Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω δεν τη στελνω λουσυ μου ..απο του χρονου.....να σου πω, δεν σου φερνε ιωσεις απο τον παιδικο??

Μπα, αποδείχθηκε ανθεκτική! :-) Αντιβίωση χρειάστηκε να πάρει μόνο 2 φορές. Η πρώτη με το που πήγε στον παιδικό σταθμό (1 έτους) - αυτό ήταν το πρώτο σοκ- και άλλη μια φορά περίπου 16 μηνών νομίζω. Από εκεί και πέρα που και που είχε κανένα βήχα ή καμιά υγρή μυτούλα. Τίποτα το ιδιαίτερο. Και πυρετό σπάνια κάνει... Κανένα 38,5 και της πέφτει γρήγορα.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Sofou αυτο με τα κουφετακια που κρεμονται το εχω σκεφτει αλλα εξαρταται και απο το περιεχομενο στο γλαστρακι!!! βασικα περιμενω μια προσφορα για να δω του, στο παρεντς που εψαξα οι περισσοτερες ειχαν βασιλικο, αλλα θα ηθελα και κανενα λουλουδακι αν γινοταν! θα του πηγαιναν και πιο πολυ τα κρεμαστα κουφετακια ε;

απο βδομαδα θα παμε να δουμε με τον νονο για βαπτιστικα..εγω εχω κολλησει με το λευκο κιτρινο φορεματακι που σας ειχα δειξει βεβαια αλλα ας με παει πρωτα εκει που ξερει, ισως βρουμε και κατι καλητερο!

για το τραπεζι κοριτσια επειδη το σοι του Λεο ειναι μεγαλο, θελω να καλεσουμε μονο συγγενεις 1ου βαθμου και καποιους φιλους (αυτους που εχουν μωρα κυριως), μαζευομαστε 50 ατομα ετσι. Οι αλλοι θα παρουν γλαστρακι και γλυκο δεν ειναι και λιγο νομιζω :-D

Ειναι και κατακαλοκαιρο η δικη μας βαπτιση γιατι ηθελα να ειναι ο θειος μου εδω που ζει στο εξωτερικο και ερχεται μονο ιουλιο, καποιοι θα ειναι διακοπες δηλαδη και μπορει να μην ερθουν

ΦΑΜουλα χαιρομαι που εισαι λιγο καλυτερα!! Εγω απο βδομαδα θα σας ερθω γιατι αν και δεν εχω αρρωστησει φοβαμαι μηπως μεταφερω κανενα μικροβιο...

εγω δεν ξερω τι θα μαγειρεψω..ειμαι στο γραφειο, θα φυγω σε λιγο αλλα μετα τις 2 πρεπει να παω για μια δουλεια και βαριεμαι αφανταστα@@

Διαφημίσεις

ενταξει τα μεγαλα εινα μεγαλσ κ το ξεπερνουν σχετικα ευκολα....το μικρουλη μου φοβαμαι μη κολλαει γαμ@!το

Σου λέω την έστειλα παιδικό από 1 έτους. Μικρούλα ήταν και εκείνη. Μην ανησυχείς. Έτσι κι αλλιώς ιώσεις μπορεί να κολλήσει από παντού, όχι μόνο από τον παιδικό. Αφού είναι σε ηλικία που συναναστρέφεται άλλα παιδάκια... Δεν μπορείς να έχεις απομονωμένα τα παιδιά για να μην κολλούν ιώσεις. Καλά όταν είναι νεογέννητα... Και εμάς μας είχαν τρομάξει με τον παιδικό, αλλά στην πραγματικότητα καμία σχέση με αυτά που έλεγαν οι Κασσάνδρες.

Ευτυχώς και τώρα που ήμουν έγκυος και μετά που γέννησα, δεν κόλλησε τίποτα το κοριτσάκι μου... Και μας είχαν πανικοβάλλει με τη νέα γρίππη και αηδίες.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Ο μικρος ειχε μια γκρινια αλλο πραγμα...Τον εβαλα να θηλασει, καθησε γυρω στα 25 λεπτα και μετα συνεχισε την γκρινια, μου εδειχνε οτι πειναει ακομα, κοντευε να φαει τα χερια του...Τον ξαναεβαλα στο στηθος αλλα τιποτα, εκλεγε γοερα, το εβαζε στο στομα του και το εφτυνε...Δεν ησυχαζε με τιποτα και εκανα δοκιμη να του δωσω μπιμπερο και ηπιε 100ml μονορουφι...Και γω που νομιζα οτι ειχε χορτασει...Μου φαινεται πως αρχιζει η αντιστροφη μετρηση για το γαλα μου, μου εχει δειξει και αλλα σημαδια αλλες μερες αλλα τον εχω ξεγελασει, σημερα δεν ησυχαζε με τιποτα:-(

Μαράκι μου του δίνεις και συμπλήρωμα ή μόνο τον θηλάζεις? Γιατί ξέρεις πως όταν δώσεις ξένο παράγεις λιγότερο γάλα. Εγώ στην αρχή του έδινα συμπλήρωμα και το έκοψα σιγά σιγά και εδώ και 2 μήνες τον θηλάζω αποκλειστικά και αποθηκεύω κιόλας. Πάντως μην στεναχωριέσαι γιατί θα σου κοπεί πιο γρήγορα.

Για την βάφτιση, σας είπα πως θα την κάνω στο χωριό μου. Είπα στην αρχή να πληρώσω τα δωμάτια σε όσους έρθουν, αλλά τελικά αυτό που θα κάνω είναι στους νονούς, πεθερικά, κουνιάδα και όσους έρθουν από Κρήτη, να μείνουν στον ξενώνα μας, χωρίς να πληρώσουν φυσικά και στους υπόλοιπους έχω κανονίσει με κάποιους ξενώνες να μείνουν με 30 ευρώ το 2κλινο. Υπολογίζω να μαζευτούμε γύρω στα 50 άτομα. Θα κάνω και τραπέζι με 17 ευρώ το άτομο, οπότε δεν μας παίρνει να πληρώσουμε όλα τα δωμάτια.

Για προσκλητήρια και μπομπονιέρες, έχετε καμιά καλή πρόταση στα Β. προάστεια?

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

καλα απομωνομενη δεν την εχουμε...το αντιθετο μαλιστα..!!!! εγω την ειχα ξεκινησει περισυ το Σεπτεμβρη και ηταν ολο το μηνα αρρωστη..φετος δεν την ξεκινησα καν αφου ημουν εγγυος και καθομουν σπιτι και δεν δουλευα ηθελα να την προφυλαξω..στο κατω κατω για τα επομενα 16 χρονια σχολειο θα πηγαινουν..δεν πειραζει να πανε και ενα χρονο πιο μετα!

Παντως αν δουλευα θα την ειχα στειλει κι εγω φετος

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες...

με χει μουρλανει ο μικρος με τις τσιριδες...το χω παρει αποφαση,εβγαλα υπερκινητικο παιδι..ολη μερα κουνιεται...και ειναι και τοσα κιλα σκεψου να μην κουνιοταν ποσα θα ηταν.ανακαλυψα το κολπο.αυτες τις μερες παω συνεχεια στη μαμα μου οποτε παρατηρησα οτι κουραζεται πολυ και μετα στο σπιτι κανει πιο υσηχο υπνο και περισσοτερη ωρα...προχθες ας πουμε εκανε το αμιμητο για τα δεδομενα του 3.30 με 8:shock::shock::shock::shock:ειδα το ρολοι κ δεν το πιστευα...θελει να τον κουραζω πολυ με σουρτα φερτα να ασχολειται γιατι θα με τρελανει...ασε που πρεπει να του μιλαω συνεχεια...

α και επισης δεν καθεται σχεδον σε κανεναν πανω απο 5 λεπτα.δεν θελει κανενος την αγκαλια,μονο τη δικη μου.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

χαχααχ αντε μωρε τι αλλο θα βγαλουν δηλαδη???? ειναι πολυ μικρουλια αυτα τα μωρακια που δειχνει για να τρωνε μονα τους....δηλαδη αν τα ταιζουμε εμεις 1/2 χρονο παραπανω τι θα παθουμε??

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

inaki ωραιο το σετακι αλλα δεν ειναι πολυυυ τσιμπημενο???

πανακριβο ειναι καλε, απλα για να παρουμε ιδεα τι κυκλοφορει το εβαλα..θα δω αν υπαρχει σε κανενα αλλο σαιτ σε μικροτερη τιμη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...