Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι εγω πηγα σημερα παιδιατρο αλλα θα πλακωνα ενα παιδακι στην παιδικη χαρα κοριτσια εγινε με τον πιτσιρικα της π@@@@ς και οχι δεν ειμαι περιεργη παιζουν τα παιδακια στις κουνιες και ανεβαινει ενας τσογλανος 10 ετων περιπου πανω σε ενα δεντρο και φτανει σε ενα υψος γυρω στα διομιση μετρα ανεβαινει σε ενα κλαρι τεραστειο αλλα οχι πολυ χοντρο και αυτο λυγισε παω εκει και εγινε μαχη σας λεω να πεσει να σκοτωθει το σκατο μπροστα στα ματια μας αλλα να πεσει και το κλαρι να πλακωσει τα μωρα οποιος θελει να αυτοκτονησει στο μπαλκονι της μανας του κατεβηκε γιατι θα το σβερκωνα σας λεω η μανα αφαντη το πιο πιθανο ειχε αφησει το παιδι της εκει και ηταν στο σπιτι μα φηνεις 10 ετων παιδι στη πλατεια μονο του με ολα αυτα που γινονται???

α καταλαβα εσενα θα σε δουμε αυριο στν τιβι!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με ξυπνησε η ζαργανα μου και τωρα δεν μπορω να κοιμηθω...αρχισε παλι να με πιπιλαει, της δοκιμασα πιπιλα, την ανεχεται πλεον αλλα δεν μπορει να την συγκρατησει μεσα στο στομα, πρεπει να της την κραταω...οποτε νοημα δεν εχει!!

σκεφτομαι να δοκιμασω και το συστημα της Σοφού (ποτε θηλασμός ξαπλωμενη) αλλα νιωθω λιγο κομματια για κατι τετοιο!

καλημερουδια ομορφες, εγκυες, νευρικες και υπολοιπες!!!!

οποιος θελει να αυτοκτονησει στο μπαλκονι της μανας του κατεβηκε γιατι θα το σβερκωνα σας λεω η μανα αφαντη το πιο πιθανο ειχε αφησει το παιδι της εκει και ηταν στο σπιτι μα φηνεις 10 ετων παιδι στη πλατεια μονο του με ολα αυτα που γινονται???

καλα εκανες....και εγω στο γιατρο εβρισα μια εχθες. εκει εχει αλλο δωματιο αναμονης για νεογεννητα και μεχρι ενος, αλλο για αρρωστα παιδια και αλλο για μεγαλυτερα. Και ηταν ενα μωρακι 7 μηνων και ειχε εντονο βηχα, παραγωγικο. Λεω της μανας, εδω εχει νεογεννητα ειναι κριμα να κολλησουν όλα. Μου λεει με μασημενα λογια ότι ειναι αλεργια. Ε την πηρε και την σηκωσε πρωτον γιατι αλεργια 7 μηνων αποκλειεται να εχει και δευτερον γιατι το μωρο ειχε βηχα με φλεμμτα....αη σιχτιρ πια....βλαμμενες...

Αννια μου κουκλα μου στειλε πμ στη ΦΑΜ σαν μανουλα σου ειναι να σου μιλησει για την αντιληψη γιατι σε βλεπω πολυ πολυτεκνη αυτες με το πουλμανακι απο το κρατος

:P:p:p:p...η ξαδερφη μου ξεκινησε την καριερα της 18 χρ ( να γενναει εννοω) και τωρα 35 εχει το τελευταιο της ( το τεταρτο) 2 χρονων....Η Αννουλα προλαβαινει για 6 - 7 παιδακια....:D

αλεκα μια χαρα ο γιος σου!!!πανυψηλος θα γινει!εμεις ειμαστε ταπες.:tongue::tongue:

τελος η αποστειρωση???????? ΟΛΕ!!!!

και ξεκιναμε φαγητο????????? ΞΑΝΑ ΟΛΕ!!!

φαγητο τον αλλο μηνα...στον 6ο βαζει ο δικος μου. Αποστειρωση τελος κοριτσακια, επιτελους.....

Ενταξει ψηλα θα γινουν ταω παιδακια μου αλλα αυτα φαινονται μετα απο τα 2 και καλυτερα τα 4 χρονια....μην σκατε;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μεραααααααααααααα

Αλεκα θηριο ο μικρος...φτου σκορδα!!!!!! το χτυπησατε το 8κιλο....!!!

κι εμενα ψηλουλης 69 εκατοστα ειναι ο μπουκης μου!!!

Καλα μαρη Μαρινα πως θα βγαλεις εσυ ταπα γιο που εισαι 2 μετρα????

εμενα παλι κοριτσια η μεγαλη εδω κ κανενα μηνα περναει κριση καλοσυνης!!! ολο ναι μαμακα μου και ναι μπαμπακα μου...να μη μας ματιασω!!!!!!! εχουμε να μπουμε τιμωρια κανα 2 βδομαδες!!!!

Αλεκα ζηλευω για την αποστειρωσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Αλεκα ζηλευω για την αποστειρωσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

ναι το ξερω καλο μου ότι με ζηλευεις...και όχι μονο για αυτο βεβαια...ΕΙΔΕΣ με τα ματια σου την τσαχπινια και ομορφαδα μου. Δεν πιστευω να με λιμπιστηκε ΚΑΙ ο δικος σου ο αντρας γιατι στρο Νοεμβρη εχουμε διαζυγια εξαιτιας μου:tongue::tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ναι το ξερω καλο μου ότι με ζηλευεις...και όχι μονο για αυτο βεβαια...ΕΙΔΕΣ με τα ματια σου την τσαχπινια και ομορφαδα μου. Δεν πιστευω να με λιμπιστηκε ΚΑΙ ο δικος σου ο αντρας γιατι στρο Νοεμβρη εχουμε διαζυγια εξαιτιας μου:tongue::tongue::tongue::tongue:

xaxaxaxaχαχαχαχαχαχα αι μαρη πρωι πρωι!!!!

ναι κατι εχει παρει το ματι μου τι γινεται στου Νοεμβρη

χαχαχ οχι βρε ....εμενα ξυπναει 4 30 παντα για φαι ο μπουλακος μου...τον ταισα στο σαλονι χτες κ ειχα ανοιχτο το λαπτοπ κ ειδα που εγραψε το ινακι...μετα ξαναξεραθηκα.....7 ξυπναμε κανονικα!!

Διαφημίσεις

εκανα τη μικρη μπανιο...βαζει συνεχεια τα χερια στο στομα και καταπινει σαπουναδες και νερο!!!

Κι εμένα το ίδιο κάνει !

Θ αφρισουν τα μεσα του μιτσακιου!!!!!!!!

:P:p:p

μολις ηρθα απο ντοκτορ, κοβω αποστειρωση ...ολεεεε...72 ποντους 8 κιλα και κατι, 44 κεφαλα..μια χαρα δοξα τον Θεο,,,,φαγητο, απο τον 6ο και ξεκιναμε μονο με φρουτα...

Μπράβο Αλεκάκι, θηρίο ο μπέμπαρος, φτου φτου φτου !!!!!!

Ki emena tapas o mikros sta 62.5 cm kai trofantos san fratzolaki (8kg). Apo pou emoiase den xerw..

:P:p:p:p:p

Η το'χεις ή δεν τό'χεις !!!!!!! ;)

χαχαχ οχι βρε ....εμενα ξυπναει 4 30 παντα για φαι ο μπουλακος μου...τον ταισα στο σαλονι χτες κ ειχα ανοιχτο το λαπτοπ κ ειδα που εγραψε το ινακι...μετα ξαναξεραθηκα.....7 ξυπναμε κανονικα!!

Ααααααα....είπα κι εγώ......

kai nai αλλη μια μερα ξεκινα...καλημερα..στο ποδι απο τις 7....α θα τη μαδησω τη μαργαριτα να το ξερετε...εμενα με ρωτησε που ξυπναει τοσο πρωι???η ελενη μεχρι της 9μιση κοιμοτανε .....τς τς τς θαχουμε ασχημα ξεμπερδεμματα..(εμοτικον που κουτουλαει απο τη νυσταααααα)....3_8_12v.gifua pav kai uakoimhuv sth doyleia moy fenete....

aleca...μη τη κατηγορεις ...αλλεργια μπορει να εχει στους 7 μηνες ενα παιδι....ασθμα εννοω...αλλα αυτη μαλλον για βργχικα καταλαβα οποτε καλα της ταχωσες....

ουφ τελειωνω αρμεγμα και επανερχομαι.....πφφφφφφφφφφφφφφ (οπως κανει το μικρο και μας γεμιζει σαλια)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Κοριτσάρες καλημέρα , καιρό έχω να μπω τρέχω με τα γα γάμο-βαφτίσια ...

Πωσ τα πάτε με τισ ετοιμασίες εσείς τα έχετε βάλει σε μια σειρά;;;;;

Χάρηκα πάρα πολύ με την Αnnia αντε να πάρετε σειρά οι υπόλοιπες.

Αλλα από τι διαβασα έμεινε πολύ εύκολα, αχ παναγία μου αυτο μου έλειπε τωρα 2-2 τα προφυλακτικά απο δω και πέρα....

καλημερα τσουπρες...καλη δουλιτσα στις δουλευταρουδες!!

ο Λεο ακομα κρεβατι ειναι, εκανα μπανακι και τωρα θα παω να δω σε τι φαση βρισκεται, χθες δεν εφαγε τιποτα, εχει στεγνωσει ο κακομοιρος!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...