Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω δεν θα της δωσω τιποτα,ουτε στο 37,7 δεν της εδωσα,θα της δωσω με λιγη γκρινια?αν της δωσεις το βαρος της δια 2 θα δωσεις doraki.δηλαδη αν ειναι 6 κιλα θα δωσεις 3 ml.

ετσι μου ειχε πει η παιδιατρος.

Εχθές ο δικός μου, ήταν όπως τα περιγράφεις. Από το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. Του έδωσα λίγο λιγότερο depon από το μισό του βάρους του και μέσα σε 20 λεπτά ήταν ένα άλλο μωράκι! 'Ενας άγγελος! Δεν παθαίνουν τίποτα με λίγο depon! Ίσα ίσα!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

για το γκομενος ζητας εσυ συγνωμη????? ναι γιατι ολες παρθενες ειμαστε εδω!!

++

Ευτυχώς που μας ζήτησε συγνώμη, γιατί εγώ μόλις διάβασα γκόμενος κατακοκκίνησα!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

καλα, για το ποιον σας ημουν σιγουρη!! Και των δυο!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Τώρα θα με πείτε άκαρδη μάνα αλλά είμαι άμαθη ακόμα και με πολλά νεύρα.....

Την ώρα που γλυκοκοιμήθηκε τη σήκωσα και την πήγα στο λίκνο,ξύπνησε βέβαια,έκλαιγε,της κούναγα το λίκνο απαλά,ε από τα νεύρα μου αρχίζω να το κουνάω σαν να είχε 12 μποφόρ και σε 10'' κοιμήθηκε......το παλιοσκ@το...

oCxsp2.png

Καλησπέρα.Τι δι@..λο συννενοημένα είναι?Με έχει ταράξει στη μίρλα απο χθές το απόγευμα ο μικρός και δεν θέλει τίποτα1!!Ούτε αγκαλιά,ούτε καρότσι ούτε τίποτα...Τα νεύρα μου..........:evil::evil:

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

εγω μ,αγειρευω ενα ναυλοσυμφωνα που θελω να κλεισω χαχαχα

:P:p:p

Sofou αυτο με τα κουφετακια που κρεμονται το εχω σκεφτει αλλα εξαρταται και απο το περιεχομενο στο γλαστρακι!!! βασικα περιμενω μια προσφορα για να δω του, στο παρεντς που εψαξα οι περισσοτερες ειχαν βασιλικο, αλλα θα ηθελα και κανενα λουλουδακι αν γινοταν! θα του πηγαιναν και πιο πολυ τα κρεμαστα κουφετακια ε;

Γλαστράκια με μαργαριτούλες ????

Εάν πάρεις τα λουλουδάκια από φυτώριο και τα μεταφυτέψεις μόνη σου δεν θα βγουν φθηνότερα ?

Εγώ λέω να φτιάξουμε μόνες μας....να κρεμάσουμε ένα κρίκο οδοντοφυίας και μία πιπίλα....θα βγεί φθηνότερο και πιο μπούγιο ;););)

Καταπληκτικά αλλά....πολύ ακριβά :(

Σήμερα μαγειρέυω ως εξής: Βγάζω νωχελικά τα τάπερ με το κοτόπουλο λεμονάτο και το ρύζι που μου έχει φτιάξει η μανούλα μου, από το ψυγείο και ζεσταίνω με το πιάτο στο ρομπότ!!!! Δύσκολη συνταγή, αλλά νόστιμη!!!:tongue::tongue::tongue:

Παρακάλα να μη σου μοιάσει η νύφη στη νοικοκυροσύνη !!!!

:P χα:tongue:χα......

ναι....ενας γκομενος κυπριος που ειχα, ετσι το ελεγε...:rolleyes::rolleyes:...ζηταω συγνωμη απο τι σοβαρες κοπελες γιατι εχει και αρκετες ο Δεκεμβρης :tongue::tongue:

για το γκομενος ζητας εσυ συγνωμη????? ναι γιατι ολες παρθενες ειμαστε εδω!!
Ευτυχώς που μας ζήτησε συγνώμη, γιατί εγώ μόλις διάβασα γκόμενος κατακοκκίνησα!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

:P:p:p:p:p:p

.....Κλαίει,γκρινιάζει,τρίβει τα μάτια της,τζίνι κοντεύει να βγάλει......

Να δω τι ευχή θα του ζητήσει !!! :tongue:

Εμενα παλι βρε κοριτσια ειναι ενας αγγελος σημερα, τωρα κοιμαται κανενα τριωρο...:P

Φτου φτου στον Νικόλα μας.

Με το θηλασμό πως τα πάτε ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...