Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σήμερα μαγειρέυω ως εξής: Βγάζω νωχελικά τα τάπερ με το κοτόπουλο λεμονάτο και το ρύζι που μου έχει φτιάξει η μανούλα μου, από το ψυγείο και ζεσταίνω με το πιάτο στο ρομπότ!!!! Δύσκολη συνταγή, αλλά νόστιμη!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Σωστήηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...απλα ειλικρινα δεν εχω και πολυ ορεξη να τρεχω και να ψαχνω .. προτιμω αν βρω κατι που μαρεσει να το κλεινω επιτοπου και να εκμεταλλευτω τον χρονο μου με τον μπεμπακο σε βολτουλες. ασε που οσο κοιτας και ψαχνεις ολο και μπερδευεσαι :)

Angie ένα θα σου πω: είμαι γραφίστρια! φαντάσου πόση όρεξη έχω να ασχοληθώ! Στην Αγγελική εγώ έφτιαξα το προσκλητήριό της, αλλά τώρα βαριέμαι τρομερά :|. Άσε που δεν έχω και χρόνο...

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

ερωτηση:ελαφρυ καροτσι γυρω στα 5κιλα οχι ομπρελα εχει καμια υποψην κανενα καλο να κατεβαινει και η πλατη τα μακλαρεν τι λενε κοκονες??

μαρινα μου το μακλαρεν που εχω εγω το xt με βολεψε πολυ ειναι σχετικα ελαφρυ (6800 αν θυμαμαι καλα ), πεφτει μεχρι κατω οποτε κοιμαται κιολλας ο μικρος ανετα κ το πιο βασικο για μενα ΧΟΡΕΓΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ του αυτοκινητου μου.

Angie ένα θα σου πω: είμαι γραφίστρια! φαντάσου πόση όρεξη έχω να ασχοληθώ! Στην Αγγελική εγώ έφτιαξα το προσκλητήριό της, αλλά τώρα βαριέμαι τρομερά :|. Άσε που δεν έχω και χρόνο...

αντε βρε εισαι γραφιστρια ?? αν αποτυχει η προσπαθεια χειροτεχνιας μου να μην απευθυνθω σε σενα δηλαδη ?¨:)

Διαφημίσεις

Αντζι που το βρισκω το οχημα εχουμε κανενα σαιτ

δες εδω για αρχη

http://www.mothercare.gr/catalog/MOTHERCARE.pdf

το δικο μου ειναι στην σελιδα 84 και μεχρι στιγμης με εχει βολεψει παρα πολυ και σαν βαρος και σαν μεγεθος οταν ειναι κλειστο

Σας ειπα οτι φαγαμε κρεμουλα τελειωσαμε και εμεις την αποστειρωση ειπιαμε νερακι δεν λερωθηκε το αγορι μου καθολου αλλα η μαμα εγινε κωλε ολε????

Μπράβοοοοοο στον Μανωλάκο!!! (Για τη μαμά του δεν μας νοιάζει!!!:tongue::tongue::tongue:) Τί κρεμούλα φάγατε???

χαλανδρι δεν μπορει να μην εχει ρε Αντζι κατι

Τώρα που το λες έχει στην αρχή της Αγ.Παρασκευής στο δεξί χέρι, μια βιοτεχνία που έχει διάφορα (που εμένα δεν μου αρέσουν) αλλά έχει πολύ ωραίες και φθηνές μπομπονιέρες!!!!

σημερα εμαθα μια καινουρια λεξη:αναδεξιμιά=βαφτισιμιά :)

Είναι υπαρκτή λέξη ή την φαντάστηκε κάποιος????

μπελαλιδικο φαμουλα μπελαλιδικο
πολυυυ σωστηηηηη ! :)

Κορίτσια σας ευχαριστώ!! Άμα με φτάσετε στην νοικοκυροσύνη, θα σας δώσω κι εσα΄ς τη συνταγή!!!!!

Διαφημίσεις

δες εδω για αρχη

http://www.mothercare.gr/catalog/MOTHERCARE.pdf

το δικο μου ειναι στην σελιδα 84 και μεχρι στιγμης με εχει βολεψει παρα πολυ και σαν βαρος και σαν μεγεθος οταν ειναι κλειστο

υπαρχει και σε ξενα σαιτς σε καλυτερη τιμη αλλα επειδη τοτε ειχε κατι απεργιες με λιμανια και τετοια δεν τολμησα να το παραγγειλω απεξω με φοβο μην το παραλαβω αφοτου ειχε παει φανταρος ο μικρος :)

τεστακι

γιατι ειναι το τεστακι ρε κοπελια...

ελα ενα τεστακι ακομα

γιατι αυτο που θελεις δεν βλεπω να το καταφερνεις!!!!:D:D

Σας ειπα οτι φαγαμε κρεμουλα τελειωσαμε και εμεις την αποστειρωση ειπιαμε νερακι δεν λερωθηκε το αγορι μου καθολου αλλα η μαμα εγινε κωλε ολε????

μια χαρα ..μεγαλωσατε κι εσεις!! με τι ξεκινησατε? κρεμα βανιλια ή ρυζαλευρο??

Κορίτσια ξέρετε ποια είναι η Μαίρη Τζιώτη στο fb?Έχει φίλες την arina και mamageor και μου έχει κάνει κι εμένα request...

αυτο θα ρωτουσα κι εγω ρε Ντορακι!

ΦΑΜ μου παλι κουραστηκες με τις μαγειρικες σου!!! Τυφλα να χει το Ντορακι δηλαδη!

εγω την ξερω καλε αυτη....την λεμε εδω Βορεια...εκει προς τα κατω δεν τη λετε?

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

φαμουλα μου αν εισαι 34 και Αννια στα 17 εκανε παιδακι εισαι μανουλα της κλανονικα αχ το φχαριστηθηκα

:tongue::P:p χαχα......

ναι....ενας γκομενος κυπριος που ειχα, ετσι το ελεγε...:rolleyes::rolleyes:...ζηταω συγνωμη απο τι σοβαρες κοπελες γιατι εχει και αρκετες ο Δεκεμβρης :tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...