Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρινακι καλα θα κανεις.. να πας! δεν νομιζω να μην ειναι ζηλεια... σε οσους ξερω γυρω μου με 2 παιδακια το αντιμετωπιζαν παντα αυτο το φαινομενο! απλα αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο....

Lοιπον ειδα στην τηλεοραση οτι μητερα εδειρε την παιδιατρο γιατι δεν εκανε εμβολιο στον γιο της

και τωρα πειτε............ποια ηταν??

Μαρινα???? Αλεκα?????

:lol::lol::lol::lol:

οι τσουπρες απο τις 2-2 κ κατι κοιμουνται... μολις παω να ξαπλωσω αρχισουν το γουργουρισμα κ θελουν πιπιλα! οσο καθομαι τωρα , δεν ακουγεται τιποτα....

baJfp2.png

Γεια χαρά νταν!!

Ο κομπόστας τσάκισε 100μλ κρέμα και μετά δεν έπινε το γάλα με τίποτα (έπρεπε να συμπληρώσω τα 200 του γεύματος) και τελικά τον τάισα καθιστό στο ρηλάξ!!!! Τυχαίο ήταν αυτό ή τώρα έτσι του αρέσει??? Να με βλέπει διπλωμένη στα 2....???? Ξέχασα να σας πω ότι από εχθές με έπιασε και αυχενικό και μέση...με voltaren είμαι πάλι...

!

ιιιιιι....ο γιοκας σου.....θελει γουστα!!!!!!:P

Lοιπον ειδα στην τηλεοραση οτι μητερα εδειρε την παιδιατρο γιατι δεν εκανε εμβολιο στον γιο της

Μαρινα???? Αλεκα?????

:)......εγω τωρα θα παω....με προλαβαν τα γεγονοτα?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

βρε εγω ειμαι και κοτζαμ μουλαρα....

:P:tongue::tongue:

κοτζαμ γυναικάρα όχι μουλάρα!

Μαρινα???? Αλεκα?????

:D:D:D

Ο μικρος ειχε μια γκρινια αλλο πραγμα...Τον εβαλα να θηλασει, καθησε γυρω στα 25 λεπτα και μετα συνεχισε την γκρινια, μου εδειχνε οτι πειναει ακομα, κοντευε να φαει τα χερια του...Τον ξαναεβαλα στο στηθος αλλα τιποτα, εκλεγε γοερα, το εβαζε στο στομα του και το εφτυνε...Δεν ησυχαζε με τιποτα και εκανα δοκιμη να του δωσω μπιμπερο και ηπιε 100ml μονορουφι...Και γω που νομιζα οτι ειχε χορτασει...Μου φαινεται πως αρχιζει η αντιστροφη μετρηση για το γαλα μου, μου εχει δειξει και αλλα σημαδια αλλες μερες αλλα τον εχω ξεγελασει, σημερα δεν ησυχαζε με τιποτα:-(

:(:(:(

Μαρινα???? Αλεκα?????

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για την συνταγή!!! Ακούγιεται πολύ γιάμι-γιάμι!! Θα την φυλάξω!!!

Μία από τα ίδια κι εγώ κανονικά και ξέρω τί ώρα τρώει, κοιμάται, πόσο, που και λοιπά... Το βρίσκω πολύ χρήσιμο και για εμένα και για την παιδίατρο που ρωτάει διάφορα κι εγώ δεν θυμάμαι τίποτα!!!!

Για ρίξε μια ματιά τί έχει κάνει με ύπνο τις προηγούμενες ημέρες...

ΥΓ Το αγόρι μου αφοδεύει .... στο ρηλάξ του και μουγκρίζει και αναστενάζει και βρώμισε το σαλόνι...κι εγώ μόλις είχα ζεστάνει φαγητό να φάω...

Τίποτα! Είπα να φτιάξω κάτι διαφορετικό με σπανάκι γιατί όποτε έχω δοκιμάσει να φτιάξω σπανακόρυζο έχει αποτύχει, ενώ ακούγεται πολύ πιο απλό...

Το ημερολόγιο το ξεκίνησα μετά την πρώτη γέννα μετά από παρότρυνση της μαιας. Μου φάνηκε πολύ χρήσιμο και μου έγινε συνήθεια. Να φανταστείς κρατούσα ημεορλόγιο μέχρι που η κόρη μου έγινε 1 έτους και δεν μπορούσα να σταματήσω να γράφω...:P:p:p

Από χτες έχει κοιμηθεί πολύ περισσότερο... Τί να πω... Είναι κουρασμένη??? Τώρα είναι ξύπνια αλλά γκρινιάζει. Μου φαίνεται θα πάω να την κάνω μπάνιο και ας κοιμηθεί πάλι νωρίς.

Ο μικρος ειχε μια γκρινια αλλο πραγμα...Τον εβαλα να θηλασει, καθησε γυρω στα 25 λεπτα και μετα συνεχισε την γκρινια, μου εδειχνε οτι πειναει ακομα, κοντευε να φαει τα χερια του...Τον ξαναεβαλα στο στηθος αλλα τιποτα, εκλεγε γοερα, το εβαζε στο στομα του και το εφτυνε...Δεν ησυχαζε με τιποτα και εκανα δοκιμη να του δωσω μπιμπερο και ηπιε 100ml μονορουφι...Και γω που νομιζα οτι ειχε χορτασει...Μου φαινεται πως αρχιζει η αντιστροφη μετρηση για το γαλα μου, μου εχει δειξει και αλλα σημαδια αλλες μερες αλλα τον εχω ξεγελασει, σημερα δεν ησυχαζε με τιποτα:-(

Και εμένα είναι ελάχιστο πλέον...:(:(

Μαρινα???? Αλεκα?????

χα,χα,χα...!!!!:P:p:p:p

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Εμένα η μικρή ξεράθηκε στην κούνια 1:30-5 και ξάπλωσα κι εγώ λίγο γιατί ένιωσα ότι μου ξεκινάει ημικρανία και δεν έχω χειρότερο...

Σίγουρα θα πάρουμε υπνόσακο από το φθινόπωρο και μετά,τώρα το θεωρώ υπερβολή,θα αρχίσουν και οι ζέστες σε λίγο...

oCxsp2.png

Και γω Ντοράκι μαλλον το ιδιο θα κανω...και να φανταστεις πως μεχρι τωρα μου εχουν φερει δυο σαν δωρο και τους εχω αλλαξει γιατι τους θεωρούσα αβολους...Αλλα τωρα που μεγαλώνου και δεν καθονται σε ησυχια, μαλλον ειναι λυση.

.....Ξέχασα να σας πω ότι από εχθές με έπιασε και αυχενικό και μέση...με voltaren είμαι ...

Έλα ρε συμπεθέρα...πάλι ?????

Και τα δύο μαζί ????

Τι να σου πω τώρα .....σκέτη ομορφιά θα είσαι...μες τη λιγεράδα και το νάζι....αίλουρος σκέτος....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Περαστικούλια σου μωρό μου ...

Παρεπιπτόντως, πάλι κοιμήθηκε...! χμμμ...

Σαν να παρακοιμήθηκε μου φαίνεται.

Μαράκι πάλεψέ το όσο μπορείς...ψάξε και στα τοπικ του θηλασμού...το ξέρεις βέβαια πόσο πολύ αξίζει...

Μαρινα???? Αλεκα?????

:P:p:p:p:p

.....Ξέχασα να σας πω ότι από εχθές με έπιασε και αυχενικό και μέση...με voltaren είμαι ...

Και τα δύο μαζί ????

Τι να σου πω τώρα .....σκέτη ομορφιά θα είσαι...μες τη λιγεράδα και το νάζι....αίλουρος σκέτος....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Παρεπιπτόντως, πάλι κοιμήθηκε...! χμμμ...

Σαν να παρακοιμήθηκε μου φαίνεται.

Μαράκι πάλεψέ το όσο μπορείς...ψάξε και στα τοπικ του θηλασμού...το ξέρεις βέβαια πόσο πολύ αξίζει...

Μαρινα???? Αλεκα?????

:P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

σπερεςςςςςςς.....

(αννια ακομη να συνελθω......!!!!)

μωρε ο γκρινιαρης μου (ναι το μεγαλο μου παιδι) ταχει παρει με τη μανα μου βασικα και εγω μαζι...γιατι πες βρε καλη μου απο την αρχη δε μπορω....οπως ειπε η πεθερα μου...οχι ναι παω εγω για δουλεια και μετα το παιζεις 3 λαλουν και δυο χορευουν.....και αγχωνεται γιατι να πχ τον πηρανε για κατι που επρεπε να παει για μια δουλεια σημερα εκεινη την ωρα (οταν ηδη ελειπα εγω) και αυτος επρεπε να βρει χιλιες δικαιολογιες (δεν ειναι και καλος σε αυτα) για να το παρατεινει μεχρι να σχολασω.....δυστυχως θεμα φιλης ή καποιος αλλος δεν υπαρχει για βοηθεια..ειμαστε εγω αυτος και εαν η μανα μου τελικα δε σοβαρευτει ....εγω και αυτος....εχουν πεσει απλα ολα μαζεμενα και ξερετε η ψυχολογια του αντρα ειναι και περιεργη εαν δεν εχει δουλεια σταθερη...δεν μας εχει ξανατυχει τοσο καιρο να ειμαστε ετσι....ουτε και αυτος πραγματικα θελει να αφησω τη δουλεια εννοειται...αλλα αυτη η μανα μου οπως ειπατε μαλλον δεν το παιρνει στα σοβαρα.....θα δουμε...θενκς παντως ηθελα καπου να τα πω...

μαρινααααααααααα....καλα θα κανεις για τον ψυχολογο....,θα σε βοηθησει απλα να το δεις λιγο διαφορετικα......τωρα που το λετε και η δικια μου ωρες ωρες μωρουδιζει...

τεσπα...παω να ξυπνησω τη μεγαλη...επανερχομαι αρογτερα

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Κλείσαμε εκκλησίαααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

Για βάπτισηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!

26/9 (Κυριακή) στη 1 το μεσημέρι Είναι και τα γενέθλια του αντρούλη μου εκείνη την ημέρα!!!!

Και τα δύο μαζί ????

Χαχαχα!!! Ευχαριστώ!!! Πάντως είμαι πολύ καλύτερα από χθες που ξεκίνησε, βέβαια κι εγώ χαπακώθηκα ΑΜΕΣΩΣ!!! Πολλή υγρασία χθες πάντως εδώ...σήμερα καλύτερα, φυσάει κιόλας...

Αλήθεια η Μονεμβασιά πως είναι από υγρασία γενικά???

Γιασεμάκι τί να πω...μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...φαντάζομαι ότι θα κάνεις ό,τι μπορείς για να μη φυγεις από αυτή τη δουλειά...

Άλλο:Πώς γίνεται να μου κάνει ο σύζυγος προσφορά για την βάπτιση του πορδέγκα? Θα μου δώσεις ένα τηλ, ένα e-mail???

κοριτσακια μου καλησπερα τι κανετε??εγω σημερα εκανα δουλιτσες ξαπλωσα το μεσημερακι και τωρα ταισα τον μπεμπη εφτιαξα καφεδακι και εκατσα...εσεις τι μου κανετε??σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας...βεβαια ακομα να το συνηδητοποιησω αλλα που θα παει..

:-D

famoula....des ena digma doulias sto fb..giati i isteselida tou akomi ine ipo kataskevi....to exi anikto ti album gia olous δε χριαζετε να γινισ φιλοσ...α ναι...γιατι ειμαι και στοκος...το ονομα θα το βρεις στο προφιλ μου εκει που λεει ειμαι παντρεμενη με τον.....δες και προσφορα θα σου στειλω πμ εαν θες..δηλ θα σου στειλει το βραδυ....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Annia μου, σταμάτα τα καφεδάκια τώρα..! :-)

ΦΑΜ ξέχασα βρε να σου πω περαστικά! Περαστικά λοιπόν και γρήγορα! :-)

Συγχαρητήρια και για τη βάπτιση...! Πρέπει να πάμε να κλείσουμε και εμείς ημερομηνία γιατί μετά δεν θα βρίσκουμε...

Έκανα τη μικρή μπάνιο, έφαγε και μόλις κοιμήθηκε!!! Λέτε να το πάει σερί μέχρι αύριο??? Έτσι μου φαίνεται...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...