Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:lol: Βρε συ marina mimi! Όχι απλά δεν παίζεσαι! Δεν υπάρχεις! :tongue:

Sumfwnw me th Marina! Olo koilia eisai vre Elena, tipote allo! Koplimenta 8eleis mou fainetai e? :))smoots

Δεν θέλω κοπλιμέντα βρε Evita! Αλήθεια! Έχω πάρει 15 κιλά και δεν με αναγνωρίζω! Έχω κυτταρίτιδα μέχρι τους αστραγάλους μου! Μην πω για τον ποπό μου που νομίζω πως είναι άλλης! Δεν με πειράζει πάντως! Θα τα χάσω! Όλες θα τα χάσουμε με λίγη προσπάθεια, έτσι?

Annia μου αν το πλύνεις μερικές φορές στο πλυντήριο, δεν θα καθαρίσει?

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και απο μενα!!!

Αυτο που λες Ελενα για την κυτταριτιδα το εχω παρατηρήσει και γω...Ειμαι μονο +9,5 κιλα αλλα τιγκα στην κυτταριτιδα...Σκετη απογοητευση...Ελπιζω μαζι με τη γεννα να φυγει και αυτη, ή αδικα ελπιζω? Εσεις που εχετε δευτερο παιδακι, τι εγινε με την πρωτη εγκυμοσυνη? Ειχατε κυτταριτιδα και τι απεγινε?

Διαβασα στο fb οτι η ιρσα μπηκε στο Αττικο για παρακολουθηση και θα γεννησει μαλλον την αλλη εβδομαδα...Ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

marina καλα λέει η Ελενα, δεν υπάρχεις!!!! :D :D :D

Ελενα ειλικρινά τα 15 κιλά δεν φαίνονται όταν πριν είχες κανονικό βάρος..μόνο οι ίδιες το καταλαβαίνουμε οτι κάπου βρίσκονται αυτά τα κιλά. Και η κυτταρίτιδα ναι θα φύγει, όλοι έτσι λένε, ας το πιστεψουμε!! (ελπίζω το ίδιο και για τις ραγάδες)

Οπότε την άλλη εβδομάδα θα έχουμε 2 γεννες σίγουρα..Ντόρα και Ιρσα!!!

Συμφωνω με ινακι...Τα κιλα δεν φαινονται στους αλλους οταν εχεις ξεκινησει με κανονικο βαρος.Το βλεπω κι εγω που με ρωτανε και νομιζουν οτι εχω παρει κανα 6αρι και οταν λεω τα διπλασια ψαχνονται!Κυτταριτιδα κι εγω παρατηρησα που πριν δεν ειχα...Ειναι απο την κατακρατηση μαλλον.Οντως εχω σ ολο το ποδαρακι μου...Καθως και πρηξιμο.Καποιες μερες ξυπναω και τα χειλη μου ειναι πρησμενα και η μυτη μου επισης!!Σαν τις αραπινες...

Αντε με το καλο και τα κοριτσακια με τις γεννες!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Eγω ειχα πολυ κυταριττιδα και νομιζα και εγω οτι ο πωπως ειναι αλληκα σημειωτεων εγω ειμαι κοκαλα.Καιτωρα μπορω να πω οτι ειμαι χειροτερη και με λιγοτερα κλια κοριτσια δεν μου εμεινε ιχνοςχωρις προσπαθει χωρις τιποτα.Αλλα νομιζω πως αν εχεις λιγο προδιαθεση θα πρεπει μετα να προσεξεις λιγο,πεινετε πολυ νερο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γύρισα!!!

Βρε Μαρινάκι, βρε Μαρινάκι!!! Είσαι απίστευτη!!!

Έλενα κι εμένα μου φαίνεται ότι θέλεις να το ακούς!!! Κορμάρα είσαι κοπέλα μου!!! Μόνο κοιλουμπίτσα έχεις...

Αλί σε μας τις αφράτες!!! Η αλήθεια είναι ότι πήρα κανονικά κιλά (14,5) σχετικά, αλλά αυτά που είχα από πριν κάνουν τη διαφορά...

Υπαρχω και βαζω αποσμητικο στοματος το αποσμητικο του αυτοκινητου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα. Εχω να σας πω ένα καλό:

Η κυτταρίτιδα φεύγει, ναι ναι ακόμα και αυτή από τα μπράτσα....

Και τα κιλά φεύγουν... Όλα φεύγουν μην ανησυχείτε...

μαρίνα ρεσπεκτ!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

ελα μωρε δεν ειναι τιποτα θα μπορουσε να την αλοιψει ολη στο κεφαλι της κατι που εχει κανει οδικος μου και δεν φευγει με τιποτα ουτε με καθαριστριο σαν φαντασμα κυκλοφορουσε.Σιγα μην κλαιω για αυταειναι δυνατον?

αλοιψε και το κεφαλι της,απλα στεναχωρεθηκα γιατι μου το ειχε φερει ο αντρας μου οταν γεννησα αλλιως δεν με ενδιεφερε καθολου..

οσο για κιλα κοριτσια εγω ξεκινησα με 49και εφτασα τα 62 με υψος 1,68 και οντως δεν μου φαινονται καθολου γιατι ημουν πολυ αδυνατη..κυταριτιδα δεν εκανα καθολου στην πρωτη εγκυμοσυνη εκει ξεκινησα απο 47και εφτασα τα 60κιλα..τωρα αρχιζει να φαινετε αλλα πιστευω οτι θα φυγει μετα την γεννα γιατι τωρα εχουμε και την κατακρατηση που δεν βοηθαει καθολου..

:-D

Ρε Μαρινάκι, ρώτησες τον άντρα σου τι ρόλο βαράει το "sugar free" στο αποσμητικό αυτοκινήτου??? Δηλαδή παχαίνουμε ακόμα και από τη μυρωδιά????

Έ, ετσι εξηγείται... Είναι αυτό που λέμε "παχαίνω με τον αέρα..."? χιχι :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Ρε Μαρινάκι, ρώτησες τον άντρα σου τι ρόλο βαράει το "sugar free" στο αποσμητικό αυτοκινήτου??? Δηλαδή παχαίνουμε ακόμα και από τη μυρωδιά????

Έ, ετσι εξηγείται... Είναι αυτό που λέμε "παχαίνω με τον αέρα..."? χιχι :)

Eισαι η μονη που το σχολιαζει οταν βλεπεις τετοια ενδοιξη συγνωμη τι καταλαβαινεις?Οτι ειναι γαι το αυτοκινητο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eισαι η μονη που το σχολιαζει οταν βλεπεις τετοια ενδοιξη συγνωμη τι καταλαβαινεις?Οτι ειναι γαι το αυτοκινητο?

Εννοείται πως όχι!!! Ποιά η χρησιμότητα της ένδειξης "sugar free" σε αποσμητικό αυτοκινήτου?????

15y6xxxv0qx3picm.png

Μαρίνα έχω πάρει ένα αποσμητικό χώρου λεβάντα που δεν μου πολυαρέσει (η μυρωδιά του εννοώ!!!)...Αν είναι να μην το πετάξω, να στο στείλω να το φας!!!

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!!!! Εκτός αν έχει ζάχαρη...ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Sofia_m πολύ καλά τα νέα από τις μπουμπούκες σου!!! Φαντάζομαι θα νιώθεις πολύ-πολύ καλύτερα τώρα, ε?????

Annia ευκαιρία είναι να πλυθούν όλα τα λούτρινα και μη σου πω να μπουν και στην άκρη γιατί λένε ότι μεταφέρουν τον ιό της γρίπης...εκτός αν τα πιάνει μόνο το δικό σου το παιδάκι... Πάντως εμείς τα πλένουμε στο πλυντήριο όλα!!!

Μαρίνα έχω πάρει ένα αποσμητικό χώρου λεβάντα που δεν μου πολυαρέσει (η μυρωδιά του εννοώ!!!)...Αν είναι να μην το πετάξω, να στο στείλω να το φας!!!

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!!!! Εκτός αν έχει ζάχαρη...ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Sofia_m πολύ καλά τα νέα από τις μπουμπούκες σου!!! Φαντάζομαι θα νιώθεις πολύ-πολύ καλύτερα τώρα, ε?????

Annia ευκαιρία είναι να πλυθούν όλα τα λούτρινα και μη σου πω να μπουν και στην άκρη γιατί λένε ότι μεταφέρουν τον ιό της γρίπης...εκτός αν τα πιάνει μόνο το δικό σου το παιδάκι... Πάντως εμείς τα πλένουμε στο πλυντήριο όλα!!!

Τσεκαρε το γαι ζαχαρη και σου στελνω διευθυνση

[sIGPIC][/sIGPIC]

ξαναηρθα!!! το μεσημερι επεσα κ ξεραθηκα στον υπνο κ μετα πηγαμε σουπερ κ γυρισα τωρα! να κανω αυριο κ τα τελευταια απο υπεηρεσιες κ ΤΕΛΟΣ!!!! μετα δεν ξανακουναω!!!!

βρε αννια δεν ειναι τιποτα!!! παλι καλα που δεν την εφαγε να λες!!! ναι , ναι εχω δει παιδακι να το κανει αυτο!!!

Διαβασα στο fb οτι η ιρσα μπηκε στο Αττικο για παρακολουθηση και θα γεννησει μαλλον την αλλη εβδομαδα...Ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

γιατι μπαινει για παρακολουθηση? εχει κάτι? με το καλο το μωρακι της!!! ακομα δεν εχω πιστεψει οτι ξεκινησαν τα γεννητουρια!!! αφου οταν θα μου φερουν τις μικρες , σιγουρα θα πω, " ειναι δικα μου αυτα???? κ τωρα τι κανουμε??????:tongue::tongue::tongue::tongue:"

δεν το συζηταω!!!!! πεταω!!!!!

για την κυτταριτιδα κ εγω ετσι εχω ακουσει , οτι φευγει... θα δουμε!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...