Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχα, δεν το σκεφτηκα ετσι αλλα τωρα που το λες ...απαπααπα!!!!

οποτε το χυμα ακυρο! η θα τα βαλω ξεχωριστα σε απλα πουγκακια , η θα τα κρεμασω στα γλαστρακια...περιμενω προσφορα για γλαστρακια για να αποφασισω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω εχω καταληξει στο περιπου τι θελω αλλα αυτο που με ταλαιπωρει ειναι το ....μετα ...

να τους τραπεζοσουμε ολους δεν παιζει δυστυχως ..

αλλα φαγητακι καθιστο μονο συγγενεις μαζευομαστε 80 ατομα οποτε ειναι και αυτο ενα εξοδο δεν ειναι και λιγο .... απο την αλλη αν πεις στον ενα πρεπει να πεις και στον αλλο συμπερθεο και παει αλυσιδα .... τι μπερδεμα και αυτο

Καλημερα!

ξεκινησα να σας διαβαζω πριν μιση ωρα...

annia σορρυ μπερδευτηκα!ε δε λεει καθε χρονο εγκυος!!

μαρινα καλα του'κανες του ταρζαν.

αλεκα το θηριο ο μικρος σου!!!!!!

εμενα η μπεμπα χτες κρατησε πιπιλα μονη της γυρω στα 6' αλλα μετα ποτε ξανα!

oCxsp2.png

εγω εχω καταληξει στο περιπου τι θελω αλλα αυτο που με ταλαιπωρει ειναι το ....μετα ...

να τους τραπεζοσουμε ολους δεν παιζει δυστυχως ..

αλλα φαγητακι καθιστο μονο συγγενεις μαζευομαστε 80 ατομα οποτε ειναι και αυτο ενα εξοδο δεν ειναι και λιγο .... απο την αλλη αν πεις στον ενα πρεπει να πεις και στον αλλο συμπερθεο και παει αλυσιδα .... τι μπερδεμα και αυτο

κ εγω σε αυτο το μετα εχω κολλησει!!! ειμαστε κ πολλοι παναθεμα μας!!!! κ δεν μου παει να μην κανω τιποτα γιατι θα ειναι κ διπλη βαφτιση....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα τσουπρίτσες!!!

βρε κοριτσια να ρωτησω οποια ταιζει με μπουκαλι τι πιπιλες εχετε? με κανονικη ροη? μετρια? τι? εγω απο αρχη του ειχα τις 0+ κανονικη ροη, πριν κανα μηνα εδειχνε να ζοριζεται κ βαριεται κ του εβαλα με μετρια ροη (2 σταγονιτσες ) αλλα πνιγοτανκ ξαναγυρισα μεχρι σημερα στο αρχικο πλανο. τι να κανω τωρα παλι δειχνει να βαριεται που πινει πολυ αργα. πως μπορω να ανοιξω λιγο εγω τις τρυπες?

εγώ έχω την κανονική ροή. βέβαια, επειδή θηλάζω, δεν τα χρησιμοποιούμε τόσο πολύ για γαλατάκι, αλλά και γαλατάκι πίνει καμιά φορά και τσαγάκι κάθε μέρα και δεν έχει πρόβλημα. και είναι και φαγανός!!! με την κλασική μέθοδο των μανάδων μας "καρφίτσα που καίει". καις την καρφίτσα με αναπτήρα και την περνας από την τρυπούλα. από τη θερμότητα λιωνει το καουτσουκ και ανοίγει η τρυπούλα. και νομίζω το ίδιο ισχύει και για σιλικόνη, αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά!!!

Υπάρχει ένα ειδικό εργαλείο το οποίο ανοίγει τις τρύπες είναι της chicco το έχουν και στα φαρμακεία αλλά και στα jumbo.

Arina, αυτό μας το έδωσε μια φιλη μας φαρμακοποιός για να κάνουμε τη δουλειά μας, αλλά ήταν μάπα. σκ@τά δουλειά έκανε!!! δε μας βόλεψε καθόλου! εκτός κι αν κάναμε κάτι λάθος... :)

Άννια, έχεις καταλάβει ότι τα παιδάκια σου θα πηγαίνουν στην ίδια τάξη στο σχολείο????? χθες το συζητούσαμε με τον αντρα μου!!! χιχιχιχι:D και δε θα είναι και δίδυμα!!! :D:D:D

15y6xxxv0qx3picm.png

Kαλημέρα!!!!

Ίσιωσα κάπως, αλλά έχω ένα πονοκέφαλο...

famoula....des ena digma doulias sto fb..giati i isteselida tou akomi ine ipo kataskevi....to exi anikto ti album gia olous δε χριαζετε να γινισ φιλοσ

Ευχαριστώ, θα δω σε λίγο!

Annia μου, σταμάτα τα καφεδάκια τώρα..! :-)

ΦΑΜ ξέχασα βρε να σου πω περαστικά! Περαστικά λοιπόν και γρήγορα! :-)

Συγχαρητήρια και για τη βάπτιση...! Πρέπει να πάμε να κλείσουμε και εμείς ημερομηνία γιατί μετά δεν θα βρίσκουμε...

Έκανα τη μικρή μπάνιο, έφαγε και μόλις κοιμήθηκε!!! Λέτε να το πάει σερί μέχρι αύριο??? Έτσι μου φαίνεται...

Άστην καλέ να πιει ένα καφεδάκι...θα πέσει κάτω από τη νύστα!!!

Ευχαριστώ για τα περαστικά...όσο για την εκκλησία πήγαινε γρήγορα...εμείς τέλος Σεπτεμβρίου, που υποτίθεται ότι θα ήταν πιο χαλαρά, κι είχαν ήδη 3 βαφτίσεις εκείνη την ημέρα (11,12 και 6 απόγευμα!)

Τελικά η κόρη το πήγε σερί????

καλέ έχεις fb? τώρα το ανακάλυψα ούτε ήξερα οτι σε λένε αλλιώς...νόμιζα οτι το όνομα σου ειναι Γιασεμί :tongue::tongue::D:D

:tongue::tongue::tongue:

μολις ηρθα απο ντοκτορ, κοβω αποστειρωση ...ολεεεε...72 ποντους 8 κιλα και κατι, 44 κεφαλα..μια χαρα δοξα τον Θεο,,,,φαγητο, απο τον 6ο και ξεκιναμε μονο με φρουτα...

Ζήτωωωωωωωω!!!! Ειδικά για την αποστείρωση!!!!

Epishs nomizw pws 8a sumvouleutw ki egw paidopsuxologo..Den pame kala me ton mikro kai eilikrina olo tou to provlhma epikentrwnetai s'emena. Mou evgale to ladi otan phga na ton parw apo to sxoleio epeidh den tou eixa ferei kati (tou eixa paei froutaki alla den pianetai..) kai ourliaze se olh thn epistrofh..Ton malwsa sthn arxh, ton agnohsa..skata..Mas koitousan oloi kala..Twra to vradi den me afhse na ton valw sto krevati kai fwnaze sparaxikardia ton baba tou..Tetoio ftusimo pia..

Εβιτάκι να μας ενημερώνεις!!! Ελπίζω να είναι μια φάση για τον Ορεστάκο...

Vre seis, eprepe na kanonisete kamia epeteiakh sunanthsh! Plaka sth plaka, auto to mhna kleisame enan xrono gnwrimias..Persi tetoia epoxh skagame muth oles sto café me ta 8etika testakia mas kai twra exoume ta bebonia mas aggalitsa. Ti kala :)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!

Αννια μου κουκλα μου στειλε πμ στη ΦΑΜ σαν μανουλα σου ειναι να σου μιλησει για την αντιληψη γιατι σε βλεπω πολυ πολυτεκνη αυτες με το πουλμανακι απο το κρατος

Σιγά μην είμαι και γιαγιά της μαρή!!!!!

....και εγω στο γιατρο εβρισα μια εχθες. εκει εχει αλλο δωματιο αναμονης για νεογεννητα και μεχρι ενος, αλλο για αρρωστα παιδια και αλλο για μεγαλυτερα. Και ηταν ενα μωρακι 7 μηνων και ειχε εντονο βηχα, παραγωγικο. Λεω της μανας, εδω εχει νεογεννητα ειναι κριμα να κολλησουν όλα. Μου λεει με μασημενα λογια ότι ειναι αλεργια. Ε την πηρε και την σηκωσε πρωτον γιατι αλεργια 7 μηνων αποκλειεται να εχει και δευτερον γιατι το μωρο ειχε βηχα με φλεμμτα....αη σιχτιρ πια....βλαμμενες...

Εεεεε δεν παίζονται!!! Ελπίζω να της τα έχωσες καλά!!!

ο Λεο ακομα κρεβατι ειναι, εκανα μπανακι και τωρα θα παω να δω σε τι φαση βρισκεται, χθες δεν εφαγε τιποτα, εχει στεγνωσει ο κακομοιρος!!

Μόλις γίνει καλά πάρε του 5 κουτάκια καπρίσ να βγάλει τα αποθημένα του!!!!

απλα επειδη δεν θα τους καλεσω ολουσ στο τραπεζι, σκεφτηκα να τους τραταρω!!

μαλλον κεικακια, τα πιο οικονομικα που εχω βρει προς το παρον ειναι σε ενα μαγαζι yummy yummy στη μανδρα. Εχουν απο πανω σχεδιακια

μπομπονιερες στην ουσια δεν θα κανω!!! θα παρει ο καθενας ενα γλαστρακι και τα κουφετα θα ειναι σε μια μεγαλη πηλινη γαβαθα και θα παιρνουν να τρωνε εκεινη την ωρα

Για τα κουφέτα αν και ήταν πάρα πολύ πρωτότυπη ιδέα, έχουν δίκιο οι άλλες κοπελούδες...κι εγώ δεν θα έπαιρνα, ειδικά αν έβλεπα γιαγιάδες-παππούδες να χώνουν χέρια...έχω ένα θεματάκι με την 3η ηλικία...

Σου προτείνω αφού θα τα κάνεις μόνη σου από ότι κατάλαβα, το δέσιμο καραμελίτσα! Είναι γλθκό κι εύκολο!!!

Καλημέρα!

Είμαι στενοχωρημένη με τις εκρήξεις που έχει η κόρη μου (η μεγαλύτερη). Δεν μπορώ να την βλέπω να πλαντάζει στο κλάμα με άσχετες αιτίες... :-(

Πιπιλες. χρησιμοποιώ αυτές με τη μέτρια ροή από πολύ νωρίς. Με τις άλλες δεν μπορούσε να ρουφήξει... Μπορείς να κάψεις μια καρφίτσα και να μεγαλώσεις την τρύπα ή να πάρεις το ειδικό εργαλειάκι, αλλά εμένα δεν με βόλεψε ποτέ καμία από τις 2 μεθόδους...

Melsas γιατί του δίνεις τσάι κάθε μέρα??? Εκτός των άλλων περιέχει καφείνη!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

....α θα τη μαδησω τη μαργαριτα να το ξερετε...εμενα με ρωτησε που ξυπναει τοσο πρωι???

Μη μαδάς τη μαργαρίταααααα !

χαχα, δεν το σκεφτηκα ετσι αλλα τωρα που το λες ...απαπααπα!!!!

οποτε το χυμα ακυρο! η θα τα βαλω ξεχωριστα σε απλα πουγκακια , η θα τα κρεμασω στα γλαστρακια...περιμενω προσφορα για γλαστρακια για να αποφασισω...

Ωραία θα είναι εάν δέσεις στα γλαστράκια κορδελίτσες και στις άκρες τους κρέμονται ένα-ένα τα κουφετάκια σε ατομικό πουγκάκι-τούλι ;)

κ εγω σε αυτο το μετα εχω κολλησει!!! ειμαστε κ πολλοι παναθεμα μας!!!! κ δεν μου παει να μην κανω τιποτα γιατι θα ειναι κ διπλη βαφτιση....

Προβλέπω ''τρελλά'' έξοδα για όλες μας και οι καιροί δυστυχώς πάαρα πολύ δύσκολοι.....

Άννια, έχεις καταλάβει ότι τα παιδάκια σου θα πηγαίνουν στην ίδια τάξη στο σχολείο????? χθες το συζητούσαμε με τον αντρα μου!!! χιχιχιχι:D και δε θα είναι και δίδυμα!!! :D:D:D

Καλημέρα παραπονιάτικο Μελινάκι !

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα !!!!

Kαλημέρα!!!!

Ίσιωσα κάπως, αλλά έχω ένα πονοκέφαλο...

Καλημέρα πονεμένη + ταλαιπωρηνένη συμπεθερούλα μουυυυυυυυ.....

Χαχα αυτό με τα μωράκια της Άννιας δεν το είχα σκεφτεί!!!

Έχω την αίσθηση ότι το 3ο θα είναι αγοράκι!

Την ώρα που θήλαζα τη μικρή μου και είχε ψιλογλαρώσει,έβγαλα το στήθος και της έχωσα την πιπίλα και άνοιξε τα μάτια τρομοκρατημένη και με μια αηδία...

oCxsp2.png

koρτσουδες μου...

λουσυ κι εμενα ετσι εκλαιγε για ασχετους λογους... αλλα οπως ειπα εδω κ κανα μηνα ειναι πολυ καλη σε σημειο ανυσηχιας το Τζωρτζινακι μου!

βεβαια κι εγω οποτε μπορω ασχολουμε αποκλειστηκα με αυτην..ας πουμε την κυριακη πηγαμε σινεμα στη πριγκιπησα κ το βατραχο κ της αρεσε πολυ....χτες τους πηγα κ τους 2 παρκο..ο μικρος κοιμοταν κι εγω επαιζα με τη μεγαλη..

ξερω γω φαση περνανε κι αυτα!

την Παρασκευη γορταζει κι ολας το καλο μου!

παντως ο μικρος την κοιταει και λιωνει κυρολεκτικα!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...