Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερουδια στην παρεα !!

βρε κοριτσια να ρωτησω οποια ταιζει με μπουκαλι τι πιπιλες εχετε? με κανονικη ροη? μετρια? τι? εγω απο αρχη του ειχα τις 0+ κανονικη ροη, πριν κανα μηνα εδειχνε να ζοριζεται κ βαριεται κ του εβαλα με μετρια ροη (2 σταγονιτσες ) αλλα πνιγοτανκ ξαναγυρισα μεχρι σημερα στο αρχικο πλανο. τι να κανω τωρα παλι δειχνει να βαριεται που πινει πολυ αργα. πως μπορω να ανοιξω λιγο εγω τις τρυπες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω προς το παρον ψαχνω για ιδεες στο νετ, εχω καταληξει σε καποια πραγματα για μπομπονιερες , γλυκακια..αποφασισα οτι θα κανω τραπεζι για λιγους αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου με το φαγητο ακομα..περιμενω την εγκριση του Λεο για την λιστα βασικα!

εγω προς το παρον ψαχνω για ιδεες στο νετ, εχω καταληξει σε καποια πραγματα για μπομπονιερες , γλυκακια..αποφασισα οτι θα κανω τραπεζι για λιγους αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου με το φαγητο ακομα..περιμενω την εγκριση του Λεο για την λιστα βασικα!

γλυκακια απο που? ποτε βαφτιζεις σεπτεμβριο?

καλημερουδια στην παρεα !!

βρε κοριτσια να ρωτησω οποια ταιζει με μπουκαλι τι πιπιλες εχετε? με κανονικη ροη? μετρια? τι? εγω απο αρχη του ειχα τις 0+ κανονικη ροη, πριν κανα μηνα εδειχνε να ζοριζεται κ βαριεται κ του εβαλα με μετρια ροη (2 σταγονιτσες ) αλλα πνιγοτανκ ξαναγυρισα μεχρι σημερα στο αρχικο πλανο. τι να κανω τωρα παλι δειχνει να βαριεται που πινει πολυ αργα. πως μπορω να ανοιξω λιγο εγω τις τρυπες?

Υπάρχει ένα ειδικό εργαλείο το οποίο ανοίγει τις τρύπες είναι της chicco το έχουν και στα φαρμακεία αλλά και στα jumbo.

Διαφημίσεις

aleca...μη τη κατηγορεις ...αλλεργια μπορει να εχει στους 7 μηνες ενα παιδι....ασθμα εννοω...αλλα αυτη μαλλον για βργχικα καταλαβα οποτε καλα της ταχωσες....

)

ναι κοριτσακι μου...αλλο το ασθμα...δεν προκαλει βηχα τετοιον σε αυτην την ηλικια...Μου ειχε πει αλεργιολογος που ειχα ρωτησει για τη γατα που εχω ότι τα παιδακια παθαινουν αλεργια που εκδηλωνεται με βηχα τηνΑνοιξη μετα τα δυο χρονια, και περιπου 6 με 7 απο τα ζωακια.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα! μολις τελειωσαμε το πρωινο γαλα μας.....

Αλεκα καλα της ειπες!!!! μα ειναι βλαμμενος ο κοσμος???????

εγω ουτε κλεινω το καφε ουτε το ανοιγω......ειμαι τεμπελα κ ερχομαι αργα για να τα βρισκω ετοιμα:tongue:

εμεις πριν ενα μηνα σχεδον ειμασταν 5700 κ 61 εκ... φανταζομαι κατι θα εχουν παρει τωρα!

baJfp2.png

απλα επειδη δεν θα τους καλεσω ολουσ στο τραπεζι, σκεφτηκα να τους τραταρω!!

μαλλον κεικακια, τα πιο οικονομικα που εχω βρει προς το παρον ειναι σε ενα μαγαζι yummy yummy στη μανδρα. Εχουν απο πανω σχεδιακια

μπομπονιερες στην ουσια δεν θα κανω!!! θα παρει ο καθενας ενα γλαστρακι και τα κουφετα θα ειναι σε μια μεγαλη πηλινη γαβαθα και θα παιρνουν να τρωνε εκεινη την ωρα

καλημερα τσουπρες...καλη δουλιτσα στις δουλευταρουδες!!

ο Λεο ακομα κρεβατι ειναι, εκανα μπανακι και τωρα θα παω να δω σε τι φαση βρισκεται, χθες δεν εφαγε τιποτα, εχει στεγνωσει ο κακομοιρος!!

Ακόμη ταλαιπωρείται ο καημένος ?.....

Σε τι μπομπονιέρες κατέληξες ?

Εγώ έχω πάθει black out...δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα...θέλω κάτι διαφορετικό....

μπομπονιερες στην ουσια δεν θα κανω!!! θα παρει ο καθενας ενα γλαστρακι και τα κουφετα θα ειναι σε μια μεγαλη πηλινη γαβαθα και θα παιρνουν να τρωνε εκεινη την ωρα

Χύμα ??????

Διαφημίσεις

ισως να εχω και χαρτινα χωνακια για οσους θελουν να παρουν παραπανω!!!

ξερεις ποσοι δεν τρωνε κουφετα;;; ας παρουν οσοι θελουν λοιπον :-P

δεν ξερω αν σε συμφερει.... θα πιανουν τα παιδακια κ θα τα κανουν παιχνιδι... θα εχεις καποιον να τα δινει? γιατι αν ειναι να παιρνει ο καθενας μονος του....???? σκεψου το λιγο... θα βαζει ο καθενας το χερι του , θα τα πιανει ολα κ στο τελος θα αφηνει κ τα μισα!

baJfp2.png

ισως να εχω και χαρτινα χωνακια για οσους θελουν να παρουν παραπανω!!!

ξερεις ποσοι δεν τρωνε κουφετα;;; ας παρουν οσοι θελουν λοιπον :-P

δεν ξερω αν σε συμφερει.... θα πιανουν τα παιδακια κ θα τα κανουν παιχνιδι... θα εχεις καποιον να τα δινει? γιατι αν ειναι να παιρνει ο καθενας μονος του....???? σκεψου το λιγο... θα βαζει ο καθενας το χερι του , θα τα πιανει ολα κ στο τελος θα αφηνει κ τα μισα!

Ινάκι έχει δίκιο η Σοφία...κομματάκι δύσκολο μου κάνει από την πλευρά της πρακτικότητας....

ινακι χωρις παρεξηγηση, αλλα αν εβλεπα καπου να πιανουν με τα χερια τους δεν θα επαιρνα... γιατι εχουμε την ταση σαν ελληνες να μην πιανουμε μονο αυτο που θα παρουμε αλλα κ οοοολα τα αλλα γυρω μας!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...