Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα σε ολες!!Πως παμε ολα καλα?Εγω χθες κοριτσια κοντεψα να σκασω πρεπει να εφαγα τον αγλεωρα γιαυτο...Λιγο πριν πεσω για υπνο ενιωθα μια βαρυστομαχια αλλο πραγμα...Ηθελα να τα βγαλω αλλα καλα που δεν κανω κ ευκολα εμετο και το παλεψα...Δεν ξερω τι με πειραξε τοσο πολυ μου φαινεται επειδη εφαγα μεγαλη ποσοτητα φρουτων και σε λαθος ωρα...Απο σημερα ομως λεω να φρεναρω λιγο ουτε γλυκα ουτε τιποτα γιατι νιωθω καπως το στομαχι μου...Και να φρεναρουν και τα κιλα οσπου να γεννησω γιατι δεν λεει τωρα τελευταιες βδομαδες!Κουραστηκα και παρα πολυ εχθες με τις δουλειες η μεση μου δεν με κραταγε αλλο...

Αυτα τα ωραια μας..Κατα τα αλλα κλασσικα σηκωθηκα 5.30 και ξανακοιμηθηκα.τουαλετα οπως παντα 3484φορες...Δηλαδη μια χαρα!!!:tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου μολις γυρισαμε απο τον γιατρο και το αγορακι μου το βγαζει 2900.Το Αλεκακι τι κανει ρε κοριτσια μαθαμε τιποτα?

Μελσας ειχα βγαλει στον γιο μου κατι μικρες ραγαδες στον γλουτο και μετα εξαφανιστηκαν χωρις να βαλω κρεμα αλλα ηταν μικρες Τωρα δεν ξερω αν εχω βγαλει αλλα η κοιλια μου ειναι κατακοκκινη και εχω και φαγουρα και τρομερο τσιτωμα δεν ξερω αν θα κανουν εμφανιση.Ελενα κ σιγα την χοντρη μαμα μωρε Ελενα εγω σε βρισκω σουπερ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα κοριτσακια μου μολις γυρισαμε απο τον γιατρο και το αγορακι μου το βγαζει 2900.Το Αλεκακι τι κανει ρε κοριτσια μαθαμε τιποτα?

Μελσας ειχα βγαλει στον γιο μου κατι μικρες ραγαδες στον γλουτο και μετα εξαφανιστηκαν χωρις να βαλω κρεμα αλλα ηταν μικρες Τωρα δεν ξερω αν εχω βγαλει αλλα η κοιλια μου ειναι κατακοκκινη και εχω και φαγουρα και τρομερο τσιτωμα δεν ξερω αν θα κανουν εμφανιση.Ελενα κ σιγα την χοντρη μαμα μωρε Ελενα εγω σε βρισκω σουπερ

Μαρινάκι καλό και το δικό σου το σπλαχνάκι!!!!

Το τελευταίο νέο της Αλέκας έλεγε ότι είναι μια χαρά και μάλιστα πονάει λιγότερο από ότι στον Αγγελάκο της!!!

Sumfwnw me th Marina! Olo koilia eisai vre Elena, tipote allo! Koplimenta 8eleis mou fainetai e? :))

smoots

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

λοιπον ακουστε σημερα τι εκανα Αφου ηθελα να παω Πανορμου ειπα να μην παρω το μετρο λογω γριπης και να παω με το αυτοκινητο και σκεφτηκα να παρω του αντρα μου το σμαρτ πογω παρκινγκ.Μεσα στο αυτοκινητο βρηκα λοιπον ενα μικρο αποσμητικο που ελεγε sugar free και διπλα κατι πεθαμενα μικροβια τι καταλαβαινετε ρε κοριτσια οτι ειναι?Ανοιγω το στοματακι μου κανω ενα ψιτ και κοντευω να πεθανω τι απασιο ειναι ρε γα@@@το ειπα κατσε να διαβασω τι εχει.Και διαβαζω στις οδηγιες χησεις: Γυρνατε το σωληναριο και ψεκαζετε τα πατακια του αυτοκινητου.:shock::shock::shock::shock::shock:Εξυπνη???μια ωρα εφτυνα σαν τοσ γερους.Και ξαναρωταω πολυ εξυπνη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα!!!!

μολις γυρισα κ εγω... ειπα να κανω σημερα κ αυριο τα τελευταια διαδικαστικα... πηγα στον ΟΑΕΔ για να ξεμπερδεψω με την επισχεση , δεν εβγαλα ακρη, αντε πααααλι αυριο!!!

μετα ειχαμε το καθιερωμενο ραντεβου στο Μητέρα κ η αληθεια είναι οτι αναθαρρησα , γιατι προχθες τα ειπαμε λιγο γρηγορα!!! λοιπον οι μικρες εχουν φτασει τα 1600γρ κ προς το παρον ολα βαινουν καλως!!! ο τραχηλος δεν ανοιξε αλλο , οποτε κραταμε κ απο εκει , κ αν δεν συμβει κατι ποοοολυ απροοπτο το πιθανοτερο ειναι οτι θα κανονισουμε γυρω στις 7-15 /12. αυτο ομως θα το ξερω σε 2 εβδομαδες. οπως κ να εχει αν φτασουμε μεχρι εκει οι μικρες θα εχουν πιασει τα 2 κιλα κ θα ειμαι πιο ησυχη!!!!

μελινα παιδαρο θα βγαλεις!!!!

ινακι δεν ανοιξες εσυ το μαγαζι σημερα????

βρε Μαρινακι πως το εκανες αυτο???? παλι καλα που το καταλαβες κ το προλαβες!!!

baJfp2.png

λοιπον ακουστε σημερα τι εκανα Αφου ηθελα να παω Πανορμου ειπα να μην παρω το μετρο λογω γριπης και να παω με το αυτοκινητο και σκεφτηκα να παρω του αντρα μου το σμαρτ πογω παρκινγκ.Μεσα στο αυτοκινητο βρηκα λοιπον ενα μικρο αποσμητικο που ελεγε sugar free και διπλα κατι πεθαμενα μικροβια τι καταλαβαινετε ρε κοριτσια οτι ειναι?Ανοιγω το στοματακι μου κανω ενα ψιτ και κοντευω να πεθανω τι απασιο ειναι ρε γα@@@το ειπα κατσε να διαβασω τι εχει.Και διαβαζω στις οδηγιες χησεις: Γυρνατε το σωληναριο και ψεκαζετε τα πατακια του αυτοκινητου.:shock::shock::shock::shock::shock:Εξυπνη???μια ωρα εφτυνα σαν τοσ γερους.Και ξαναρωταω πολυ εξυπνη?

Καλα Μαρινακι δεν παιζεσαι!!!:idea::idea::idea:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

δεν ξερω Σοφια μοου λες η εγκυμοσυνη να επηρεαζει και το κεφαλι?Ολες τις μ@@@@@ες του κοσμου τις εχω κανει σε περιοδους εγκυμοσυνης.ευτυχως που δεν ειμαι ελεφαντινα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα Μαρινακι δεν παιζεσαι!!!:idea::idea::idea:

Ναι ευχαριστω ειναι απο τα πολυ καλα μου αυτο.Και τι να παρεις τον γιατρο νατου το πεις?Καλως το γιδι θα μου πει την επομενη φορα που θα με δει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ναι ευχαριστω ειναι απο τα πολυ καλα μου αυτο.Και τι να παρεις τον γιατρο νατου το πεις?Καλως το γιδι θα μου πει την επομενη φορα που θα με δει

μαρινα μην τα λες ετσι!!! θα γεννησω κ προσπαθω να κρατηθω:tongue::tongue::tongue:!!!!

δεν νομιζω να εγινε κ τιποτα στο μωρο , μην αγχωνεσαι ... βεβαια αν σου εχει κολλησει, παρε ενα τηλ κ μη σκας!!! ολοι τα παθαινουμε!!

baJfp2.png

που ειστε κοιλουμπιτσες?εγω σημερα στεναχωρεθηκα με κατι που εκανε η μικρη μου και μου ηρθε να την πνιξω..πηρε την κρεμα που ειναι για το συγκαμα και την αλειψε ολη στην μουρη απο ενα αρκουδακι που μου πηρε ο αντρας μου οταν γεννησα..μιλαμε 2ωρες εκλαιγα και προσπαθουσα να το καθαρισω..αναγκαστικα τωρα θα το παω στο καθαριστηριο και ελπιζω να καθαριστει..

:-D

που ειστε κοιλουμπιτσες?εγω σημερα στεναχωρεθηκα με κατι που εκανε η μικρη μου και μου ηρθε να την πνιξω..πηρε την κρεμα που ειναι για το συγκαμα και την αλειψε ολη στην μουρη απο ενα αρκουδακι που μου πηρε ο αντρας μου οταν γεννησα..μιλαμε 2ωρες εκλαιγα και προσπαθουσα να το καθαρισω..αναγκαστικα τωρα θα το παω στο καθαριστηριο και ελπιζω να καθαριστει..

ελα μωρε δεν ειναι τιποτα θα μπορουσε να την αλοιψει ολη στο κεφαλι της κατι που εχει κανει οδικος μου και δεν φευγει με τιποτα ουτε με καθαριστριο σαν φαντασμα κυκλοφορουσε.Σιγα μην κλαιω για αυταειναι δυνατον?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γύρισα!!!

Βρε Μαρινάκι, βρε Μαρινάκι!!! Είσαι απίστευτη!!!

Έλενα κι εμένα μου φαίνεται ότι θέλεις να το ακούς!!! Κορμάρα είσαι κοπέλα μου!!! Μόνο κοιλουμπίτσα έχεις...

Αλί σε μας τις αφράτες!!! Η αλήθεια είναι ότι πήρα κανονικά κιλά (14,5) σχετικά, αλλά αυτά που είχα από πριν κάνουν τη διαφορά...

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...