Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα απομωνομενη δεν την εχουμε...το αντιθετο μαλιστα..!!!! εγω την ειχα ξεκινησει περισυ το Σεπτεμβρη και ηταν ολο το μηνα αρρωστη..φετος δεν την ξεκινησα καν αφου ημουν εγγυος και καθομουν σπιτι και δεν δουλευα ηθελα να την προφυλαξω..στο κατω κατω για τα επομενα 16 χρονια σχολειο θα πηγαινουν..δεν πειραζει να πανε και ενα χρονο πιο μετα!

Παντως αν δουλευα θα την ειχα στειλει κι εγω φετος

Ούτε εγώ δουλεύω τώρα, αλλά επειδή πήγαινε πέρυσι είπα να τη στείλω και φέτος για να μην κλειστεί μέσα και για να μην το συνδέσει με το μωρό... Ότι δηλαδη της στερούμε προνόμια τώρα που ήρθε το μωρό... Που να΄ξερα ότι όλη η αντίδραση θα έβγινε εκει... Δεν θέλω να πάω σχολείο, δεν θέλω να πάω σχολείο... Λογικό είναι, αφού με βλέπει να μένω σπίτι με την μπέμπα. Όταν γυρνάει όμως και την ρωτάω πως τα πέρασε, είναι μες την καλή χαρά και μου περιγράφει τι κάνανε/παίξανε κτλ. Τα πρωινά όμως γίνεται χαμός.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ Μαρια λες να μου βγει ο γιος ζουμπας??Αλλα και ο Δημητρακος που κοιταξα ηταν 6 ποντους πιο ψηλος αλλα γεννηθηκε και πιο ψηλος σαν τελοιμηνος ενω αυτος οχι(δικαιολογιες ψαχνω τωρα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ούτε εγώ δουλεύω τώρα, αλλά επειδή πήγαινε πέρυσι είπα να τη στείλω και φέτος για να μην κλειστεί μέσα και για να μην το συνδέσει με το μωρό... Ότι δηλαδη της στερούμε προνόμια τώρα που ήρθε το μωρό... Που να΄ξερα ότι όλη η αντίδραση θα έβγινε εκει... Δεν θέλω να πάω σχολείο, δεν θέλω να πάω σχολείο... Λογικό είναι, αφού με βλέπει να μένω σπίτι με την μπέμπα. Όταν γυρνάει όμως και την ρωτάω πως τα πέρασε, είναι μες την καλή χαρά και μου περιγράφει τι κάνανε/παίξανε κτλ. Τα πρωινά όμως γίνεται χαμός.

ναι αφου την εστελνες και περισυ καλα εκανες και δεν της το σταματησες!!!!!! εννοειτε αυτο!

τωρα εχει αντιδραση που καθεσαι εσυ με το μωρο , οχι οτι δεν της αρεσει το σχολειο..θα της περασει μωρε...μεχρι τοτε υπομονη!!!!!

Οχι ρε Μαρινα δεν γινεται να βγει το παιδι κοντο με ψηλους γονεις!!!! κοιταξα κι εγω το βιβλιαριο της μεγαλης.....4 μηνων ηταν 68 ποντους και 6 κιλα...κι ο μπεμπης 69 ποντους και 7300!!!!!!! εμενα και τα δυο ντερεκια τα βλεπω...και αντε το αγορι ...το κοριτσι λεω θα της κανω βαρη για να μη γινει 1 ,90!!! :D:D:DD:D

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Είμαι στενοχωρημένη με τις εκρήξεις που έχει η κόρη μου (η μεγαλύτερη). Δεν μπορώ να την βλέπω να πλαντάζει στο κλάμα με άσχετες αιτίες...

Ίσως οι συμβουλές των ειδικών από Μαρίνα και Εβίτα σε βοηθήσουν κάπως, αν και κάθε παιδί είναι διαφορετικό...Εγώ πάντως ανυπομονώ να μας πουν!!!!

Προβλέπω ''τρελλά'' έξοδα για όλες μας και οι καιροί δυστυχώς πάαρα πολύ δύσκολοι.....

Καλημέρα πονεμένη + ταλαιπωρηνένη συμπεθερούλα μουυυυυυυυ.....

Χαχαχα!! Καλημέρα!!! Συνήλθα!!! (Τα βολταρέν να είναι καλά!!!)

Πόσο δίκιο έχεις για τα οικονομικά...

Την ώρα που θήλαζα τη μικρή μου και είχε ψιλογλαρώσει,έβγαλα το στήθος και της έχωσα την πιπίλα και άνοιξε τα μάτια τρομοκρατημένη και με μια αηδία...

Φαντάζομαι τη φατσούλα της!!! Την τσίμπησες??? Την δάγκωσες????

τι μαγειρευετε σημερα κοκονες μου????

Σήμερα μαγειρέυω ως εξής: Βγάζω νωχελικά τα τάπερ με το κοτόπουλο λεμονάτο και το ρύζι που μου έχει φτιάξει η μανούλα μου, από το ψυγείο και ζεσταίνω με το πιάτο στο ρομπότ!!!! Δύσκολη συνταγή, αλλά νόστιμη!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω μ,αγειρευω ενα ναυλοσυμφωνα που θελω να κλεισω χαχαχα

Καλό μαγείρεμα!!!!

ΦΑΜουλα χαιρομαι που εισαι λιγο καλυτερα!! Εγω απο βδομαδα θα σας ερθω γιατι αν και δεν εχω αρρωστησει φοβαμαι μηπως μεταφερω κανενα μικροβιο...

Κλαψ-κλαψ...μας λείψατε ήδη...αλλά έχεις δίκιο, ας προσέχουμε καλύτερα!!!

Νομίζω ότι τα είχα δει στο Λητω!

Καλημερα σε ολες...

με χει μουρλανει ο μικρος με τις τσιριδες...το χω παρει αποφαση,εβγαλα υπερκινητικο παιδι..ολη μερα κουνιεται...και ειναι και τοσα κιλα σκεψου να μην κουνιοταν ποσα θα ηταν.ανακαλυψα το κολπο.αυτες τις μερες παω συνεχεια στη μαμα μου οποτε παρατηρησα οτι κουραζεται πολυ και μετα στο σπιτι κανει πιο υσηχο υπνο και περισσοτερη ωρα...προχθες ας πουμε εκανε το αμιμητο για τα δεδομενα του 3.30 με 8:shock::shock::shock::shock:ειδα το ρολοι κ δεν το πιστευα...θελει να τον κουραζω πολυ με σουρτα φερτα να ασχολειται γιατι θα με τρελανει...ασε που πρεπει να του μιλαω συνεχεια...

α και επισης δεν καθεται σχεδον σε κανεναν πανω απο 5 λεπτα.δεν θελει κανενος την αγκαλια,μονο τη δικη μου.

Πάλι καλά που κοιμήθηκε τεσσεράμιση ώρες!!!!

φαμουλα μου αν εισαι 34 και Αννια στα 17 εκανε παιδακι εισαι μανουλα της κλανονικα αχ το φχαριστηθηκα

Τί να σου πω τώρα???/ Μωρέ καλά σου κάνει ο Μιμάκος!!!

Μαράκι μου του δίνεις και συμπλήρωμα ή μόνο τον θηλάζεις? Γιατί ξέρεις πως όταν δώσεις ξένο παράγεις λιγότερο γάλα. Εγώ στην αρχή του έδινα συμπλήρωμα και το έκοψα σιγά σιγά και εδώ και 2 μήνες τον θηλάζω αποκλειστικά και αποθηκεύω κιόλας. Πάντως μην στεναχωριέσαι γιατί θα σου κοπεί πιο γρήγορα.

Για προσκλητήρια και μπομπονιέρες, έχετε καμιά καλή πρόταση στα Β. προάστεια?

να σας πω την αληθεια επειδη εχω σκεφτει συγκεκριμενο θεμα για την βαφτιση και απο οτι εχω δει μονο ενα μαγαζι εχει προσκλητηρια τετοια, σκεφτηκα και εχω ετοιμασει ενα προσκλητηριο οπως μου αρεσε εμενα και θα κοιταξω να βρω κανα τυπογραφειο με ενα ομορφο χαρτι να μου τα τυπωσει. εκτος και αν το δοκιμασω και το τυπωμα στον εκτυπωτη μας και δω οτι βγαινει αξιολογη δουλεια οποτε το μονο που μενει μετα ειναι να βρω ομορφα και καλα χαρτια και σετ φακελους :)

για μπομπο θα παω σημερα να δω κατι που ειδα σε http://an-agapas.gr/

και αν μου πουν νορμαλ τιμη θα το προτιμησω

αλλιως περιμενω προσφορα απο μια φιλη που το κανει επαγγελματικα και μαλλον θα μου κανει αυτη και την λαμπαδα σετακι.

απλα ειλικρινα δεν εχω και πολυ ορεξη να τρεχω και να ψαχνω .. προτιμω αν βρω κατι που μαρεσει να το κλεινω επιτοπου και να εκμεταλλευτω τον χρονο μου με τον μπεμπακο σε βολτουλες. ασε που οσο κοιτας και ψαχνεις ολο και μπερδευεσαι :)

Διαφημίσεις

πιστευω οτι στην παρουσα φαση θα προτιμησουμε κατι ομορφο και χαριτωμενο και γλυκουλι αλλα χωρις να μας πιασουν και τον κ#@# γιατι κακα τα ψεμματα ρε κορίτσια υπαρχουν και πολλες υπερβολες με τιμες εξωφρενικες. οποτε θα το ψαξω λιγο και οπου βρω κατι χαριτωμενο και ομορφο και σε καλη τιμη θα το χτυπησω :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...