. Φτάνει η Κοκκινοσκουφίτσα, που οι δικοί της άνθρωποι την αποκαλούν Αϊνστάιν - εξαιτίας του ζωηρού και ευφυούς πνεύματός της, μπαίνει, κοιτάζει τον λύκο και, αντί να φωνάξει το 100 ή να του πει: "Τι χάλια είναι αυτά, βρε ηλίθιε; Έχεις χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας ως λύκος. Ορίστε κατάσταση, σαν μαλλιαρή μουστόγρια είσαι", πώς αντιδράει;

Λεει: "Ω, γιαγιά, τι μακριές τρίχες που έχεις!"

Τώρα, παιδάκια: όποιο από σας διαθέτει σκύλο, ας δοκιμάσει να του κοτσάρει σκούφο κι ένα ζευγάρι γυαλιά οράσεως, κι ας δει αν μοιάζει με τη γιαγιά! Εάν ναι, πετάχτε τη γιαγιά σας από το παράθυρο ή παραδώστε τη στις αρχές. Βέβαια, είναι αλήθεια πως η γιαγιά δεν αναγνώρισε τη φωνή του λύκου από τη φωνή της εγγονής της, σύμφωνοι - αλλά η γιαγιά είναι ενενήντα πέντε χρονών και μπορεί να έχει πάθει μαλάκυνση.

Όμως η Κοκκινοσκουφίτσα πώς και δεν ξεχωρίζει τη γιαγιά της από έναν λύκο με σκουφάκι;! Ποιον έχει για γιαγιά; Τον Κινγκ Κονγκ; Ακόμη κι αν η γιαγιά έχει να κάνει χαλάουα από το 1931, ποια είναι; Ο Λούτσιο Ντάλα; Ο άνθρωπος των Ιμαλαΐων;

Εν πάση περιπτώσει, τέλος καλό όλα καλά, και ο λύκος την τρωει! Αμέσως μετά, για καλή μας τύχη, φτάνει ο κυνηγός, πυροβολεί τον λύκο και, δόξα να 'χει η Παναγία, έκτοτε αγνοείται η τύχη και του λύκου και της γιαγιάς και της ηλίθιας με το κόκκινο σκουφί.

πέθανα στο γέλιο

σοφάκι να δοκιμάσω με χρεωστική στο αμαζον?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια τι εχει γινει σημερα με τα μικρα μας??? ο δικος μου σχεδον οοοολη μερα γκρινια (με εξαιρεση το απογευμα που του εκανα καραγκιοζιλικια ...) γενικα πολυυυ βαρυς κ χωρις ορεξη να φαει ..... εχει φαει το μισο απο οτι τρωει καθε μερα.... :(

angie καλωςηρθες στο κλαμπ!και εμενα ετσι ειναι σημερα,80 ml εφαγε πριν λιγο!μετα απο 5 ωρες νηστικη!φαση θα ειναι για να το περναμε ολες!

δοκιμασε κατερινακι λογικα θα την παιρνει.τι θελεις?το jumperoo??????

mamageor και εμενα ετσι θελει,στον κωλο της εδω και ενα μηνα περιπου!μου εγινε και ανθρωπος μεγαλος!:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

angie καλωςηρθες στο κλαμπ!και εμενα ετσι ειναι σημερα,80 ml εφαγε πριν λιγο!μετα απο 5 ωρες νηστικη!φαση θα ειναι για να το περναμε ολες!

σου λεω με το ζορι να φαει και οπως λες εσυ μετα απο πολλες ωρες νηστικος και δεν τρωει ...!

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!!!!!!!!! Τί κάνετε; Όλα καλά; Εγώ δυστυχώς δεν προλαβαίνω να μαπίνω συχνά, η μικρή με έχει εξοντώσει στην κυριολεξία, δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου και είναι μέσα στην γκρίνια. Και εγώ δεν ορίζω τίποτα πλέον από την κούραση, πονάω ολόκληρη!!!!!!!!!!! Συν ότι πέρασα και μια ψιλοδιάρροια σήμερα.

Κατά τα άλλα είναι μια χαρά, σήμερα έκανε εμβόλιο και γκάνιαξε στο κλάμα. Είχε ξεκινήσει τα κλάματα πριν από το εμβόλιο λές και το κατάλαβε και μετά έγινε χαμός. Την λυπήθηκε η ψυχή μου αλλά τί να κάνουμε αφού πρέπει να γίνουν. Και από βάρος και ύψος πάμε καλά, 7350γρ. και 68 πόντους την βρήκε ο γιατρός, μια χαρά μου λέει. Στο ξεκίνημα του 6ου μήνα ξεκινάμε και κρεμούλες ρυζάλευρα και τέτοια.

Δυστυχώς όμως έχει μειωθεί το γάλα μου για άλλη μια φορά και η μικρή μου δεν θέλει με τίποτα να μου το αυξήσει, δεν κάθεται με τίποτα στο στήθος μου παρά μόνο τις πρωινές ώρες. Μετά γίνεται το έλα να δείς από κλάματα. Ο γιατρός μου είπε ότι πιθανόν η μείωση να οφείλεται στην κούραση και στην εξουθένωση και είπε όσο πάει να μην το αφήσω. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, ας τρώει μόνο το πρωί μέχρι να σταματήσει. Θα το παλέψω βέβαια όσο μπορώ αλλά δεν έχω δυνάμεις και για πολλά - πολλά.

Αυτά τα ολίγα...... φιλάκια.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Μαρία πως πάει το γάλα σου?
:P:p:p

Φτου φτου στον Νικόλα μας.

Με το θηλασμό πως τα πάτε ?

Ο μικρος πινει απο τον δευτερο μηνα και μετα συμπληρωμα μονο στο βραδυνο γευμα γυρω στα 30-40 ml και αυτο 2-3 φορες την εβδομαδα. Τωρα τελευταια το αυξησε στα 50-60 αλλα δεν θεωρω πως ειναι κατι τραγικο μεσα σε τοσο γαλα που πινει απο μενα ολη τη μερα. Χθες εμεινε μονο με αυτο και ηταν οκ, σημερα προς το παρον δεν του εχω δωσει μπιμπερο, θα δω τι θα κανει στο βραδυνο γευμα...

Εντωμεταξυ νιωθω εντονη αδυναμια και κουραση, φοβαμαι πως μου εχει πεσει ο αιματοκριτης, με βλεπω για εξετασεις αιματος αυριο...

Εβιτακι γραψε μας τα νεα του ψυχολογου οταν μπορεις, με ενδιαφερει να ακουσω τις συμβουλες του!

Ελενα αρκετα μαγαζια με μπουμπουνιερες και μεγαλη ποικιλια θα βρεις στη Νεα Ιωνια, πες μου εαν θελεις λεπτομερειες. Εκει ειναι και ενας απο τους γνωστους εμπορους, ο Παρισης, απεναντι απο τον ΟΤΕ στην Ηρακλειου.

http://www.parisis.com.gr/katasthma-xondrikhs.html

Διαφημίσεις

Και η δικιά μου είναι αιγόκερως.

εννοουσα τα παιδακια που δεν ειναι καλα σημερα:D!αλλα και η δικη σου απο γκρινια αλλο τιποτα απο οτι διαβασα!αναδρομος αναδρομος!

maliv διαβασα στο φορουμ στην ενοτητα βαφτιση οτι κοριτσια που πηγανε στον παριση τα βρηκαν πιο ακριβα απο τον καταλογο που εχει ο ναρλης με προιοντα του παριση!

κουλο ε???????

Κορίτσια εγώ έχω δεί πολύ ωραία προσκλητήρια και μπομπονιέρες από το www.pupadonna.gr . Είναι λίγο τσιμπημένα στις τιμές αλλά έχει πολύ όμορφα σχέδια. Αν ανοίξετε την ιστοσελίδα , εμείς από προσκλητήρια μάλλον θα επιλέξουμε από την 3η σειρά το κεντρικό αυτό με την νεραϊδούλα. Πώς σας φαίνεται;

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...